Polis Operasyonu

Polis Operasyonu

Son dakika polis operasyonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan polis operasyonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan polis operasyonu haber sayfamızda...

Polis Operasyonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.235 polis operasyonu haberi bulunmuştur.
Tokat'ta maganda dehşeti! Kırık şişe ile yolcu otobüsünü rehin aldı
Tokat'ta maganda dehşeti! Kırık şişe ile yolcu otobüsünü rehin aldı Şanlıurfa'dan Samsun'a giden yolcu otobüsünde kırdığı soda şişesiyle muavini rehin alan Sercan C. (35), polis operasyonu ile gözaltına alındı.
14.04.2024 Gündem
Olimpiyat Oyunları öncesi göçmenler polis operasyonuyla Paris'ten tahliye ediliyor
Olimpiyat Oyunları öncesi göçmenler polis operasyonuyla Paris'ten tahliye ediliyor 1900 ve 1924'ten sonra 3. kez Fransa'da gerçekleştirilecek yaz olimpiyatları, 26 Temmuz-11 Ağustos 2024'te Paris'te düzenlenecek.
4.04.2024 Dünya
Kuzey Makedonya'dan bisikletle Hac'a gidiyorlar
Kuzey Makedonya'dan bisikletle Hac'a gidiyorlar Kuzey Makedonya’dan Hac vazifesi için besikletle yola çıktılar. İşte detaylar...
2.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki yangın faciasının yaşandığı o bina havadan görüntülendi
Beşiktaş'taki yangın faciasının yaşandığı o bina havadan görüntülendi Beşiktaş'ta gece kulübü yangını faciasında 29 kişinin hayatını kaybetti. 16 katlı o bina havadan böyle görüntülendi.
2.04.2024 Gündem
Antalya'da sahte savcı ve polis operasyonu! 6 kişi tutuklandı
Antalya'da sahte savcı ve polis operasyonu! 6 kişi tutuklandı Antalya'da sahte polis ve savcı olduklarını belirtip dolandırıcılık yapan 8 kişiden 6'sı tutuklandı.
2.04.2024 Gündem
Premier Lig yıldızlarının çalınan lüks araçları son anda bulundu! 16 milyon sterlinlik vurgun
Premier Lig yıldızlarının çalınan lüks araçları son anda bulundu! 16 milyon sterlinlik vurgun İngiltere'de gerçekleştirilen akıllara durgunluk veren bir polis operasyonu çerçevesinde Premier Lig'de forma giyen iki yıldız futbolcunun çalınan servet değerindeki lüks otomobilleri son anda ele geçirildi. İşte detaylar...
4,5 milyar dolarlık vurgunun perde arkası! Kendisini 'Türk' diye tanıttı
4,5 milyar dolarlık vurgunun perde arkası! Kendisini 'Türk' diye tanıttı ABD tarihinin en büyük Bitcoin hırsızlığı, rap müzik videoları çeken çiftin süpermarket hediye çeki satın almasıyla ortaya çıkarıldı. Kitapların içine gizlenmiş cep telefonlarından Bitcoin aklama yöntemlerine vurgunun detayları dudak uçuklattı.
5.08.2023 Dünya
Almanya'da çevre hareketi Son Nesil'e polis operasyonu
Almanya'da çevre hareketi Son Nesil'e polis operasyonu Polis iklim değişikliğine dikkat çekmek için ülke çapında tartışmalı eylemlerle adından söz ettiren 'Son Nesil' hareketini hedef aldı, bu sabah eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.
24.05.2023 Dünya
İstanbul'da biri kadın iki cinayetin şüphelisi polis operasyonu sırasında intihar etti
İstanbul'da biri kadın iki cinayetin şüphelisi polis operasyonu sırasında intihar etti İstanbul'da biri kadın 2 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranan Aydın Altay, özel harekat polisinin de katıldığı operasyon sırasında intihar etti. Aydın Altay'ın 13 Ocak'ta Tuncay Kurban'ı, 23 Nisan'da ise Buket Yorgancı'yı öldürdüğü öğrenildi.
