Pikap

Pikap

Son dakika pikap haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pikap gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pikap haber sayfamızda...

Pikap

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 644 pikap haberi bulunmuştur.
Trafikte ters köşe! Kavga edecekken bir anda böyle sarıldılar
Trafikte ters köşe! Kavga edecekken bir anda böyle sarıldılar Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde motokurye kazadan kıl payı kurtularak, kendisini fark etmeyen pikap sürücüsüne tepki gösterdi. Vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışan motosikletli, pikap sürücüsünün hatasını anlayıp özür dilemesiyle yumuşadı. Tam kavga edecekken birbirlerine sarılan sürücülerin yüz gülümseten bu anları saniye saniye kask kamerasına yansıdı.
25.03.2024 Haberler
Otomobille çarpışan pikap 30 metre savruldu
Otomobille çarpışan pikap 30 metre savruldu Zonguldak Kozlu ilçesinde otomobil ile pikap kafa kafaya çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
1.03.2024 Gündem
İkinci el araçlarda ibre terse döndü! Tarih verildi: İşte en avantajlı dönem
İkinci el araçlarda ibre terse döndü! Tarih verildi: İşte en avantajlı dönem Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru düşüş gösteren ikinci el araç fiyatlarında yeni yılın ilk ayı itibarıyla ibre terse döndü. Peki ikinci el araçlardaki artışın sebebi ne, araç almak için en avantajlı dönem ne zaman? İşte detaylar...
20.02.2024 Ekonomi
Arka kapağı açık unutulan kamyonet pikabı sürükledi
Arka kapağı açık unutulan kamyonet pikabı sürükledi Amasya’da kamyonetin açık unutulan arka kapağı önünde duran pikaba takıldı. Pikabın sürüklendiği anlar kameraya yansıdı.
3.01.2024 Haberler
Mersin'de pikap ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Mersin'de pikap ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı Mersin'in Tarsus ilçesinde pikap ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
18.12.2023 Gündem
Araçlar karşı yola geçti, ortalık savaş alanına döndü
Araçlar karşı yola geçti, ortalık savaş alanına döndü Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde 1’i TIR 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 araç da karşı yola geçerken, kazada geniş çapta hasar oluştu.
10.12.2023 Gündem
Tesla Cybertruck: 61 bin dolarlık aracın satışı Perşembe günü başlıyor
Tesla Cybertruck: 61 bin dolarlık aracın satışı Perşembe günü başlıyor Tesla CEO'su Elon Musk'ın "radikal" bir ürün diye nitelediği Cybertruck adlı elektrikli pikabın satışları Perşembe günü başlayacak.
2.12.2023 Dünya
Doktorların park yeri kavgası kanlı bitti
Doktorların park yeri kavgası kanlı bitti Aksaray'da 2 doktor araç park yeri yüzünden kavga etti. Kavgada bir doktor meslektaşını bıçakla yaraladı. İşte detaylar...
20.11.2023 Gündem
Düzce’de otomobil ile pikap kafa kafaya çarpıştı: 5 yaralı
Düzce’de otomobil ile pikap kafa kafaya çarpıştı: 5 yaralı Düzce’de lüks otomobil ile pikap kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1’i çocuk 5 kişi yaralandı.
20.11.2023 Haberler
Düzce’de otomobil ile pikap kafa kafaya çarpıştı: 5 yaralı
Düzce’de otomobil ile pikap kafa kafaya çarpıştı: 5 yaralı Düzce’de lüks otomobil ile pikap kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1’i çocuk 5 kişi yaralandı.
20.11.2023 Gündem
Taksici cinayeti! 'Telefona herhangi bir şeye bakarsan sıkacağım kafana'
Taksici cinayeti! 'Telefona herhangi bir şeye bakarsan sıkacağım kafana' Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde müşteri gibi aracına binen kişi tarafından tabancayla 11 el ateş edilerek öldürülen taksici cinayetinin güvenlik kamera kaydı ortaya çıktı.
28.10.2023 Haberler
Taksici cinayeti! 'Telefona herhangi bir şeye bakarsan sıkacağım kafana'
Taksici cinayeti! 'Telefona herhangi bir şeye bakarsan sıkacağım kafana' Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde müşteri gibi aracına binen kişi tarafından tabancayla 11 el ateş edilerek öldürülen taksici cinayetinin güvenlik kamera kaydı ortaya çıktı.
28.10.2023 Gündem
