Pöh

Pöh

Son dakika PÖH haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan PÖH gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan PÖH haber sayfamızda...

Pöh

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 655 pöh haberi bulunmuştur.
7 yaşındaki oğlunu rehin aldı! 12 saat sonra operasyon
7 yaşındaki oğlunu rehin aldı! 12 saat sonra operasyon 35 yaşındaki Hasan V., velayeti boşandığı eşinde olan 7 yaşındaki oğlunu Ankara'da silahla rehin aldı. Polis ekipleri, 12 saat süren ikna çalışmalarının ardından Hasan V.'yi etkisiz hale getirdi. Olaydan yara almadan kurtarılan küçük çocuk tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.
22.02.2024 Gündem
Polis Özel Harekat (Pöh) Nasıl Olunur? Pöh Olmanın Şartları - 2024
Polis Özel Harekat (Pöh) Nasıl Olunur? Pöh Olmanın Şartları - 2024 Polis Özel Harekat, İç İşleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı özel bir birimdir. Bu birim; yüksek riskli bölgelerde çalışan ve özel eğitim alan personelden oluşmaktadır. PÖH olabilmek için ise izlenmesi gereken bazı prosedürler bulunmaktadır. İşte PÖH nasıl olunur hakkında merak edilen tüm detaylar.
9.01.2024 Kariyer
1'i kırmızı 1'i gri listedeki iki terörist etkisiz hale getirildi
1'i kırmızı 1'i gri listedeki iki terörist etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son gelişmeyi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.
25.09.2023 Haberler
Görüntüler paylaşıldı! Kırmızı listedeki teröriste operasyon anı
Görüntüler paylaşıldı! Kırmızı listedeki teröriste operasyon anı Terör örgütlerine yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son gelişmeyi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu. Kırmızı kategoride yer alan terörist Reis Gülturan'ın yakalanma anına ilişkin görüntüler de paylaşıldı.
25.09.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya 'Onlara nefes aldırmayacağız' diyerek duyurdu! Zehir tacirlerine '2 tonluk' ağır darbe
Bakan Yerlikaya 'Onlara nefes aldırmayacağız' diyerek duyurdu! Zehir tacirlerine '2 tonluk' ağır darbe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Diyarbakır Lice'de 2 ton 120 kg esrar ile 13 milyon 514 bin 550 kök kenevir ele geçirildi." açıklamasında bulundu.
20.09.2023 Haberler
Son dakika: Bakan Yerlikaya 'Onlara nefes aldırmayacağız' diyerek duyurdu! Zehir tacirlerine '2 tonluk' ağır darbe
Son dakika: Bakan Yerlikaya 'Onlara nefes aldırmayacağız' diyerek duyurdu! Zehir tacirlerine '2 tonluk' ağır darbe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Diyarbakır Lice'de 2 ton 120 kg esrar ile 13 milyon 514 bin 550 kök kenevir ele geçirildi." açıklamasında bulundu.
20.09.2023 Gündem
İzmir'de DEAŞ'ın mağarasına operasyon
İzmir'de DEAŞ'ın mağarasına operasyon İzmir'in Bornova ilçesinde ekipler tarafından tespit edilen bir mağaraya baskın yapıldı.
18.09.2023 Gündem
Diyarbakır'da 1'i kırmızı kategoride 4 terörist öldürüldü
Diyarbakır'da 1'i kırmızı kategoride 4 terörist öldürüldü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Diyarbakır Kulp'ta 1'i kırmızı , 1'i turuncu, 1'i de gri kategoride olmak üzere 4 terörist etkisiz hale getirildi." dedi.
18.09.2023 Haberler
Diyarbakır'da 1'i kırmızı kategoride 4 terörist öldürüldü
Diyarbakır'da 1'i kırmızı kategoride 4 terörist öldürüldü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Kulp'ta 1'i kırmızı, 1'i turuncu, 1'i de gri kategoride olmak üzere 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Öte yandan Bakan Yerlikaya'nın operasyonu anbean takip ettiği öğrenildi.
18.09.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: Van'da 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: Van'da 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Van'ın Özalp ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
1.09.2023 Haberler
Bakan Yerlikaya duyurdu: Van'da 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: Van'da 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Van'ın Özalp ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
1.09.2023 Gündem
Görüntüler paylaşıldı! Diyarbakır'da keşif sırasında keşfedilen teröristlere operasyon
Görüntüler paylaşıldı! Diyarbakır'da keşif sırasında keşfedilen teröristlere operasyon Diyarbakır'da keşif sırasında keşfedilen teröristlere yönelik operasyon düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyon anını sosyal medya hesabından paylaştı.
26.08.2023 Haberler
Görüntüler paylaşıldı! Diyarbakır'da keşif sırasında tespit edilen teröristlere operasyon
Görüntüler paylaşıldı! Diyarbakır'da keşif sırasında tespit edilen teröristlere operasyon Diyarbakır'da keşif sırasında keşfedilen teröristlere yönelik operasyon düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyon anını sosyal medya hesabından paylaştı.
26.08.2023 Gündem
Ordu'da dereye düşen kadını arama çalışmaları 6'ncı gününde
