Pırlanta

Pırlanta

Son dakika pırlanta haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pırlanta gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pırlanta haber sayfamızda...

Pırlanta

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.573 pırlanta haberi bulunmuştur.
Damat 63, gelin 36 yaşında: İnsanlar eşime 'dede' diyor!
Damat 63, gelin 36 yaşında: İnsanlar eşime 'dede' diyor! Yeni taşındığı şehirde bir arkadaş edindiği için mutluydu. Ancak aradan geçen zaman ilişkilerini arkadaşlıktan bir adım öteye taşıyacaktı. Eşini görenler babası veya çocuklarının büyükbabası sansa da, çift yaş farkının ilişkileri için faydalı olduğunu savunuyor.
2.04.2024 Dünya
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe başkanlığı için flaş açıklama! 'Ali Koç bırakırsa...'
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe başkanlığı için flaş açıklama! 'Ali Koç bırakırsa...' Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe için başkan adayı olma ihtimaliyle ilgili ilk kez bu kadar net konuştu. Ilıcalı ayrıca Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler'e dava açılması gerektiğini söyledi.
1.04.2024 Fenerbahçe
İmamoğlu Sultanbeyli halk buluşmasında konuştu! 'Gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz'
İmamoğlu Sultanbeyli halk buluşmasında konuştu! 'Gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz' İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli'de halk buluşmasına katıldı. İmamoğlu, “Benim, bu şehrin pırlanta gibi genç delikanlılarına, güzel kızlarımıza borcum var. Önümüzdeki 5 yıl onu ödemeye devam etmek istiyorum." dedi.
29.03.2024 Gündem
Üç kardeşin ihbarıyla korkunç olay ortaya çıkmıştı! Mahkeme müebbet verdi
Üç kardeşin ihbarıyla korkunç olay ortaya çıkmıştı! Mahkeme müebbet verdi Arnavutköy’de 2003 yılında 15 aylık oğlu Armağan’ı döverek ölümüne neden olduktan sonra gizlice gömdüğü iddia edilen ve 3 çocuğunun ihbarı üzerine olaydan 20 yıl sonra hakkında dava açılan baba yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Gündem
İmamoğlu hakkında çok konuşulacak iddia! 'Mal beyanında olmayan 3 villa'
İmamoğlu hakkında çok konuşulacak iddia! 'Mal beyanında olmayan 3 villa' İBB Başkanı İmamoğlu’nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,5 milyar TL (50 Milyon Dolar) değerinde 3 villası olduğu ve bunları mal beyanında göstermediği ileri sürüldü.
25.03.2024 Gündem
Seda Sayan’ın 2.5 milyonluk çantası gündem oldu!
Seda Sayan’ın 2.5 milyonluk çantası gündem oldu! Yıllardır sahnelerden ve televizyonlardan kazandığı parayı gayrimenkule yatıran sanatçı Seda Sayan’ın, çanta, pırlanta ve saat koleksiyonu olduğu öğrenildi.
25.03.2024 Cadde
Ekrem İmamoğlu: Yeni projelerle 20 bin konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız
Ekrem İmamoğlu: Yeni projelerle 20 bin konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Kırlangıç Evler 1. Etap Anahtar Teslim Töreni'nde konuşma yaptı. İmamoğlu, "Yeni projelerle 20 bin sosyal konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız. 10 bin konutu yenileme sözü vermiştik. 12 bin konut teslim ediyoruz yani biz 2019'da verdiğimiz sözün 2 bin daha üstünde iş başardık." dedi. İmamoğlu, " 302 hak sahibi, 523 konut, 15 dükkan olmak üzere, 538 bağımsız birimden oluşan Kırlangıç Evler'de hak sahipleri, gördüğünüz gibi pırlanta gibi dayanıklı evlerine kavuştular. Ne mutlu bana. Üstelik ne olacak? Değerli hak sahipleri, buradaki borçlanma tutarlarını, evlerine oturduktan sonra 36 ayda, yüzde sıfır faizle KİPTAŞ'a ödeyecek. Bakın bu, gerçek kentsel dönüşüm örneğidir." diye konuştu.
