Pierre Jackson

Pierre Jackson

Son dakika pierre jackson haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pierre jackson gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pierre jackson haber sayfamızda...

Pierre Jackson

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 45 pierre jackson haberi bulunmuştur.
Ekrem Memnun: 'Trimble için riskleri dibine kadar aldım'
Ekrem Memnun: 'Trimble için riskleri dibine kadar aldım' Galatasaray NEF Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, MisliTV'de Gökhan German ve Nazlıcan Elestekin'in sorularını yanıtladı.
Galatasaraylı basketbolcu Pierre Jackson sezonu kapattı
Galatasaraylı basketbolcu Pierre Jackson sezonu kapattı Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nda sakatlık geçiren ABD'li basketbolcu Pierre Jackson, sezonu kapattı.
Basketbolda çanlar Galatasaray için çalıyor
Basketbolda çanlar Galatasaray için çalıyor ING Basketbol Süper Ligi’nin 26’ncı haftasında deplasmanda Büyükçekmece Basketbol’a 105-101 mağlup olan Galatasaray, normal sezonun bitimine 4 hafta kala küme düşme hattının sadece 1 puan üzerinde bulunuyor.
29.03.2021 Basketbol
Son dakika - Yenilmez Armada mazide kaldı! Galatasaray'da serbest düşüş...
Son dakika - Yenilmez Armada mazide kaldı! Galatasaray'da serbest düşüş... Türkiye’de basketbolun mihenk taşlarından olan sarı-kırmızılı kulüp, tarihinin en stresli dönemlerinden birini yaşıyor, düşmemek için çabalıyor
2.03.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray, Pierre Jackson transferini resmen açıkladı!
Son dakika - Galatasaray, Pierre Jackson transferini resmen açıkladı! Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Pierre Jackson ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığını açıkladı
22.02.2021 Galatasaray
Son dakika | Galatasaray Basketbol Takımı, Pierre Jackson'ı transfer etti
Son dakika | Galatasaray Basketbol Takımı, Pierre Jackson'ı transfer etti ING Basketbol Süper Ligi'nde beklentilerin altında kalan Galatasaray, daha önce ligimizde Fenerbahçe forması da giyen ABD'li oyun kurucu Pierre Jackson'ı kadrosuna kattı. Fenerbahçe'de sadece 6 maçta görev alan Jackson, beklenen performans düzeyine ulaşamamıştı.
Panathinaikos, Pierre Jackson ile anlaştı
Panathinaikos, Pierre Jackson ile anlaştı Yunan ekibi bir dönem Fenerbahçe Beko'da oynayan ABD'li oyuncu Pierre Jackson'ı kadrosuna kattı.
Fenerbahçe Doğuş - Maccabi Fox: 87-73
Fenerbahçe Doğuş - Maccabi Fox: 87-73 THY Avrupa Ligi'nin 27. hafta maçında Fenerbahçe Doğuş sahasında İsrail'in Maccabi Fox takımını 87-73 yendi.
1.07.2020 Basketbol
Haftanın MVP'si Feldeine
Haftanın MVP'si Feldeine Kızılyıldız MTS forması giyen Feldeine, THY Avrupa Ligi'nde 26. haftanın en değerli oyuncusu unvanına layık görüldü
Euroleague'de haftanın MVP'si Thomas
Euroleague'de haftanın MVP'si Thomas Rus ekibi Khimki forması giyen Malcolm Thomas, THY Avrupa Ligi'nde 16'ncı haftanın en değerli oyuncusu oldu
Euroleague'de haftanın MVP'si Jackson
Euroleague'de haftanın MVP'si Jackson THY Avrupa Ligi'nde İsrail ekibi Maccabi FOX'un ABD'li basketbolcusu Pierre Jackson, ilk haftanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.
1.07.2020 Basketbol
Furkan Aldemir'den 6 sayı, 6 ribaund
