Pratik

Pratik

Son dakika pratik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pratik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pratik haber sayfamızda...

Pratik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.875 pratik haberi bulunmuştur.
Duşakabin camı ayna gibi parlayacak! Tek bir fısı ovalamaya gerek bırakmıyor
Duşakabin camı ayna gibi parlayacak! Tek bir fısı ovalamaya gerek bırakmıyor Yeni bir yöntemle duşakabin camındaki kireç lekeleri artık tarih oldu! Saniyeler içinde pratik ve etkili bir çözümle duşakabin camınızı temizlemek mümkün. Bu yöntem sayesinde, duşakabininizdeki tüm lekelerden hızla kurtulacaksınız.
25.04.2024 Püf Noktası
İki yılda 72 kilo verdi! Görünler şok geçiriyor: Tüm sırlarını anlattı
İki yılda 72 kilo verdi! Görünler şok geçiriyor: Tüm sırlarını anlattı İki yılda büyük bir azimle 72 kilo verdiğini anlatan genç kadın, çektiği sosyal medya videosunda ince ve sağlıklı bir hayata uzanan sırlarını paylaştı.
25.04.2024 Dünya
Çamaşır suyunu bile geride bıraktı! Çay kahve lekesini söküp atıyor
Çamaşır suyunu bile geride bıraktı! Çay kahve lekesini söküp atıyor Çay ve kahve lekeleri, özellikle açık renkli kumaşlarda belirgin ve çoğu zaman zorlu temizlik gerektiren lekelerdir. Bu tür lekeleri çıkarmak için etkili bir çözüm var. Hatta en ağır kimyasallardan bile daha etkili. İşte çay ve kahve lekesini kökünden kazıyan o yöntem…
25.04.2024 Püf Noktası
Küf ve rutubetin kökünü kurutuyor! 3 yemek kaşığı yeter
Küf ve rutubetin kökünü kurutuyor! 3 yemek kaşığı yeter Küf ve rutubet, birçok ev sahibi için kabus gibi bir durumdur. Ne kadar temizlenirse temizlensin, bu sorun sıklıkla geri döner ve evde istenmeyen kokulara neden olabilir. Ancak, küf ve rutubetle başa çıkmak için birçok etkili yöntem bulunmaktadır. İşte, rutubeti tarihe karıştıracak bir yöntem...
24.04.2024 Püf Noktası
Komşu çatlatan çamaşır tüyosu! 1 kaşık ekleyince kar gibi oluyor
Komşu çatlatan çamaşır tüyosu! 1 kaşık ekleyince kar gibi oluyor Artık beyaz kıyafetleriniz ve çarşaflarınızda sarı sarı lekelerle uğraşmanıza gerek kalmayacak. Astığınıza beyazlarınızı kar gibi yapan tüyo tam size göre. Sadece bir kaşık ekleyin ve makinenizi çalıştırın, sonuçlarına inanamayacaksınız.
24.04.2024 Püf Noktası
Bu yağ hepsine taş çıkarttı! Para dökmeyin, saçlarınız 10 dakikada halat gibi olacak
Bu yağ hepsine taş çıkarttı! Para dökmeyin, saçlarınız 10 dakikada halat gibi olacak Yıpranmış saçları doğal haline döndürmek için pek çok farklı ürün mevcut. Ancak avokado yağı, hepsine taş çıkartıyor. Avokado yağının bu etkileri sayesinde saçlarınızdaki değişime inanamayacaksınız.
23.04.2024 Saç Bakımı
Ayak altına sürülen sarımsak şifaymış! Ne mikrop ne hastalık kalıyor, bu saatte yapın
Ayak altına sürülen sarımsak şifaymış! Ne mikrop ne hastalık kalıyor, bu saatte yapın Sarımsak, vücuda sayısız fayda sağlayan doğal ilaçlardan biridir. Yıllardır kullanılan bu tedavi yöntemi özellikle enfeksiyon ve mantarı ortadan kaldırıyor. Bakın sarımsağın içindeki o bileşenler vücudu nasıl etkiliyor.
23.04.2024 Genel Sağlık
Bu yöntemi uygulayın, çamaşır makinesi 30 yıl dayanıyor! İşin sırrı kapısında saklı
Bu yöntemi uygulayın, çamaşır makinesi 30 yıl dayanıyor! İşin sırrı kapısında saklı Çamaşır makinesi kullanımı ev içerisindeki çoğu iş yükünü ortadan kaldırabilir. Ancak bu makineleri kullanırken dikkatli olunmadığında hızlıca bozulmaya veya çamaşırları temizlememeye başlayabilirler. İşte çamaşır makinesinin uzun yıllar dayanması için dikkat edilmesi gerekenler.
22.04.2024 Püf Noktası
Yeraltında su alarmı
Yeraltında su alarmı Doğada yenilebilir kaynak olan yeraltı suları elde edilmesi pratik ve arıtım masraflarının az olması nedeniyle tercih edilse de, kontrolsüz su çekimleri, tarımsal ilaç ve gübre kullanımının kontrolsüz bir şekilde artması ve kentleşmenin yarattığı sorunlar yeraltı sularının kirliliği için büyük bir tehlike yaratıyor.
21.04.2024 Gündem
Aytaç Şaşmaz'ın boynundaki yüzük dikkat çekti!
Aytaç Şaşmaz'ın boynundaki yüzük dikkat çekti! Aytaç Şaşmaz, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Londra tatilinden bahseden ünlü oyuncu, boynundaki kolyeye bağlı yüzük hakkında konuştu.
20.04.2024 Cadde
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor Yemek eleştirmeni Vedat Milör'ün 'Menemen soğanlı mı yenir, soğansız mı?' tartışmasından sonra sosyal medya yeni bir anketle daha ikiye bölündü. Şimdi de gözler sofralardan eksik olmayan mercimek çorbasında. Hikayesi Selçuklu sofralarına kadar uzanan mercimek çorbasının püf noktaları, limonlu mu yoksa limonsuz mu tüketilmesi gerektiğiyle ilgili gastronomi uzmanları bakın ne diyor.
20.04.2024 Yaşam
Türk kahvesi neden çabuk bozulur? İçine bir tane koyarsanız Türk kahvesi asla bayatlamıyor!
Türk kahvesi neden çabuk bozulur? İçine bir tane koyarsanız Türk kahvesi asla bayatlamıyor! Türk kahvesi, dünya çapında benzersiz bir lezzete ve kültürel bir mirasa sahip olan özel bir içecektir. Bu küçük fincan içindeki yoğun aroması ve tadı, yüzyıllardır Türk mutfağının vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Ancak, birçok kişi Türk kahvesinin neden çabuk bozulduğunu merak ediyor. İçine bir tane koyarsanız Türk kahvesi asla bayatlamıyor!
19.04.2024 Püf Noktası
19 Nisan 2024 Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumları
19 Nisan 2024 Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumları Dikkatli olmak gerekiyor ! 19 Nisan 2024 Cuma burç yorumu
18.04.2024 Astroloji
Donmuş eti çözmenin en pratik yoluymuş! Saatlerce beklemeye gerek yok
Donmuş eti çözmenin en pratik yoluymuş! Saatlerce beklemeye gerek yok Derin dondurucudan çıkarılan etleri saatlerce beklemek ve zaman kaybetmek istemiyor. Misafiriniz geldiyse donmuş eti çözdürmek için saatlerce beklemenize gerek kalmıyor. Bu yöntem size zaman kazandırıyor.
18.04.2024 Püf Noktası
18 Nisan 2024 Perşembe burç yorumu - Günlük burç yorumları
18 Nisan 2024 Perşembe burç yorumu - Günlük burç yorumları Destek bulabiliriz ! 18 Nisan 2024 Perşembe burç yorumu
17.04.2024 Astroloji
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı. Özel sektör ve akademiyi bir araya getiren Ar-Ge iş birliği kapsamında İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde kurulan sahada, 5G teknolojileri geliştirilecek ve nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Kampüs içinde kullanılan otonom otobüs, Teknoloji Kampüsü’nün odaklanacağı ilk çalışmalar arasında yer alıyor.
15.04.2024 Teknoloji
Bu yöntemle istenmeyen tüyler sapsarı oluyor! Birkaç damla sürün, asla belli olmayacak
Bu yöntemle istenmeyen tüyler sapsarı oluyor! Birkaç damla sürün, asla belli olmayacak İstenmeyen tüyleri almak yerine sarartmayı tercih eden birçok kişi bulunuyor. Bu yöntem genellikle daha pratik, acısız ve mantıklı olabilir. İşte tüyleri sarartmak için muhteşem bir ipucu.
