Pete Buttigieg

Pete Buttigieg

Son dakika Pete Buttigieg haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pete Buttigieg gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pete Buttigieg haber sayfamızda...

Pete Buttigieg

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 48 pete buttigieg haberi bulunmuştur.
Baltimore'da 6 kişinin hayatını kaybettiği gemi kazasının nedeni 'kirli yakıt' olabilir
Baltimore'da 6 kişinin hayatını kaybettiği gemi kazasının nedeni 'kirli yakıt' olabilir ABD’nin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü’nün yıkılmasına yol açan kazada, geminin neden kontrolden çıktığı araştırılıyor.
28.03.2024 Dünya
ABD semalarında  kaos yaşandı!
ABD semalarında kaos yaşandı! ABD Federal Havacılık İdaresi’nin (FAA) sistemlerinde meydana gelen bir arıza nedeniyle ülke genelinde birçok uçak havalanamadı ve büyük bir kaos yaşandı.
13.01.2023 Dünya
Amber Heard 'manşetler kötü' diyerek ekibini kovdu! Uzman 'Bunu yapmak çılgınlık' dedi
Amber Heard 'manşetler kötü' diyerek ekibini kovdu! Uzman 'Bunu yapmak çılgınlık' dedi Yeni çıkan haberlere göre Amber Heard, eski kocası Johnny Depp tarafından açılan iftira davasında bir hafta boyunca hakkında çıkan 'kötü manşetler' nedeniyle halklar ilişkiler ekibini kovdu.
2.05.2022 Dünya
ABD Ulaştırma Bakanı'ndan tepki çeken açıklama: 'İran'dan petrol alımı masada!'
ABD Ulaştırma Bakanı'ndan tepki çeken açıklama: 'İran'dan petrol alımı masada!' Yaptırımlara rağmen geçtiğimiz yıl İran'dan 30 yılın ardından ikinci kez petrol ithal eden ABD'de, Ulaştırma Bakanı Pete Buttigieg, canlı yayında tepki çeken bir açıklamada bulundu ve yeniden İran'dan petrol satın alabileceklerini söyledi.
4.03.2022 Dünya
ABD'de büyük havayolu şirketlerinden 5G uyarısı
ABD'de büyük havayolu şirketlerinden 5G uyarısı ABD'nin 10 büyük havayolu şirketi, ülkede yarın devreye sokulması planlanan 5G hizmetinin havacılık sektöründe büyük bir krize neden olabileceği uyarısında bulundu.
18.01.2022 Haberler
ABD'de büyük havayolu şirketlerinden 5G uyarısı!
ABD'de büyük havayolu şirketlerinden 5G uyarısı! ABD'nin 10 büyük havayolu şirketi, ülkede yarın devreye sokulması planlanan 5G hizmetinin havacılık sektöründe büyük bir krize neden olabileceği uyarısında bulundu.
18.01.2022 Ekonomi
'Biden yarışmazsa Demokratların başkan adayı kim olur?' anketi: İki kadın açık ara önde
'Biden yarışmazsa Demokratların başkan adayı kim olur?' anketi: İki kadın açık ara önde Yeni bir ankete göre ABD Başkanı Joe Biden ikinci dönem için aday olmamayı seçerse, eski First Lady Michelle Obama ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in, 2024'te Demokrat Parti adaylığı için favori isimler olduğu ortaya çıktı.
28.11.2021 Dünya
Rafları böyle doldurdular! ABD'de eşi benzeri görülmemiş kriz
Rafları böyle doldurdular! ABD'de eşi benzeri görülmemiş kriz ABD, pandemiden kaynaklanan işgücü sorunları, aşırı hava koşulları ve artan tüketici talebi ile birleşince daha önce görülmemiş bir kıtlık ve fiyat artışı ile karşı karşıya kaldı. Ülke panik alımları ve istiflemenin pençesine düşerken, Ulaştırma Bakanlığı ve Beyaz Saray'dan gelen açıklamalar hayrete düşürüyor.
