Pendik Belediyesi

Pendik Belediyesi

Son dakika Pendik Belediyesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pendik Belediyesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pendik Belediyesi haber sayfamızda...

Pendik Belediyesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 790 pendik belediyesi haberi bulunmuştur.
Bakan Koca'dan LÖSANTE sorusuna cevap! 'Sonuna kadar, yoğun bakım dahil açığız'
Bakan Koca'dan LÖSANTE sorusuna cevap! 'Sonuna kadar, yoğun bakım dahil açığız' Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Pendik Sahil'de esnaf ve siyasi partilerin seçim stantlarını ziyaret etti. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in de eşlik ettiği Bakan Koca, seçim stantlarına tek tek girerek görevlilerle sohbet etti. Pendik Belediyesi'nin Kadın Festivali Çadırına da giren Bakan Koca çadırdaki vatandaşlarla fotoğraf çekildi.
9.03.2024 Haberler
Bakan Koca'dan LÖSANTE sorusuna cevap! 'Sonuna kadar, yoğun bakım dahil açığız'
Bakan Koca'dan LÖSANTE sorusuna cevap! 'Sonuna kadar, yoğun bakım dahil açığız' Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Pendik Sahil'de esnaf ve siyasi partilerin seçim stantlarını ziyaret etti. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in de eşlik ettiği Bakan Koca, seçim stantlarına tek tek girerek görevlilerle sohbet etti. Pendik Belediyesi'nin Kadın Festivali Çadırına da giren Bakan Koca çadırdaki vatandaşlarla fotoğraf çekildi. Seçim standında bir vatandaşın LÖSANTE'ye neden tam ruhsat vermiyorsunuz? sorusuna Bakan Koca yanıt verdi.
9.03.2024 Gündem
Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı kalmayana kadar çalışacağız
Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı kalmayana kadar çalışacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen hamsi festivaline katıldı. Murat Kurum, "Şimdi sadece İstanbul diyoruz. İstanbul’un sorunlarına odaklanacağız. İstanbul’da tek bir riskli yapı kalmayana kadar çalışacağız. İstiyoruz ki İstanbul'da 650 bin konutumuzu dönüştürelim." dedi.
3.03.2024 Gündem
İBB Meclisi'nde Gazze'ye yardım gerilimi
İBB Meclisi'nde Gazze'ye yardım gerilimi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, Gazze'ye yapılması planlanan yardımın Kızılay üzerinden yapılması teklifi, CHP ve AK Parti meclis üyeleri arasında gerginliğe neden oldu.
27.11.2023 Gündem
PENDİK BELEDİYESİ TAŞINMAZ MAL SATIŞ İLANI
PENDİK BELEDİYESİ TAŞINMAZ MAL SATIŞ İLANI PENDİK BELEDİYESİ TAŞINMAZ MAL SATIŞ İLANI 1- Aşağıda özellikleri belirtilen Pendik Belediyesine ait taşınmaz ihale ile satılacaktır...
2.11.2023 Resmi İlanlar
Belediyeler öğrenci desteğinde yarışıyor
Belediyeler öğrenci desteğinde yarışıyor Büyükşehirlerdeki artan yaşam maliyetleri, öğrencilere yönelik sunulan desteklerin de önemini artırdı.
15.08.2023 Eğitim
PENDİK BELEDİYESİ TAŞINMAZ MAL SATIŞ İLANI
PENDİK BELEDİYESİ TAŞINMAZ MAL SATIŞ İLANI 1- Aşağıda özellikleri belirtilen Pendik Belediyesine ait taşınmaz ihale ile satılacaktır...
28.07.2023 Resmi İlanlar
PENDİK BELEDİYESİNDEN TAŞINMAZ MAL SATIŞ İLANI
PENDİK BELEDİYESİNDEN TAŞINMAZ MAL SATIŞ İLANI 1-Aşağıda özellikleri belirtilen Pendik Belediyesine ait taşınmazlar ihale ile satılacaktır...
16.07.2023 Resmi İlanlar
Bakan Akar duyurdu: 6 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar duyurdu: 6 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pendik'te Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Terörle Mücadele ve Suriye Konferansı'na katıldı. Akar, "Devamlı konuşulan bir konu var. Efendim, işte bu Suriyeliler ne zaman dönecek? Arkadaşlar dönecek. Dönecek de, bu şimdi hani bir kahvenin boşaltılması gibi, salon boşalmayacak. 'Hadi çıkın!' demek mümkün değil. Bunun bir takım usulleri, kuralları var. Bunlara göre gerekli çalışmalar yapıldı, yapılıyor ve bunların akabinde de tabi ki onlar da kendi evlerine, topraklarına dönmek suretiyle mutlu ve güven içinde yaşayacaklar. Hudutlar gerçekten cumhuriyet tarihimizin en güçlü, en yüksek teknolojiye sahip araç gereçleriyle ve en çok sayıda birliğiyle, en çok sayıda takviye edilmiş güçleriyle, unsurlarıyla en etkili şekilde korunmakta. Bundan şüpheniz olmasın" dedi.
21.05.2023 Gündem
Can dostlardan can kurtaran tatbikat
Can dostlardan can kurtaran tatbikat Kahramanmaraş depremlerinde yüzlerce kişinin hayatının kurtarılmasını sağlayan arama-kurtarma köpekleri nasıl seçiliyor, ne tür bir eğitim alıyor ve yaralılara nasıl ulaşıyor? AKUT’un İzmir Yarımada ekibinden dinledik.