15.04.2024 Cilt Bakımı
3 yufkası olan akşama mutlaka denesin! Ağızda dağılan çıtır börek
3 yufkası olan akşama mutlaka denesin! Ağızda dağılan çıtır börek Akşam yemeğinin yanında servis etmek için hem lezzetli hem de pratik bir börek tarifi bulunuyor. Çıtır çıtır bir börek elde etmek için yapmanız gerekenler oldukça basit. İşte tarifi.
14.04.2024 Yemek
Tam kıvamında tane tane kiraz reçeli! Birkaç damlası bile yetiyor
Tam kıvamında tane tane kiraz reçeli! Birkaç damlası bile yetiyor Yaz aylarının en sevilen meyveleri arasında kiraz başı çekiyor. Sadece meyve olarak değil reçel olarak da kahvaltı sofralarında tercih ediliyor. Tam kıvamında tane tane kiraz reçelinin püf noktası…
13.04.2024 Yemek
Saray mutfağının gizli sırrı ortaya çıktı! Hünkar beğendi böyle yapılmalıymış
Saray mutfağının gizli sırrı ortaya çıktı! Hünkar beğendi böyle yapılmalıymış Osmanlı mutfağından günümüze kadar gelen hünkar beğendi yemeği sofralara yakışan geleneksel lezzetlerden bir tanesi. Geçmişten günümüze hala severek yenilen bu yemeğin yapımı karmaşık gibi gözükse de aslında oldukça basit. Ancak yaparken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar bulunuyor.
11.04.2024 Yemek
Bu krepin içinde un yok! Mercimekli glütensiz krep tarifi
Bu krepin içinde un yok! Mercimekli glütensiz krep tarifi Günümüzde sağlıklı beslenme trendleri giderek yaygınlaşmakta ve insanlar daha bilinçli tercihler yapmaya özen göstermektedir. Özellikle glüten içeren gıdalardan uzak durmak isteyenler için alternatif tarifler oldukça önemlidir. İşte size, içinde un bulunmayan ve mercimek ile hazırlanan sağlıklı ve besleyici bir krep tarifi.
11.04.2024 Yemek
E-Ticaretin lideri MZN Danışmanlık 5. ofisini açtı!
E-Ticaretin lideri MZN Danışmanlık 5. ofisini açtı! E-ticaret ve dijital pazarlama alanında liderliğini kanıtlayan MZN Danışmanlık, Van Teknokent’te yeni ofisini açtı. 5. Ofislerinde devlet destekli Ar-Ge ve yazılım projelerini yürütecek olan MZN Danışmanlık Türkiye’ye milyonlarca dolar kazandıracak yeni bir girişime daha imza attı.
8.04.2024 Advertorial
Ayakkabı sıkıyorsa bu yöntemi deneyin! 1 numara büyütüyor
Ayakkabı sıkıyorsa bu yöntemi deneyin! 1 numara büyütüyor Bazı durumlarda ayakkabınızın ayağınızı sıkması gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle internetten alışveriş yapanların daha çok karşılaştığı bir problem. Ancak merak etmeyin bu yöntem ayakkabılarınız bir numara büyüyecek.
6.04.2024 Püf Noktası
İftar sofralarına yakışacak tarif! Hem pratik hem lezzetli sütlü mısır çorbası tarifi
İftar sofralarına yakışacak tarif! Hem pratik hem lezzetli sütlü mısır çorbası tarifi Mercimek, ezogelin, yayla çorbasından sıkılanlar için çok güzel bir tarifimiz var. İftar soflarına şenlik karacak olan sütlü mısır çorbası hem lezzetli hem de pratik tariflerden. İşte sütlü mısır çorbası tarifi…
4.04.2024 Yemek
Fenerbahçeli yıldız için övgü dolu sözler: Ustalık yapışmış bırakmıyor!
Fenerbahçeli yıldız için övgü dolu sözler: Ustalık yapışmış bırakmıyor! Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 4-2 mağlup ederek lider Galatasaray'ı yakından takibini sürdürdü. Spor yazarları 6 golün atıldığı, seyir açısından zevkli maçı yorumladı.
4.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Pratik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.