Pierre Gasly

Pierre Gasly

Son dakika Pierre Gasly haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pierre Gasly gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pierre Gasly haber sayfamızda...

Pierre Gasly

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 108 pierre gasly haberi bulunmuştur.
2023 Formula 1 yarışı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula 1 puan durumu: F1 yarışları
2023 Formula 1 yarışı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula 1 puan durumu: F1 yarışları Formula 1 Katar Grand Prix hafta sonu programı, yarış severler tarafından heyecanla takip ediliyor. Formula 1 (F1) yarışlarında takım olarak Perez ve Verstappen toplamda 623 puanla zirvede bulunuyor. Verstappen, sürücü klasmanında şampiyonluğa çok yakın! Peki, Formula 1 yarışı hangi kanalda, saat kaçta?
3.10.2023 Skorer
Belçika Grand Prix'sinde ilk sıra Max Verstappen'in
Belçika Grand Prix'sinde ilk sıra Max Verstappen'in Formula 1 Dünya Şampiyonası Belçika Grand Prix’sindeki sprint yarışını, Red Bull takımının Hollandalı pilotu Max Verstappen kazandı.
30.07.2023 Motor Sporları
Avusturya’da Max Verstappen rüzgarı devam etti!
Avusturya’da Max Verstappen rüzgarı devam etti! Son iki yılın Formula 1 Dünya Şampiyonu Max Verstappen, 2023’te de dolu dizgin bir performansla üçüncü şampiyonluğa doğru koşuyor. Red Bull Honda’nın çok üstün otomobili ve hatasız işletilen takım operasyonuna, Verstappen’in neredeyse kusursuz performansının eklenmesiyle, ortaya yenilmesi çok güç olan bir canavar çıktı.
2.07.2023 Motor Sporları
Formula 1'de olaylı yarış! Avustralya Grand Prix'sinde ortalık karıştı, kırmızı bayraklar havada uçuştu
Formula 1'de olaylı yarış! Avustralya Grand Prix'sinde ortalık karıştı, kırmızı bayraklar havada uçuştu Formula 1'de heyecan Avustralya Grand Prix'si ile devam etti. Nefeslerin kesildiği ve birçok olayın yaşandığı yarışta kazalar Avustralya GP'ye damgasını vurdu. İşte detaylar...
3.04.2023 Motor Sporlari
Formula 1 Avustralya Grand Prix'sinde pole pozisyonu Max Verstappen'in!
Formula 1 Avustralya Grand Prix'sinde pole pozisyonu Max Verstappen'in! Formula 1'de sezonun 3. yarışı olan Avustralya Grand Prix'sinde heyecan sırlama turları ile başladı. Son şampiyon Max Verstappen pole pozisyonunu elde ederken Mercedes sürpriz bir sonuca imza attı. İşte detaylar...
1.04.2023 Motor Sporlari
Serhan Acar yazdı: Formula 1 daha da büyüyor
Serhan Acar yazdı: Formula 1 daha da büyüyor Tarihin en uzun sezonu geçtiğimiz hafta Bahreyn’de başladı. Takımları, sürücüleri ve şampiyonayı takip eden hız tutkunlarını yoğun bir takvim bekliyor. Geçtiğimiz sene yaklaşık 2.5 milyarlık bir gelir elde eden Formula 1 Dünya Şampiyonası, genişlemeye ve büyümeye devam ediyor.
12.03.2023 Motor Sporları
Bahreyn Grand Prix'sinde pole pozisyonu Max Verstappen'in
Bahreyn Grand Prix'sinde pole pozisyonu Max Verstappen'in Formula 1'de 2023 sezonu heyecanı Bahreyn Grand Prix'si ile start alıyor. Sezonun ilk sıralama turlarında pole pozisyonunu son şampiyon Max Verstappen elde ederken, şaşırtan sonuçlar ortaya çıktı.
5.03.2023 Motor Sporlari
Cem Bölükbaşı TGM Grand Prix ile pistlere geri dönüyor
Cem Bölükbaşı TGM Grand Prix ile pistlere geri dönüyor Türkiye'nin motor sporlarındaki temsilcilerinden Cem Bölükbaşı, Japonya'da Suzuka Pisti'nde bu hafta sonu TGM Grand Prix takımı ile Super Formula Şampiyonası açılış törenleri ve sonrasında 2023 senesi ilk resmi testlerine katılacak. Bölükbaşı'nın #55 numaralı TGM Grand Prix aracında, Türkiye'de yaşanan deprem felaketi nedeniyle hayatını kaybedenleri anmak için "#PrayForTürkiye" logosu da bulunacak.
