Prömiyer

Prömiyer

Son dakika prömiyer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan prömiyer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan prömiyer haber sayfamızda...

Prömiyer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 517 prömiyer haberi bulunmuştur.
Sahne Tozu’ndan duygusal prömiyer
Sahne Tozu’ndan duygusal prömiyer Sahne Tozu Tiyatrosu’nun sahnelediği ve Haluk Işık’ın yönettiği “Ölü Kadınların Şarkısı” adlı oyun, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde seyirciyle buluştu.
30.03.2024 Ege
‘II. Mehmet’ prömiyer yaptı
‘II. Mehmet’ prömiyer yaptı Rossini’nin operası II. Mehmet (Maometto II) Atatürk Kültür Merkezi-Türk Telekom Opera Salonu’nda prömiyer yaptı.
26.02.2024 Kültür Sanat
Sessizlikle yüzleşme
Sessizlikle yüzleşme Oyuncu ve yazar Berkay Ateş’in tiyatro metinleri “Sessizliği Vurun” adlı kitapta buluştu. Ateş, “Uyanmamız gereken bir rüyadaymışız gibi… Kendi sessizliğimizi vurursak her şey düzelir mi bilmiyorum ama bir şeyler değişir” diyor.
4.02.2024 Kültür Sanat
Yılın ilk sürprizi ‘Köroğlu Balesi’
Yılın ilk sürprizi ‘Köroğlu Balesi’ İstanbul’un program çeşitliliği ve erişilebilirliği ile önemli konser salonlarından Cemal Reşit Rey’de yeni sezon dün akşam CRR Orkestrası’nın “Doğaya Övgü” konseriyle başladı.
21.01.2024 Kültür Sanat
Nar Sahne, yeni oyunla geliyor
Nar Sahne, yeni oyunla geliyor Nar Sahne, yeni oyunu “Ah’ları Topluyorum” ile, 26 Ocak Cuma akşamı Kadıköy KarmaDrama sahnesinde sanat severlerle buluşuyor. Nilüfer Akcan Tekin’in, kaleme alıp oynadığı oyun, kadının varoluşunu sorgulama ve kadınlığıyla hesaplaşmasının yanı sıra, erkek egemen dünyada var olma mücadelesini farklı bir bakış açısıyla sahneye taşıyor.
20.01.2024 Kültür Sanat
Emre Kınay: Şehit haberleri duymak istemiyoruz
Emre Kınay: Şehit haberleri duymak istemiyoruz 12 Ocak Cuma akşamı Kuzey Irak'tan gelen acı haberler tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Şehit haberleri sonrası üzüntülü olan Emre Kınay, görüntülendiği Cihangir'de duygularını dile getirdi. Ünlü oyuncu, "Bu çile bitsin artık" dedi.
15.01.2024 Cadde
Engin Günaydın sahnede
Engin Günaydın sahnede Engin Günaydın’ın kaleminden yine Engin Günaydın ve Doğu Yaşar Akal’ın yönetmenliğindeki “Hücreler” oyunu, 19 Ocak akşamı Maximum Uniq Hall’da prömiyer yapacak.
30.12.2023 Kültür Sanat
Kokunun hafızası
Kokunun hafızası Melisa Önel’in ikinci uzun metrajı “Aniden”, koku alma duyusunu kaybeden bir kadının geçmişiyle yüzleşmesini konu alıyor.
24.12.2023 Kültür Sanat
Prömiyer 13 Ocak’ta
Prömiyer 13 Ocak’ta Ceyla Odman ve Çağlar Ertuğrul’un yer aldığı ‘Override’ oyunu, 13 Ocak’ta DasDas’ta prömiyer yapacak.
18.12.2023 Cadde
‘Küçük Prens’ geri döndü
‘Küçük Prens’ geri döndü Antoine de Saint-Exupéry’nin zamansız kahramanı “Küçük Prens”, tiyatro sahnesinden selamlıyor sevenlerini.
3.12.2023 Kültür Sanat
Don Giovanni Operası 30 Kasım'da AKM'de prömiyer yapacak
Don Giovanni Operası 30 Kasım'da AKM'de prömiyer yapacak İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin sahneleyeceği "Don Giovanniö operası, 30 Kasım'da Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) prömiyer yapacak.
27.11.2023 Kültür Sanat
‘Ayna Ayna’ söyle bana
‘Ayna Ayna’ söyle bana Belmin Söylemez’in 10 sene sonra çektiği ikinci uzun metrajı “Ayna Ayna”, İstanbul’da ayakta kalmaya çalışan üç kadının oyunculuk kursunda kesişen hayatlarından kesitler sunuyor.
12.11.2023 Kültür Sanat
Zamanın ötesinde bir estetik: “Bihter”
Zamanın ötesinde bir estetik: “Bihter” Halit Ziya Uşaklıgil’in efsanevi romanı “Aşk-ı Memnu” bu defa merakla beklenen “Bihter” filmine ilham verdi. Modasından sınıf anlayışına, aşktan dönem izleğine 100 yılı aşkındır kar topu gibi giderek büyüyen “Aşk-ı Memnu” fenomenine baktık.
12.11.2023 Pazar
Giselle Balesi 27 Ekim'de AKM'de prömiyer yapacak
Giselle Balesi 27 Ekim'de AKM'de prömiyer yapacak İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB), Giselle Balesi'nin prömiyerini, 27 Ekim'de Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirecek.
23.10.2023 Kültür Sanat
Prömiyer yaptı
Prömiyer yaptı Güven Kıraç ve Melda Gür’ün oynadığı ‘Yatak Odası Sırları’, Baba Sahne’de prömiyer yaptı.
14.10.2023 Cadde
Prömiyer yaptı
Prömiyer yaptı Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman’ın yer aldığı ‘Cırcır Böcekleri İtler ve Biz’ oyunu, önceki akşam Zorlu PSM’de prömiyerini gerçekleştirdi.
20.09.2023 Cadde
Prömiyer yapacak
Prömiyer yapacak Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman’ın sahnelediği, Sam Shepard’ın ‘True West’ oyununa Mert Öner’in yönetmenliğiyle yeni bir bakış açısı getiren ‘Cırcır Böcekleri İtler ve Biz’, 18 Eylül’de Zorlu PSM’de tiyatroseverlerle buluşacak.
17.09.2023 Cadde
Kate Winslet çıplaklıktan kaçınmayı reddediyor: Kendimi eleştirmeyeceğim
Kate Winslet çıplaklıktan kaçınmayı reddediyor: Kendimi eleştirmeyeceğim Ünlü oyuncu Kate Winslet, yeni filmi Lee'deki üstsüz sahneleriyle gündeme geldi. Winslet, filmlerde çektiği çıplak sahneler hakkında samimi itiraflarda bulundu. Winslet, James Cameron'ın yönettiği ödüllü Titanik'in (Titanic) en ünlü sahnelerinden birinde de üstsüz görülmüştü.
13.09.2023 Cadde
‘Yurt’ta yaşananlar büyük ilgi gördü
‘Yurt’ta yaşananlar büyük ilgi gördü Venedik’te Orizzonti (Ufuklar) Bölümü’nde yarışan ve Nehir Tuna’nın yönettiği “Yurt” prömiyer yaparken David Fincher’ın merakla beklenen filmi “The Killer” da seyirciyle buluştu.
5.09.2023 Kültür Sanat
Venedik’te yarış
Venedik’te yarış 80.Venedik Film Festivali dün, Edoardo De Angelis’in “Comandante” adlı filmi ile açıldı.
31.08.2023 Kültür Sanat
100 yıllık kahramanlık destanı
100 yıllık kahramanlık destanı Atatürk’ün yanında, onunla beraber çarpışan, komutanlar, subaylar, onbaşılar, erler ve bugün gururla kutladığımız Zafer Bayramı’na giden yolda gencecik yaşında canını bu topraklar uğruna veren şehitlerimiz tiyatro oyunuyla anılıyor.
30.08.2023 Kültür Sanat
Polanski ile Allen’a davet tartışma yarattı
Polanski ile Allen’a davet tartışma yarattı 80.Venedik Film Festivali’nin programı açıklandığından beri kadim bir tartışma yeniden gündeme geldi.
27.07.2023 Kültür Sanat
“Canavar”ı anlatmanın zamanı
“Canavar”ı anlatmanın zamanı Bir Film’in küçük kardeşi İki Tiyatro yolculuğuna iddialı, iddialı olduğu kadar samimi bir hikâyeyle başladı. “Canavar” söz konusu aile içinde yaşananlar olduğunda fısıldanması bile cesaret isteyen şeyleri anlatmak üzerine kurulu bir oyun.
18.06.2023 Kültür Sanat
Sinema ve müziğin dansı
Sinema ve müziğin dansı 3.İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali, 16 Haziran’da başlıyor.
12.06.2023 Kültür Sanat
Şehrin yaz ajandası
Şehrin yaz ajandası Yaza giriş yaparken şehrin dört bir yanından yükselen müziğin ritmine kapılmanın, festival ve açıkhava konserlerinin tadını çıkarmanın tam zamanı. Yazın coşkusunu yükseltecek bu konserlere ajandanızda yer açın.
10.06.2023 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Prömiyer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.