Printer

Printer

Son dakika printer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan printer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan printer haber sayfamızda...

Printer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 160 printer haberi bulunmuştur.
Savunma alanında Türkiye’nin gururu
Savunma alanında Türkiye’nin gururu Ankara’da bugün sona erecek TEKNOFEST’te öne çıkan savunma sanayii ürünleri, ziyaretçilere büyük gurur yaşattı. Stantları gezenler, ROKETSAN, ASELSAN ve HAVELSAN’a ait birçok yeni ürünü ilgiyle inceledi.
3.09.2023 Gündem
GESS Fuarı’nda Yeni 3D printer model lansmanı
GESS Fuarı’nda Yeni 3D printer model lansmanı Teknoloji firması Genix, 24-26 Mayıs tarihlerinde devam edecek GESS Fuarı'nda, distribütörlüğünü üstlendiği, 3D printer markası Creality’nin yeni modelini tanıttı.
26.05.2023 Ekonomi
7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları: 7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Özgün Yayınları Cevapları 2022-2023
7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları: 7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Özgün Yayınları Cevapları 2022-2023 Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile öğrenciler yoğun bir ders dönemine girdi. Eğitim öğretim hayatının önemli derslerinden birisi de Türkçe’dir. Türkçe kitaplarında birbirinden farklı konular ve etkinlikler yer almaktadır. 7. sınıf öğrencilerinin kendilerini geliştirmesi için bu etkinlikler genellikle ev ödevi olarak verilir. Kitaplardaki etkinlikler ve örnekler MEB kararı ile yıldan yıla farklılık göstermektedir. Öğrencinin dilsel becerilerini geliştirmeyi amaçlayan 7. sınıf Türkçe ders kitabı MEB ve Özgün Yayınları olarak ikiye ayrılıyor. 7. sınıf Türkçe ders kitabı Özgün Yayınları cevapları için “7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları 2022-2023” içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.12.2022 Eğitim
‘Şefkat yuvası’ bayramda uzanacak şefkat eli bekliyor
‘Şefkat yuvası’ bayramda uzanacak şefkat eli bekliyor Darüşşafaka Cemiyeti, 159 yıldır “eğitimde fırsat eşitliği” yaratmak için durmaksızın faaliyetlerine devam ederken, nitelikli bireylerin yetişmesine öncülük ediyor.
7.07.2022 Gündem
Girişimcilere destek
Girişimcilere destek İzmir iş dünyasının, kenti teknoloji üssü haline getirmek amacıyla yaşama geçirdiği İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi’nde 2 hizmet için düğmeye basıldı.
7.07.2022 Ege
Tinkercad Nedir, Ne İşe Yarar? Tinkercard Nasıl Kullanılır?
Tinkercad Nedir, Ne İşe Yarar? Tinkercard Nasıl Kullanılır? Bilgisayar alanında çalışma gösteren ya da bu tarz konulara meraklı olan kişiler için geliştirilen pek çok farklı program bulunmaktadır. Özellikle günümüz teknoloji ürünlerinden biri olan tinkercad sayesinde farklı 3D tasarımları oluşturulmaktadır. Programın içerisinde yer alan geniş çaplı kullanım özellikleri beraberinde farklı avantajlar da sunmaktadır. Günden güne artan tinkercad kullanıcıları ile program daha da yaygınlaşmaktadır. Tinkercad hakkında merak edilen tüm detayları derledik.
16.03.2022 Teknoloji
TEKNOFEST’e ziyaretçi yağmuru
TEKNOFEST’e ziyaretçi yağmuru TEKNOFEST yoğun yağmura rağmen, ziyaretçi akınına uğradı. Yağmur nedeniyle hava gösterisi iptal edildi ancak katılımcılar, alanda sergilenen uçaklar ile etkinlik standlarına büyük ilgi gösterdi.
24.09.2021 Ekonomi
Metro Türkiye’de güvenli alışveriş ile okula dönüş heyecanı başladı!
Metro Türkiye’de güvenli alışveriş ile okula dönüş heyecanı başladı! 2021-2022 eğitim öğretim dönemi yaklaşırken, okula başlayacak milyonlarca öğrenci ve aileleri için okul alışverişi dönemi başlıyor. Metro Türkiye her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerin tüm eğitim ihtiyaçlarını karşılayacak hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünleri aileler ve öğrenciler ile buluşturuyor.
27.08.2021 Advertorial
KTÜ yerli ilaç üretimi hedeflerinin hacmini genişletiyor
KTÜ yerli ilaç üretimi hedeflerinin hacmini genişletiyor Türkiye'de kurulan ikinci teknik üniversite olan Karadeniz Teknik Üniversitesinde (KTÜ) milli ve yerli üretime destek amacıyla Ar-Ge yapacak uygulama ve araştırma merkezlerinin sayısını artırmak için çalışmalara devam ediliyor.  
4.04.2021 Teknoloji
3D Yazıcı Nedir, Ne İşe Yarar? 3D Printer Nasıl Çalışır, Neler Yapılabilir?
3D Yazıcı Nedir, Ne İşe Yarar? 3D Printer Nasıl Çalışır, Neler Yapılabilir? Teknoloji ilerledikçe yeni yeni cihazlar ve makinalar hayatımızda yerini bulmaktadır. Kullanımlarına giderek alıştığımız ve onlarsız yapamadığımız teknolojiler gittikçe artmaktadır. Bunlardan bir tanesi de 3D yazıcılardır. 3D printer olarak da anılan bu yazıcılar, bir çok kolaylığı da beraberinde getirmiştir. Peki nedir bu kolaylıklar? 3D yazıcılar hangi alanlarda kullanılmaktadır? Bir nevi protitipleme mi yapmaktadır? İşte 3D printer hakkında bilgiler.
15.03.2021 Eğitim
Zeka Gücü’nün parlak çocukları TEKNOFEST finallerinde
Zeka Gücü’nün parlak çocukları TEKNOFEST finallerinde Turkcell’in özel yetenekli çocukları geleceğin dünyasına hazırlamak amacıyla hayata geçirdiği Zeka Gücü Sınıfları, yüzlerce proje ile Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’te finale kaldı. Türkiye’nin 30’dan fazla ilinde bulunan Zeka Gücü Sınıfları ile geleceğin teknoloji üreten nesilleri yetişiyor.
18.09.2020 Teknoloji
Epson SureColor T2100 tanıtıldı!
Epson SureColor T2100 tanıtıldı! Epson’un T serisi geniş format yazıcılar yelpazesinin en yeni üyesi SureColor T2100 tanıtıldı. Sınıfının en uygun fiyatlı ve en küçük yazıcısı olan SureColor T2100, 43 saniye gibi kısa bir sürede A1 boyutunda baskı yapabiliyor. Mimarlar, mühendisler ve tasarımcılar bilgisayar, tablet veya akıllı telefonları üzerinden kablosuz bağlantıyla çıktı alabiliyor.
13.05.2020 Teknoloji
Koronavirüse karşı 3D yazıcılarla siperlik üretimi başladı
Koronavirüse karşı 3D yazıcılarla siperlik üretimi başladı Şanlıurfa Teknokentteki bir firma ile Kahramanmaraş'taki Elbistan Bilim ve Sanat Merkezi, sağlık çalışanlarının koronavirüsle mücadelede korunmalarını sağlamak amacıyla yüz siperlikleri üretimine başladı.
26.03.2020 Populer Bilim
Minecraft’ta farklı bir okul!
Minecraft’ta farklı bir okul! MediaCat dergisinin geleneksel olarak düzenlediği “The Cat Report 2019” sonuçları açıklandı. Raporda, Tohum Otizm Vakfı, Minecraft evrenine inşa ettiği “Farklı Bir Okul” projesiyle The Cat Report 2019 listesinin “En Yaratıcı Projeleri Gerçekleştiren Kurum” kategorisinde ilk üçe girdi.
12.01.2020 Gündem
Okula dönüş festivali
Okula dönüş festivali Okula Dönüş Festivali 21 – 22 Eylül tarihlerinde Tepe Nautilus’a geliyor. Çocuklar, Türkiye’de ilk kez 2.500 m2’lik dev bir çadırda dev alanlarda eğlenceli ve eğitici etkinlikler ile buluşurken, dünyaca ünlü çizgi film karakterleri ile tanışma fırsatı yakalayacaklar.
7.09.2019 Gündem
Güncel Sanat
Güncel Sanat BİTMEDEN YETİŞİN Sayfiye manzaraları seçkisi Antalya Kültür Sanat, Burcu Pelvanoğlu’nun küratörlüğünde düzenlenen “Bizim Sayfiyelerimiz: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Sanat Koleksiyonu’ndan Bir Seçki” başlıklı sergiye ev sahipliği yapıyor...
27.07.2019 Cumartesi
Sağlıklı startup’lar!
Sağlıklı startup’lar! Türkiye’de sağlık alanındaki startup’lar da adlarından söz ettiriyor. Sağlık cihazları özellikle dış açık verilen ve ithalatın olduğu bir alan... Bu alandaki yerli startup’lar ülke ekonomisine de önemli katkılarda bulunuyor. Türkiye’de öne çıkan sağlık alanındaki startup’lara göz attık.
13.07.2019 Ekonomi
"Avrupa Parlamentosu'na 3 Türk vekil göndereceğiz"
"Avrupa Parlamentosu'na 3 Türk vekil göndereceğiz" Almanya Yenilik ve Adalet Partisi Genel Başkanı Haluk Yıldız, "Yarın yapılacak AP seçimlerinde en az 3 Türk vekili Brüksel'e göndermeyi hedefliyoruz." dedi.
25.05.2019 Dünya
Size özel mücevher için tezgah başına....
Size özel mücevher için tezgah başına.... Elmasın madenden çıkışı ile başlayan mücevher üretimi, hem zahmetli hem de erbap olmayı gerektiren bir iş. Bu zorlu yolculuğu deneyimledik.
16.03.2019 Cumartesi
Milli teknoloji hamlesi için 342 firmalı dev iş birliği
Milli teknoloji hamlesi için 342 firmalı dev iş birliği Savunma, havacılık ve uzay sanayisinde faaliyet gösteren 27 firmanın katılımıyla Türkiye'nin en büyük kümelenmesi SAHA İstanbul'un üye sayısı 342'ye yükseldi. SAHA İstanbul'un yeni üyeleri arasında Türkiye'nin lider havacılık sanayi şirketi TUSAŞ, ülkedeki test ve değerlendirme altyapısının etkinliğinin artırılması ve güçlendirilmesi amacıyla kurulan TRTest de yer aldı.
22.01.2019 Ekonomi
Katil zanlısı yakalandı
Katil zanlısı yakalandı Ukrayna’da öldürülen tıp öğrencileri Buket Yıldız ile Zeynep Hüsünbeyi’nin katil zanlısı Hüsnü Can Çökmez Pendik’te babasının mezarı başında yakalandı.
6.01.2019 Gündem
Efsane Cuma başladı! %80'e varan indirimlerle bu yıl rekor bekleniyor
Efsane Cuma başladı! %80'e varan indirimlerle bu yıl rekor bekleniyor Türkiye’de dijital dönüşümünün öncüsü ve sürdürülebilir ekonomik kalkınmanın destekçisi Hepsiburada, 'Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı' kapsamında sürdürdüğü indirim seferberliğinin ardından, ‘Efsane Cuma’ ile bir günde, 45 günlük satış hacmine ulaşarak rekor kırmaya hazırlanıyor.
22.11.2018 Gündem
İşte kavga anı!
İşte kavga anı! Futbolcu Arda Turan’ın şarkıcı Berkay’a kafa atarak burnunu kırdığı kavganın görüntüleri Buket Aydın’la Kanal D Haber’de yayınlandı. Arda’nın elindeki silah defalarca görüntülere yansıyor.
12.10.2018 Gündem
Son Dakika: Arda Turan ve Berkay arasındaki kavganın görüntülerine ulaşıldı
Son Dakika: Arda Turan ve Berkay arasındaki kavganın görüntülerine ulaşıldı Gündemi sarsan o anların görüntülerine sadece Kanal D Ana Haber ulaştı.
12.10.2018 Gündem
Son Dakika: Arda Turan ve Berkay arasındaki kavganın görüntülerine ulaşıldı
Son Dakika: Arda Turan ve Berkay arasındaki kavganın görüntülerine ulaşıldı Gündemi sarsan o anların görüntülerine sadece Kanal D Ana Haber ulaştı.
12.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Printer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.