Pişmaniye

Pişmaniye

Son dakika Pişmaniye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pişmaniye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pişmaniye haber sayfamızda...

Pişmaniye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 123 pişmaniye haberi bulunmuştur.
Tarım Bakanı Yardımcısı Bağcı üretim tesislerini gezdi
Tarım Bakanı Yardımcısı Bağcı üretim tesislerini gezdi TARIM ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı, Afyonkarahisar'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Bağcı, kentteki yumurta, et entegre ve lokum üretim tesislerini gezerek incelemelerde bulundu.
1.03.2024 Ekonomi
Final gecesi baygınlık geçiren MasterChef Tahsin Küçük: Herkes ertesi gün serum story'si atıyor
Final gecesi baygınlık geçiren MasterChef Tahsin Küçük: Herkes ertesi gün serum story'si atıyor MasterChef All Star finalinde heyecan ve gerilim dolu anlarda fenalaşan Tahsin Küçük, stüdyodakileri korkutmuştu. Tahsin'e sağlık ekibi müdahale ederken, TV8'deki MasterChef canlı yayını ise bir süre kesilmişti. Tahsin Küçük, son olarak katıldığı YouTube programındaki hasta yarışmacılar hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu.
23.01.2024 Cadde
Masterchef All Star'da kırmızı takım farklı kazandı! Eleme adayları belli oldu
Masterchef All Star'da kırmızı takım farklı kazandı! Eleme adayları belli oldu Masterchef All Star'da ilk takım oyunu oynandı. Kazanan takım farklı skorla kırmızı oldu. Mavi takım dokunulmazlık oyununa çıktı. Mavi takım kaptanı iki ismi eleme adayı olarak söyledi.
25.10.2023 Cadde
Normal görünen o besinler şekeri yükseltiyor! Yükselen şekeri düşüren birbirinden etkili 10 besin
Normal görünen o besinler şekeri yükseltiyor! Yükselen şekeri düşüren birbirinden etkili 10 besin Tüketilen bazı besinler masum gibi görünseler bile yüksek oranda şeker içermeleri söz konusu olabilmektedir. Bu durumda ise tüketilen yiyecekler, özellikle şeker hastaları tarafından özenli bir şekilde seçilmelidir. Normal gibi görünen birçok besin, şekeri yükseltici bir etkiye sahip olabilmektedir. İşte, merak edilen tüm detaylar.
31.07.2023 Genel Sağlık
KOMEK kayıtları başladı mı, nasıl yapılır? 2022 Konya KOMEK kayıt başvurusu
KOMEK kayıtları başladı mı, nasıl yapılır? 2022 Konya KOMEK kayıt başvurusu Konya KOMEK ve ASEM'de güz dönemi kayıtları başladı. Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri'nde güz dönemi kayıtları 20 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak. İşte KOMEK kayıtları ile ilgili ayrıntılar.
21.09.2022 Bilgi Rehberi
Sefo bu kez Körfez'i salladı! Konserde yumruklar havada uçuştu
Sefo bu kez Körfez'i salladı! Konserde yumruklar havada uçuştu Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde birkaç gün önce konser veren ünlü rap sanatçısı Sefo, bu kez de Körfez’de sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı. Konserde gençler arasında kavga çıkarken, o anlar ve yaşanan izdiham kameralara yansıdı. Bir hayranı ise, Sefo'ya sarılabilmek için kendisini sahneye attı.
1.08.2022 Cadde
Yoldan çıkan kamyon otomotiv bayideki sıfır araçlara böyle çarptı
Yoldan çıkan kamyon otomotiv bayideki sıfır araçlara böyle çarptı Yalova’da sürücüsünün uyuya kaldığı iddia edilen kamyon yoldan çıkarak otomotiv bayii önündeki 2 araca çarparak pert etti. 2 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
5.07.2022 Haberler
Sahte Kabadayı oyuncuları kim, konusu nedir? Sahte Kabadayı filmi ne zaman, nerede çekildi?
Sahte Kabadayı oyuncuları kim, konusu nedir? Sahte Kabadayı filmi ne zaman, nerede çekildi? Kemal Sunal filmlerinden olan Sahte Kabadayı filminde gerçeklerden bir haber olan Kemal'in hikayesi anlatılır. Filmde Kemal karakterine de usta oyuncu Kemal Sunal hayat veriyor. İşte, Sahte Kabadayı filmi oyuncu kadrosu...
