Ekin Bernay  Tate’de
Ekin Bernay Tate’de Uluslararası performans sanatı platformu Performistanbul sanatçısı Ekin Bernay, performansı ve atölye çalışmasıyla Tate tarafından gerçekleştirilen Resilient Responses’a davet edildi.
21.02.2021 Kültür Sanat
Performistanbul Sanatçısı Ekin Bernay Tate’te!
Performistanbul Sanatçısı Ekin Bernay Tate’te! Uluslararası performans sanatı platformu Performistanbul sanatçısı Ekin Bernay, performansı ve atölye çalışmasıyla Tate tarafından gerçekleştirilen, Resilient Responses’a davet edildi. Tate’in Genel Program Küratörü Annie Bicknell küratörlüğünde gerçekleştirilen ve Bruce Nauman’a atıfta bulunan Resilient Responses adlı performans videosunda; performans, dans ve müzik alanında çalışan sanatçılar Thomas Heyes, Ekin Bernay ve Rowdy SS ile özel konuk Rebecca Bellantoni yer aldı.
17.02.2021 Kültür Sanat
Sanat için yürüyecek kadınlar aranıyor
Sanat için yürüyecek kadınlar aranıyor Performistanbul, British Council’ın #KültürdeKadınGücü Destek Programı kapsamında Live Art Development Agency (LADA, Londra) iş birliği ile geliştirdiği performans sanatçılarına özel misafir sanatçı programı “Sanatsal Gelişim Programı”nı başlatıyor.
16.10.2020 Kültür Sanat