27. dönem POMEM mülakat sonuçları hangi tarihte açıklanacak? Gözler Polis Akademisi Başkanlığı'nda...
27. dönem POMEM mülakat sonuçları hangi tarihte açıklanacak? Gözler Polis Akademisi Başkanlığı'nda... POMEM 27. dönem mülakat sonuçları için adayların heyecanlı bekleyişi devam ediyor. 8 bin adayı yakından ilgilendiren POMEM mülakatlarının tamamlanmasının ardından sonuçların açıklanacağı tarih adaylar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. POMEM mülakat sonuçlarında KPSS puanın % 25'i fiziki yeterlilik sınavının % 25'i ve son olarak mülakat sınavının % 50'sinin toplamı alınarak oluşturuluyor. Peki 27. Dönem POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?
5.10.2021 Gündem
POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı? Sonuçlar için tarih verildi mi?
POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı? Sonuçlar için tarih verildi mi? POMEM adayları yaklaşık iki aydır mülakat sonuçlarını bekliyor. Her geçen gün adayların beklentileri iyice arıyor. Şubat ayının ilk günlerinde ise heyecan tavan yapmış durumda... Peki, Polis Akademisi'nden yapılan bir son dakika açıklaması var mı?
4.02.2020 Gündem
26. dönem POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı? Sonuç tarihi belli oldu mu?
26. dönem POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı? Sonuç tarihi belli oldu mu? Haftalar geçti ve 26. dönem POMEM mülakat sonuçları hala açıklanmadı. Yeni haftanın ilk günlerinde konu yeniden gündemde... 7 bin öğrenci alınacak ve adaylar sabırsız bir şekilde sonuçların ilan edilmesini bekliyor. Bu nedenle de 26. dönem POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı? sorusu sorulup tarih hakkında bilgi alınmak isteniyor.
28.01.2020 Gündem
POMEM mülakat sonuç tarihi belli oldu mu? 23. dönem POMEM...
POMEM mülakat sonuç tarihi belli oldu mu? 23. dönem POMEM... Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 23. dönem mülakat sonuçları ile ilgili binlerce kişi POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun cevabını arıyor. İşte 23. dönem POMEM mülakat sonuçları ile ilgili son bilgiler...
24.02.2019 Gündem
POMEM fiziki yeterlilik sınav merkezleri ve tarihleri! 23. Dönem POMEM
POMEM fiziki yeterlilik sınav merkezleri ve tarihleri! 23. Dönem POMEM 23. dönem POMEM ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınav merkezleri ve tarihleri adaylara duyuruldu. Binlerce adayı yakından ilgilendiren POMEM 23. dönem polis alımına ilişkin meraklı bekleyiş sürüyor. Peki POMEM mülakat yerleri ne zaman açıklanacak?
20.11.2018 Gündem