22.05.2022 Cadde
Otomobili çaldı, "Olayı nasıl gerçekleştirdiğimi bilmiyorum" dedi
Otomobili çaldı, "Olayı nasıl gerçekleştirdiğimi bilmiyorum" dedi Adana’da bir kişi, gece saatlerinde pişmaniye satarak geçimini sağlayan adamın otomobilini çaldı. Güvenlik kameralarından tespit edilip yakalanan şüpheli, “Bilinçsizce otomobili çaldım. Bu olayı nasıl gerçekleştirdiğimi bilmiyorum” dedi. Adliyeye sevk edilen şüpheli serbest bırakıldı.
11.05.2022 Haberler
Otomobil hırsızından şoke eden savunma! 'Olayı nasıl gerçekleştirdiğimi bilmiyorum'
Otomobil hırsızından şoke eden savunma! 'Olayı nasıl gerçekleştirdiğimi bilmiyorum' Adana’da bir kişi, gece saatlerinde pişmaniye satarak geçimini sağlayan adamın otomobilini çaldı. Güvenlik kameralarından tespit edilip yakalanan şüpheli, “Bilinçsizce otomobili çaldım. Bu olayı nasıl gerçekleştirdiğimi bilmiyorum” dedi. Adliyeye sevk edilen şüpheli serbest bırakıldı.
11.05.2022 Gündem
Pişmaniye imalathanesinde yangın; işçiler kartonları pencereden attı
Pişmaniye imalathanesinde yangın; işçiler kartonları pencereden attı Kocaeli'nin Başiskele ilçesindeki pişmaniye imalathanesinde yangın çıkarken işçiler, alevlerin büyümemesi için boş karton kutuları pencerelerden attı. Yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasıyla söndürüldü.
17.01.2022 Gündem
Sahte Kabadayı oyuncuları kim, konusu nedir? Sahte Kabadayı filmi nerede, kaç yılında çekildi?
Sahte Kabadayı oyuncuları kim, konusu nedir? Sahte Kabadayı filmi nerede, kaç yılında çekildi? Sahte Kabadayı filmi konusu ve oyuncu kadrosu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Başrollerinde Kemal Sunal'ın yer aldığı Sahte Kabadayı filminde mafya babasının oğlu olan Kemal, babasının hayatından habersiz Tren garlarında Pişmaniye satmaktadır. Babasının ölümünün ardından avukat oğlu Kemal'i bulur ve onu İstanbul'a babasının düşmanlarının karşına çıkmak üzere götürür. İşte Sahte Kabadayı filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
11.01.2022 Cadde
MasterChef ikinci eleme adayı kim? 29 Aralık MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı?
MasterChef ikinci eleme adayı kim? 29 Aralık MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef yarışmasında iki takım da haftanın ilk oyununu gerçekleştirdi ve birinci eleme adayı belirlendi. Çarşamba akşamı ise MasterChef'te ikinci takım oyunu yapıldı ve kazanan-kaybeden takım netleşti. İkinci eleme adayı kaybeden kırmızı takımdan çıkıyor. Peki, 29 Aralık Masterchef'te ikinci eleme adayı kim oldu?
29.12.2021 Cadde
Kocaeli'nin tescilli "Eşme ayva cezeryesi" damakları tatlandırıyor
Kocaeli'nin tescilli "Eşme ayva cezeryesi" damakları tatlandırıyor Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde hasadına başlanan ve lezzetiyle bilinen Eşme ayvasından üretilen cezerye, Türkiye'nin yanı sıra Avrupa ülkeleri ve Türk Cumhuriyetleri'nde tüketicilerin damaklarını tatlandırıyor.
17.10.2021 Ekonomi
Şüpheli hareketleri dikkat çekti! Gelinliğin içinden çıktı
Şüpheli hareketleri dikkat çekti! Gelinliğin içinden çıktı İstanbul’a uyuşturucu sokmaya çalışan zehir kuryeleri ilginç yöntemlere başvurdu. Biri uyuşturucuyu pişmaniyenin içine saklarken diğeri de gelinliğe sardı. Ancak iki şüpheli de otogarda görev yapan güven timlerinin dikkatinden kaçamadı.
