Pert

Pert

Son dakika Pert haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pert gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pert haber sayfamızda...

Pert

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 283 pert haberi bulunmuştur.
İkinci elde fiyat düşüşü durdu! İşte en çok ilan verilen 3 model
İkinci elde fiyat düşüşü durdu! İşte en çok ilan verilen 3 model İlan platformlarında ikinci el araçlar için şubat ayı verileri açıklandı. Yeni yılın ilk aylarından itibaren sıfır araç fiyatları yükselirken ikinci elde fiyatlar halen düşük kalmıştı. Araştırmaya göre şubatta fiyat düşüşü durdu. En çok ilana çıkan araç modelleri de belli oldu. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Eylem Tok kaza haberini restoranda böyle aldı! 2. aracı kullanan 14 yaşındaki çocuk, bilinmeyen her şeyi anlattı
Eylem Tok kaza haberini restoranda böyle aldı! 2. aracı kullanan 14 yaşındaki çocuk, bilinmeyen her şeyi anlattı İstanbul Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok'un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza ve sonrasında yaşananlar Türkiye gündemine otururken yeni bilgiler de ortaya çıkmaya başladı.
9.03.2024 Gündem
‘CHP şehirlerimize irtifa kaybettirdi’
‘CHP şehirlerimize irtifa kaybettirdi’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’yi eleştirerek “İstanbul harap oldu, Ankara harabe, İzmir zaten pert, Antalya harabe. CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmaya kararlıyız” dedi.
10.02.2024 Gündem
Ünlü isim Gökhan Çıra kaza geçirdi! Ölümden döndüğü kazada milyonluk aracı pert oldu
Ünlü isim Gökhan Çıra kaza geçirdi! Ölümden döndüğü kazada milyonluk aracı pert oldu Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile 2 kez evlenip boşanan eski futbolcu Gökhan Çıra feci bir trafik kazası geçirdi. Kazada milyonluk aracı kullanılamaz hale gelirken eski futbolcu da küçük sıyrıklarla kazadan yaralı kurtuldu. Gökhan Çıra kaza sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. İşte o kareler...
1.01.2024 Cadde
Boşanmak isteyen kocaya görülmemiş eziyet! Önce dayak sonra 40 kurşun
Boşanmak isteyen kocaya görülmemiş eziyet! Önce dayak sonra 40 kurşun Esenyurt'ta iddiaya göre eşi Bahar A.'ya boşanma davası açan Levent Yıldız, önce tehdit edildi sonra da saldırıya uğradı. Önce darbedildiği iddia edilen Levent Yıldız hastanede tedavi altına alındı. Kısa süre sonra da baba Halit Yıldız'ın aracı silahla tarandı.
19.12.2023 Haberler
Boşanmak isteyen kocaya görülmemiş eziyet! Önce dayak sonra 40 kurşun
Boşanmak isteyen kocaya görülmemiş eziyet! Önce dayak sonra 40 kurşun Esenyurt'ta iddiaya göre eşi Bahar A.'ya boşanma davası açan Levent Yıldız, önce tehdit edildi sonra da saldırıya uğradı. Önce darbedildiği iddia edilen Levent Yıldız hastanede tedavi altına alındı. Kısa süre sonra da baba Halit Yıldız'ın aracı silahla tarandı.
19.12.2023 Gündem
Meteoroloji'nin uyarılarının ardından kuvvetli yağış etkili oluyor! Yollar çöktü, evleri sular bastı
Meteoroloji'nin uyarılarının ardından kuvvetli yağış etkili oluyor! Yollar çöktü, evleri sular bastı Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün için 36 kente sarı ve turuncu kodlu kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Haftalık tahmin raporuna göre, düşen sıcaklıklarla birlikte güney ve batıda şiddetli yağmur, doğuda ise yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkileyecek. İşte Türkiye'nin dört bir yanından hava durumu raporu...
