Petrol Arama

Petrol Arama

Son dakika petrol arama haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan petrol arama gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan petrol arama haber sayfamızda...

Petrol Arama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.311 petrol arama haberi bulunmuştur.
Ölümle yaşam arasında 23 saat!
Ölümle yaşam arasında 23 saat! Antalya’da Sarısu-Tünektepe teleferik hattında önceki akşam demir direklerden birinin koparak kabinlerden birine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirmişti... Kazanın ardından duran hatta metrelerce yükseklikte asılı kalan 24 kabindeki 174 kişi 23 saatlik operasyonla kurtarıldı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturmada 13 kişi gözaltına alındı...
14.04.2024 Gündem
TPAO Karaisalı’da 10 sondaj kuyusu açarak petrol arayacak
TPAO Karaisalı’da 10 sondaj kuyusu açarak petrol arayacak Adana'nın Karaisalı ilçesi sınırları içinde 10 sondaj kuyusu açılarak petrol aranacak.
14.03.2024 Ekonomi
‘Terör artık burada tutunamayacak’
‘Terör artık burada tutunamayacak’ Erdoğan, Şırnak ve Mardin’de “Terörün bir daha bu topraklarda tutunamamasını sağlayacağız” diye konuştu. Erdoğan, CHP’ye DEM üzerinden yüklenerek “Kimin eli kimin cebinde belli değil” dedi.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kent Uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kent Uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil Mardin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nerede ittifak ettiğimizi, nerede kendi adayımızla seçime girdiğimizi herkes biliyor. Adeta cam gibi şeffafız. Bir de karşı tarafa bakıyoruz. Kent Uzlaşısı diye bir şey uydurdular. Kimin eli kimin cebinde belli değil." şeklinde konuştu.
13.03.2024 Gündem
Çanakkale'de 18 Mart kararı! Okullar tatil edildi
Çanakkale'de 18 Mart kararı! Okullar tatil edildi Çanakkale Valiliği, 18 Mart Pazartesi günü okulların tatil edildiğini duyurdu.
13.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ta açıkladı: Günlük 37 bin varili geçtik
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ta açıkladı: Günlük 37 bin varili geçtik Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gabar'da günlük petrol üretiminin 37 bin varili geçtiğini belirtti. İki bölgenin daha petrol arama alanları arasına girdiğini açıklayan Erdoğan, 'Yıllarca ülkemizi pazar, insanımızı ucuz insan gücü, topraklarımızı ucuz hammadde kaynağı olarak görenler şimdi bizim pazarımız haline dönüştü.' dedi.
13.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ta açıkladı: İki bölge daha petrol arama alanları arasına girdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ta açıkladı: İki bölge daha petrol arama alanları arasına girdi Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gabar'da günlük petrol üretiminin 37 bin varili geçtiğini belirtti. İki bölgenin daha petrol arama alanları arasına girdiğini açıklayan Erdoğan, 'Yıllarca ülkemizi pazar, insanımızı ucuz insan gücü, topraklarımızı ucuz hammadde kaynağı olarak görenler şimdi bizim pazarımız haline dönüştü.' dedi.
13.03.2024 Gündem
TBNG, Tekirdağ ve Silivri’de yeni doğal gaz kuyularının sondajına başlıyor
TBNG, Tekirdağ ve Silivri’de yeni doğal gaz kuyularının sondajına başlıyor Tekirdağ’da gerçekleştirdiği doğal gaz arama ve üretim faaliyetleriyle günlük 250 bin metreküp doğal gazı sanayi şirketlerine kendi boru hattı ile ulaştıran üretim şirketi TBNG (Trakya Havzası Doğalgaz Şirketi) 5 yeni sondaj kuyusu açmak üzere çalışmalarını başlatıyor.
2.02.2024 Ekonomi
Karadeniz gazı ve Gabar petrolü için dev yatırım
Karadeniz gazı ve Gabar petrolü için dev yatırım Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Sakarya Gaz Sahası ve Gabar bölgesi başta olmak üzere üretim alanlarımızı genişletmek ve üretimi artırmak için yaklaşık 100 milyar liralık yatırım planlıyoruz” dedi.
18.01.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar duyurdu! 181,7 milyar TL yatırım yapılacak
Bakan Bayraktar duyurdu! 181,7 milyar TL yatırım yapılacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "2024 yılında enerji ve madencilik sektörüne toplam 181,7 milyar lira kamu yatırımı yapacağız" dedi.
17.01.2024 Ekonomi
TPAO'ya 14 ilde petrol arama ruhsatı verildi
TPAO'ya 14 ilde petrol arama ruhsatı verildi Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, çeşitli illerdeki 18 saha için 5 yıl süreyle petrol arama ruhsatı aldı.
9.01.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar’dan duygulandıran telefon
Bakan Bayraktar’dan duygulandıran telefon Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Şırnak’ın Akçay köyündeki 6’ncı Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’nı ziyaret etti.
3.01.2024 Gündem
Bakan Bayraktar'dan şehit ailelerine telefon
Bakan Bayraktar'dan şehit ailelerine telefon Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Şırnak Gabar'daki petrol sahalarına isimleri verilen Şehit Astsubay Esma Çevik ve Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın'ın aileleriyle telefonda görüştü.
