Pilot Takım

Pilot Takım

Son dakika pilot takım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pilot takım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pilot takım haber sayfamızda...

Pilot Takım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.608 pilot takım haberi bulunmuştur.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek kulüp satın alıyor! Bulgar basını pazarlıkları duyurdu
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek kulüp satın alıyor! Bulgar basını pazarlıkları duyurdu Avrupa'dan bir pilot takım satın almak isteyen Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Bulgaristan basını, Dursun Özbek'in kulüp hisselerini satın almak için pazarlıklarda bulunduğunu yazdı.
24.06.2023 Galatasaray
Ertuğrul Doğan: Takımın net bütçesi 25 milyon euroya indi
Ertuğrul Doğan: Takımın net bütçesi 25 milyon euroya indi Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Toplamda 680 milyon TL gibi gider kalemlerimiz var. Bunun içinde takım giderleri yok. Net ifadelerle şunu diyorum; Trabzonspor'un takım bütçesini içine katmadan gelirleri, giderlerini karşılamıyor. Trabzonspor her zaman zirveye oynayan bir takım ve bunu yapmak zorunda. İşimiz daha önceki dönemlere göre daha zor fakat imkansız değil" dedi.
13.06.2023 Trabzonspor
Trabzonspor Asbaşkanı Kafkas: Stat sponsorluğunda müjdeyi yakında vereceğiz
Trabzonspor Asbaşkanı Kafkas: Stat sponsorluğunda müjdeyi yakında vereceğiz Trabzonspor'un 53'üncü Olağan Divan Genel Kurulu toplantısında konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, "Stadyum sponsorluğu ve diğer gelir getirici çalışmalarımız devam ediyor. Stat isim sponsorluğu için müjdeyi yakın zamanda vereceğiz" dedi. Divan kurulu, kulübün net borcunun da 3 milyar 32 milyon TL olduğunu duyurdu
3.06.2023 Trabzonspor
Fenerbahçe'deki ayrılık TFF'ye bildirildi! Gerçek ortaya çıktı
Fenerbahçe'deki ayrılık TFF'ye bildirildi! Gerçek ortaya çıktı Fenerbahçe'nin büyük ümitlerle kadrosuna kattığı genç yetenek takımdan ayrıldı. Sarı-lacivertliler ayrılığı TFF'ye bildirdi. Genç yıldızın transferinde perde arkası ortaya çıktı.
7.04.2023 Fenerbahçe
Trabzonspor - Kayserispor maçında yeni transfer direkleri geçemedi! 3 penaltı kararı dikkat çekti
Trabzonspor - Kayserispor maçında yeni transfer direkleri geçemedi! 3 penaltı kararı dikkat çekti Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında Trabzonspor, Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşmaya Trabzonspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı tecrübeli futbolcu damga vurdu. Başarılı futbolcu direkleri geçemezken, Erkan Özdamar'ın penaltı kararları dikkat çekti.
2.04.2023 Trabzonspor
Trabzonspor ile 1461 Trabzon FK arasında pilot takım anlaşması
Trabzonspor ile 1461 Trabzon FK arasında pilot takım anlaşması Trabzonspor ile TFF 2’nci Lig ekibi1461 Trabzon FK arasında pilot takım anlaşması yapıldı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Kendimize baktığımızda oyuncu potansiyeli çok yüksek bir bölgenin tam ortasındayız. Ama bu potansiyeli işleyemiyoruz, geliştiremiyoruz. Bu yüzden bu protokolü çok değerli ve önemli buluyorum" dedi.
1.04.2023 Trabzonspor
Acun Ilıcalı yeni kulüp satın alıyor! İşte takımın değeri
Acun Ilıcalı yeni kulüp satın alıyor! İşte takımın değeri İngiltere Championship takımlarından Hull City'yi satın alarak adından söz ettiren Türk iş insanı Acun Ilıcalı ile ilgili bir iddia daha ortaya atıldı. Buna göre Ilıcalı bir kulüp daha satın aılıyor.
