Polat Holding

Polat Holding

Son dakika Polat Holding haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Polat Holding gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Polat Holding haber sayfamızda...

Polat Holding

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 333 polat holding haberi bulunmuştur.
'Çocuklar için spor hayatın provasıdır'
'Çocuklar için spor hayatın provasıdır' Türkiye’de okul ve sporun bir arada yürütebileceğinin en güzel örneklerinden birisi olan Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, Florya’daki yeni kampüsünde de aynı amaçla hareket etti. Vakıf Başkanı Akın Süel ile Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Polat bu mükemmel düzeni nasıl kurduklarını MİLLİYET’e anlattı.
24.03.2024 Diğer
Macaristan tamam hedef tüm Avrupa
Macaristan tamam hedef tüm Avrupa Polat Holding, yurt dışındaki gayrimenkul ve enerji yatırımlarını Macaristan’ın ardından Avrupa’ya yayıyor. Adnan Polat, Almanya, İngiltere, Hollanda, Sırbistan, Yunanistan ve Romanya’da görüşme yaptıklarını söyledi.
14.02.2024 Ekonomi
Geleceğin ‘iklim elçileri’ yetişiyor
Geleceğin ‘iklim elçileri’ yetişiyor Polat Enerji ve Polat Vakfı işbirliği ile hayata geçirilen “Geleceğe Yeşil Işık Yak” sosyal sorumluluk projesi Türkiye’yi dolaşarak çocukları yenilenebilir enerji ile tanıştıracak.
16.01.2024 Ekonomi
Polat Gayrimenkul’den 40 milyon dolarlık proje
Polat Gayrimenkul’den 40 milyon dolarlık proje Polat Gayrimenkul, İstanbul’da bir projeye daha imza atıyor. Yapılan açıklamaya göre, tasarım ilhamını su, doğa ve dengeden alan Polat Levent Exclusive, metropol yaşamının yeni dinamiklerine uygun konut ve home office konseptleri ile sadelik ile şıklığı buluşturacak.
24.11.2023 Ekonomi
Ofis ve rezidans projesi yatırımına başladı
Ofis ve rezidans projesi yatırımına başladı Türkiye’de ve dünyada gayrimenkul yatırımlarına devam eden Polat Holding, Polat Gayrimenkul bünyesinde gerçekleştirdiği yeni projesi Polat Akatlar’ı tanıttı. İstanbul Akatlar’da hayata geçirilen proje, lüks ofis/rezidans projesi olarak konumlandırılıyor. Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat ve Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel ev sahipliğinde yapılan basın toplantısında projenin detayları da açıklandı.
10.06.2023 Ekonomi
Bölgeye destek sürüyor
Bölgeye destek sürüyor Türkiye’nin 10 ilini etkileyen deprem sonrası STK, şirket ve holdinglerin bölgeye olan destekleri devam ediyor. Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nden (TÜSİAD) yapılan açıklamada, “TÜSİAD Deprem Destek Ağı ile AFAD başta olmak üzere kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütleriyle irtibat halinde çalışmalarımızı beş gündür aralıksız yürütmekteyiz. Bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda arama-kurtarma çalışmaları için makine ve ekipman sahaya ulaştırıldı. Çadır, gıda, su, giysi, battaniye, ilaç ve hijyen ürünleri taşıyan TIR’lar bölgeye nakledildi.
11.02.2023 Ekonomi
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Atölyede kutlama Ulusal ve uluslararası alanda yarattığı çeyrek asırlık mücevher markasıyla Semra Ecer, tasarımlarıyla isminden bahsettiryor...
15.12.2022 Cadde
Adnan Polat: İnşallah şampiyon olacağız
Adnan Polat: İnşallah şampiyon olacağız Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat, "Biz başkana, yönetime, teknik heyete, futbolculara en çok da taraftara güveniyoruz. Şampiyon olacağız inşallah" dedi.
27.11.2022 Galatasaray
Piyalepaşa’da ikinci etap inşaatı başladı
Piyalepaşa’da ikinci etap inşaatı başladı Polat Holding tarafından projelendirilen Piyalepaşa İstanbul’un ikinci fazı ‘İstanbul Premium’un inşaatı başladı.
17.11.2022 Ekonomi
Sektöre yön verenler anlattı: Zorluklara karşı hangi adımlar önem kazandı?
Sektöre yön verenler anlattı: Zorluklara karşı hangi adımlar önem kazandı? Ukrayna’daki savaş öncesinde Avrupa başta olmak üzere küresel enerji piyasalarındaki volatilite, savaşın da etkisiyle enerji başta olmak üzere pek çok ekonomik, siyasi sorunların ortaya çıkmasına neden oldu. Avrupa’nın enerji arz sorununun yanı sıra, petrol ve doğalgaz fiyatlarındaki artışın yanı sıra, tedarik zincirindeki sorunlar, piyasalardaki tedirginlik ve girdi maliyetlerindeki artış tüm dünyanın mücadele ettiği sıkıntıların başında geliyor. Türkiye’de enerji sektöründeki oyuncular ise bir yandan küresel gelişmeleri yakından takip ederken, bir yandan da değişen enerji dinamiklerine hazırlıklı olmaya çalışıyor.
28.06.2022 Vitrin
Galatasaray'da seçime 2 gün kala başkan adayları açılışta bir araya geldi