24.03.2024 Gündem
Onur Göçmez: Montella'nın Semih'i kullanmaması basiretsizlik
Onur Göçmez: Montella'nın Semih'i kullanmaması basiretsizlik Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Onur Göçmez, Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım'ın kadrosundan çıkarılıp Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edilmesini sert bir dille eleştirdi.
22.03.2024 Beşiktaş
İBB Başkanı İmamoğlu: Yılmadık, halka ait olanı halka açtık
İBB Başkanı İmamoğlu: Yılmadık, halka ait olanı halka açtık İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar’da ‘Salacak Sahili çevre düzenlemesi ve Hakimiyet-i Milliye Caddesi ile Selman-ı Pak Caddesi düzenlemesi’ açılış törenine katıldı. İmamoğlu, “Üsküdar sahillerini işgal edenlerin, kimler tarafından nasıl korunduğunu siz biliyorsunuz. Biz yılmadık, halka ait olanı halka açtık. 31 Mart’ta sandığa gideceksiniz. Başta Kanal İstanbul olmak üzere, bütün rant projelerini alın başlarına çalın" dedi.
17.03.2024 Gündem
Gündüz vakti evlere girerek hırsızlık yapan kadınlar yakalandı
Gündüz vakti evlere girerek hırsızlık yapan kadınlar yakalandı İstanbul’da gündüz vakti girdikleri evlerdeki milyonlarca lira değerinde ziynet eşyasını çaldıkları iddia edilen 2 kadın yakalandı. Şüphelilerin rastgele zillere basarak apartmana girmeye çalıştıkları anlar kameralara yansıdı.
12.03.2024 Gündem
Baba olacak, haberi yok! Survivor Yunus Emre'nin eşinden çok konuşulacak paylaşım
Baba olacak, haberi yok! Survivor Yunus Emre'nin eşinden çok konuşulacak paylaşım 'Survivor All Star 2024'te art arda aldığı cezalarla gündemden düşmeyen kırmızı takım yarışmacısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, "Bir iletişim olsa vereceğim haber ile onu kendine getirebilirdim" derken, sosyal medyada hamile olduğunu duyurdu. İşte Survivor'da son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
12.03.2024 Cadde
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Pendik'i kaybolmuş kaderinden kurtaracağız
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Pendik'i kaybolmuş kaderinden kurtaracağız İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bakın ben dalga geçmiyorum, acemi aday derken bir tespit yapıyorum. İstanbul'u bilemiyor olabilirsin ama bu ateşten gömleği giymeye karar verdiysen dersine çalışacaksın. İstanbul zor bir sınav, dersine çalışmazsan bu millet seni sınıfta bırakır" dedi.
9.03.2024 Gündem
Rasim Öztekin ölümünün üçüncü yıl dönümünde anıldı! Kızı Pelin Öztekin törene katılmadı
Rasim Öztekin ölümünün üçüncü yıl dönümünde anıldı! Kızı Pelin Öztekin törene katılmadı Usta sanatçı Rasim Öztekin, 8 Mart 2021'de hayatını kaybetmişti. Dün akşam ünlü ismin ölüm yıl dönümü için isminin verildiği İBB Şehir Tiyatroları Beylikdüzü Rasim Öztekin Sahnesi’nde anma töreni düzenlendi. 80’lerin şarkılarıyla anılan Öztekin için düzenlenen geceye, kızı Pelin Öztekin'in katılmaması dikkat çekti.
9.03.2024 Cadde
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan 'Kanal İstanbul' açıklaması! "Bakanlık yapılacak diyor"
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan 'Kanal İstanbul' açıklaması! "Bakanlık yapılacak diyor" İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Bağcılar'da açıklamalarda bulundu. İmamoğlu "Ulaştırma Bakanlığı, 'Kanal İstanbul yapılacak' diyor" dedi.
6.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu Avcılar'da  'Halk Buluşması'nda konuştu
Ekrem İmamoğlu Avcılar'da 'Halk Buluşması'nda konuştu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Avcılar'da düzenlenen 'Halk Buluşması'na katıldı. Partisi tarafından tekrar aday gösterilmeyen Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'de İmamoğlu'nu yalnız bırakmadı.
