Pole

Pole

Son dakika Pole haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pole gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pole haber sayfamızda...

Pole

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.163 pole haberi bulunmuştur.
Formula 1 Japonya Grand Prix'sinde zafer Max Verstappen'in!
Formula 1 Japonya Grand Prix'sinde zafer Max Verstappen'in! Formula 1'de Japonya Grand Prix'sini Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen kazandı.
7.04.2024 Motor Sporları
Formula 1'de Carlos Sainz rüzgarı! Hastaneden geldi, herkesi geçti
Formula 1'de Carlos Sainz rüzgarı! Hastaneden geldi, herkesi geçti Verstappen’in yarış dışı kaldığı sürprizlerle dolu Avustralya Grand Prix’sini Ferrari’den Carlos Sainz kazandı. İspanyol pilot apandisit ameliyatının ardından çıktığı pistte rüzgar gibi esti.
25.03.2024 Motor Sporları
Toprak Razgatlıoğlu'ndan İspanya'da 3 podyum!
Toprak Razgatlıoğlu'ndan İspanya'da 3 podyum! Milli sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın İspanya etabındaki başarılarıyla dikkat çekti.
24.03.2024 Motor Sporları
Formula 1 Avustralya Grand Prix'sinde zafer Carlos Sainz'ın! Verstappen yarış dışı kaldı
Formula 1 Avustralya Grand Prix'sinde zafer Carlos Sainz'ın! Verstappen yarış dışı kaldı Formula 1'de sezonun 3. yarışı olan Avustralya Grand Prix'sinin heyecanı yaşamndı. Ferrari'den Carlos Sainz zafere ulaşırken, Max Verstappen yarış dışında kaldı. İşte detaylar...
24.03.2024 Motor Sporları
İspanya'da zirvenin sahibi Toprak Razgatlıoğlu oldu!
İspanya'da zirvenin sahibi Toprak Razgatlıoğlu oldu! Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın İspanya ayağının ilk yarışını zirvede tamamladı.
23.03.2024 Motor Sporları
Max Verstappen, Avustralya'da pole pozisyonunda!
Max Verstappen, Avustralya'da pole pozisyonunda! Max Verstappen, Formula 1'de sezonun ilk üç yarışında kazandığı 'pole' pozisyonunu Avustralya Grand Prix'sine de taşıdı.
23.03.2024 Motor Sporları
Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'dan Filistin paylaşımı!
Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'dan Filistin paylaşımı! Formula 1 efsaneleri arasında yer alan İngiliz pilot Sir Lewis Hamilton Filistin ile ilgili paylaşımda bulundu.
20.03.2024 Motor Sporlari
Formula 1'de sezonun ilk yarışını Max Verstappen kazandı!
Formula 1'de sezonun ilk yarışını Max Verstappen kazandı! Bahreyn Grand Prix'sini kazanan Max Verstappen, Formula 1'de sezonun ilk yarışının galibi oldu.
2.03.2024 Motor Sporları
João Moutinho, Braga ile sözleşme uzattı!
João Moutinho, Braga ile sözleşme uzattı! Braga'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek João Moutinho ile yeni sözleşme imzalandı.
1.03.2024 Dünyadan Futbol
Bahreyn GP'de pole pozisyonu Max Verstappen'in!
Bahreyn GP'de pole pozisyonu Max Verstappen'in! Bahreyn Grand Prix'sinde pole pozisyonunun sahibi Max Verstappen oldu.
1.03.2024 Motor Sporları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Fransız gazeteci, Genesio'yu anlattı: Beşiktaş'ı şampiyon yapar!
Fransız gazeteci, Genesio'yu anlattı: Beşiktaş'ı şampiyon yapar! Beşiktaş; Lyon ve Rennes'in eski teknik direktörü Bruno Genesio ile anlaşmaya oldukça yakın. Peki Genesio nasıl bir teknik direktör? Beşiktaş'ı özlediği günlere taşıyabilecek mi? 57 yaşındaki hocayı yakından takip eden Fransız gazeteci, Genesio'yu anlattı.
2.01.2024 Beşiktaş
Slovakya, İzlanda engelini 4-2'yle geçti!
Slovakya, İzlanda engelini 4-2'yle geçti! Avrupa Şampiyonası Elemeleri J Grubu'nda Slovakya, İzlanda engelini 4-2'lik skorla geçti.
16.11.2023 Dünyadan Futbol
Serdar Ortaç göbeğinden zeytin yemişti! 'O günlere gittim, setteki o anı hatırladım'
Serdar Ortaç göbeğinden zeytin yemişti! 'O günlere gittim, setteki o anı hatırladım' Ünlü popçu Serdar Ortaç'ın 'Karabiberim' şarkısının klibinde oynayan ve zeytin sahnesiyle adından söz ettiren model İlknur Soydaş, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, Gülşen ile Edis birlikte seslendirdikleri 'Sor' şarkısında o meşhur sahneye gönderme yapmalarıyla ilgili konuştu.