25.04.2023 Gündem
İstanbul'da kumar baskını
İstanbul'da kumar baskını İstanbul'da özellikle iftardan sonra kumar oynandığı ihbarları üzerine harekete geçen polis operasyonu düzenlendi. Önceki gün saat 21.00 ile 23.59 saatleri arasında yapılan operasyonda 350 kahvehane, 20 dernek denetlenirken kumarbazlara ceza yağdı. Öte yandan kapalı mekanda kumar oynarken sigara içen 4 şüphelide ikinci cezadan kurtulamadı.
31.03.2023 Gündem
Tayland'da dehşet saçan eski asker 15 saatte etkisiz hale getirildi
Tayland'da dehşet saçan eski asker 15 saatte etkisiz hale getirildi Tayland'da etrafa ateş açarak 3 kişinin ölümüne ve 3 kişinin de yaralanmasına neden olan eski asker, 15 saat süren polis operasyonu sonunda etkisiz hale getirildi.
23.03.2023 Dünya
Pakistan'da Imran Khan kararı! 30 Mart'a ertelendi
Pakistan'da Imran Khan kararı! 30 Mart'a ertelendi Pakistan'da mahkeme, eski Başbakan Imran Khan hakkında duruşmalara çıkmadığı gerekçesiyle verilen tutuklama kararını iptal ederek duruşmayı 30 Mart'a erteledi.
18.03.2023 Dünya
Pakistan'da esi Başbakan Khan'ın konutuna polis operasyonu
Pakistan'da esi Başbakan Khan'ın konutuna polis operasyonu Pakistan'da eski Başbakan Imran Khan'ın Lahor'daki konutuna gerçekleştirilen polis operasyonunda, destekçilerinin kurduğu kamp ve çadırlar yıkıldı. Taraflar arasında tansiyon yükselirken, 30 kişi gözaltına alındı.
18.03.2023 Haberler
Pakistan'da esi Başbakan Khan'ın konutuna polis operasyonu
Pakistan'da esi Başbakan Khan'ın konutuna polis operasyonu Pakistan'da eski Başbakan Imran Khan'ın Lahor'daki konutuna gerçekleştirilen polis operasyonunda, destekçilerinin kurduğu kamp ve çadırlar yıkıldı. Taraflar arasında tansiyon yükselirken, 30 kişi gözaltına alındı.
18.03.2023 Dünya
Dünyanın konuştuğu vahşet! Kadın polisi kaçırıp tecavüz ettiler, cesedini parçaladılar
Dünyanın konuştuğu vahşet! Kadın polisi kaçırıp tecavüz ettiler, cesedini parçaladılar Meksika'da Kartel tarafından kaçırılan Vanessa Torres Galán'ın cansız bedeni bulundu. Yapılan otopsi çalışmaları kapsamında genç kadının işkence ve tecavüze uğradığı belirtilirken göğüslerinin de parçalandığı aktarıldı.
16.01.2023 Dünya
Eşinin rehin aldığı Gülşen: Bir kadın cinayeti daha yaşanmasın
Eşinin rehin aldığı Gülşen: Bir kadın cinayeti daha yaşanmasın İzmir'in Bayraklı ilçesinde boşanmak istediği eşi Çetin Karanlık tarafından bıçakla rehin alınıp, polis operasyonu ile kurtarılan 2 çocuk annesi Gülşen Karanlık, "Kafamın bir yerinde hep, 'Ya dışarı çıkıp yarım kalan işini tamamlarsa' düşüncesi var. Bir kadın cinayeti daha yaşanmasın. Televizyonlarda görüp, gözyaşı döktüğüm olayı bizzat yaşadım" dedi.
1.08.2022 Gündem
Kıskançlık krizine girdi eşi ve 2 çocuğunu rehin alıp işyerini ateşe verdi
Kıskançlık krizine girdi eşi ve 2 çocuğunu rehin alıp işyerini ateşe verdi Bursa'da kıskançlık krizine giren bir kişi birlikte yaşadığı kadını ve 2 çocuğunu bıçakla rehin aldı. Polis operasyonu ile gözaltına alınan şahıs serbest bırakılınca bir gün sonra da eşine ait 3 katlı masaj terapi salonunu ateşe verdi. Bir kez daha polis operasyonu ile yakalanan şüpheli tutuklandı.
