Perşembe Günü

Perşembe Günü

Son dakika perşembe günü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan perşembe günü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan perşembe günü haber sayfamızda...

Perşembe Günü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31.676 perşembe günü haberi bulunmuştur.
Eczacıbaşı açıkladı! Konferans Ligi sebebiyle final maçının saati değişti
Eczacıbaşı açıkladı! Konferans Ligi sebebiyle final maçının saati değişti Eczacıbaşı Spor Kulübü, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos ile karşılaşacağı maç nedeniyle final serisinin 4. maçının saatinin 18.00'e alındığını açıkladı.
16.04.2024 Voleybol
Misli’de “Şampiyon” gibi kazan!
Misli’de “Şampiyon” gibi kazan! Futbol ve basketbolda hafta içi programında iddaacıları birbirinden keyifli maçlar bekliyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde çeyrek final heyecanı yaşanırken; NBA ve EuroLeague’de de Play-Off’a kalacak son takımların kaderi Play-In maçları ile belli oluyor.
16.04.2024 Skorer
CHP’de peş peşe seçim analizi toplantıları: Yeni dönemin yol haritası
CHP’de peş peşe seçim analizi toplantıları: Yeni dönemin yol haritası CHP, yerel seçimlerin ardından ilk MYK toplantısını dün yaptı. Toplantıda, yeni dönemin yol haritası ve izlenecek stratejiler ele alındı. Yarın ve perşembe Meclis grubu, cuma PM toplanacak.
16.04.2024 Gündem
Ali Koç'tan Eda Erdem'e: Maça geleyim mi?
Ali Koç'tan Eda Erdem'e: Maça geleyim mi? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı arasındaki final serisinin bir sonraki maçı için takım kaptanı Eda Erdem'e, "Perşembe geleyim mi?" dedi.
15.04.2024 Voleybol
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! Bakan Özhaseki'den uyarı
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! Bakan Özhaseki'den uyarı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Perşembe günü ise sağanak yağış yurdun Batı bölgelerinde etkisini gösterecek. Öte yandan hafta boyunca devam edecek sıcaklık nedeniyle Bakan Özhaseki uyarıda bulundu.
15.04.2024 Gündem
İzmir'de trans bireyi gasp ve darp eden 6 kişi serbest bırakıldı
İzmir'de trans bireyi gasp ve darp eden 6 kişi serbest bırakıldı İzmir’in Konak ilçesinde, trans bireyin çantasının gasp edilerek kalabalık grup tarafından darp edilmesine ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheli serbest kaldı.
15.04.2024 Gündem
Bu haftaki  A 101 Aktüel katalog 18 Nisan 2024 🛍 a101'in bu haftaki aktüel kataloğu
Bu haftaki A 101 Aktüel katalog 18 Nisan 2024 🛍 a101'in bu haftaki aktüel kataloğu A 101 aktüel kataloğu belli oldu. 18 Nisan 2024 Perşembe günü geçerli olacak A 101 aktüel kataloğu için araştırmalar başladı. Sayfalarca üründen oluşan A 101 aktüel katalog haberimizde. İşte çeşitli ürünler ve fiyatları...
15.04.2024 Bilgi Rehberi
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye çifte müjde! Çalışmalara başladılar
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye çifte müjde! Çalışmalara başladılar UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşılaşmaya hazırlanan Fenerbahçe, hazırlıklarına başladı. Kritik mücadele öncesi sarı-lacivertli ekibe 2 yıldız oyunsunundan müjdeli haber geldi.
15.04.2024 Fenerbahçe
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Krunic ve Batshuayi cevabı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Krunic ve Batshuayi cevabı Süper Lig'de Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla zirveye oturan Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.
14.04.2024 Fenerbahçe
Edin Dzeko: Fenerbahçe bunun için beni getirdi
Edin Dzeko: Fenerbahçe bunun için beni getirdi Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Edin Dzeko, 2-1 kazandıkları Fatih Karagümrük maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
14.04.2024 Fenerbahçe
Çocuk parkını kundaklayan genç yakalandı
Çocuk parkını kundaklayan genç yakalandı Bolu’da geçtiğimiz gün sabah erken saatlerde çocuk parkını ateşe veren şüpheli, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.
14.04.2024 Gündem
Tuzla'da motosikletlinin minibüse çarptığı anlar kamerada