15.09.2021 Gündem
Gelinlikten uyuşturucu çıktı
Gelinlikten uyuşturucu çıktı Şüpheli hareketleri dikkat çekti! Gelinliğin içinden çıktı
15.09.2021 Haberler
Tacizle suçlayıp, otobüste dövdüler!
Tacizle suçlayıp, otobüste dövdüler! İzmit’te, bir kişiyi tacizle suçlayan genç kızlar ve arkadaşları, halk otobüsüne binen şüpheliyi darbetti. Gençleri vatandaşlar sakinleştirerek araçtan indirdi.
4.07.2021 Haberler
Tacizle suçlayıp, otobüste dövdüler!
Tacizle suçlayıp, otobüste dövdüler! İzmit’te, bir kişiyi tacizle suçlayan genç kızlar ve arkadaşları, halk otobüsüne binen şüpheliyi darbetti. Gençleri vatandaşlar sakinleştirerek araçtan indirdi.
4.07.2021 Gündem
İzmit pişmaniyesi Ramazan Bayramı'nda ağızları tatlandıracak
İzmit pişmaniyesi Ramazan Bayramı'nda ağızları tatlandıracak Kocaeli'nin tescilli tatlısı İzmit pişmaniyesi üreticileri, bayram siparişlerini yetiştirmek için yoğun mesai yapıyor.
11.05.2021 Ekonomi
Beyrut’a 100 kutu pişmaniye götürdü
Beyrut’a 100 kutu pişmaniye götürdü Lübnan’da 1 Nisan gecesi düzenlenecek ‘Miss Europe’ yarışmasında ülkemizi temsil edecek olan Duygu Çakmak, jüri üyeleri ve finalistlere hediye etmek üzere 100 kutu pişmaniye götürdü.
26.03.2021 Cadde
Atatürk’e özel hazırlanan 182 çiçekli fotoğraf alanına yoğun ilgi
Atatürk’e özel hazırlanan 182 çiçekli fotoğraf alanına yoğun ilgi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Pişmaniyeciler meydanına 182 Atatürk çiçeğinin yer aldığı fotoğraf alanı oluşturdu.
10.11.2020 Gündem
Kendine özgü tadı ve kokusuyla ünlü "Kandıra karpuzu"
Kendine özgü tadı ve kokusuyla ünlü "Kandıra karpuzu" Yeni tip corona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında kurallara uygun üretime devam eden çiftçiler, lezzetiyle talep gören organik Kandıra karpuzunda, sezonun ilk ürünlerinin hasadını yaptı.
6.07.2021 Yöresel Tarifler
Sahte Kabadayı ne zaman, nerede kaç yılında çekildi? - Sahte Kabadayı filmi konusu ve oyuncuları
Sahte Kabadayı ne zaman, nerede kaç yılında çekildi? - Sahte Kabadayı filmi konusu ve oyuncuları Sahte Kabadayı konusu nedir? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Yeşilçam'ın sevilen filmlerinden olan Sahta Kabadayı bugün televizyonda yayınlanacak. Seneler geçse dahi unutulmayan yapımlar arasında olan Sahte Kabadayı'nın konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki Sahte Kabadayı ne zaman çekildi? İşte Sahte Kabadayı oyuncuları ve konusu
29.07.2020 Gündem
Afyonkarahisar'da glütensiz pişmaniye üretildi!
Afyonkarahisar'da glütensiz pişmaniye üretildi! Afyonkarahisar’da oğlu gibi çölyak hastalarına glütensiz pişmaniye üretmeyi başaran pişmaniye ustası, koronavirüs (kovid-19) süreci boyunca gece gündüz demeden üretime devam ediyor.
6.07.2021 Yöresel Tarifler
Sahte Kabadayı ne zaman kaç yılında çekildi? Sahte Kabadayı filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
Sahte Kabadayı ne zaman kaç yılında çekildi? Sahte Kabadayı filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Sahte Kabadayı bu akşam ekranlara geliyor. Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı film bugün televizyonda yayınlanacak. Seneler geçse dahi unutulmayan yapımlar arasında olan Sahte Kabadayı'nın konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki Sahte Kabadayı ne zaman çekildi? İşte Sahte Kabadayı oyuncuları ve konusu
3.06.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Pişmaniye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.