Cerrahpaşa Rektörü: Ameliyat hizmetleri Samatya ve Taksim hastanelerimizde sürdürülecektir
Cerrahpaşa Rektörü: Ameliyat hizmetleri Samatya ve Taksim hastanelerimizde sürdürülecektir İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın taşınma süreci hakkında açıklama yaptı. Aydın, "Bundan böyle Cerrahpaşa Tıp Fakültesi hastanesi poliklinik hizmetlerine ağırlıklı olarak eskiden olduğu gibi mevcut yerinde yani Cerrahpaşa'da devam edecek. Poliklinik hizmetlerinin yanı sıra robotik cerrahi, karaciğer-böbrek ve kemik iliği nakilleri, yoğun bakım gibi özellikli işlemler de dâhil olmak üzere tüm ameliyat ve yatan hasta hizmetleri Samatya ve Taksim hastanelerimizde sürdürülecektir" dedi.
9.03.2023 Haberler
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin büyük kısmı kapatılıyor!
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin büyük kısmı kapatılıyor! İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'nın Fatih'te bulunan binalarında sağlık ve eğitim hizmeti binalardaki deprem risk durumu sebebiyle durduruldu. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, "Acil ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları birimi haricindeki tüm erişkin ayaktan ve yatan hasta kabulü ve tüm ameliyatlar durdurulmuştur" dedi.
27.02.2023 Gündem
Bakan Albayrak İ.Ü. Cerrahpaşa Rektörünün annesinin cenaze törenine katıldı
Bakan Albayrak İ.Ü. Cerrahpaşa Rektörünün annesinin cenaze törenine katıldı İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın'ın annesi Ayşe Aydın için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da katıldı.
24.02.2020 Gündem