Platonik

Platonik

Son dakika platonik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan platonik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan platonik haber sayfamızda...

Platonik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 711 platonik haberi bulunmuştur.
Solisti öldüren platonik aşığa takdir indirimi!
Solisti öldüren platonik aşığa takdir indirimi! Bursa'da solist Nurcan İnan'ı (41), kızının gözü önünde öldüren platonik aşık İzzet Akdeniz'e (47) verilen ceza belli oldu.
18.02.2024 Haberler
Türkiye'nin konuştuğu tekel bayi vahşetinde ilk duruşma yarın görülecek
Türkiye'nin konuştuğu tekel bayi vahşetinde ilk duruşma yarın görülecek Türkiye gündemine oturan 2 kişinin öldüğü Esenyurt'taki tekel bayi saldırısını gerçekleştiren 4 şüphelinin yargılanmasına yarın başlanacak.
18.02.2024 Gündem
Dünya tıp tarihine geçecek çalışmalarda Türk imzası: Organ nakli tarihe karışabilir!
Dünya tıp tarihine geçecek çalışmalarda Türk imzası: Organ nakli tarihe karışabilir! Almanya Helmholtz Doku Mühendisliği Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Ali Ertürk, dünyada ses getiren biyoteknoloji çalışmalarını gerçekleştirdiği laboratuvarlarının kapısını DHA'ya açtı.
18.02.2024 Gündem
Solisti öldüren platonik aşığa takdir indirimi!
Solisti öldüren platonik aşığa takdir indirimi! Bursa'da solist Nurcan İnan'ı (41), kızının gözü önünde öldüren platonik aşık İzzet Akdeniz'e (47) verilen ceza belli oldu.
18.02.2024 Gündem
Abdi İpekçi mezarı başında anıldı
Abdi İpekçi mezarı başında anıldı Uğradığı ilahlı saldırı sonucu 45 yıl önce hayatını kaybeden Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdi İpekçi, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.
1.02.2024 Haberler
Abdi İpekçi mezarı başında anıldı
 Abdi İpekçi mezarı başında anıldı Uğradığı ilahlı saldırı sonucu 45 yıl önce hayatını kaybeden Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdi İpekçi, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.
1.02.2024 Gündem
İmkansız Aşk Sözleri 2024: Platonik (Gizli Aşk) Ve Karşılıksız Aşklar İçin Platonik Mesajlar
İmkansız Aşk Sözleri 2024: Platonik (Gizli Aşk) Ve Karşılıksız Aşklar İçin Platonik Mesajlar Eğer imkansız bir aşk içine düştüyseniz bunu anlatmak için çok uzun cümleler kurmaya gerek yok. Özel olarak hazırlanmış kalıp halindeki en etkili imkansız aşk sözlerini kullanmak yeterlidir. Özellikle platonik aşklar ile beraber karşılık alamayan pek çok kişi için, karşı tarafa duyguları anlatabilmek adına en özel sözcükler ön plana çıkmaktadır. Platonik aşk mesajlarını kullanarak sizde sevdiğiniz ve değer verdiğiniz insanın dikkatini çekebilirsiniz. İşte imkansız aşk sözleri: platonik (gizli aşk) ve karşılıksız aşklar için platonik mesajlar hakkında farklı seçenekler.
5.01.2024 Güzel Sözler
Ersin Korkut: Bizde son sözü hep o söyler
Ersin Korkut: Bizde son sözü hep o söyler Milliyet Youtube kanalında yayınlanan Ünlü Sohbetleri adlı programımızda oyuncu Ersin Korkut konuğumuz oldu. Survivor All Star'a gitmeden önce buluştuğumuz Korkut ile hem oyunculuk kariyeri hem özel hayatı hem de Survivor’ı konuştuk.
2.01.2024 Gündem
Hayatını kaybeden Can Gürzap için AKM'de tören düzenlendi!
Hayatını kaybeden Can Gürzap için AKM'de tören düzenlendi! Tiyatro ve sinema oyuncusu, yazar, eğitmen Can Gürzap, 79 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Gürzap için Atatürk Kültür Merkezinde tören düzenlendi. Can Gürzap'ın cenazesi düzenlenen törenin ardından Taksim Camii'ne götürüldü. 
3.12.2023 Cadde
Usta sanatçı Can Gürzap hayatını kaybetti
Usta sanatçı Can Gürzap hayatını kaybetti Tiyatro ve sinema oyuncusu, yazar, eğitmen Can Gürzap, 79 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
1.12.2023 Cadde
Yargı'da Ceylin'in büyük vicdan azabı! Tülin bir anda fenalaştı
Yargı'da Ceylin'in büyük vicdan azabı! Tülin bir anda fenalaştı Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez daha heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 72'nci bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte 'Yargı'nın aksiyon dolu son bölüm özeti...
20.11.2023 Cadde
Sevgili olduklarına inandırdığı öğrencisine 2 yıl boyunca dehşeti yaşattı!
