Pötürge

Pötürge

Son dakika pötürge haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pötürge gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pötürge haber sayfamızda...

Pötürge

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 71 pötürge haberi bulunmuştur.
Malatya'da peş peşe  5.2 ve 4.7'lik iki deprem
Malatya'da peş peşe 5.2 ve 4.7'lik iki deprem Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu depremin hemen arkasından 4.7'lik bir sarsıntı daha yaşandı. Bakan Yerlikaya 'Saha taramalarımız başlamıştır, gelişmeleri yakından takip ediyoruz.' ifadelerini kullandı.
24.11.2023 Gündem
Malatya'da 4.5'lik depremin ardından Şükrü Ersoy'dan açıklama! Elazığ'a dikkat çekti
Malatya'da 4.5'lik depremin ardından Şükrü Ersoy'dan açıklama! Elazığ'a dikkat çekti Malatya'nın Pütürge ilçesinde 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından Prof. Dr. Şükrü Ersoy dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
20.11.2023 Haberler
Malatya'da 4.5'lik depremin ardından Şükrü Ersoy'dan açıklama! Elazığ'a dikkat çekti
Malatya'da 4.5'lik depremin ardından Şükrü Ersoy'dan açıklama! Elazığ'a dikkat çekti Malatya'nın Pütürge ilçesinde 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından Prof. Dr. Şükrü Ersoy dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
20.11.2023 Gündem
‘Tüm kayıpları telafi edeceğiz’
‘Tüm kayıpları telafi edeceğiz’ Malatya’da deprem konutlarının temel atma töreninde konuşan Erdoğan, “Ölenleri geri getiremeyiz ama tüm kayıpları telafi etmekte kararlıyız” dedi. Millet İttifakı’nı eleştiren Erdoğan, “Yasaktan, baskıdan, terör örgütleriyle yürümekten başka mazileri yok” diye konuştu.
14.04.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerinde 2. gün yaşananlar
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerinde 2. gün yaşananlar İlk deprem Türkiye tarihinde kayıtlara geçen en büyük ikinci deprem oldu. 13.5 milyon kişinin yaşadığı bölgeyi yıkan depremlerin ardından 4. seviye alarmla yurt dışından yardım talep edildi. Doğu Anadolu Fayı’ndaki ilk kırılmanın 130 atom bombası büyüklüğünde etkiye neden olduğu hesaplanıyor. Suriye’de de yıkıma yol açan deprem komşu ülkelerde hissedildi.
8.02.2023 Gündem
Depremler devasa fay hattının ucunda oldu! USGS kilometre verdi
Depremler devasa fay hattının ucunda oldu! USGS kilometre verdi ABD Jeolojik Araştırma Merkezi, Hint Okyanusu'nu geçip Kızıldeniz'den Anadolu'ya kadar sokulan büyük fay hattında meydana gelen depremlerin detaylarını paylaştı.
7.02.2023 Dünya
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Malatya'da referandum çağrısı: Millete götürelim, kararı millet versin
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Malatya'da referandum çağrısı: Millete götürelim, kararı millet versin Malatya'da toplu açılış töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan başörtüsü için referandum çağrısında bulundu.
22.10.2022 Siyaset
Bakan Kurum: Cumhuriyet tarihimizin en büyük deprem dönüşümünü başlattık
Bakan Kurum: Cumhuriyet tarihimizin en büyük deprem dönüşümünü başlattık Malatya’nın Doğanyol ilçesine bağlı Gökçe Mahallesi ile Doğanyol ilçesinde tamamlanan ve yapımı devam eden konut ve iş yerlerini inceleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, katıldığı iftar programında, “Herkes Doğanyol'da, Pütürge’de böyle bir dönüşüm yapamaz.” dedi. “Burada birçok film çekilecek. Burası Safranbolu gibi bir turizm kasabası olacak.” ifadelerini kullanan Bakan Kurum, Elazığ ve Malatya için toplam 40 milyar lira harcandığını belirterek, muhalefete “Kaşık verirsiniz, kapı kırık. Ekmek verirsiniz, altı yanık!” eleştirisinde bulundu. Kurum, “6 artı 1, 7 değil; 77 parti de bir araya gelseniz, Cumhurbaşkanımızı yıkamayacaksınız.” diye konuştu.
23.04.2022 Ekonomi
Son dakika... Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem!
Son dakika... Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem! Malatya'nın Pütürge ilçesinde 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'den deprem sonrası peş peşe açıklamalar yapıldı. Deprem çevre illerden de hissedildi. Saat 18.37'de aynı bölgede 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
9.04.2022 Gündem
‘Milletin ekmeğine göz dikene acımayacağız’
‘Milletin ekmeğine göz dikene acımayacağız’ Gıda fiyatlarında maliyetler dışında kalan artışları yakından takip ettiklerini belirten Erdoğan, "Fiyatlar konusunda vicdansızlık yaparak milletin aşına, ekmeğine göz dikene acımayacağız" dedi.
3.04.2022 Siyaset
Büyük deprem bekleniyor mu? Canlı yayında korkutan uyarı
Büyük deprem bekleniyor mu? Canlı yayında korkutan uyarı Deprem hareketliliği neden arttı? Bu büyüklükteki depremlerin devamı gelir mi? Fay hatları harekete mi geçti? Prof. Dr. Şükrü Ersoy ve Prof. Dr. Süleyman Pampal CNN Türk'ten Tunç Arslanalp'e önemli açıklamalarda bulundu.
20.11.2021 Haberler
Büyük deprem bekleniyor mu? Canlı yayında korkutan uyarı
Büyük deprem bekleniyor mu? Canlı yayında korkutan uyarı Deprem hareketliliği neden arttı? Bu büyüklükteki depremlerin devamı gelir mi? Fay hatları harekete mi geçti? Prof. Dr. Şükrü Ersoy ve Prof. Dr. Süleyman Pampal CNN Türk'ten Tunç Arslanalp'e önemli açıklamalarda bulundu.
20.11.2021 Gündem
Son dakika: Malatya'da korkutan deprem
Son dakika: Malatya'da korkutan deprem Gelen son dakika haberine göre; Malatya Pötürge'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kısa sürelik paniğe neden olan depremde, can ve mal kaybı yaşanmadı. Öte yandan aynı bölgede 03.30'da 3.4 büyüklüğünde bir deprem daha oldu.
8.05.2021 Gündem
Son dakika... Malatya'da korkutan deprem
Son dakika... Malatya'da korkutan deprem Gelen son dakika haberine göre; Malatya'da 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
16.01.2021 Gündem
Son dakika... Elazığ'da 5.3 büyüklüğünde deprem! Bir kişi camdan atladı
Son dakika... Elazığ'da 5.3 büyüklüğünde deprem! Bir kişi camdan atladı Gelen son dakika haberine göre; Elazığ'da bugün sabah 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, aralarında Diyarbakır'ın da bulunduğu üç şehirde hissedildi. Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, sarsıntının merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesine 10 kilometre mesafede. Yerin iki kilometre altında gerçekleşen deprem, 09.37'de meydana geldi. Öte yandan Elazığ'daki depremin ardından bir ilimizde daha deprem yaşandı. AFAD saat 10.13'te Muğla'nın Dalaman ilçesinde 4.2 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu.
27.12.2020 Gündem
Yurdun üç ayrı bölgesi depremlerle sallandı
Yurdun üç ayrı bölgesi depremlerle sallandı Son dakika haberine göre, Yurdun 3 ayrı bölgesi gece yarısından sonra meydana gelen depremlerle sallandı. Malatya ve Aydın'da 3,8, Çorum'da ise 4.2 büyüklüğünde meydana gelen depremler kısa süreli endişe yaratırken, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. 
18.11.2020 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye yaptırım resti
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye yaptırım resti Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Malatya 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşma yaptı. Erdoğan, 'F-35 için adım attık, bizi tehdit ettiniz. 'S400'leri Rusya'ya geri gönderin' dediniz. Bazı Amerikalılar çıkıyor, İlham kardeşimi arıyor, diyor ki 'Biz sizin yanınızda kimin yer aldığını biliyoruz, Erdoğan var, Türkiye var. Biz Türkiye'ye de yeri gelirse yaptırım uygularız.' Sen kiminle dans ettiğinin farkında değilsin. Yaptırımın neyse geç kalma yap' dedi.
25.10.2020 Siyaset
Flaş büyük İstanbul depremi açıklaması: 'Yaklaşıyoruz'
Flaş büyük İstanbul depremi açıklaması: 'Yaklaşıyoruz' Gelen son dakika haberine göre; Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul depremi üzerinde yapılan istatistiki çalışmaların olduğunu, 1999 depreminden sonraki 30 yıl içinde büyük depremin olma olasılığının yüzde 60- 65 olarak belirlendiğini ifade ederek, "1999'dan sonra 21 yıl geçti. Bu yüzde 65 olan ihtimal 70'e çıktı, 75'e çıktı 80'e çıkıyor. Yani yaklaşıyoruz. Önümüzdeki 10 yıl içinde olması tabii ki mümkün, 10 yıla kalmayabilir, 10 yılı geçebilir de" dedi.
20.09.2020 Gündem
Son dakika... Malatya'da deprem! Çevre illerden de hissedildi
Son dakika... Malatya'da deprem! Çevre illerden de hissedildi Gelen son dakika haberine göre; Malatya'da saat 13.44'te 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin çevre illerden de hissedildiği bildirildi. Deprem sonrası açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Şu ana kadar olumsuz bir ihbar yok. Arama tarama ve tespit çalışmalar devam ediyor. Geçmiş olsun' dedi. Öte yandan Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada, Pütürge'de saat 15.38'de de 4.5 büyüklüğünde bir depremin daha meydana geldiği bildirildi. Deprem anında meydana gelen toz bulutu ise kameraya yansıdı.
8.09.2020 Gündem
Malatya'da 1 mahalleye corona virüs karantinası
Malatya'da 1 mahalleye corona virüs karantinası Malatya'nın Pütürge ilçesine bağlı Çayköy Mahallesi corona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.
27.08.2020 Gündem
Son dakika! Malatya'da peş peşe korkutan depremler!
Son dakika! Malatya'da peş peşe korkutan depremler! Gelen son dakika haberine göre; Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Malatya'nın Pütürge'de saat 21:40'da 4.8, 18.30'da ise 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.
4.08.2020 Gündem
Son dakika! Doğu Anadolu bölgesinde şiddetli deprem!
Son dakika! Doğu Anadolu bölgesinde şiddetli deprem! Gelen bir son dakika haberine göre; Malatya'nın Pütürge ilçesinde 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem; Elazığ, Diyarbakır, Mardin, Bingöl ve Siirt'te de hissedildi. Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, "Hasar var, can kaybı yok" ifadelerini kullandı. İçişleri Bakanı Soylu, "Hasara dönük ihbar yok" ifadelerini kullandı. Öte yandan Malatya sallanmaya devam ediyor.Şehrin Ormaniçi ilçesinde 4.1'lik bir artçı deprem daha meydana geldi.
4.08.2020 Gündem
Son dakika! Malatya Pütürge'de korkutan deprem! Büyüklüğü 5.2! İlk görüntüler...
Son dakika! Malatya Pütürge'de korkutan deprem! Büyüklüğü 5.2! İlk görüntüler... Gelen bir son dakika haberine göre; Malatya'nın Pütürge ilçesinde 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep ve çevre illerde de hissedildi. Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, "Hasara var, can kaybı yok" ifadelerini kullandı. İçişleri Bakanı Soylu, "Hasara dönük ihbar yok" ifadelerini kullandı.
4.08.2020 Haberler
Malatya'da meydana gelen deprem birçok çevre ilde hissedildi
Malatya'da meydana gelen deprem birçok çevre ilde hissedildi Malatya'da 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 5.3 olarak açıkladı. Malatya Valiliği, "Pütürge ve Kale ilçelerinde 20 evde ağır hasar var, herhangi bir can kaybı meydana gelmedi" açıklamasını yaptı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan CNN Türk canlı yayınında şu açıklamayı yaptı. Gürkan, "Şimdiye kadar olumsuz bir durum yok." açıklamasında bulundu.
6.06.2020 Haberler
Son dakika: Malatya depremi sonrasında Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan açıklama! 'İzlenmesi gereken bir yer'
Son dakika: Malatya depremi sonrasında Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan açıklama! 'İzlenmesi gereken bir yer' Son dakika haberine göre Malatya'da meydana gelen 5.0 büyüklüğünde deprem sonrası CNN TÜRK'te açıklama yapan Prof. Dr. Şükrü Ersoy, 'İzlenmesi gereken bir yer olarak ifade etmek istiyorum' dedi.
5.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pötürge ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.