Ordu'da dereye düşen kadını arama çalışmaları 6'ncı gününde Ordu'da evinin yanındaki kayalıkta hayvanları için yaprak keserken dengesini kaybedip, 10 metre yükseklikten dereye düşerek kaybolan Naciye Yılmaz (55), için sürdürülen arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor. 
15.07.2023 Gündem
Ordu'da dereye düşen kadına ait olduğu değerlendirilen giysiler bulundu
Ordu'da dereye düşen kadına ait olduğu değerlendirilen giysiler bulundu Ordu’da, evinin yanındaki kayalık alanda, hayvanları için yaprak keserken dengesini kaybedip 10 metre yükseklikten dereye düşen Naciye Yılmaz'ı (55) arama kurtarma çalışmalarının 3'üncü gününde, kadına ait olduğu değerlendirilen etek ve penye buldu.
12.07.2023 Gündem
Bakan Soylu duyurdu! 2 terörist daha etkisiz hale getirildi
Bakan Soylu duyurdu! 2 terörist daha etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'de düzenlenen operasyonda 2 teröristin ölü olarak ele geçirildiğini açıkladı.
8.04.2023 Gündem
Ebrar Sitesi’nin enkazından 22 kişiyi sağ çıkardılar! Kurtarma anları kamerada
Ebrar Sitesi’nin enkazından 22 kişiyi sağ çıkardılar! Kurtarma anları kamerada Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremde yıkılan 320 dairelik Ebrar Sitesi'nin enkazında çalışan NAK Arama Kurtarma ekipleri, 6 günde 22 insana sağ olarak ulaştı. Enkaz altındaki çalışmalar ekiplerce görüntülendi. NAK Arama Kurtarma Başkanı Fatih Işık, Ebrar Sitesi enkazında yapılan çalışmaları anlattı.
17.02.2023 Gündem
Enkaz altında duygulandıran diyalog! 'Sırtını kırarım nasıl geleyim’
Enkaz altında duygulandıran diyalog! 'Sırtını kırarım nasıl geleyim’ Diyarbakır’da, depremde yıkılan Galeria Sitesi’ndeki 8 katlı apartmanın yan tarafındaki ağır hasarlı binadan Polis Özel Harekat (PÖH) ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri tarafından sırtlarına alınarak kurtarılan 78 yaşındaki Aysel Kirişçi, enkazdan çıktığı alana geldi.
12.02.2023 Haberler
Enkaz altında duygulandıran diyalog! 'Sırtını kırarım nasıl geleyim’
Enkaz altında duygulandıran diyalog! 'Sırtını kırarım nasıl geleyim’ Diyarbakır’da, depremde yıkılan Galeria Sitesi’ndeki 8 katlı apartmanın yan tarafındaki ağır hasarlı binadan Polis Özel Harekat (PÖH) ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri tarafından sırtlarına alınarak kurtarılan 78 yaşındaki Aysel Kirişçi, enkazdan çıktığı alana geldi.
12.02.2023 Gündem
PÖH, Kahramanmaraş’ta 45 yaşında bir vatandaşı kurtardı
PÖH, Kahramanmaraş’ta 45 yaşında bir vatandaşı kurtardı Polis Özel Harekat (PÖH) Kahramanmaraş’ta 45 yaşında bir vatandaşı daha kurtardı. O anlar kameralara yansıdı.
7.02.2023 Haberler
Enkaz altından ‘Bizi kurtarın’ çığlıkları
Enkaz altından ‘Bizi kurtarın’ çığlıkları 7.7 büyüklüğündeki deprem Malatya’da büyük yıkıma yol açtı. Kentteki birçok bina yerle bir olurken, enkazlardan yükselen yardım çığlıkları sosyal medyada da yankılandı. Enkaz altında kalanlar sosyal medyada konumlarını paylaşarak çaresizce yardım bekledi.
7.02.2023 Gündem
40 milyar liralık büyük dönüşüm
40 milyar liralık büyük dönüşüm Elazığ ve Malatya’da depremzedelerin yaraları sarılıyor; zarar gören konutlar, iş yerleri yeniden inşa ediliyor. Bu kapsamda toplam yatırım bedeli 40 milyar lira olan 37 bin 674 konut ve iş yerinden 31 bin 944’ü teslim edildi.
28.01.2023 Ekonomi
Bakan Kurum’dan Elazığ depreminin 3. yıl dönümüne ilişkin açıklama
Bakan Kurum’dan Elazığ depreminin 3. yıl dönümüne ilişkin açıklama Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 24 Ocak 2020 tarihinde saat 20.55'te merkez üssü Elâzığ'ın Sivrice ilçesine bağlı Çevrimtaş köyü olan ve yaklaşık 22 saniye süren depremin 3’ncü yıl dönümü nedeniyle resmî sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bakanlık açıklamasında ise depremin ardından Elazığ ve Malatya’ya toplam yatırım bedeli 40 milyar TL’yi bulan 37 bin 674 konut ve iş yerinden 31 bin 944’ünün teslim edildiği bildirildi. 
24.01.2023 Ekonomi
Diyarbakır'da 645 personelin katılımıyla büyük operasyon
Diyarbakır'da 645 personelin katılımıyla büyük operasyon İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır'da 645 personelin katılımıyla büyük çaplı 'Eren Abluka Sonbahar-Kış 24 (Diyarbakır/Lice-Arıklı) Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bahşiş' operasyonu başlatıldı.
22.01.2023 Gündem
Diyarbakır'da 840 personelle operasyon başlatıldı!
Diyarbakır'da 840 personelle operasyon başlatıldı! İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır'da 840 personelin katılımıyla 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-21 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik Operasyonu' başlatıldı. Operasyonun ilk gününde Lice kırsalında tespit edilen 5 sığınakta 1 adet EYP düzeneği, 145 kilogram toz esrar ile çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.
14.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pöh ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.