Dini törende tribün çöktü: 10 ölü, çok sayıda yaralı
Dini törende tribün çöktü: 10 ölü, çok sayıda yaralı Etiyopya'da binlerce insanın katıldığı Epifani Bayramı kutlamalarında can kaybının artmasından korkuluyor.
20.01.2020 Haberler
Arjantin'de seyircilerin bulunduğu platform çöktü
Arjantin'de seyircilerin bulunduğu platform çöktü Arjantin'de düzenlenen karnavalda üzerinde seyircilerin bulunduğu platform çöktü, 34 kişi yaralandı. Olay, Cordabo şehrinin Villa Santa Rosa bölgesinde düzenlenen karnaval sırasında, dans grubunun geçişi sırasında meydana geldi. Dans grubunun geçişi sırasında platformda bulunanların hep beraber zıpladığı esnada platform bir anda çöktü. Belediye Başkanı Victor Kieffer, yaralıların çoğunun hafif şekilde yaralandığını ve Cordoba kentinden 90 kilometre uzaklıktaki bölge hastanesinde tedavi altına alındıklarını duyurdu.
11.09.2019 Haberler
İspanya'daki müzik festivalinde platform çöktü: 266 yaralı
İspanya'daki müzik festivalinde platform çöktü: 266 yaralı İspanya'nın Galiçya Bölgesi'ndeki bir müzik festival sırasında ahşap deniz platformu çöktü, 266 kişi yaralandı. İspanya'nın Galiçya Bölgesi'nin Vigo şehrinde bir müzik festivali sırasında deniz platformu, üstündeki ağırlığa dayanamayarak çökmesi sonucu 4 kişi ciddi bir şekilde yaralandı. Yerel medyada çıkan haberlere göre, festivalde gerçekleştirilen bir Rap konserinde, 30 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğindeki tahta platformun taşıdığı ağırlığa dayanamayarak çökmesiyle üstündeki çok sayıda kişi denize düştü. Mayorkalı Rap Sanatçısı Rels B'yi izlerken yaşananlar nedeniyle olaydan etkilenen 266 kişinin hafif yaralanmalar ve şok yüzünden tedavi gördüğü bildirildi. Bölgeye gelen acil durum ekipleri yaralılara yardım ederken, dalgıçlar denizde kurtarma çalışmaları gerçekleştirdi. Polis olay sırasında ölen olmadığı bildirdi.
11.09.2019 Haberler
Bakan Müezzinoğlu’nun programında talihsiz kaza…
Bakan Müezzinoğlu’nun programında talihsiz kaza… Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Muğla programı kapsamında Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Ziyaret sonunda, üzerinde bulunduğu platformun çökmesi sonucu Bakan Müezzinoğlu zor anlar yaşadı. Bir ayağı çöken platformun içine giren Mehmet Müezzinoğlu’nun yardımına korumaları koştu.
11.09.2019 Haberler