23.02.2023 Dünyadan Futbol
Turgay Zeytingöz: Taraftarlarımızın desteklerini bekliyoruz
Turgay Zeytingöz: Taraftarlarımızın desteklerini bekliyoruz Galatasaray Nef Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Turgay Zeytingöz, sarı-kırmızılı takımda geçen sezon yapılan hamleler ve alınan sonuçlar, bu sezonun kadro planlaması, geleceğe yönelik yatırımlar ve daha birçok konuda Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
Transfer için olay sözler: Jesus bile şaşıracak! Galatasaray bekleyecek
Transfer için olay sözler: Jesus bile şaşıracak! Galatasaray bekleyecek Süper Lig'de 2022-2023 sezonu öncesinde özellikle dört büyükler yaptıkları transferler ile dikkat çekiyor. Şu ana kadar Fenerbahçe kadrosunu en çok güçlendiren takım olarak ön plana çıkarken Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor daha temkinli davranıyor.
26.07.2022 Galatasaray
Pınar Karşıyaka'da Ufuk Sarıca'dan 3 yıllık imza
Pınar Karşıyaka'da Ufuk Sarıca'dan 3 yıllık imza ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, daha önce tekrar anlaştığı Antrenör Ufuk Sarıca'yla 3 yıllık sözleşme yeniledi.
Engin Koyun: Kongre kararı almak ihanettir
Engin Koyun: Kongre kararı almak ihanettir Kocaelispor’da kulüp başkanı Engin Koyun küme düşülmesini yönetimsel hatalara, tecrübesizliklerine ve çok sayıda hakem hatalarına bağladı. Koyun, “Kongre kararı almak ihanettir” dedi.
1.06.2022 1.Lig
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Nwakaeme burada devam etmek istediğini söyledi
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Nwakaeme burada devam etmek istediğini söyledi Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Müzeyi gezerken geldiğimde ‘bu tarihte olmak istiyorum’ demiştim. Çok uzun sürmeden Allah nasip etti. Böyle bir kulübün tarihinde yer almak çok güzel bir duygu” dedi.  
12.05.2022 Trabzonspor
Galatasaray'da ibra sınavı! Seçim ihtimali ortaya çıktı, Terim tepkisi
Galatasaray'da ibra sınavı! Seçim ihtimali ortaya çıktı, Terim tepkisi Sarı-kırmızılı kulüpte 26 Mart Cumartesi günü yapılacak Mali Genel Kurul öncesi kulisler hareketlendi. Başkan Burak Elmas ve yönetimini zor bir sınav beklerken, ibra olunmaması halinde seçim kararının gelebileceği vurgulanıyor.
22.03.2022 Galatasaray
Özgür Özaktaç: İsak Vural'ın A Takım'da olması değerlendirilecek
Özgür Özaktaç: İsak Vural'ın A Takım'da olması değerlendirilecek Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Özaktaç, "İsak Vural, ilk 6 ay 19 yaş altı takımımızda oynamak zorunda. Kendisi salı günü gelecek. Yeni sezonda A Takım'da olması değerlendirilecek" dedi.
4.03.2022 Fenerbahçe
Galatasaray’ın pilot takımına şok: Hükmen mağlubiyet isteniyor
Galatasaray’ın pilot takımına şok: Hükmen mağlubiyet isteniyor TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yarın saat 13.00’te oynanması planlanan Niğde Anadolu FK(Galatasaray'ın pilot takımı)-Adıyaman FK maçı öncesinde konuk takım zemini görünce isyan etti. Adıyaman FK Sportif Direktörü Alper Aslan, “Bu sahada maç oynanmaz. Niğde Anadolu FK yükümlülüklerini yerine getirmedi. Bu nedenle hükmen mağlubiyetleri için federasyona başvuruda bulunuyoruz” dedi.
12.02.2022 Futbol
Eren Aydın kiralık olarak Niğde Anadolu Kulübü'ne gidiyor
Eren Aydın kiralık olarak Niğde Anadolu Kulübü'ne gidiyor Galatasaray U19 takımında forma giyen Eren Aydın ligin ikinci yarısında pilot takım olarak alınan TFF 2. Lig'deki Niğde Anadolu Kulübü'nde forma giyecek.
