Pronet

Pronet

Son dakika Pronet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pronet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pronet haber sayfamızda...

Pronet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 71 pronet haberi bulunmuştur.
Gözünüz ‘ev’de kalmasın
Gözünüz ‘ev’de kalmasın Uzun bir tatil için yola çıkarken çoğu kişinin aklı evinde kalıyor. Tatil hazırlıkları yaparken eviniz için aldığınız geleneksel güvenlik önlemleri yeterli olmuyor. Artık akıllı pek çok uygulama ve çözüm var
14.07.2019 Ekonomi
Yerli markalardan inovasyon atağı
Yerli markalardan inovasyon atağı Yerli firmalar inovatif ürünlerle tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya odaklandı. Zaman tasarrufunun ön plana çıktığı ürünler aynı zamanda pek çok ülkeye ihraç da ediliyor.
13.07.2019 Ekonomi
Uzun tatil öncesinde evde güvenliğe dikkat
Uzun tatil öncesinde evde güvenliğe dikkat Bayram tatili yaklaşırken evlerde güvenlik önlemleri de öne çıkıyor. 10 günlük uzun tatile çıkacakarı ya da yazlığına gidecekleri güvenlik korkusu sararken, alarm ve güvenlik sektörü de en hareketli günlerini yaşıyor.
27.05.2019 Ekonomi
KÖY Alaçatı Taş Evleri hayallerinizin ötesinde
KÖY Alaçatı Taş Evleri hayallerinizin ötesinde KÖY Alaçatı Taş Evleri, huzuru ve lüksü modern çizgilerle yorumlayarak hayallerinizin çok ötesinde yaşam alanları sunuyor. Femetal İnşaat tarafından hayata geçirilen proje, ‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.
22.05.2019 Ekonomi
KÖY Alaçatı Taş Evleri hayallerinizin ötesinde
KÖY Alaçatı Taş Evleri hayallerinizin ötesinde KÖY Alaçatı Taş Evleri, huzuru ve lüksü modern çizgilerle yorumlayarak hayallerinizin çok ötesinde yaşam alanları sunuyor. Femetal İnşaat tarafından hayata geçirilen proje, ‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.
22.05.2019 Ekonomi
Sayı sayan akıllı kamera
Sayı sayan akıllı kamera Pronet yeni güvenlik çözümü KameramPro’nun, ev ve işyerlerinde çok sayıda kameranın izlediği alana giren kişileri ve araçları tek tek saydığını, belirli bir alandan izinsiz çıkıldığında anında haber verdiğini duyurdu.
24.09.2018 Ekonomi
Pronet, KameramPro adlı yeni güvenlik çözümünü kullanıma sundu
Pronet, KameramPro adlı yeni güvenlik çözümünü kullanıma sundu Pronet, çok noktalı, merkezden yönetilen kurumlardan büyük iş yerlerine, geniş evlerden büyük bahçeli alanlara kadar herkes için en kapsamlı kamera yönetim platformu olan KameramPro’yu kullanıma sundu.
24.09.2018 Teknoloji
Rekabet Kurulu onay verdi! Türk Hava Yolları Teknik AŞ ile HAVELSAN...
Rekabet Kurulu onay verdi! Türk Hava Yolları Teknik AŞ ile HAVELSAN... Türk Hava Yolları Teknik AŞ ile HAVELSAN Hava Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ arasında bir ortak girişim şirketi kurulmasına onay verildi. DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret AŞ'nin  tek kontrolünün Alibaba.com Singapore E-Commerce Private Limited tarafından devralınması işlemi onaylandı.
23.07.2018 Ekonomi
Flaşlı fotoğraf çekip hırsız korkutan alarm
Flaşlı fotoğraf çekip hırsız korkutan alarm Pronet, son teknolojiyle geliştirilmiş ve sabotaja karşı koruma özelliğine sahip olduğunu belirttiği yeni nesil alarm panelini kullanıma sundu...
3.07.2018 Ekonomi
Tatile çıkmadan hırsızlara karşı almanız gereken önlemler
Tatile çıkmadan hırsızlara karşı almanız gereken önlemler Evin güvenliğini sağlamak için genellikle başvurduğumuz yöntemler çift kilitli kapılar, demir parmaklıklar, panjurlar ya da sürgülerdir. Ancak bu tedbirler özellikle hırsızlar için siz tatildeyken yeterince caydırıcı olamayabiliyor.