9.12.2023 Gündem
Araç ve konutta yeni dönem başladı! Binlerce ilan kaldırıldı
Araç ve konutta yeni dönem başladı! Binlerce ilan kaldırıldı Gayrimenkul ve ikinci el araç ilanlarıyla ilgili yapılan düzenlemeyle kimlik doğrulama zorunluluğu yürürlüğe girdi. Fiyat istikrarına katkı sağlaması amaçlanan düzenlemeyle ilgili İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, "1 Kasım itibari ile yürürlüğe girdi. Sahte ilan, yanıltıcı ilan, kayıt dışı emlakçılık yapan kişilerin sahibiyim diye verdiği ilanlar hepsi şu an da silinmeye başladı. Son 2 günde binlerce ilan sitelerden kaldırıldı" dedi.
3.11.2023 Ekonomi
Beton mikseri dehşet saçtı! 4 araç kağıt gibi ezildi
Beton mikseri dehşet saçtı! 4 araç kağıt gibi ezildi Ankara’da, 5 metre kot farkı olan binanın otoparkına devrilen beton mikseri ile 4 araç, hurdaya döndü.
31.10.2023 Haberler
Beton mikseri dehşet saçtı! 4 araç kağıt gibi ezildi
Beton mikseri dehşet saçtı! 4 araç kağıt gibi ezildi Ankara’da, 5 metre kot farkı olan binanın otoparkına devrilen beton mikseri ile 4 araç, hurdaya döndü.
31.10.2023 Gündem
Beşiktaş'ta Yakup Arda Kılıç ilk maçına çıktı! Sosyal medyada gündem oldu
Beşiktaş'ta Yakup Arda Kılıç ilk maçına çıktı! Sosyal medyada gündem oldu Süper Lig'in 10'uncu haftasında Beşiktaş ile Gaziantep FK arasında oynanan maçta forma şansı bulan Yakup Arda Kılıç, Süper Lig'de ilk sınavına çıktı. Genç oyuncunun maçta şans bulması sosyal medyada gündem oldu.
30.10.2023 Beşiktaş
Maltepe'de hafriyat kamyonu polis aracına çarptı: 2 yaralı
Maltepe'de hafriyat kamyonu polis aracına çarptı: 2 yaralı Maltepe'de denetim yapan polis aracına çarpıp kaçan hafriyat kamyonu şoförü Ataşehir'de yakalanarak gözaltına alındı.
20.10.2023 Haberler
Maltepe'de hafriyat kamyonu polis aracına çarptı: 2 yaralı
Maltepe'de hafriyat kamyonu polis aracına çarptı: 2 yaralı Maltepe'de denetim yapan polis aracına çarpıp kaçan hafriyat kamyonu şoförü Ataşehir'de yakalanarak gözaltına alındı.
20.10.2023 Gündem
Sazan sarmalı tuzağına düştü, 365 bin TL’sini kaptırdı
Sazan sarmalı tuzağına düştü, 365 bin TL’sini kaptırdı Kahramanmaraş’ta otomobil almak isteyen vatandaş, ‘Sazan sarmalı’ tuzağına düşerek, 365 bin TL’sini dolandırıcılara kaptırdı.
18.10.2023 Haberler
Lüks ciple makas atan genç sürücü hayatını kaybetti
Lüks ciple makas atan genç sürücü hayatını kaybetti Güngören Merter E-5 karayolunda lüks ciple makas atarak ilerleyen sürücü, demir bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle cip yola savrularak alev alırken cip sürücüsü araçtan fırlayarak yola savruldu, yanında bulunan 3 arkadaşı ise araçta sıkıştı. Yola savrulan sürücü Muhammet E. A. (19) olay yerinde hayatını kaybederken Erdem Ö., Eren G. ve Yusuf Y. İse ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
14.10.2023 Gündem
3 günde 5 duvar sağanağın esiri! En dayanıklı olması gereken yer ilk önce yıkıldı
3 günde 5 duvar sağanağın esiri! En dayanıklı olması gereken yer ilk önce yıkıldı Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de birçok kenti etkisi altına alan sağanak yağış bazı noktalarda sel ve taşkınlara sebep oldu. 4’ü İstanbul’da olmak üzere toplamda 5 istinat duvarı yağışlara dayanamadı. Peki, 'dayanak duvarı' olarak inşa edilen bu duvarlar neden ilk yıkılan noktalar oluyor? Prof. Dr. Recep İyisan açıkladı.
