Piton Yılanı

Piton Yılanı

Son dakika piton yılanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan piton yılanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan piton yılanı haber sayfamızda...

Piton Yılanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 193 piton yılanı haberi bulunmuştur.
İstanbul'da şoke eden müze! 85 yaşındaki avcı çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldı
İstanbul'da şoke eden müze! 85 yaşındaki avcı çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldı İstanbul’da kaçakçılık polisi, kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen Ali Haydar Üstay'ın iki farklı adresine operasyon düzenledi. Operasyonda, 405 ayrı hayvana ait tahnit ele geçirildi. Ali Haydar Üstay'ın kaçak müzesinde ele geçirilen kutup ayısını avlamak için Kanada'da 2 ay kaldığı, çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldığı öğrenildi.
19.03.2024 Gündem
20 milyon liralık ‘deri’ operasyonu
20 milyon liralık ‘deri’ operasyonu İstanbul Zeytinburnu’nda bir çanta imalathanesine düzenlenen baskında, Endonezya ve uzakdoğu ülkelerinden kaçak olarak getirilen, piyasa fiyatı 20 milyon lira değerinde çok sayıda çantayla 1501 piton yılanı ve devekuşu derisi ele geçirildi.
7.03.2024 Gündem
Türkiye'ye hasır çanta süsü vererek soktular! 20 milyon dolar değerinde
Türkiye'ye hasır çanta süsü vererek soktular! 20 milyon dolar değerinde Türkiye'ye hasır çanta adı altında yılan derisi sokanlara operasyon düzenlendi. Endonezya'dan getirilen ve tam 20 milyon dolar değerindeki piton yılanı derisini ülkeye sokanlar kıskıvrak yakalandı.
6.03.2024 Gündem
Zeytinburnu'nda baskın: Bin 501 piton yılanı ve devekuşu derileri ele geçirildi
Zeytinburnu'nda baskın: Bin 501 piton yılanı ve devekuşu derileri ele geçirildi İstanbul‘un Zeytinburnu ilçesinde bir çanta imalathanesine düzenlenen baskında, yurt dışından yasa dışı yollarla getirilen bin 501 piton yılanı ve devekuşu derileri ile bu malzemelerden imal edilmiş çantalar ele geçirildi. Piyasa değeri 20 milyon lirayı bulan ürünün ele geçirildiği atölye sahibi gözaltına alındı.
6.03.2024 Gündem
İstilacı pitonu canlı canlı yedi: 'Görüldüğü yerde insanlar tarafından öldürülmeli'
İstilacı pitonu canlı canlı yedi: 'Görüldüğü yerde insanlar tarafından öldürülmeli' Devasa piton yılanını tek hamlede yenen ve canlı canlı yiyen timsahın görüntüleri dünya medyasında ses getirdi.
25.12.2023 Dünya
Sosyal medyadan piton satmaya çalıştı! Ekipler harekete geçti
Sosyal medyadan piton satmaya çalıştı! Ekipler harekete geçti Kastamonu'da sosyal medya üzerinden satışı yapıldığı tespit edilen piton cinsi yılana, Doğa Koruma ve Milli Parklar Kastamonu İl Şube Müdürlüğü'nce el konularak koruma altına alındı.
23.12.2023 Gündem
Beyninden çıkarıldı, tıp tarihinde ilk: Canlı halde kıvranıyordu
Beyninden çıkarıldı, tıp tarihinde ilk: Canlı halde kıvranıyordu Bilim insanları, Avustralya'da bir kadının beyninden 8 cm'lik bir yuvarlak solucan çıkarıldığını ve bunun tıp literatüründe bir ilk olduğunu aktarıyor.
29.08.2023 Dünya
Devasa pitonu gören aile telefona sarıldı: 'Ona karşı hiçbir şey yapmayacağız'
Devasa pitonu gören aile telefona sarıldı: 'Ona karşı hiçbir şey yapmayacağız' Avustralya'da binaların çatısından ağaçların arasında dalan devasa piton dünya basınında kısa sürede ilgi odağı oldu.
28.08.2023 Haberler
Devasa pitonu gören aile telefona sarıldı: 'Ona karşı hiçbir şey yapmayacağız'
Devasa pitonu gören aile telefona sarıldı: 'Ona karşı hiçbir şey yapmayacağız' Avustralya'da binaların çatısından ağaçların arasında dalan devasa piton dünya basınında kısa sürede ilgi odağı oldu.
28.08.2023 Dünya
Tavandan gelen sesler için duvarı deldi! Devasa pitonu tek eliyle yakaladı
Tavandan gelen sesler için duvarı deldi! Devasa pitonu tek eliyle yakaladı Avustralya'da duyduğu ses üzerine duvarı delen bir kadın içeride bulunan 2 büyük devasa yılanı elleriyle dışarı çıkardı.
16.08.2023 Dünya
Tekirdağ'da bir villada piton yılanı, aslan ve maymun ele geçirildi
Tekirdağ'da bir villada piton yılanı, aslan ve maymun ele geçirildi Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde bir baskın düzenleyen polis ekipleri, yurda kaçak yollardan getirilen aslan, maymun ve piton yılanı ele geçirdi. Olayla ilgili 3 kişi hakkında işlem yapıldı.
12.07.2023 Gündem
Kadın çorabından 28 piton çıktı! Ekipleri şoke eden olay
Kadın çorabından 28 piton çıktı! Ekipleri şoke eden olay Edirne’de, Kapıkule Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yapan TIR’da 28 piton yılanı ele geçirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
20.06.2023 Gündem
İnce kadın çoraplarına konulmuş! TIR’dan 28 piton yılanı çıktı
