Perran Kutman

Perran Kutman

Son dakika Perran Kutman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Perran Kutman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Perran Kutman haber sayfamızda...

Perran Kutman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 323 perran kutman haberi bulunmuştur.
KÖYDEN İNDİM ŞEHİRE OYUNCULARI ve konusu! Köyden İndim Şehire filmi nerede çekildi, ne zaman çekildi?
KÖYDEN İNDİM ŞEHİRE OYUNCULARI ve konusu! Köyden İndim Şehire filmi nerede çekildi, ne zaman çekildi? Salak Milyoner filminin devam niteliğindeki ikinci filmi Köyden İndim Şehire'de yine başrolleri Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatepe paylaşıyor. Film, 1974 yılında beyazperdedeki yerini alıyor. Peki, Köyden İndim Şehire filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
3.12.2023 Cadde
SALAK MİLYONER OYUNCULARI - KARAKTERLER: Salak Milyoner filmi ne zaman, nerede çekildi, konusu nedir?
SALAK MİLYONER OYUNCULARI - KARAKTERLER: Salak Milyoner filmi ne zaman, nerede çekildi, konusu nedir? Salak Milyoner filmi, 1974 yılında vizyona giren yerli komedi türündeki filmdir. Filmde Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar gibi isimler başrolde yer alıyor. Yeşilçam'ın unutulmaz yapımlarından Salak Milyoner'in çekimleri ise İstanbul'da farklı noktalarda gerçekleştirildi. İşte, Salak Milyoner oyuncu kadrosu...
27.11.2023 Cadde
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi nerede çekildi, konusu nedir?
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi nerede çekildi, konusu nedir? Serinin beşinci yapımı olan Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor, komedi türünde dikkatleri çekiyor. Kemal Sunal'ın yer almadığı ilk filmdir ve Münir Özkul ise son kez bulunmuştur. Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi oyuncu kadrosu merak konusu. İşte, detaylar...
19.11.2023 Cadde
Altın Koza Film Festivali'nin Onur Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Koza Film Festivali'nin Onur Ödülleri sahiplerini buldu Adana'da bu yıl 30.'su düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin Onur Ödülleri sahiplerini buldu.
21.09.2023 Cadde
Kutman ve Ünal’a  Onur Ödülü
Kutman ve Ünal’a Onur Ödülü Bu yıl 30’uncusu düzenlenecek Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali 18-24 Eylül tarihlerinde sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
21.07.2023 Kültür Sanat
Perihan Abla'nın Meraklı Melahat'i Tuluğ Çizgen'in son hali
Perihan Abla'nın Meraklı Melahat'i Tuluğ Çizgen'in son hali Başrollerini Perran Kutman ve Şevket Altuğ'un paylaştığı, 1986-1988 yılları arasında iki sezon boyunca yayınlanan 'Perihan Abla' dizisinde ‘Meraklı Melahat’ karakterini canlandıran Tuluğ Çizgen, yıllar sonra görüntülendi.
30.06.2023 Cadde
Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli?
Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli? Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler programı bu akşam Nukhet Duru'yu ağırlıyor. Sanatçıyı yakından tanımak isteyenler "Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli?" diye soruyor. İşte Duru'nun hayatı...
6.05.2023 Bilgi Rehberi
Şevket Altuğ'a 80. yaş günü kutlaması
Şevket Altuğ'a 80. yaş günü kutlaması Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Şevket Altuğ, 80 yaşına girdi. Uzun yıllardır Bodrum’da yaşayan usta sanatçı, sosyal medya hesabından doğum günü pastasını paylaştı.
15.03.2023 Cadde
Burak Deniz'den 'yaz kızım 200 torba çimento' pozu!
Burak Deniz'den 'yaz kızım 200 torba çimento' pozu! Burak Deniz, Serenay Sarıkaya ve Mert Ramazan Demir'in başrolü paylaştığı, dijital platformda yayınlanan dizinin yönetmeni Umur Turagay, önceki gün Deniz'in siyah çorap ve beyaz donla verdiği pozu paylaştı. Bu kareyi birkaç dakika içinde kaldırsa da iş işten geçmişti.