6.10.2023 Gündem
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Bayrampaşa'da el frenini çekmeyi unuttu... Kamyon ile çarptığı araç arasında sıkıştı
Bayrampaşa'da el frenini çekmeyi unuttu... Kamyon ile çarptığı araç arasında sıkıştı Bayrampaşa'da, bir zincir markete ait kamyonun şoförü, yokuş aşağı sokağa girmek istedi. Park halindeki araçlar nedeniyle sokağa giremeyen sürücü Efkan Kızıltaş, el frenini çekmeyi unutarak kamyondan indi. Hareket eden kamyonu durdurmak isterken, kamyon ile çarptığı araç arasında sıkıştı. Kamyon sokakta park halinde bulunan diğer araçlara çarparak durdu. Kazada, kamyon şoförü yaralandı.
14.09.2023 Gündem
Maltepe'de sürücüsüz hafriyat kamyonu 6 duran araca çarptı
Maltepe'de sürücüsüz hafriyat kamyonu 6 duran araca çarptı Maltepe’de el freni çekilmediği iddia edilen hafriyat kamyonu yokuş aşağı kayarak, park halindeki 6 araca çarparak durabildi.
7.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB ile üyelik sürecine ilişkin açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB ile üyelik sürecine ilişkin açıklama NATO Liderler Zirvesi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç'in NATO başvurusu, Türkiye'nin AB üyelik süreci, ekonomi ve göçmenlerle ilgili atılacak son adımlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
13.07.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB ile üyelik sürecine ilişkin yeni açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB ile üyelik sürecine ilişkin yeni açıklama NATO Liderler Zirvesi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç'in NATO başvurusu, Türkiye'nin AB üyelik süreci, ekonomi ve göçmenlerle ilgili atılacak son adımlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
13.07.2023 Gündem
Gaziantep'te otomobil takla attı: 5 ağır yaralı
Gaziantep'te otomobil takla attı: 5 ağır yaralı Gaziantep'te takla atan otomobilde bulunan 5 kişi ağır yaralandı. Pert olan araçtan etrafa şaşılan alkol şişeleri ise dikkat çekti.
21.06.2023 Gündem
Vatandaştan şikayet yağıyor: Kaskoda makas açıldı!
Vatandaştan şikayet yağıyor: Kaskoda makas açıldı! Araç fiyatları her geçen gün artarken gözler kasko ve sigorta poliçelerine çevrildi. Hal böyle olunca sigorta şirketleri 2 milyon TL'nin üzerindeki araçlara kasko yapmaktan kaçınıyor. Peki fiyatlarda son durum ne? İşte detaylar...
20.06.2023 Ekonomi
İstanbul'da feci olay! Sokağa hızlı şekilde girip 3 kişiyi ezdi
İstanbul'da feci olay! Sokağa hızlı şekilde girip 3 kişiyi ezdi İstanbul'da sokağa hızlı şekilde giren bir araç sürücüsü, 1'i çocuk 3 kişiyi altına alarak ezdi.
1.06.2023 Gündem
Ünal Turan ve şarkıcı Ceylan Koynat hız denemesi yaparken kaza yaptı! 14 milyon TL'lik araç pert oldu
Ünal Turan ve şarkıcı Ceylan Koynat hız denemesi yaparken kaza yaptı! 14 milyon TL'lik araç pert oldu Sultangazi'de 14 milyon TL'lik Ferrari ile hız denemesi yapan sosyal medya fenomeni Ünal Turan ve yanında oturan nişanlısı Ceylan Koynat, kaza yaptı. Kaza anı otomobil içinden cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
31.05.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Pert ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.