2.01.2024 Gündem
Yeni savaşın ayak sesleri! Essequibo krizi büyüyor, İngiltere HMS Trent'i yolluyor
Yeni savaşın ayak sesleri! Essequibo krizi büyüyor, İngiltere HMS Trent'i yolluyor  Venezuela’nın Guyana’nın petrol ve yeraltı kaynakları zengini Essequibo bölgesinde hak iddia etmesi ile başlayan süreç gelişmeye devam ediyor.
26.12.2023 Dünya
Güney Amerika’da tansiyon yükseliyor
Güney Amerika’da tansiyon yükseliyor Venezuela’da Pazar günü yapılan referandumda yüzde 95’lik oy oranıyla halkın, komşu Guyana’nın petrol zengini bölgesi Essequibo’nun ülkeye dahil edilmesi yönünde oy kullanmasının ardından bölgede gerilim her geçen gün artıyor.
8.12.2023 Dünya
22 kuyudan günlük 27 bin varil petrol!
22 kuyudan günlük 27 bin varil petrol! Şırnak’ta Gabar Dağında “Şehit Esma Çevik Petrol Üretim Sahasında” bir kuyunun daha açılışı yapılarak, üretime başlandı.
30.11.2023 Ekonomi
Yola çıktılar! Gabar'daki petrol kuyusunun güvenliği komandolara emanet
Yola çıktılar! Gabar'daki petrol kuyusunun güvenliği komandolara emanet Şırnak'ta bulunan Gabar Dağı'ndaki petrol kuyusunun güvenliğini sağlamak amacıyla görevlendirilen jandarma komandolar yola çıktı.
30.10.2023 Gündem
Bakan Güler açıklamıştı: Gabar ve Kato'da petrol rezervi! İşte Türkiye'nin avantajı
Bakan Güler açıklamıştı: Gabar ve Kato'da petrol rezervi! İşte Türkiye'nin avantajı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Gabar’daki petrolün ciddi boyuta ulaştığını söyledi. Bakan Güler, Kato’da büyük bir rezervin olduğu değerlendiriliyor, şimdi Siirt ve Van’a da bakılıyor” dedi. Peki arama faaliyetleri sonucunda rezerv beklentisi ne? Konuyla ilgili beklentileri Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Danışmanı Prof. Dr. Şenay Yalçın, CNN Türk'te değerlendirdi. İşte detaylar...
29.09.2023 Haberler
Bakan Güler açıklamıştı: Gabar ve Kato'da petrol rezervi! İşte Türkiye'nin avantajı
Bakan Güler açıklamıştı: Gabar ve Kato'da petrol rezervi! İşte Türkiye'nin avantajı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Gabar’daki petrolün ciddi boyuta ulaştığını söyledi. Bakan Güler, "Kato’da büyük bir rezervin olduğu değerlendiriliyor, şimdi Siirt ve Van’a da bakılıyor” dedi. Peki arama faaliyetleri sonucunda rezerv beklentisi ne? Konuyla ilgili beklentileri Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Danışmanı Prof. Dr. Şenay Yalçın, CNN Türk'te değerlendirdi. İşte detaylar...
29.09.2023 Ekonomi
Bakan Güler'den yeni petrol müjdesi: Kato'da büyük bir rezervin olduğu değerlendiriliyor
Bakan Güler'den yeni petrol müjdesi: Kato'da büyük bir rezervin olduğu değerlendiriliyor Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler yeni bir müjdeyi paylaştı ve "Gabar'da petrol ciddi boyutta. Kato'da büyük bir rezervin olduğu değerlendiriliyor" ifadelerini kullandı.
28.09.2023 Haberler
Bakan Güler: Kato'da büyük bir petrol rezervinin olduğu değerlendiriliyor
Bakan Güler: Kato'da büyük bir petrol rezervinin olduğu değerlendiriliyor Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler "Gabar'da petrol ciddi boyutta. Kato'da büyük bir rezervin olduğu değerlendiriliyor" açıklamasında bulundu.
29.09.2023 Gündem
Petrol umutları Barbaros ile yeniden alevlenecek
Petrol umutları Barbaros ile yeniden alevlenecek Denizlerdeki petrol ve doğalgaz aramalarında kullanılmak üzere satın alınan ve 2013 yılında faaliyetlerine başlayan sismik araştırma gemisi 'Barbaros Hayrettin Paşa’, yaklaşık 1 yılın ardından tekrar Trabzon Limanı'na demir attı. Doğu Karadeniz’deki petrol aramalarında Barbaros Hayrettin Paşa'ya iki destek gemisi de eşlik edecek.
27.09.2023 Ekonomi
Erdoğan ABD'de iş dünyasına seslendi: Türkiye güvenli liman olmayı sürdürüyor
Erdoğan ABD'de iş dünyasına seslendi: Türkiye güvenli liman olmayı sürdürüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'ta Türk–Amerikan İş Konseyi yemeğinde konuştu. Erdoğan, "Türkiye uluslararası yatırımcılar için güvenli liman olma konumunu sürdürüyor. Bu konumumuzu daha da perçinliyoruz." şeklinde konuştu.
21.09.2023 Haberler
Erdoğan ABD'de iş dünyasına seslendi: Türkiye güvenli liman olmayı sürdürüyor
Erdoğan ABD'de iş dünyasına seslendi: Türkiye güvenli liman olmayı sürdürüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'ta Türk–Amerikan İş Konseyi yemeğinde konuştu. Erdoğan, "Türkiye uluslararası yatırımcılar için güvenli liman olma konumunu sürdürüyor. Bu konumumuzu daha da perçinliyoruz." şeklinde konuştu.
21.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, OVP toplantısında önemli açıklamalarda bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, OVP toplantısında önemli açıklamalarda bulundu Ekonomide 3 yıllık yol haritası belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan OVP toplantısında Kur Korumalı Mevduatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
6.09.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Petrol Arama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.