Lampard, Villa ve Pirlo ABD'de sahne aldı!
Lampard, Villa ve Pirlo ABD'de sahne aldı! ABD MAjör Lig'de New York City FC forması giyen 3 yıldız Frank Lampard, David Villa ve Andrea Pirlo, Philadelphia Union maçında attıkları gollerle takımlarına galibiyeti getirdi.
19.06.2016 Futbol
8. saniyede gelen gol tarihe geçti!
8. saniyede gelen gol tarihe geçti! ABD MLS'de New York Red Bulls'un Philadelphia Union'u 4-1 mağlup ettiği maçta ev sahibi ekip henüz 8. saniyede Mike Grella ile öne geçti. Bu gol aynı zamanda MLS tarihinin en erken golü olarak tarihe geçti.
19.10.2015 Futbol
Bu asiste şapka çıkartılır!
Bu asiste şapka çıkartılır! Amerika'da New York Red Bulls ile Philadelphia Union arasında oynanan maçta New York forması giyen Shaun Wright-Phillips yaptığı harika asist ile herkesi büyüledi.
3.08.2015 Futbol
Eski Juveli'den müthiş frikik!
Eski Juveli'den müthiş frikik! ABD Major Ligi'nde Philadelphia Union'a konuk olan Toronto FC eski Juventuslu Sebastian Giovinco'nun attığı efsane frikik golüyle 3 puanı kazanan taraf oldu...
3.05.2015 Futbol
David Villa takımını kurtaramadı
David Villa takımını kurtaramadı 33 yaşındaki İspanyol golcü David Villa, New York City'nin Philadelphia Union'a 2-1 mağlup olduğu maçta takımı adına tek golü kaydeden isim oldu.
12.04.2015 Futbol
Mesafenin ne önemi var? Roket geliyor!
Mesafenin ne önemi var? Roket geliyor! ABD Majör Lig 32.hafta maçında DC United sahasında Philadelphia Union ile 1-1 berabere kalırken DC United forması giyen Nick Deleon attığı mükemmel golle maça damga vurdu.
13.10.2013 Futbol
Rüştü'ye ABD'den sürpriz talip
Rüştü'ye ABD'den sürpriz talip Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli kalecilerden olan Rüştü Reçber'e Amerika Birleşik Devletleri'nden talip var.
30.06.2020 Beşiktaş