Tuzla'da motosikletlinin minibüse çarptığı anlar kamerada Tuzla'da kask takmayan motosiklet sürücüsü, caddede dönüş yapan minibüse çarptı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
13.04.2024 Haberler
Döverek öldürdü, mezarlığa bırakıp kaçtı! İstanbul'da eski boksör dehşet saçtı
Döverek öldürdü, mezarlığa bırakıp kaçtı! İstanbul'da eski boksör dehşet saçtı Pendik'te eski boksör Engin Karanlık, dini nikahlı eşine sarkıntılık yaptığını iddia ettiği arkadaşı İkrami Güler (60)'i döverek öldürdü.
13.04.2024 Gündem
Fenerbahçe maçı sonrası Olympiakos'tan Mendilibar'a yeni sözleşme!
Fenerbahçe maçı sonrası Olympiakos'tan Mendilibar'a yeni sözleşme! Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki rakibi Olympiakos, teknik direktör Jose Luis Mendilibar'ın sözleşmesi uzattı.
13.04.2024 Dünyadan Futbol
UEFA Ülke puanı için kritik viraj Fenerbahçe-Olympiakos maçı! Tek tehdit Çekler
UEFA Ülke puanı için kritik viraj Fenerbahçe-Olympiakos maçı! Tek tehdit Çekler Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos’a 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'nin rövanş mücadelesi UEFA ülke puanı için son derece önemli. Fenerbahçe Yunan ekibini elerse tarihimizin en iyi sezonuna imzamızı atacağız. İşte detaylar...
13.04.2024 Fenerbahçe
Putin saldırıyı özel olarak emretti! İHA ve füzeler aynı aynı anda vurdu, korkunç görüntüler
Putin saldırıyı özel olarak emretti! İHA ve füzeler aynı aynı anda vurdu, korkunç görüntüler Rusya, Ukrayna'nın başkenti Kiev'in 50 kilometre güneyindeki Tripilya Elektrik Santrali'ne saldırı düzenledi. Enerji tesisi, füzeler ve insansız hava araçlarıyla (İHA) vuruldu.
12.04.2024 Haberler
Putin saldırıyı özel olarak emretti! İHA ve füzeler aynı aynı anda vurdu, korkunç görüntüler
Putin saldırıyı özel olarak emretti! İHA ve füzeler aynı aynı anda vurdu, korkunç görüntüler Rusya, Ukrayna'nın başkenti Kiev'in 50 kilometre güneyindeki Tripilya Elektrik Santrali'ne saldırı düzenledi. Enerji tesisi, füzeler ve insansız hava araçlarıyla (İHA) vuruldu.
12.04.2024 Dünya
Fed'den faiz indirimi beklentisini öteledi
Fed'den faiz indirimi beklentisini öteledi Deutsche Bank, ABD Merkez Bankası'ndan (Fed) faiz indirimi beklentisini aralık ayına öteledi.
12.04.2024 Uzmanpara
Gram altında son zamanların en sert hareketi! Yeni rekor geldi
Gram altında son zamanların en sert hareketi! Yeni rekor geldi Çarşamba günü ABD’de enflasyonun beklentileri aşmasının ardından gerileyen altın fiyatları perşembe ve cuma günleri yeniden yukarı yönlü hareketlendi Bugün gram altın 2500 lira seviyesinin de üzerine çıktı. Peki piyasadaki yükselişin nedeni ne? İşte detaylar...
12.04.2024 Ekonomi
Olympiakos'tan Fenerbahçe maçı açıklaması! 'Kapalı gişe'
Olympiakos'tan Fenerbahçe maçı açıklaması! 'Kapalı gişe' Olympiakos, Konferans Ligi'nde Fenerbahçe ile oynayacakları maça dair bir açıklama yaptı.
9.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'de Olympiakos mesaisi devam etti!
Fenerbahçe'de Olympiakos mesaisi devam etti! Konferans Ligi'nde Olympiakos'a konuk olacak Fenerbahçe'de hazırlıkların İstanbul etabı sona erdi.
9.04.2024 Fenerbahçe
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı.
9.04.2024 Ekonomi
Bu oranlar kaçmaz… Şampiyonlar Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de!
Bu oranlar kaçmaz… Şampiyonlar Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de! Devler Ligi’nde son 8 takım Avrupa’nın en iyisi olma yolunda sahaya çıkıyor. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı bugün ve yarın oynanacak maçlar ile başlıyor. Misli, dev maçlara “Türkiye’nin En Yüksek Oranları”nı sunarak heyecanı ikiye katlıyor.
9.04.2024 Şampiyonlar Ligi
ÖZEL | Okan Buruk'tan Süper Kupa sonrası ilk açıklama! 'Protestoyu ben mi yapıyorum'
ÖZEL | Okan Buruk'tan Süper Kupa sonrası ilk açıklama! 'Protestoyu ben mi yapıyorum' Galatasaray’ın Süper Kupa’da Fenerbahçe’ye gol atması tartışmaları da beraberinde getirdi. Özellikle sarı-lacivertliler tarafından eleştirilen Cim-Bom’un Teknik Direktörü Okan Buruk, bu konuya açıklık getirdi.
9.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Perşembe Günü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.