3.03.2024 Gündem
Jennifer Aniston nişanlandı mı? Pırlanta yüzüğü dikkat çekti
Jennifer Aniston nişanlandı mı? Pırlanta yüzüğü dikkat çekti Son beş yıldır romantik bir ilişkisi olmadığı bilinen Jennifer Aniston, 2024 SAG Ödülleri'nde dev bir pırlanta yüzük taktı. Daha önce iki kez evlenip boşanan oyuncunun pozları hayranlarını heyecanlandırırken, 'nişan' iddialarını da beraberinde getirdi.
27.02.2024 Cadde
İmamoğlu: Bu şehrin unutulmuş insanlarını mutlu edecek her işi yaptık
İmamoğlu: Bu şehrin unutulmuş insanlarını mutlu edecek her işi yaptık İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Sarıyer'de düzenlenen 'Halk Buluşması'na katıldı. İmamoğlu, “Sarıyer'de Şükrü Başkan güzel işler yaptı. Kendisine teşekkür ederiz. Ama şimdi başka bir arkadaşımız görev yapacak. Görev devir teslim olur. Şimdi, bundan sonra önümüze bakacağız. Geride kalanlar kaldı, önümüze bakacağız" dedi.
21.02.2024 Gündem
İzmit'te kuyumcu soygunu! Tam 10 milyon TL'lik altın ve para çalınmış
İzmit'te kuyumcu soygunu! Tam 10 milyon TL'lik altın ve para çalınmış Kocaeli İzmit'te bir AVM'de kuyumcu dükkanı soyuldu. Yaklaşık 10 milyon lira değerinde para ve altının çalındığı belirtildi. Soyguncu hala yakalanamadı.
10.02.2024 Gündem
Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde kefaret ayini
Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde kefaret ayini Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde pazar ayini sırasında yapılan silahlı saldırının ardından kefaret ayini yapıldı. Ayinin ardından kilise yeniden ibadete açıldı.
1.02.2024 Gündem
Erden Timur'dan transfer açıklaması! Başkanlığa aday olacak mı?
Erden Timur'dan transfer açıklaması! Başkanlığa aday olacak mı? Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
24.01.2024 Galatasaray
2,5 milyar liralık eşya ekonomiye kazandırıldı
2,5 milyar liralık eşya ekonomiye kazandırıldı Ticaret Bakanlığı, 2023 yılında Gümrük ve Kaçakçılıkla Mücadele Mevzuatı kapsamında tasfiyelik hale gelen yaklaşık 2,5 milyar lira tutarındaki eşyayı, ihale yoluyla satıp, kamu bütçesine ve ülke ekonomisine kazandırdı.
22.01.2024 Ekonomi
‘Tek bildiği görgüsüzlük’
‘Tek bildiği görgüsüzlük’ Yılmaz Morgül, önceki akşam KKTC’deki Cemiyet By News’de müzikseverlerin karşısına çıktı.
17.01.2024 Cadde
Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a: Tek bildiği şey görgüsüzlük!
Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a: Tek bildiği şey görgüsüzlük! Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, 24 Eylül 1996 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 'Sanat Güneşi' Zeki Müren'le ilgil acımasız ve kıskanç biri olduğunu söylemişti. Morgül'e geçtiğimiz günlerde Bülent Ersoy'un Zeki Müren'le ilgili sözleri soruldu.
16.01.2024 Cadde
Türkiye şehitlerini uğurladı: Kahramanlara gözyaşlarıyla veda
Türkiye şehitlerini uğurladı: Kahramanlara gözyaşlarıyla veda Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar ve Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin düzenlenen törenlerin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.
15.01.2024 Gündem
Emrah: Elyesa ve Eleysa'dan sonra hayata bakış açım değişti!
Emrah: Elyesa ve Eleysa'dan sonra hayata bakış açım değişti! Büyük oğlu Tayfun Erdoğan ile yılardır görüşmeyen Emrah, çocukları Elyesa ve Eleysa'ya olan sevgisini ise sık sık dile getiriyor. Ünlü şarkıcı, son olarak görüntülendiği AVM'de Eleysa ve Elyesa hakkında "Onların üzerine titriyorum" dedi.
13.01.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Pırlanta ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.