Müşteri gibi bindi, taksiciyi öldürdü! Katille ilgili kan donduran yeni detay
Müşteri gibi bindi, taksiciyi öldürdü! Katille ilgili kan donduran yeni detay Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde müşteri gibi bindiği takside şoförü tabanca ile ateş ederek öldüren zanlı yakalandı. Şüphelinin 2016 yılında da bir kişiyi öldürdüğü ortaya çıktı.
15.10.2023 Gündem
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Feci son! Eşinin traktörü durdurma çabaları sonuç vermedi
Feci son! Eşinin traktörü durdurma çabaları sonuç vermedi Burdur’da çalışır vaziyetteki traktörün vitesine ayağı çarpınca bir anda hareket eden traktörden düşerek lastiğin altında sürüklenen kadın hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
24.09.2023 Haberler
Feci son! Eşinin traktörü durdurma çabaları sonuç vermedi
Feci son! Eşinin traktörü durdurma çabaları sonuç vermedi Burdur’da çalışır vaziyetteki traktörün vitesine ayağı çarpınca bir anda hareket eden traktörden düşerek lastiğin altında sürüklenen kadın hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
24.09.2023 Gündem
Kastamonu'da trafik kazaları kamerada
Kastamonu'da trafik kazaları kamerada Kastamonu'da sürücülerin dikkatsizliği sebebiyle yaşanan trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarına yansıdı.
23.09.2023 Haberler
Aracını satacaktı, yemek sonrası kendini kaybetti: Eve gelince anladım
Aracını satacaktı, yemek sonrası kendini kaybetti: Eve gelince anladım Diyarbakır’dan aracını satmak için Şanlıurfa’ya giden Abdullatif Gültekin, dolandırıcılar tarafından kendisine yemek yedirilip şuurunu kaybettikten sonra kandırıldığını ve sahte çek verilip aracını aldıklarını iddia etti.
15.09.2023 Gündem
Başına buyruk tatil!
Başına buyruk tatil! Pandemide popüler hale gelen deprem sonrası büyük ilgi gören karavanlar doğal yaşam ve ekonomik tatil meraklılarının gözdesi. İstanbul’da kapılarını açan fuarda basitten lükse her keseye göre karavanlar sergileniyor.
14.09.2023 Ekonomi
Psikiyatrist trafikte dehşeti yaşadı! Görüntüleri sosyal medyada paylaştı
Psikiyatrist trafikte dehşeti yaşadı! Görüntüleri sosyal medyada paylaştı Arnavutköy'de otomobiliyle giden psikiyatrist, trafikte başka bir sürücü tarafından sıkıştırıldığı anları sosyal medyadan paylaştı.
5.09.2023 Gündem
Adana'da çıkan orman yangını söndürüldü
Adana'da çıkan orman yangını söndürüldü Adana'nın Feke ilçesindeki çıkan orman yangını ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.
25.08.2023 Gündem
Adıyaman'da feci kaza! 4 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var
Adıyaman'da feci kaza! 4 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var Adıyaman-Gölbaşı yolunda meydana gelen kazada biri bebek 4 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı. Yaralılardan bir tanesinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
16.08.2023 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda kaza! 2'si ağır 6 yaralı
Kuzey Marmara Otoyolu'nda kaza! 2'si ağır 6 yaralı Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Kuzey Marmara Otoyolu’nda emniyet şeridinde duran araçlara, kamyonet çarptı. Meydana gelen kazada 2'si ağır 6 kişi yaralandı.
14.08.2023 Gündem
Kütahya'da orman yangını kontrol altına alındı
Kütahya'da orman yangını kontrol altına alındı Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına karadan müdahale sürerken, 1 helikopter ile takviye ekipler de bölgeye sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucunda yangın konrtol altına alındı.
26.07.2023 Gündem
Müşterisinin aracını götürürken feci şekilde can verdi
Müşterisinin aracını götürürken feci şekilde can verdi Afyonkarahisar’da kaportadaki rötuş işlemi için müşterisinin aracını götürürken pikabın çarpması sonucu kontrolden çıkarak oto tamirhane dükkanına giren aracı kullanan 32 yaşındaki sanayici esnafı ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
25.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pikap ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.