7.01.2022 Galatasaray
Güzel günler çok yakında
Güzel günler çok yakında Haftayı 4 branşta kayıpsız kapatan Karşıyaka’da Başkan Turgay Büyükkarcı “Voleybol namağlup lider, basketbol zirve yarışını sürdürüyor. Futbol umut ışığını yaktı, pilot takımımız mutlu ediyor. Gümbür gümbür geliyoruz” dedi
22.11.2021 Ege
ÖZEL - Galatasaray dünyaya açılıyor! Yönetimden büyük proje
ÖZEL - Galatasaray dünyaya açılıyor! Yönetimden büyük proje Sarı-kırmızlılar, pilot takım projesine derinlik katacak. Önce Niğde Anadolu FK’nın hisselerini alan sarı-kırmızılılar şimdi Avrupa ve Afrika’ya açılacak. Yönetim ilk hedefini Fransa olarak belirledi.
12.11.2021 Galatasaray
Galatasaray satın aldı, logosu değişiyor! TFF'ye Resmi başvuru
Galatasaray satın aldı, logosu değişiyor! TFF'ye Resmi başvuru Galatasaray'ın Niğde Anadolu FK ile pilot takım olarak anlaşması sonrası TFF 2. Lig ekibi, TFF'ye resmi logo değişikliği başvurusunda bulundu.
2.11.2021 Galatasaray
Son dakika haberleri: Formula 1'de dev heyecan bugün! İstanbul Park'ta yarış öncesi son durum...
Son dakika haberleri: Formula 1'de dev heyecan bugün! İstanbul Park'ta yarış öncesi son durum... İstanbul Park tur rekorunu bu kez sıralama turlarında kıran Lewis Hamilton buna karşın cezası nedeniyle yarışa 11. sıradan başlayacak. İlk beşten start alacak pilotların farklı takımlardan olması, İngiliz sürücünün Verstappen ile çekişmesine eklenince Türkiye Grand Prix’si büyük heyecana sahne olacak.
10.10.2021 Motor Sporları
Basketbola İzmir modeli
Basketbola İzmir modeli Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) yer alan Bornova Belediyespor ile İzmir’in basketboldaki uluslararası markası Pınar Karşıyaka arasında daha önce yapılan pilot takım anlaşmasının imzaları görkemli bir törenle atıldı...
14.09.2021 Ege
Pınar Karşıyaka Sarıca'yla sezona bileniyor
Pınar Karşıyaka Sarıca'yla sezona bileniyor Basketbolda daha önce Süper Lig, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandırdığı Pınar Karşıyaka'da 2 yıl önce yuvaya dönüp takımı yine zirvelere ortak eden Antrenör Ufuk Sarıca, yeni sezon öncesi mücadeleye hazır olacakları mesajını verdi. 3 tarihi kupa kazandırarak 2016'da ayrıldığı kulübe 2019'da dönen deneyimli çalıştırıcı, Avrupa'da 2 sezondur takımı finallere taşıdı.
Gençler kiralık gitti
Gençler kiralık gitti Süper Lig’de Antalyaspor’la deplasmanda oynayacağı sezonun ilk maçına hazırlanan Göztepe, transfer döneminde gençliğe yatırım yaptı.
13.08.2021 Ege
Göztepe'den geleceğe yatırım
Göztepe'den geleceğe yatırım Süper Lig'de Antalyaspor'la deplasmanda oynayacağı sezonun ilk maçına hazırlanan Göztepe, transfer döneminde gençliğe yatırım yaptı.
12.08.2021 Göztepe
Son dakika - Galatasaray Başkanı Burak Elmas: 'Falcao ve Feghouli'yi kadroda düşünmüyoruz, kulüp bulmalarını istedik'
Son dakika - Galatasaray Başkanı Burak Elmas: 'Falcao ve Feghouli'yi kadroda düşünmüyoruz, kulüp bulmalarını istedik' Galatasaray Başkanı Burak Elmas MHK Semineri sonrası çok önemli açıklamalarda bulundu. Elmas, Morutan'a bir tekliflerinin olmadığını ve olmayacağını açıklarken ayrıca Falcao ve Feghouli'yi de kadroda düşünmediklerini ve kendilerini kulüp bulmalarını ilettiklerini ifade etti.
2.08.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Pilot Takım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.