7.07.2022 Haberler
Kıskançlık krizine girdi eşi ve 2 çocuğunu rehin alıp işyerini ateşe verdi
Kıskançlık krizine girdi eşi ve 2 çocuğunu rehin alıp işyerini ateşe verdi Bursa'da kıskançlık krizine giren bir kişi birlikte yaşadığı kadını ve 2 çocuğunu bıçakla rehin aldı. Polis operasyonu ile gözaltına alınan şahıs serbest bırakılınca bir gün sonra da eşine ait 3 katlı masaj terapi salonunu ateşe verdi. Bir kez daha polis operasyonu ile yakalanan şüpheli tutuklandı.
7.07.2022 Gündem
Brezilyalı ünlü uyuşturucu baronu Budapeşte'de yakalandı
Brezilyalı ünlü uyuşturucu baronu Budapeşte'de yakalandı Dünyanın önde gelen uyuşturucu baronlarından Brezilyalı Sergio Roberto de Carvalho uluslararası bir polis operasyonu sonucu Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yakalandı.
23.06.2022 Dünya
Bursa'da operasyon! DEAŞ'lı 'canlı bomba' ve 2 kişi adliyede
Bursa'da operasyon! DEAŞ'lı 'canlı bomba' ve 2 kişi adliyede Bursa’da, polis operasyonuyla yakalanan, eylem hazırlığındaki DEAŞ'lı 'canlı bomba' Süleyman Elhamud ve beraberindeki 2 kişi, adliyeye sevk edildi.
20.05.2022 Gündem
Diyarbakır'da 'Koyunlar' çetesine hava destekli operasyon: 35 gözaltı
Diyarbakır'da 'Koyunlar' çetesine hava destekli operasyon: 35 gözaltı Diyarbakır'da haksız kazanç elde etmek amacıyla kasten adam öldürme, yağma, tefecilik, rüşvet, ihaleye fesat karıştırma, kasten yaralama ve tehdit suçlarını işleyen ‘Koyunlar’ isimli silahlı suç örgütüne 300 polisin katılımıyla hava destekli operasyon gerçekleştirildi. Operasyon sırasında kaçan suç örgütünün lideri C.K. polis helikopteri tarafından tespit edilerek tarlada yakalanırken, toplamda 35 şüpheli gözaltına alındı.
28.04.2022 Haberler
Otomobil bagajında 60 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Otomobil bagajında 60 kilo uyuşturucu ele geçirildi Gaziantep'te polisin düzenlediği operasyonda bir otomobilin bagajında 60 kilo 955 gram uyuşturucu madde ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.
9.03.2022 Haberler
Morg canavarı! Kurbanları arasında Türk kızı Azra da var
Morg canavarı! Kurbanları arasında Türk kızı Azra da var 67 yaşında bir hastane çalışanı olan David Fuller, mide bulandırıcı suçlara imza attı! Hastane morgunda en az 100 cesede istismarda bulunan ve kurbanları arasında bir Türk'ün de bulunduğu morg canavarı Fuller'ın yaptıkları kan dondurdu.
8.12.2021 Gündem
BM Genel Merkezi binası dışında silahlı şüpheli alarmı
BM Genel Merkezi binası dışında silahlı şüpheli alarmı ABD’nin New York kentinde yer alan Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkez binası dışında silahlı olduğu bildirilen bir şahıs nedeniyle polis alarma geçti.
2.12.2021 Haberler
Son dakika: BM Genel Merkezi önünde alarm! Halk uzaklaştırıldı
Son dakika: BM Genel Merkezi önünde alarm! Halk uzaklaştırıldı ABD’nin New York kentinde yer alan Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkez binası dışında silahlı olduğu bildirilen bir şahıs nedeniyle polis alarma geçti.
2.12.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Polis Operasyonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.