Çini mürekkebi ustası ressam Pınar Tınç'tan "Yuvaya Dönüş" sergisi
Çini mürekkebi ustası ressam Pınar Tınç'tan "Yuvaya Dönüş" sergisi “Home Coming- Yuvaya Dönüş” sergisi, Pınar Tınç’ın hayatından esinlenerek ortaya koyduğu en yeni kesit. Gitmeler ve gelmelerle dolu ressamın hayatı, bu sefer Bozcaada’dan Bursa ve İstanbul’a, oradan da Hint Okyanusu’nun batısındaki küçük bir yanardağ adasında geçirdiği yedi yıldan sonra Türkiye’ye dönüşünü anlatıyor.
17.11.2020 Kültür Sanat
Pınar Tınç'tan Galeri Soyut'ta yeni sergi
Pınar Tınç'tan Galeri Soyut'ta yeni sergi Çini mürekkebi ressamı Pınar Tınç’ın yeni eserleri 28 Şubat’tan itibaren Ankara’nın en büyük galerisi Galeri Soyut’ta sanatseverler ile buluşuyor.
17.02.2020 Kültür Sanat
'Seni Seviyorum Anne' tablosu Birkan Sokullu'nun
'Seni Seviyorum Anne' tablosu Birkan Sokullu'nun Oyuncu Birkan Sokullu, Türkiye'nin ilk ve tek çini mürekkebi ressamı Pınar Tınç'ın kişisel resim segisinde yer alan 'Seni seviyorum Anne' adlı tablosuna 12 bin lira ödedi.
8.05.2019 Cadde
Türkiye’nin ilk çini mürekkebi ressamından kişisel sergi
Türkiye’nin ilk çini mürekkebi ressamından kişisel sergi Türkiye’nin ilk çini mürekkebi ressamı Pınar Tınç, adı Kreol’ce “Mia Maou Maman” yani “Seni Seviyorum Anne” anlamına gelen kişisel sergisini Arnavutköy Art Galeri’de açtı.
18.04.2018 Cadde