Ders çalışmak istemeyen çocukla 5 adımda başa çıkın!
Ders çalışmak istemeyen çocukla 5 adımda başa çıkın! “Ders çalışma sorunu, hem öğretmenlerin hem de anne-babaların en fazla şikayet ettikleri konulardan biri. Yetişkinlerin bakış açısına göre, çocuklara her türlü imkan ve fırsat sağlanmasına rağmen büyük bir sorumsuzluk göstererek ders çalışmıyorlar. Öğretmenler, anne babalar, ellerinden geleni yapmalarına rağmen istedikleri sonucu alamayınca da zaman zaman aşırı kaygılanıp öfkeleniyorlar. Duygularını yönetemedikçe de çocuklarının ders çalışma sorunu içinden çıkılamaz bir hal alıyor”
28.12.2012 Cumartesi
Ünlü işadamının eşi de gözaltına alındı
Ünlü işadamının eşi de gözaltına alındı Kayseri’de Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele (TEM) ve Kaçakçılık ve Organize Suçlar (KOM) ve diğer birimlerdeki 400 polis, FETÖ/PDY örgütüne üye oldukları ve mali destek sağladıkları iddiasıyla savcılık tarafından gözaltına alınmaları kararlaştırılan 120 işadamı ve siyasi ile ilgili operasyon başlattı. Gözaltına alınanlar arasında ünlü işadamının eşi de vardı!..
12.08.2016 Ekonomi
120 iş adamına dev operasyon
120 iş adamına dev operasyon Aralarında ticaret odası başkanının ve AK Parti eski il başkanın da bulunduğu 120 işadamına 400 polisle eşzamanlı FETÖ operasyonu düzenlendi. Zanlıların ev ve iş yerinde arama yapıldı. Hakkında yakalama kararı olan isimlerden 111'i gözaltına alınırken 9 kişinin ise yurt dışında olduğu belirtildi.Batman merkezli 28 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik başlatılan operasyonda bazı şüpheliler gözaltına alındı.
6.09.2016 Gündem
İşlenmemiş  cevher
İşlenmemiş cevher Biyografilerin yer aldığı raflar, komşularına göre hayli tenha. Peki yine de başarılı biyografilerimiz, çalışmalarıyla ünlü biyograflarımız var mı? Dünyada giderek yükselen biyografinin Türkiye'deki seyrine baktık.
30.07.2006 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri