Power Rangers

Power Rangers

Son dakika Power Rangers haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Power Rangers gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Power Rangers haber sayfamızda...

Power Rangers

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 39 power rangers haberi bulunmuştur.
Oyuncu Jason David Frank eşini odadan çıkartıp, canına kıymış!
Oyuncu Jason David Frank eşini odadan çıkartıp, canına kıymış! 1990’lı yıllara damgasını vuran ünlü 'Power Rangers' dizisinin yıldızı Jason David Frank, hayatını kaybetti. 49 yaşındaki oyuncunun ölüm nedeni ise herkesi şoke etti. Tammie ile boşanma aşamasında olan Frank, kaldıkları otelde eşini odadan çıkarıp, kapıyı kilitledi. Saatler sonra olay yerine giden polis, ünlü oyuncunun cansız bedenini buldu.
24.11.2022 Cadde
Power Rangers oyuncuları kimler? Power Rangers konusu nedir?
Power Rangers oyuncuları kimler? Power Rangers konusu nedir? Bu akşam STAR TV'de yayınlanacak olan Power Rangers filmi ile ilgili arayış başladı. Kimi izleyici filmin konusunu merak ederken kimi izleyici ise filmin oyuncularını araştırıyor. 2017 Yılında ABD yapımı olan macera, bilimkurgu ve aksiyon türündeki Power Rangers filmi hakkında merak edilenler haberimizde...
14.08.2021 TV Rehberi
Kylie Jenner ve arkadaşları 'Power Rangers' oldu
Kylie Jenner ve arkadaşları 'Power Rangers' oldu Los Angeles’taki Cadılar Bayramı partisinde, geceye farklı renklerdeki 'Power Rangers' kostümleriyle katılan Kylie Jenner ve arkadaşları çok konuşuldu.
31.10.2020 Cadde
Power Rangers filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Power Rangers filmi ne zaman çekildi?
Power Rangers filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Power Rangers filmi ne zaman çekildi? Power Rangers filmi konusu ve oyuncu kadrosu bu akşam ekrana gelecek olan filmi izleyecek olan vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Dean Israelite'nin yer aldığı Power Rangers filminin konusu ve oyuncu kadrosunda yer alan isimleri haberimizde bulabilirsiniz. İşte Power Rangers filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
27.10.2020 Cadde
Yeni yaş mutluluğu
Yeni yaş mutluluğu Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve Petek Ertüre, oğulları Ali Ege’nin yeni yaşını, Levent’teki Party Kids’te kutladı.
28.05.2019 Cadde
Küçük Ağaoğlu 6 yaşında
Küçük Ağaoğlu 6 yaşında İş adamı Ali Ağaoğlu, küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti organize etti.
28.05.2019 Cadde
Küçük Ağaoğlu 6 yaşında
Küçük Ağaoğlu 6 yaşında İş adamı Ali Ağaoğlu, küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti organize etti.
28.05.2019 Cadde
Olay yaratacak o görüntüler ortaya çıktı!.. Haftanın Filmleri..
Olay yaratacak o görüntüler ortaya çıktı!.. Haftanın Filmleri.. Haftanın filmlerinde bu hafta 6 yeni film vizyona girdi. Birbirinden farklı türde 6 film sinemaseverleri bekliyor. Sonsuz Aşk, Hayat, Otoban, Power Rangers, David Lynch: Yaşam Sanatı ve Beyaz Balina filmleri sinema salonlarındaki yerini aldı…
29.03.2017 Kültür Sanat
Power Rangers fragmanı izle
Power Rangers fragmanı izle Power Rangers fragmanı izle
11.09.2019 Televizyon
Bu hafta vizyona giren 6 film (24 Mart 2017)
Bu hafta vizyona giren 6 film (24 Mart 2017) Hafta sonu hangi filmi izleyeceğinize henüz karar veremediyseniz bu yazı yardımcınız olabilir :)
9.03.2018 Sanat
En hit çizgi diziler Kidz TV’de
En hit çizgi diziler Kidz TV’de Kidz TV, dünyanın en iyi animasyon stüdyolarının en hit yapımlarını ve en sevilen gençlik dizilerini çocuklarla buluşturmaya devam ediyor.
22.12.2016 Yaşam
En hit çizgi diziler Kidz TV’de.
En hit çizgi diziler Kidz TV’de. Kidz TV, dünyanın en iyi animasyon stüdyolarının en hit yapımlarını ve en sevilen gençlik dizilerini çocuklarla buluşturmaya devam ediyor.
21.12.2016 PembeNar
Power Rangers Hande!
Power Rangers Hande! Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Power Rangers kostümünü andıran, yüzünü tamamen örten montuyla dikkati çeken güzel oyuncu, görenleri şaşkına çevirdi.
19.12.2016 Cadde
Power Rangers Hande!
Power Rangers Hande! Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Power Rangers kostümünü andıran, yüzünü tamamen örten montuyla dikkati çeken güzel oyuncu, görenleri şaşkına çevirdi.
19.12.2016 Cadde
Power Rangers geliyor
Power Rangers geliyor 90'lı yıllara damgasını vuran 'Power Rangers' dizisi, yepyeni kahramanlarla önümüzdeki yıl beyazperdeyi fethetmeye hazırlanıyor.
15.10.2016 Cadde
Power Rangers Seriye Dönüşebilir
Power Rangers Seriye Dönüşebilir Bir zamanların en popüler dizilerinden biri olan Power Rangers, gelecek yıl vizyona girecek olan filmi ile beraber seriye dönüşebilir…
31.05.2016 Teknoloji
“Kemal Sunal’ın gülüşü antidepresan etkisi yaratıyor”
“Kemal Sunal’ın gülüşü antidepresan etkisi yaratıyor” Instagram’da paylaştığı Yeşilçam karakterlerinin 15 bin takipçisi olan ve bu işe Kemal Sunal çizimleriyle başlayan Burak Ağdemir: “Kendi değerlerimize de sahip çıkmalıyız diye düşündüm”
9.10.2015 Cumartesi
Kırmızı Ranger’dan kılıçlı saldırı
Kırmızı Ranger’dan kılıçlı saldırı Bir dönem oldukça popüler olan ‘Power Rangers’ dizisinde ‘Kırmızı Ranger’ rolünü canlandıran Ricardo Medina, ev arkadaşı Joshua Sutter’ı kılıçla yaralayarak ölümüne sebebiyet vermek suçundan tutuklandı.
2.02.2015 Gündem
Ünlü oyuncu ev arkadaşını öldürdü
Ünlü oyuncu ev arkadaşını öldürdü Özellikle 90’lı yılların sevilen gençlik dizilerinden Power Rangers dizisinin eski oyuncusu Ricardo Medina ev arkadaşını kılıçla öldürdü.
2.02.2015 Dünya
Ünlü oyuncu ev arkadaşını öldürdü
Ünlü oyuncu ev arkadaşını öldürdü Özellikle 90’lı yılların sevilen gençlik dizilerinden Power Rangers dizisinin eski oyuncusu Ricardo Medina ev arkadaşını kılıçla öldürdü.
2.02.2015 Dünya
Bu emojiler  çok flörtöz!
Bu emojiler çok flörtöz! Akıllı telefonlarla hayatımıza giren ve kısa zamanda mesajlaşmayı sevenlerin vazgeçilmezi olan emojiler çeşitleniyor. Flirtmoji’nin seks temalı emojileri gençlerin yeni gözdesi olmaya aday
6.12.2014 Pazar
“İyi oynarsan  güzel görünürsün”
“İyi oynarsan güzel görünürsün” Farah Zeynep Abdullah’ı Çağan Irmak’ın “Unutursam Fısılda” filminde hayallerinin peşinden koşup şarkıcı olan Ayperi olarak izleyeceğiz. Farah için de öncelikli olan işi. Ne şöhretle ne güzellikle alakası var; onun istediği iyi filmler yapmak
25.10.2014 Pazar
Bu da RTÜK’ün kara listesi
Bu da RTÜK’ün kara listesi RTÜK Uzmanı Fatih Yalçın, şiddet içeren ve gençleri şiddete teşvik eden fillmlerden oluşan “kara liste” hazırladı. Yerli şiddet filmlerinde Kurtlar Vadisi, Arka Sokaklar, Behzat Ç. var. Raporda çizgi filmler de nasibini aldı: Pokemon, He-Man, Power Rangers
13.06.2012 Gündem
Sevilen kahramanlar Nintendo’ya geliyor!
Sevilen kahramanlar Nintendo’ya geliyor! Nintendo’nun tek resmi dağıtıcısı olan Nortec Eurasia’nın sektörün liderlerinden SEGA ve Disney Interactive Studios ile gerçekleştirdiği işbirliği sayesinde, Disney’in sevimli çizgi karakterleri Nintendo çatısı altında oyunseverlerle buluşacak.
5.11.2008 Oyun
İTÜ’nün cankurtaranı
İTÜ’nün cankurtaranı Harun Erdenay 7 yaşında basketbola başladığı İTÜ takımına birinci lige çıkarmak için kaptan olarak geri döndü. Erdenay: “Yaşım itibarıyla 40 dakika oynamam çok zor. Maçın kritik yerlerinde giriyorum, özellikle sonlara doğru sahada oluyorum. Bir nevi cankurtaran diyebiliriz”
2.05.2008 Cumartesi

Benzer Haber Etiketleri

Power Rangers ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.