3.11.2023 Cadde
Yasemin Yürük'ün direk dansı isyanı! 'Seksi görünmek için yapılan bir iş değil'
Yasemin Yürük'ün direk dansı isyanı! 'Seksi görünmek için yapılan bir iş değil' Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden Yasemin Yürük, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, sosya medyadan paylaştığı direk dansı görüntülerinin yanlış anlaşılmasına isyan etti.
22.10.2023 Cadde
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor.
9.10.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor. İş dünyasında bu büyük değişime ayak uydurmak için CMO'ların (Chief Marketing Officer - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) sorumluluğu artarken önlerinde bir fırsat penceresi de açılmış durumda...
12.10.2023 Milliyet Executive
Formula 1 Singapur Grand Prix'sinde korkutan kaza! Sıralama turlarında büyük sürpriz
Formula 1 Singapur Grand Prix'sinde korkutan kaza! Sıralama turlarında büyük sürpriz Formula 1'de heyecan Singapur Grand Prix'si ile devam ediyor. Sıralama turlarında büyük bir sürpriz yaşanırken, Korkutan bir kaza da meydana geldi. İşte detaylar...
16.09.2023 Motor Sporlari
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir?
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir? Dünya dilleri arasında yer alan İngilizce günümüzde en çık kullanılan diller arasında yer alır. Yeni bir dil öğrenmenin en temel kriterleri arasında kelimeler ve dil bilgisi konusu gelmektedir. Bu yüzden İngilizce öğrenmede İngilizce kelimeler ve anlamları konusu oldukça önemlidir. İngilizcede her ne kadar bir milyona yakın kelime bulunsa da günlük konulma dili, yazı dili, kitap ve dergilerde kullanılan kelime sayısı yarısı kadardır. İngilizce'de en çok kullanılan kelimeleri ve anlamlarını bilmek yeterli olacaktır. İngilizcede en çok kullanılan kelimeler nelerdir? İngilizce kelimeler ve anlamları ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
Hollanda'da yağmura rağmen kazanan Max Verstappen
Hollanda'da yağmura rağmen kazanan Max Verstappen Hollanda’da yağan yağmur ve kırmızı bayraklı çetin bir mücadeleye sahne olan yarışı kazanan Max Verstappen, art arda dokuz, toplamda bu sezon 11. zaferini elde etti.
28.08.2023 Motor Sporları
Toprak Razgatlıoğlu Çekya’da ikincilik kürsüsüne çıktı
Toprak Razgatlıoğlu Çekya’da ikincilik kürsüsüne çıktı Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) sekizinci durağı olan Çekya hafta sonunda ilk yarışta damalı bayrağı ikinci sırada geçti. Yarışa pole pozisyonundan başlayan Toprak, pek çok geçişin yaşandığı ıslak zemindeki yarış boyunca istikrarını koruyarak podyumun ikinci basamağını almayı başardı.
29.07.2023 Motor Sporları
Toprak Razgatlıoğlu’ndan kariyerinin 100. Podyumu
Toprak Razgatlıoğlu’ndan kariyerinin 100. Podyumu Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) yedinci durağı olan İtalya hafta sonunda ilk yarışta ikinci oldu. Yarışa pole pozisyonundan başlayan Toprak, damalı bayrağı ikinci sırada geçmeyi başardı. Razgatlıoğlu bu sonuçla birlikte WSBK kariyerinin 100. podyumuna ulaşmış oldu
15.07.2023 Motor Sporlari
Avusturya’da Max Verstappen rüzgarı devam etti!
Avusturya’da Max Verstappen rüzgarı devam etti! Son iki yılın Formula 1 Dünya Şampiyonu Max Verstappen, 2023’te de dolu dizgin bir performansla üçüncü şampiyonluğa doğru koşuyor. Red Bull Honda’nın çok üstün otomobili ve hatasız işletilen takım operasyonuna, Verstappen’in neredeyse kusursuz performansının eklenmesiyle, ortaya yenilmesi çok güç olan bir canavar çıktı.
2.07.2023 Motor Sporları
Kanada Grand Prix'sinde kazanan Max Verstappen
Kanada Grand Prix'sinde kazanan Max Verstappen Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen, 2023 Formula 1 sezonunun 9. yarışı olan Kanada Grand Prix'sini kazandı. Bu sonuçla 41. zaferini elde eden Hollandalı pilot Verstappen, Ayrton Senna'yı yakaladı.
18.06.2023 Motor Sporlari

Benzer Haber Etiketleri

Pole ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.