25.01.2023 Cadde
‘Ezelden beri Perran Kutman hayranıyım’
‘Ezelden beri Perran Kutman hayranıyım’ Televizyon seyircisinin çok sevip benimsediği Ecem Erkek, yarın vizyona girecek “Müjdemi İsterim” filmiyle perdeye geliyor. Bu vesileyle kendisiyle mesleği üzerine konuştuk.
17.11.2022 Kültür Sanat
Anlamlı hareket
Anlamlı hareket Perran Kutman, atkı ve bere örüp, kendisi paketledikten sonra Diyarbakır’daki bir ilkokula gönderdi.
29.10.2022 Cadde
Şevket Altuğ yıllar sonra ortaya çıktı! İşte usta oyuncunun son hali
Şevket Altuğ yıllar sonra ortaya çıktı! İşte usta oyuncunun son hali Yeşilçam'ın usta oyuncularından biri olan ve 11 kez Altın Portakal Sinema Ödülü alarak sinema tarihine adını yazdıran Şevket Altuğ, yıllar sonra ortaya çıktı. 79 yaşındaki sanatçı Datça'da bir berberde görüntülendi. Altuğ'un fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.
24.09.2022 Cadde
'Hayat Bilgisi' ile yıldızı parlayan Serhan Arslan'ın mutlu günü
'Hayat Bilgisi' ile yıldızı parlayan Serhan Arslan'ın mutlu günü Bir döneme damga vuran gençlik dizisi 'Hayat Bilgisi'nde canlandırdığı 'Kopil' karakteri ile tanınan ve son olarak 'Leyla Hanım' filminde rol alan oyuncu Serhan Arslan evlendi. Modacı sevgilisi Nazlı Ceren Köksal ile nikah masasına oturan ünlü isim, en mutlu gününden kareleri takipçileriyle paylaştı.
16.09.2022 Cadde
Salak Milyoner oyuncuları kimler ve ne zaman çekildi? Salak Milyoner filmi konusu nedir?
Salak Milyoner oyuncuları kimler ve ne zaman çekildi? Salak Milyoner filmi konusu nedir? Salak Milyoner filminde birçok usta oyuncu yer aldı. Ertem Eğilmez'in yönetmenliği yaptığı film televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Peki Salak Milyoner oyuncuları kimler, ne zaman çekildi?
14.08.2022 Bilgi Rehberi
Tarık Papuççuoğlu'ndan 'Hayat Bilgisi' itirafı!
Tarık Papuççuoğlu'ndan 'Hayat Bilgisi' itirafı! TRT 2'de yayınlanan, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına Tarık Papuççuoğlu konuk oldu. Usta oyuncu, 2003-2006 yılları arasında rol aldığı 'Hayat Bilgisi' dizisine dahil olma süreciyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
23.04.2022 Cadde
Görkemli tören
Görkemli tören Yeşilçam’ın unutulmaz yıldızları ile Türk sinemasının genç oyuncuları bir araya gelerek ödüllerini aldı
15.10.2021 Cadde
Ferhan Şensoy kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü? Hastalığı neydi?
Ferhan Şensoy kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü? Hastalığı neydi? Usta sanatçı Ferhan Şensoy hayatını kaybetti. Efsane tiyatrocunun bu acı haberi sonrası sevenleri yasa boğulurken peş peşe "Usta sanatçı Ferhan Şensoy öldü mü? Ferhan Şensoy kimdir, kaç yaşında ve neden öldü?" soruları gelmeye başladı.
31.08.2021 Cadde
Yaşamı boyunca hiç durmayan kavuklu tiyatrocu: Ferhan Şensoy
Yaşamı boyunca hiç durmayan kavuklu tiyatrocu: Ferhan Şensoy Ortaoyuncular adlı tiyatro topluluğunun kurucusu Ferhan Şensoy, 70 yaşında hayatını kaybetti. Yönetmen, tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu, roman, deneme, günlük, tiyatro oyunu ve senaryo yazarı Şensoy, Kel Hasan Efendi'den bugüne gelen Ortaoyuncuları Kavuğu'nu Münir Özkul'dan devralmıştı.