Sevgili olduklarına inandırdığı öğrencisine 2 yıl boyunca dehşeti yaşattı! Kocaeli'de 14 yaşındaki kız çocuğu, 2 yıl boyunca sevgili olduğuna inandırıldığı öğretmeni tarafından cinsel istismara maruz kaldı. Küçük kız öğretmen tarafından ölümle tehdit edilip karısı tarafından darp edildi.
5.10.2023 Gündem
Joanna Wolosz: Transfer dedikoduları beni güldürüyordu
Joanna Wolosz: Transfer dedikoduları beni güldürüyordu Bir dönem Sultanlar Ligi şampiyonu Fenerbahçe Opet'in gündemine gelen Polonyalı pasör Joanna Wolosz hakkında çıkan transfer söylentileri hakkına açıklamalarda bulundu.
4.10.2023 Voleybol
Fenerbahçe paylaştı! 90'lar tarzı Eda Erdem
Fenerbahçe paylaştı! 90'lar tarzı Eda Erdem Filenin Sultanları ile bu yaz başarıdan başarıya koşan ve 3 kupa kazanan takımın kaptanlığını yapan Eda Erdem Dündar, Fenerbahçe Opet'te sezonu açtı. Sarı-lacivertli kulüp sosyal medyada trend olan uygulama için kaptanını tercih etti.
4.10.2023 Voleybol
Dirk Kuyt'ın menajeri konuştu: Utanç verici
Dirk Kuyt'ın menajeri konuştu: Utanç verici Bir dönem Fenerbahçe'de oynayan Dirk Kuyt için menajeri Rob Jansen açıklamalarda bulundu ve Kuyt hakkında dikkat çeken sözler kulandı.
4.10.2023 Futbol
Hırvatistan-Türkiye maçı kapalı gişe
Hırvatistan-Türkiye maçı kapalı gişe Hırvatistan Futbol Federasyonu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda 12 Ekim Perşembe günü Osijek kentinde bulunan Opus Arena’da oynanacak Hırvatistan-Türkiye karşılaşmasının biletlerinin 8 dakika içerisinde tükendiğini duyurdu.
4.10.2023 Milli Takım
Milli voleybolcu Zehra Güneş, platonik aşkını açıkladı
Milli voleybolcu Zehra Güneş, platonik aşkını açıkladı Filenin Sultanları'nın yıldız oyuncusu Zehra Güneş, katıldığı bir programda geçmişte hayranlık duyduğu ismi açıkladı.
4.10.2023 Voleybol
Çorum'da pompalı tüfekle oynayan bir kişi kendini vurdu
Çorum'da pompalı tüfekle oynayan bir kişi kendini vurdu Çorum'da bir kişi pompalı tüfekle oynadığı esnada, tüfeğin ateş alması sonucu kendini vurdu.
7.09.2023 Gündem
Bursa'da dehşet gecesi! Eğlence mekanına alınmadılar, silahlı çatışma çıktı
Bursa'da dehşet gecesi! Eğlence mekanına alınmadılar, silahlı çatışma çıktı Bursa'da eğlence mekanına alınmayan 4 kişi ile güvenlik görevlileri arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti.
7.09.2023 Gündem
Yolcu rahatsızlandı, ABD-İspanya uçağı acil iniş yaptı
Yolcu rahatsızlandı, ABD-İspanya uçağı acil iniş yaptı ABD’nin Georgia eyaletine bağlı Atlanta şehrinden İspanya’nın Barselona şehrine gitmek üzere havalanan uçak, bir yolcunun ciddi şekilde rahatsızlanmasının ardından acil iniş yaptı.
6.09.2023 Gündem
Nazlı Ece'nin cansız bedeni bulunmuştu... Ankara'da toprağa verildi
Nazlı Ece'nin cansız bedeni bulunmuştu... Ankara'da toprağa verildi Sakarya'nın Serdivan ilçesindeki evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Nazlı Ece Akil (20), memleketi Ankara'da toprağa verildi.
6.09.2023 Gündem
Platonik aşığın ifadesi ortaya çıktı! Düğünde damada kurşun yağdırdı
Platonik aşığın ifadesi ortaya çıktı! Düğünde damada kurşun yağdırdı Diyarbakır’da dün kına merasiminde düğün salonuna giriş esnasında silahlı saldırıya uğrayan gelin ve damadın bugün düğünü olduğu öğrenildi. Zanlı ile ilgili şoke eden detaylar ve ifadesi ortaya çıkarken damadın sağlık durumu ile ilgili de açıklama geldi.
6.09.2023 Gündem
'Hükümet Bey' filminin çekimleri tamamlandı
'Hükümet Bey' filminin çekimleri tamamlandı Oyuncu kadrosunda Erkan Bektaş, Arzu Yanardağ, Ayhan Taş ve Metin Keçeci'nin yer aldığı, yönetmenliğini ve senaristliğini Fatih Yıldırım yaptığı 'Hükümet Bey' filminin çekimleri sona erdi.
4.09.2023 Cadde
'Ya Çok Seversen'de Ateş sonunda Leyla'nın beklediği cümleyi kurdu!
'Ya Çok Seversen'de Ateş sonunda Leyla'nın beklediği cümleyi kurdu! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Kübra Sülün’ün yazdığı, Ali Bilgin’in ise yönetmenliğini üstlendiği 'Ya Çok Seversen; 6'ıncı bölümüyle izleyici karşısına çıktı. İşte heyecan dolu son bölümde yaşananlar...
11.08.2023 Cadde
Platonik aşkları anlattı
Platonik aşkları anlattı Aşkım Kapışmak, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde izleyici karşısına çıktı.
10.08.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Platonik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.