20.05.2023 Pazar
Bakan Kurum: İstanbul’un 39 ilçesinde, 963 mahallesinde, 7 tepenin tamamında çalışıyoruz
Bakan Kurum: İstanbul’un 39 ilçesinde, 963 mahallesinde, 7 tepenin tamamında çalışıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, "Aziz İstanbul’un 39 ilçesinde, 963 mahallesinde, 7 tepenin tamamında çalışıyoruz" dedi.
30.04.2023 Haberler
Bakan Kurum: İstanbul’un 39 ilçesinde, 963 mahallesinde, 7 tepenin tamamında çalışıyoruz
Bakan Kurum: İstanbul’un 39 ilçesinde, 963 mahallesinde, 7 tepenin tamamında çalışıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, "Aziz İstanbul’un 39 ilçesinde, 963 mahallesinde, 7 tepenin tamamında çalışıyoruz" dedi.
30.04.2023 Gündem
Deprem karavanı! İçini gören inanamıyor: 'Sağ çıkarsak hiçbir şeye ihtiyacımız yok'
Deprem karavanı! İçini gören inanamıyor: 'Sağ çıkarsak hiçbir şeye ihtiyacımız yok' 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketi, Türkiye’nin bir deprem ülkesi olduğu bilinciyle hareket etmemiz gerektiğini acı bir şekilde gözler önüne serdi. 1999 depremini yaşadıkları için bu konuda oldukça hassas olan Bayraktar ailesi de 3 yıl önce tasarladıkları 'deprem karavanı' ile görenleri şaşırtıyor. 4 kişilik bir ailenin 1 haftalık tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edilen araç, kısıtlı bütçesi olanlara da ilham oluyor.
5.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Güçlü Türkiye yolunda bu mücadeleyi veriyoruz
Bakan Kurum: Güçlü Türkiye yolunda bu mücadeleyi veriyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Murat Kurum, seçim bölgesi olan Pendik’te bir dizi ziyaretlerde bulundu.
15.04.2023 Haberler
Bakan Kurum duyurdu! İstanbul için yeni dönüşüm projesi
Bakan Kurum duyurdu! İstanbul için yeni dönüşüm projesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Murat Kurum, seçim bölgesi olan Pendik’te bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bakan Kurum daha sonra muhtarla iftar programında "Sayın Cumhurbaşkanımız, bayramın birinci günü İstanbul’un dönüşümünü daha güçlendirecek, ortaya koymuş olduğumuz iradeyi daha da fazla mahallerimizde, ilçelerimizde yansıtacağımız bir projemizi milletimizle paylaşacaklar." dedi.
15.04.2023 Gündem
Erdoğan'dan liste mesajı: Bakalım yarın listelerinden kimler çıkacak?
Erdoğan'dan liste mesajı: Bakalım yarın listelerinden kimler çıkacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pendik Toplu Açılış Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altılı Masa'nın milletvekili aday süreci ile ilgili, "Altılı Masa dediler, Yedili Masa dediler hala anlaşamadılar. Şimdi bakalım yarın listelerinden kimler çıkacak?" ifadelerini kullandı.
9.04.2023 Gündem
Pendik’te en riskli yer merkez bölgesi
Pendik’te en riskli yer merkez bölgesi Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Milliyet’e bilgi veren Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, “En riskli alanımız eski çarşı olarak adlandırılan merkez bölgesi. Uykularımızı kaçıran Pendik merkezinde, 1999 sonrasında çıkartılan deprem yönetmeliğine göre yapılan bina sayısının oranı sadece yüzde 6” dedi.
7.04.2023 Gündem
Pendik'te yol çöktü! 2 bina tedbir amaçlı tahliye edildi
Pendik'te yol çöktü! 2 bina tedbir amaçlı tahliye edildi İstanbul Pendik'te inşaat alanında yapılan kazı nedeniyle yol çöktü. Çöken yolun etrafında güvenlik önlemi alan ekipler, tedbir amacıyla 2 binayı boşaltıldı.
24.02.2023 Gündem
Pendik’te yolda çökme oluştu, iki bina tahliye edildi
Pendik’te yolda çökme oluştu, iki bina tahliye edildi Pendik’te bir yolda çökme meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan iki apartman tedbir amacıyla boşaltıldı. Meydana gelen çökmenin sebebine ilişkin ekipler tarafından inceleme başlatıldı. Çökme meydana gelen yol cep telefonu kamerasınca kaydedildi.
23.02.2023 Haberler
Enkaz çalışmalarının 96. saatinde gelen kurtuluş
Enkaz çalışmalarının 96. saatinde gelen kurtuluş Hatay'daki enkaz kaldırma çalışmalarında 1,5 yaşındaki Sela bebek ve ailesi 96 saat sonra sağ olarak çıkarıldı.
10.02.2023 Haberler
Enkaz çalışmalarının 96. saatinde gelen kurtuluş
Enkaz çalışmalarının 96. saatinde gelen kurtuluş Hatay'daki enkaz kaldırma çalışmalarında 1,5 yaşındaki Sela bebek ve ailesi 96 saat sonra sağ olarak çıkarıldı.
10.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pendik Belediyesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.