İnce kadın çoraplarına konulmuş! TIR’dan 28 piton yılanı çıktı Edirne’de, Kapıkule Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yapan TIR’da 28 piton yılanı ele geçirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
20.06.2023 Haberler
Otomobil takibe alındı, ortaya çıktı: Piton derisine işlenmiş eser
Otomobil takibe alındı, ortaya çıktı: Piton derisine işlenmiş eser Karaman'da jandarmanın düzenlediği operasyonda Antik Mısır dönemine ait olduğu değerlendirilen 4 metre uzunluğunda, piton yılanı derisi üzerinde İbranice yazılar ve kutsal kabul edilen tılsım ve kabartmalar bulunan eser ele geçirildi.
12.04.2023 Gündem
Kaçak getirdiği hamster ve pitonu satmaya çalışırken yakalandı
Kaçak getirdiği hamster ve pitonu satmaya çalışırken yakalandı Aksaray’da, yasa dışı yollarla Türkiye'ye getirdiği hamster ile pitonu 4 bin 500 TL'ye satmak isterken yakalanan A.Ü. (25), gözaltına alındı.
19.01.2023 Gündem
Piton 5 yaşındaki çocuğu yakaladı, babası ve dedesi son anda yetişti!
Piton 5 yaşındaki çocuğu yakaladı, babası ve dedesi son anda yetişti! Kendisinin yaklaşık 3 katı büyüklüğündeki bir piton yılanının ısırıp, bacağından sıkarak yüzme havuzuna sürüklediği beş yaşındaki Avustralyalı bir çocuk, dedesi ve babasının yardımıyla kurtuldu.
25.11.2022 Dünya
Küçükçekmece'de farklı türde onlarca hayvana ait postlar ele geçirildi
Küçükçekmece'de farklı türde onlarca hayvana ait postlar ele geçirildi İstanbul Küçükçekmece’de bir iş yerine düzenlenen operasyonda çeşitli hayvan türüne ait post ve deri ele geçirildi. Düzenlenen operasyonda 1 şüpheli yakalandı.
21.11.2022 Gündem
Havalimanında yapılan kontrol sırasında fark edildi! 17 hayvan çıktı
Havalimanında yapılan kontrol sırasında fark edildi! 17 hayvan çıktı Tayland'ın başkenti Bangkok'tan Hindistan'ın Chennai şehrine seyahat edecek olan yolcunun bavulunda 6 farklı türde toplam 17 canlı hayvan bulundu. Hindistan uyruklu yolcu polis tarafından gözaltına alındı.
22.08.2022 Dünya
Evinde 124 tane yılan besliyordu... Feci son!
Evinde 124 tane yılan besliyordu... Feci son! 49 yaşındaki adamı bir süre göremeyen komşusu, onu merak ederek güvenlik birimlerine haber verdi. Eve giren polis yetkilileri adamın cesediyle beraber 124 tane yılanla karşılaştı. Aralarında kobranın da bulunduğu yılanları besleyen adamın ölümüyle gizem çözüldü.
18.04.2022 Dünya
TikTok'tan paylaştığı piton yılanı başına dert oldu!
TikTok'tan paylaştığı piton yılanı başına dert oldu! Kırıkkale'de bir evinde beslediği Afrika kökenli piton yılanının görüntüsünü TikTok'tan paylaşan gence, 8 bin 692 lira para cezası kesildi. Ekipler tarafından el konulan yılan hayvanat bahçesine teslim edildi.
26.11.2021 Gündem
Sancaktepe'de yasa dışı hayvan kaçakçılarına operasyon!
Sancaktepe'de yasa dışı hayvan kaçakçılarına operasyon! İstanbul Sancaktepe'de H.Ö.'nün evine düzenlenen operasyonda ticareti yasak olan 21 hayvan ele geçirildi.  Ele geçirilen hayvanlar Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerine teslim edilirken, H.Ö.'ye de toplam 99 bin 400 lira para cezası kesildi.
11.07.2021 Gündem
Gaziantep'te, üzerinde İbranice yazılar bulunan piton yılanı derisi ele geçti
Gaziantep'te, üzerinde İbranice yazılar bulunan piton yılanı derisi ele geçti GAZİANTEP'te, jandarmanın düzenlediği operasyonda, tarihi olduğu değerlendirilen üzerinde İbranice yazılar ve figürler yer alan 340 santim uzunluğunda piton yılanı derisi ele geçirildi. Operasyonda, 2 şüpheli gözaltına alındı.
20.02.2021 Haberler
Gaziantep'te ele geçirildi! Piton yılanı derisinin üzerine yazılı
Gaziantep'te ele geçirildi! Piton yılanı derisinin üzerine yazılı Gaziantep'te tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen ve üzerinde İbranice yazılar ve şeytan figürlerinin yer aldığı yılan derisini satmaya çalışan iki şüpheli suçüstü yakalandı.
20.02.2021 Gündem
3.5 metrelik dev piton eve girdi
3.5 metrelik dev piton eve girdi Tayland'da Naruenat Ketvangkoung adlı kişi, evinin çatısından giren 3.5 metrelik piton, uzmanın uzun uğraşları sonucu yakalandı.
5.01.2021 Haberler
İstanbul’un göbeğinde “piton” operasyonu kamerada
İstanbul’un göbeğinde “piton” operasyonu kamerada Beyoğlu’nda uyuşturucu ticareti ve kaçakçılık yapıldığı ihbarı üzerine bir eve baskın düzenleyen Asayiş Büro Amirliği ekipleri, piton yılanı görünce şoke oldu. Evde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken, 3 metre uzunluğundaki piton ise Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi. Operasyon kameralara da yansıdı.
30.12.2020 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Piton Yılanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.