2.09.2021 Cadde
Ferhan Şensoy'un vefatı sanat dünyasını yasa boğdu
Ferhan Şensoy'un vefatı sanat dünyasını yasa boğdu Gelen son dakika haberine göre; usta tiyatrocu Ferhan Şensoy yaşamını yitirdi. İç kanama geçiren 70 yaşındaki oyuncu, 2 Temmuz'dan bu yana hastanede tedavi görüyordu. Sanat dünyasını yasa boğan acı haber sonrası Ferhan Şensoy'un kurduğu 'Ortaoyuncular', eski eşi ve kızlarından açıklamalar geldi. CNN Türk canlı yayınına bağlanan oyuncu Perran Kutman, yaşadığı büyük üzüntüyü anlatırken gözyaşlarına boğuldu.
31.08.2021 Cadde
Her Gönülde Bir Aslan Yatar nerede çekildi? Her Gönülde Bir Aslan Yatar oyuncuları ve konusu
Her Gönülde Bir Aslan Yatar nerede çekildi? Her Gönülde Bir Aslan Yatar oyuncuları ve konusu Yerli film Her Gönülde Bir Aslan Yatar, 1976 yılında vizyona girdi. Başrollerinde ise Zeki Alasya ve Metin Akpınar ikilisi yer alıyor. Film dram-komedi türünde beyazperdeye aktarıldı. İşte, Her Gönülde Bir Aslan Yatar oyuncu kadrosu...
26.08.2021 Cadde
Petrol Kralları filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Petrol Kralları filmi kaç yılında çekildi?
Petrol Kralları filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Petrol Kralları filmi kaç yılında çekildi? Başrollerinde Metin Akpınar ve Zeki Alasya'nın yer aldığı Petrol Kralları filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini ve Senaryasonu Zeki Alasya'nın üstlendiği filmin yapımcılığını Hürrem Erman üstlendi. Görüntü Yönetmeni koltuğunda Kenan Kurt'un yer aldığı Petrol Kralları filmi 1979 yılı başında vizyona girdi. İşte Petrol Kralları filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
21.08.2021 Cadde
Haftanın seçkisi
Haftanın seçkisi “Turist / Force Majeure” Ruben Östlund’un imzasını taşıyan İsveç yapımı “Turist”, 2014 yapımı ve o dönemin en çok konuşulan filmlerinden biri oldu...
15.08.2021 Kültür Sanat
Köyden İndim Şehire oyuncuları kim, konusu nedir? Köyden İndim Şehire nerede çekildi?
Köyden İndim Şehire oyuncuları kim, konusu nedir? Köyden İndim Şehire nerede çekildi? Köyden İndim Şehire, Türk sinemasının önde gelen yapımları arasındadır. Televizyon ekranlarında sinema izleyicileri karşısına çıkan film, Salak Milyoner filminin devamı niteliğinde hazırlandı. İzleyenler, Köyden İndim Şehire oyuncu kadrosunu araştırıyor. İşte, Köyden İndim Şehire detayları...
20.04.2021 Cadde
Türk sinemasının 'Güdük Necmi'si: Halit Akçatepe
Türk sinemasının 'Güdük Necmi'si: Halit Akçatepe Yeşilçam'ın gülen ve güldüren yüzü, 'Hababam Sınıfı'nın 'Güdük Necmi'si, 'Süt Kardeşler'in 'Ramazan'ı Halit Akçatepe, vefatının 4'üncü yılında anılıyor. Oyunculuğa henüz beş yaşında başlayan Akçatepe, sanat hayatı boyunca 70'ten fazla film ile 43 tiyatro oyununda rol aldı.
31.03.2021 Cadde
EDHO Ceylan öldü mü? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ceylan diziden ayrıldı mı?
EDHO Ceylan öldü mü? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ceylan diziden ayrıldı mı? Sanem Çelik, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan karakteri ile ekrana geliyor. Diziye sonradan katılan oyuncu, bir dönem oyuncuları arasından ayrılsa da sonradan oyuncu kadrosuna yeniden katıldı. Yanı sıra sosyal medyada çıkan haberlere göre Ceylan EDHO'dan ayrılıyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden Ceylan ayrılıyor mu?
23.03.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Perran Kutman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.