TÜBİTAK Başkanı Mandal: (İMECE uydusu) Sinyalimizi de aldık hiçbir sorun yok
TÜBİTAK Başkanı Mandal: (İMECE uydusu) Sinyalimizi de aldık hiçbir sorun yok TEKNOFEST'te konuşan TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, "İMECE'yi başarılı bir şekilde gönderdik, sinyalimizi de aldık hiçbir sorun yok. Şu an görüntü alma noktasında da her şey mükemmel, planlandığı şekilde ilerliyor. Çok güzel görüntüleri de çok yakın zamanda duyurmuş olacağız" dedi.
29.04.2023 Ekonomi
Yerli aşıda son durum ne? TÜBİTAK Başkanı açıkladı
Yerli aşıda son durum ne? TÜBİTAK Başkanı açıkladı TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal yerli aşı çalışmalarıyla ilgili CNN TÜRK canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Faz 1 ve Faz 2 aşamaları tamamlandığını ve gönüllülerde şimdiye kadar herhangi bir yan etki görülmediğini söyleyen Mandal, yerli aşının yıl sonunda hazır hale gelmesi için çalışmaların sürdüğünü vurguladı. Mandal, VLP temelli yerli aşının varyantlara karşı etkinliği ile ilgili de merak edilenleri açıkladı.
25.07.2021 Televizyon
81 ilde 81 bilim ve teknoloji söyleşisi yapılacak!
81 ilde 81 bilim ve teknoloji söyleşisi yapılacak! TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Bilim ve Teknoloji Haftası etkinlikleri kapsamında, Yozgat merkeze bağlı Çalatlı köyünde ilk ve ortaokul öğrencileriyle bir araya geldi.
8.03.2021 Teknoloji
TÜBİTAK, corona virüs aşısı için tarih verdi
TÜBİTAK, corona virüs aşısı için tarih verdi Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK ) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, 260’ın üzerinde araştırmacının üzerinde çalıştığı corona virüs aşı çalışmalarındaki son gelişmeleri açıkladı. Prof. Dr. Mandal, “Haziran ayında müjde paylaşmak istiyoruz” dedi.
11.05.2020 Gündem