Popovich ve Obradovic'ten Drogba'ya birçok isimden depremzedeler için yardım seferberliği
Popovich ve Obradovic'ten Drogba'ya birçok isimden depremzedeler için yardım seferberliği Spor dünyasının önde gelen teknik direktörleri, başantrenörleri, futbolcular, basketbolcular, dünya şampiyonları ve birçok sporcu, sosyal medya üzerinden düzenlenen bir canlı yayın ile depremzedeler için yardım çağrısında bulundu. Yayına katılan birçok isim kendileri için değerli ve anlamı olan eşyaları açık artırma ile satışa sunulmasını istedi. Hem canlı yayından hem de açık artırmadan elde edilecek gelirin tamamı depremden etkilenen çocukların eğitimi için Darüşşafaka’ya bağışlanacak.
15.02.2023 Diğer
Tony Popovic yarın Karabük’te
Tony Popovic yarın Karabük’te Kardemir Karabükspor’un her konuda anlaşmaya vardığı Hırvat asıllı Avustralyalı teknik direktör Tony Popovic, Sydney Wanderers'tan ayrıldığını duyurdu. Popovic yarın Karabük’e gelecek. Başkan Tankut da 1+1 yıllık prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.
1.07.2020 Futbol
Popovich: "Türkiye'nin yeri ayrı"
Popovich: "Türkiye'nin yeri ayrı" San Antonio Spurs'ün başantrenörü Gregg Popovich, Fenerbahçe Ülker maçı öncesi yaptığı açıklamada, daha önce birçok kez bulunduğu Türkiye'ye tekrar gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.
1.07.2020 NBA
NBA'de yılın koçu Popovich
NBA'de yılın koçu Popovich Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) Batı Konferansı takımlarından San Antonio Spurs'ün çalıştırıcısı Gregg Popovich, kariyerinde 3. kez "yılın başantrenörü" seçildi.
1.07.2020 NBA

Benzer Haber Etiketleri