Galatasaray'da seçime 2 gün kala başkan adayları açılışta bir araya geldi Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas ve başkan adayları Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu bir araya geldi.
9.06.2022 Galatasaray
İstanbul’un yeni ‘Sanat Meydanı’
İstanbul’un yeni ‘Sanat Meydanı’ MERKUR, Zilberman, .artSümer ve Pi Artworks’u bu yıl başında bünyesine katan Piyalepaşa İstanbul, yeni “Sanat Meydanı” ile şehrin sanat rotasında “Ben de varım” diyor.
22.05.2022 Kültür Sanat
Polat Holding ve Maxis’ten enerjide büyük ortaklık
Polat Holding ve Maxis’ten enerjide büyük ortaklık Polat Holding ve İş Bankası Grubu’nun yatırımcısı olduğu Maxis Temiz Enerji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu yenilenebilir enerjide büyük ortaklığa ilk adımını attı. 16 Eylül 2021 tarihinde pay devir ve ortaklık sözleşmesi imzalandı ve Rekabet Kurumu’na başvuru yapıldı.
22.09.2021 Uzmanpara
Bodrum’da  moral depoladılar
Bodrum’da moral depoladılar Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, geçtiğimiz hafta eşi Suna Polat ile Bodrum tatiline çıktı.
19.08.2021 Cadde
Yeğene jest
Yeğene jest Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, Bodrum’da yaşayan yeğeni Alptekin Polat ve ortağı Kemal Çolakoğlu’na ait ‘Salt Hayat’ markası altındaki projeleri inceledi.
7.08.2021 Cadde
Türkiye-Macaristan ticaret hacminin 6 milyar dolara ulaşması bekleniyor
Türkiye-Macaristan ticaret hacminin 6 milyar dolara ulaşması bekleniyor Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Macaristan İş Konseyi Başkanı Adnan Polat, Türkiye-Macaristan arasındaki ticaretin her yıl artarak güçlendiğini belirterek, "Pandemi sürecinden önce iki ülke arasındaki ticaret hacminin artırılması ve 6 milyar dolara ulaşması için hedef belirlenmişti. Hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkan ve tüm dünyada yaşanan bu sürecin etkilerine rağmen bu hedefe ulaşılabileceğini düşünüyorum." dedi.
26.06.2020 Ekonomi
Gül Baba Vakfı Türkiye'deki faaliyetlerine başlıyor
Gül Baba Vakfı Türkiye'deki faaliyetlerine başlıyor Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Gül Baba Vakfı'nın Türkiye'deki faaliyetlerini Gül Baba Kültür Sanat A.Ş.'nin üstleneceğini belirterek, "Amacımız, Macaristan ve Türkiye arasındaki ilişkileri başta kültürel olmak üzere her alanda geliştirmek olacak." dedi.
4.10.2019 Gündem
Piyalepaşa’da tapu sevinci
Piyalepaşa’da tapu sevinci Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden Piyalepaşa İstanbul’da konut etabının sonuna gelindi.
1.06.2019 Ekonomi
Düsseldorf iyi geçti devamı gelsin
Düsseldorf iyi geçti devamı gelsin Almanya’nın Düsseldorf kentinde 3 gün boyunca Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarının projeleri ile Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarını buluşturan Evim Türkiye Fuarı sıcak satış ortamı oluşturdu. Firmalar, fuarın devamının gelmesini bekliyor
12.02.2019 Ekonomi
Avrupa’yı Macaristan üzerinden fethedecek
Avrupa’yı Macaristan üzerinden fethedecek İnşaat, turizm, seramik ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Polat Holding, Macaristan’da büyük yatırım planı hazırladı.
17.11.2018 Ekonomi
Gül Baba, Türk-Macar  kardeşliğinin sembolü oldu
Gül Baba, Türk-Macar kardeşliğinin sembolü oldu Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Türkiye’nin yakın gelecekte dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacağına inandığını söylerken, Avrupa’nın Türkiye’ye ihtiyacı olduğunu vurguladı.
16.11.2018 Gündem
Adnan Polat: "Başkan adaylığını düşünmüyorum"
Adnan Polat: "Başkan adaylığını düşünmüyorum" Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Adnan Polat: "Bizden sonra gelenler çok güzel miras yediler. Bundan sonra bu işlerin içinden çıkmak çok kolay olmayacak" dedi. Başkan adaylığı için ise "Şu anda başkan adayı olmak gibi isteğim ve düşüncem yok" diye konuştu.
30.06.2020 Galatasaray
40 milyon liralık modern fabrika
40 milyon liralık modern fabrika Ürünlerinin yüzde 68’ini ihraç eden Ege Vitrifiye, son teknolojiyi kullanacağı yeni yatırımıyla üretim kapasitesini ve kaliteyi artıracak
12.11.2018 Ege
Tek tavsiyem emlak yatırımı
Tek tavsiyem emlak yatırımı Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden Piyalepaşa İstanbul’da yaşam başladı.
24.10.2018 Ekonomi
Ticarette, Türk ve Macar dayanışması
Ticarette, Türk ve Macar dayanışması Polat Holding’e bağlı ortaklığı olan ALX Hungary’nin aracılığıyla, Türk MC Filtre ve Naturwell ile Macar Rimoczi ve R’Care firmaları işbirliğine gitti, distribütörlük anlaşması imzalandı
31.05.2018 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Polat Holding ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.