24.10.2021 Dünya
Biden’ın kabinesi giderek renkleniyor
Biden’ın kabinesi giderek renkleniyor ABD’de 20 Ocak’ta göreve gelecek olan seçilmiş başkan Joe Biden’ın olası kabinesi şekillenmeye başlarken, açıkladığı isimler, yönetimin hayli renkli olacağını gösteriyor. Nitekim Biden’ın, son olarak Amerikan yerlisi Deb Haaland’ı İçişleri Bakanı olarak seçmeyi planladığı açıklandı. Temsilciler Meclisi’nde New Mexico eyaletinin Demokrat temsilcilerinden biri olan Haaland’ın İçişleri Bakanı seçilmesi halinde, ilk kez bir Amerikan yerlisi ABD’de kabineye girmiş olacak.
17.12.2020 Dünya
Biden, eski rakibi Pete Buttigieg'i Ulaştırma Bakanlığı görevine getirecek
Biden, eski rakibi Pete Buttigieg'i Ulaştırma Bakanlığı görevine getirecek ABD başkanlığına seçilen Joe Biden, eski rakibi Demokrat başkan adayı Pete Buttigieg'i Ulaştırma Bakanlığı görevine getirecek.
15.12.2020 Dünya
Yeni kabine şekilleniyor
Yeni kabine şekilleniyor ABD’de seçilmiş başkan Joe Biden’ın kabinesine yer alması muhtemel isimler belirginleşiyor. Bununla birlikte Biden’ın alması gereken günlük brifinglerin engellendiği ortaya çıkarken, bu durum ülkede tartışma yarattı.
13.11.2020 Dünya
Biden'ın kabinesinde kimler yer alacak? Dikkat çeken isimler...
Biden'ın kabinesinde kimler yer alacak? Dikkat çeken isimler... Beyaz Saray'a geçiş hazırlıklarına 500 kişilik bir ekiple başlayan ABD Başkanlığı görevine seçilen Joe Biden'ın kabinesinde yer alacak muhtemel isimler konuşulmaya başlandı.
11.11.2020 Dünya
ABD'de Demokratların başkanlık yarışında Biden'ın zafer gecesi
ABD'de Demokratların başkanlık yarışında Biden'ın zafer gecesi ABD'de eski Başkan Yardımcısı Joe Biden, rakibi Vermont Senatörü Bernie Sanders karşısında kritik Florida ön seçimlerini kazanarak önemli bir adım attı.
18.03.2020 Dünya
ABD'de başkanlık yarışı! Biden, Sanders'la arayı açıyor
ABD'de başkanlık yarışı! Biden, Sanders'la arayı açıyor ABD'de başkanlık ön seçim süreci devam ederken, 6 eyaletin 3'ünde ipi göğüsleyen eski Başkan Yardımcısı Joe Biden, en önemli rakibi Vermont Senatörü Bernie Sanders karşısında önemli bir avantaj sağladı.
11.03.2020 Dünya
Biden ‘Süper Salı’da zaferle döndü!..
Biden ‘Süper Salı’da zaferle döndü!.. ABD’de Demokrat Parti başkan adayının belirlenmesinde büyük önem taşıyan “Süper Salı” ön seçimlerinin galibi Joe Biden oldu. Yarışa geri dönen ve 14 eyaletin 9’unda kazanan Biden, Sanders’ın önüne geçti
5.03.2020 Dünya
ABD’de ‘Süper Salı’ heyecanı
ABD’de ‘Süper Salı’ heyecanı ABD, başkanlık yarışında belirleyici dönüm noktalarından biri olarak gösterilen “Süper Salı” ön seçimlerinde sandık başına giderken, adaylardan Pete Buttigieg yarıştan çekildiğini açıkladı
3.03.2020 Dünya
ABD'de Demokrat Parti'den bir aday adayı daha yarıştan çekildi
ABD'de Demokrat Parti'den bir aday adayı daha yarıştan çekildi ABD'de kasımda yapılacak başkanlık seçimleri için Demokrat Partiden aday adayı Minnesota Senatörü Amy Klobuchar yarışı bıraktı.
