Cinsel ilişkide fit performans nasıl yakalanır?
Cinsel ilişkide fit performans nasıl yakalanır? Aile Sağlığı Araştırma Derneği Başkanı Prof. Dr. Halim Hattat’tan erkeklerde cinsel fonksiyonla ilgili en yüksek performansa sahip olmanın yollarını öğrendik. Özellikle de otuzlu yaşlardan itibaren cinsel fonksiyonlardaki değişimin başladığı, testosteronun artık klinik şikayet verecek derecede azaldığı erkekler ne yapsın?
16.08.2016 Cinsellik
Sertleşme sorununuz var mı?
Sertleşme sorununuz var mı? Sertleşme sorunu hakkında kulaktan dolma bilgilerle yol almaktansa Aile Sağlığı Araştırma Derneği Başkanı Prof. Dr. Halim Hattat'ın açıklamalarına bakın!
24.05.2016 Cinsel Sağlık
Bunları yapıyorsanız cinsel sorununuz olmaz
Bunları yapıyorsanız cinsel sorununuz olmaz Sevgililer Günü çiftlerin hem fiziksel, hem de psikolojik ve duygusal anlamda en yakın olduğu gün. Her iki partnerin de dürüstçe duygu ve düşüncelerini paylaşmaları bu nedenle çok önemli.
16.02.2015 Cinsellik
Performans endişenizi yenmek için 5 altın kural!
Performans endişenizi yenmek için 5 altın kural! 29-31 Ocak 2014 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Avrupa Cinsel Tıp Kongresi öncesinde “performans endişesi” üzerine görüşlerine başvurduğumuz Aile Sağlığı Araştırma Derneği Başkanı Prof. Dr. Halim Hattat, cinsellikte iyi bir performans göstermenin erkeklerin hemen hepsi için çok önemli olduğunun altını çiziyor.
6.10.2014 Cinsel Sağlık