4.03.2023 Motor Sporları
Formula 1 dünyası Pele için yasta!
Formula 1 dünyası Pele için yasta! Formula 1'in efsane pilotlarından Lewis Hamilton, Rubens Barrichello ve Felipe Massa, 82 yaşında hayata veda eden Brezilyalı futbol efsanesi Pele'yi andı.
30.12.2022 Motor Sporlari
Brezilya Grand Prix'sinde zafer George Russell'ın! Kariyerinde bir ilk
Brezilya Grand Prix'sinde zafer George Russell'ın! Kariyerinde bir ilk Formula 1'de Brezilya Grand Prix'si heyecanı yaşandı. Kıyasıya mücadelelere sahne olan yarışta Mercedes'ten Geroge Russell, damalı bayrağı ilk sırada geçerek zafere ulaştı ve kariyerinin ilk yarış zaferini elde etti.
13.11.2022 Motor Sporlari
Verstappen, Michael Schumacher'in rekorunu kırdı! Ferrari'de kabus
Verstappen, Michael Schumacher'in rekorunu kırdı! Ferrari'de kabus Formula 1'de Meksika Grand Prix'sinde yine Red Bull ambargosu yaşandı. Şampiyonluğunu daha önce ilan eden Max Verstappen yarışı kazanırken Michael Schumacher'in rekorunu kırdı. Ferrariler'de ise yine hayal kırıklığı yaşandı.
31.10.2022 Motor Sporları
Formula 1'de şampiyon Max Verstappen! Faciadan dönüldü
Formula 1'de şampiyon Max Verstappen! Faciadan dönüldü Formula 1'de sezonun 18. yarısı olan Japonya Grand Prix'si büyük bir heyecana sahne oldu. Efsanevi Suzuka pistinde gerçekleştirilen yarışta zafere ulaşan isim Red Bull'dan Max Verstappen oldu. Hollandalı pilot, bu sonuçla birlikte üst üste 2. şampiyonluğunu ilan etti. Ancak yarışın önüne skandal bir olay geçti. İşte detaylar...
10.10.2022 Motor Sporlari
Formula 1'de korkunç kaza! 4 araç karıştı, takla attı
Formula 1'de korkunç kaza! 4 araç karıştı, takla attı Silverstone'da daha yarışın ilk virajında yaşanan büyük bir kazanın ardından kırmızı bayrak çıktı. Guanyu Zhou, George Russell, Alexander Albon, Gasly kazaya karıştı.
4.07.2022 Motor Sporları
Formula 1 Emilia Romagna Grand Prix'sinde kazanan Max Verstappen
Formula 1 Emilia Romagna Grand Prix'sinde kazanan Max Verstappen Formula 1 Emilia Romagna Grand Prix'sinde zafer, Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen'in oldu.
24.04.2022 Motor Sporları
F1 Bahreyn Grand Prix'sinde Ferrari duble yaptı
F1 Bahreyn Grand Prix'sinde Ferrari duble yaptı Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun ilk ayağı Bahreyn Grand Prix'sini Leclerc kazanırken takım arkadaşı Sainz ise 2. oldu.
20.03.2022 Motor Sporlari
F1'de yeni sezonun ilk pole pozisyonu Leclerc'in!
F1'de yeni sezonun ilk pole pozisyonu Leclerc'in! Formula 1'de 2022 sezonu, Bahreyn Grand Prix'si ile başladı. Sezonun ilk pole pozisyonu, Ferrari'nin Monakolu pilotu Charles Leclerc'in oldu.
19.03.2022 Motor Sporlari
Red Bull, Max Verstappen'in sözleşmesini uzattı! Formula 1'de tarihi rakam
Red Bull, Max Verstappen'in sözleşmesini uzattı! Formula 1'de tarihi rakam Formula 1'de son şampiyon Max Verstappen Red Bull ile sözleşmesini 2028 yılına kadar uzattı. İngilizler sözleşmenin detaylarını açıkladı.
3.03.2022 Motor Sporları
Formula 1'de Max Verstappen'e tarihi sözleşme! Kazancı dudak uçuklattı
Formula 1'de Max Verstappen'e tarihi sözleşme! Kazancı dudak uçuklattı Geçen sezon Formula 1'de şampiyonluğunu kazanan Hollandalı pilot Max Verstappen ile görüşmelerini sürdüren Red Bull mutlu sona ulaştı. Formula 1 tarihine geçecek kontratta yıllık kazanç ortaya çıktı.
2.03.2022 Diğer
Serhan Acar yazdı: Formula 1’e bir kala
Serhan Acar yazdı: Formula 1’e bir kala Formula 2’de yarışan ilk Espor sürücüsü olmayı başaran Cem Bölükbaşı’nın hikayesi, arabalara ve hıza olan ilgisini fark eden ailesinin yönlendirmesiyle, 5 yaşında motokros yarışları ile başladı. 2004’te 6 yaşındayken ilk şampiyonluğuna ulaştı.
16.01.2022 Motor Sporları
Formula 1'de Max Verstappen dünya şampiyonu oldu!
Formula 1'de Max Verstappen dünya şampiyonu oldu! Formula 1'de şampiyonluk yarışı nefes kesti. Abu Dhabi Grand Prix'ine 2. sırada başlayan Hamilton ilk turda Verstappen'i geçti. Yarışın son turunda Hamilton'ı geride bırakan Vertsappen yarışı lider tamamladı ve ilk şampiyonluğunu kazandı. Hollandalı pilotun ilk sözleri; "Tüm yarış mücadele ettim ve son turda kazandım. Çılgıncaydı. Sergio'ya çok teşekkür ederim... Checo Perez'e teşekkür ediyorum. Hamilton'a karşı çok sert bir savunma yaptı. Umarım birlikte 10-15 sene daha bunu yaparız." dedi.
12.12.2021 Skorer
Formula 1 Abu Dabi GP'de pole pozisyonu Verstappen'in
Formula 1 Abu Dabi GP'de pole pozisyonu Verstappen'in Formula 1'de sezonun 22'nci ve son ayağı Abu Dabi Grand Prix'sinde sıralama turlarının ardından pole pozisyonunun sahibi Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen oldu. Mercedes'in Büyük Britanyalı pilotu Lewis Hamilton ikinci sırayı alırken, McLaren'in Büyük Britanyalı pilotu Lando Norris ise üçüncü sıradan start alacak.
11.12.2021 Motor Sporları
Son dakika - Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinde zafer Valtteri Bottas'ın
Son dakika - Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinde zafer Valtteri Bottas'ın Milyonların merakla beklediği Formula 1 Türkiye Grand Prix'si nefes kesti. İstanbul Park'taki mücadeleye ilk cepte başlayan Mercedes AMG Petronas takımının pilotu Valtteri Bottas birinci oldu. İkinci sırayı Red Bull Racing'ten Max Verstappen alırken, yine Red Bull Racing'ten Sergio Perez üçüncü oldu. Bu sonuçla Max Verstappen genel klasmanda zirveye yükseldi.
10.10.2021 Motor Sporları
F1: Formula 1 yarışı kim kazandı 2021? İşte, takımlar ve sıralama
F1: Formula 1 yarışı kim kazandı 2021? İşte, takımlar ve sıralama Formula 1'de İstanbul Grand Prix'i sona erdi. Heyecan dolu yarışmanın bitişiyle birlikte "F1: Formula 1 yarışı kim kazandı?" sorusu sıklaştı.
10.10.2021 Skorer
Son dakika haberleri: Formula 1'de dev heyecan bugün! İstanbul Park'ta yarış öncesi son durum...
Son dakika haberleri: Formula 1'de dev heyecan bugün! İstanbul Park'ta yarış öncesi son durum... İstanbul Park tur rekorunu bu kez sıralama turlarında kıran Lewis Hamilton buna karşın cezası nedeniyle yarışa 11. sıradan başlayacak. İlk beşten start alacak pilotların farklı takımlardan olması, İngiliz sürücünün Verstappen ile çekişmesine eklenince Türkiye Grand Prix’si büyük heyecana sahne olacak.
10.10.2021 Motor Sporları
İstanbul Park'ta son antrenman turlarının en hızlısı Gasly
İstanbul Park'ta son antrenman turlarının en hızlısı Gasly İlk iki seansın lideri Hamilton'ın sadece 5 tur attığı son antrenman turlarının en hızlı ismi AlphaTauri pilotu Gasly oldu. Islak zemin nedeniyle Verstappen, Vettel, Leclerc ve Mazepin'in tam spin attığı son seansta, pilotlar yağmur ve ıslak zemin lastikleriyle mücadele etti.
9.10.2021 Motor Sporları

Benzer Haber Etiketleri

Pierre Gasly ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.