2.03.2020 Dünya
Biden yeniden yarışta
Biden yeniden yarışta ABD’de başkanlık seçimi için Demokratların adaylık mücadelesi devam ederken, Joe Biden ilk kez büyük bir zafer kazandı ve yeniden yarışın içine girdi. ‘Süper Salı’ öncesi büyük moral toplayan Biden, artık Sanders’ın en büyük rakibi olarak görülüyor
2.03.2020 Dünya
ABD Başkanlık seçimlerinde Demokrat aday adayı Buttigieg yarıştan çekiliyor
ABD Başkanlık seçimlerinde Demokrat aday adayı Buttigieg yarıştan çekiliyor ABD’de Kasım 2020 Başkanlık seçimleri için Demokrat parti aday adaylarından eski South Bend belediye başkanı Pete Buttigieg’in yarıştan çekileceği bildirildi.
2.03.2020 Dünya
ABD'de Demokratların Güney Carolina ön seçimlerini Biden kazandı
ABD'de Demokratların Güney Carolina ön seçimlerini Biden kazandı ABD'de başkanlık yarışı devam ederken, Güney Carolina'da yapılan Demokratların ön seçiminde eski Başkan Yardımcısı Joe Biden, rakiplerine fark atarak birinci oldu.
1.03.2020 Dünya
Güney Carolina'daki ön seçimlerde Biden önde
Güney Carolina'daki ön seçimlerde Biden önde ABD'de Demokratlar arasındaki başkanlık adayı yarışında cumartesi günü Güney Carolina eyaletinde yapılacak ön seçimleri eski Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın önde götürdüğü belirtildi.
24.02.2020 Dünya
ABD'de Demokrat başkan aday adaylarından Sanders'ten 'Orta Doğu barışı' mesajı
ABD'de Demokrat başkan aday adaylarından Sanders'ten 'Orta Doğu barışı' mesajı ABD'de Demokrat başkan aday adayları arasında yarışı önde götüren Senatör Sanders, başkan olması halinde hem Filistin hem de İsrail halkının tüm temel haklarını tanıyacağını ve bölgeye barış getirmek için herşeyi yapacağını belirtti.
24.02.2020 Dünya
Nevada'da zafer Sanders'ın
Nevada'da zafer Sanders'ın Demokratların başkan aday adaylarının yarıştığı kritik seçimde, Bernie Sanders yüzde 46 gibi ezici bir çoğunlukla zafere ulaştı.
23.02.2020 Dünya
Demokrat adaylar kozlarını paylaştı, Bloomberg ilk kez sahne aldı
Demokrat adaylar kozlarını paylaştı, Bloomberg ilk kez sahne aldı ABD Las Vegas'ta gerçekleşen canlı yayın tartışmasına ilk kez katılan milyarder iş adamı Michael Bloomberg, tüm rakiplerinin sert eleştirileriyle karşılaştı. Başkanlık seçimlerine dokuz aydan az bir süre kala demokrat aday adaylarının sağlık sistemi, iklim değişikliği, gelir dağılımı ve göçmen hakları gibi konularda önemli ölçüde ayrıştığı görülüyor.
20.02.2020 Dünya
ABD'de Demokratların seçim maratonu fırtınalı başladı
ABD'de Demokratların seçim maratonu fırtınalı başladı ABD'de Iowa ve New Hampshire'da yapılan ilk iki ön seçimden 'favori' aday Joe Biden hayal kırıklığıyla çıkarken, Bernie Sanders ve Pete Buttigieg rüzgarı arkasına aldı. Temmuz ayına kadar sürecek yarışta aday adaylarının nasıl bir sonuç alacağı merak konusu.
13.02.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Pete Buttigieg ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.