Furkan Aldemir'den 6 sayı, 6 ribaund New York Knicks, Madison Square Garden'da oynanan hazırlık maçında Philedelphia 76ers'ı 94-88 mağlup etti.
1.07.2020 NBA
Spor Günlüğü | 25 Temmuz 2014
Spor Günlüğü | 25 Temmuz 2014 Günün öne çıkan spor haberleri Skorer.TV'de...   - Fenerbahçe Ülker’de bekleneni veremeyen ABD’li oyun kurucu Pierre Jackson, NBA takımlarından Philadelphia 76'ers’a transfer oldu.     - NBA'de son olarak Miami Heat forması giyen tecrübeli şutör guard Ray Allen'ın emekliye ayrılması beklenirken, ismi yeni bir takımla anılmaya başlandı.    - Şahika Ercümen 2 gün içinde 2. dünya rekorunu kırdı.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe’de ayrılık!
Fenerbahçe’de ayrılık! Fenerbahçe Ülker şubat sonu transfer ettiği Pierre Jackson'ın biletini erken kesti. Kenan Sipahi'nin sakatlığı sonrası transfer edilen ABD'li oyun kurucu ile yollar ayrıldı.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe, Pierre Jackson'la yollarını ayırdı
Fenerbahçe, Pierre Jackson'la yollarını ayırdı Fenerbahçe Ülker, Birleşik Amerikalı oyuncu Pierre Jackson ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırdı.
1.07.2020 Basketbol
İspanya'da dağıldık!
İspanya'da dağıldık! TOP 16’daki son 3 maçını kazanan Fenerbahçe Ülker, Barcelona deplasmanında dağıldı. Temsilcimiz kazanması durumunda ilk iki için büyük avantaj yakalayacağı maçta rakibinin üç sayı bombardımanına engel olamadı.
1.07.2020 Basketbol
"Barcelona'yı evinde yeneceğiz"
"Barcelona'yı evinde yeneceğiz" Fenerbahçe Ülker Şube Koordinatörü Nedim Karakaş, THY Avrupa Ligi Top 16 turunda yarın karşılaşacakları grubun yenilgisiz lideri Barcelona'yı deplasmanda mağlup edeceklerini iddia etti.
1.07.2020 Basketbol
Obradovic: Şampiyonu yendik!
Obradovic: Şampiyonu yendik! Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu karşılaşmasında Olympiakos'u 78-74 yenen Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Zeljko Obradovic, son 2 senenin Avrupa şampiyonuna karşı iyi oynadıklarını söyledi.
Fenerbahçe Komşu'ya acımadı
Fenerbahçe Komşu'ya acımadı Turkish Airlines Euroleague Top 16 E Grubu 8. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Ülker, Olympiacos'u Ülker Sports Arena'da ağırladı. Mücadeleyi Fenerbahçe Ülker 78-74 kazandı.
1.07.2020 Basketbol
Jackson sağlık kontrolünden geçti
Jackson sağlık kontrolünden geçti Fenerbahçe Ülker'in yeni transferi Jackson sağlık kontrolünden geçti.
Pierre Jackson resmen Fenerbahçe'de!
Pierre Jackson resmen Fenerbahçe'de! Sarı-lacivertlilerin anlaşmaya vardığı ABD'li oyun kurucu Jackson, 23 Şubat Pazar günü İstanbul'a gelecek
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe Ülker guardını buldu
Fenerbahçe Ülker guardını buldu Fenerbahçe Ülker guard sorununa nokta koydu,
1.07.2020 Basketbol
Pierre Jackson Fenerbahçe Ülker'de!
Pierre Jackson Fenerbahçe Ülker'de! Fenerbahçe Ülker ABD’li guard Pierre Jackson'la sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.
20.02.2014 Futbol
Pierre Jackson Fenerbahçe Ülker'de!
Pierre Jackson Fenerbahçe Ülker'de! Fenerbahçe Ülker ABD’li guard Pierre Jackson'la sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.
1.07.2020 Basketbol
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Pierre Jackson ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.