12.06.2018 Yatak Odası
400 bin evde alarmlı koruma
400 bin evde alarmlı koruma Türkiye’de elektronik güvenlik sistemleri pazarının büyüklüğü 1 milyar dolara yaklaştı.
4.01.2018 Ekonomi
Pronet’e müşteri hizmetleri ödülü
Pronet’e müşteri hizmetleri ödülü Pronet, “Super Agent” projesiyle Stevie Awards 2017’de “Yılın Müşteri Hizmetleri Ekibi” kategorisinde ödüle layık görüldü.
15.08.2017 Ekonomi
Pronet, Super Agent projesini hayata geçirdi
Pronet, Super Agent projesini hayata geçirdi Pronet, “Super Agent” projesiyle Stevie Awards 2017’de “Yılın Müşteri Hizmetleri Ekibi” kategorisinde ödüle layık görüldü.
15.08.2017 Teknoloji
Pronet’e müşteri deneyimi ödülü
Pronet’e müşteri deneyimi ödülü Pronet, müşteri deneyimi ödülü kazandığını duyurdu.
30.11.2016 Ekonomi
Pronet Plus ile güvenlik parmaklarınızın ucunda
Pronet Plus ile güvenlik parmaklarınızın ucunda Pronet, Türkiye’nin ilk akıllı güvenlik sistemi Pronet Plus ile nerede olursanız olun evinizi cep telefonunuz aracılığıyla kontrol etmenize imkan tanıyor.Bu uygulamayla kullanıcılar, alarm sistemlerini uzaktan açıp kapatabiliyor, cep telefonlarına gelen anlık bildirimlerle evlerinde neler olup bittiğini takip edebiliyor.
25.08.2016 Teknoloji
FETÖ'nün İngiltere ağı
FETÖ'nün İngiltere ağı Ülkede vakıf, dernek, düşünce kuruluşu ve öğrenci birlikleri üzerinden faaliyet yürüten örgüt, ilk resmi yapılanmasını 1994'de kurdu. Axis Eğitim Vakfı zincirin temeli.
4.08.2016 Dünya
Pronet Panik Butonu Uygulaması
Pronet Panik Butonu Uygulaması Acil durumlarda yakınlarınızdan yardım istemenizi mümkün kılan Pronet Panik Butonu Uygulaması tehlike anında tek bir dokunuşla konumunuzu seçtiğiniz iki kişiye ulaştırarak durumdan haberdar ediyor.
Pronet Panik Butonu Uygulaması tehlike anında kadınların yanında!
Pronet Panik Butonu Uygulaması tehlike anında kadınların yanında! Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet, “Panik Butonu” uygulamasıyla kadınların güvenlik ihtiyacına farklı bir yanıt veriyor.
28.07.2016 Teknoloji
Tatile gidenlerin gözü arkada kalmayacak...
Tatile gidenlerin gözü arkada kalmayacak... Tatil sezonuyla birlikte güvenlik ihtiyaçları da artıyor. Pronet’in sunduğu ‘5 Korumalı Güvenlik Hizmeti’, hırsızlık, yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi olayların yanı sıra acil sağlık ve panik durumlarına müdahaleyi de kapsıyor.
1.07.2016 Ekonomi
Pronet’e ödül
Pronet’e ödül Pronet, çağrı merkezi alanında Contact Center World Awards’tan büyük ödülle döndü.
13.06.2016 Ekonomi
Kemer'de bahar şenliği
Kemer'de bahar şenliği Bu hafta sonu Kemer Country Club’da eğlenceli etkinliklerin, dans gösterilerinin, konserlerin olacağı bahar şenliği var
13.05.2016 Cumartesi
KOBİ’lerin Avantajlar Kulübü
KOBİ’lerin Avantajlar Kulübü Türkiye’de 3 milyonu aşkın KOBİ’nin en önemli masraf kalemleriyle ilgili bir araştırma yapan MNG Kargo, elde ettiği sonuçlardan yola çıkarak “Avantajlar Kulübü” projesini geliştirdi. Bu çerçevede  Zorlu Elektrik, Petrol Ofisi, Denizbank, Pronet, Akoffice gibi ilgili sektörlerin önde gelen kurumlarıyla işbirliğine gidildi.
13.04.2016 Ekonomi
AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart'ta
AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart'ta “VIII. AVM Yatırımları Konferansı” 3 Mart 2016’ta gerçekleştirilecek.
29.02.2016 Konut
İstanbul Champions Cup için geri sayım
İstanbul Champions Cup için geri sayım Son yıllarda ülkemizde gittikçe yaygınlaşan tenis sporunda kurumsal şirketlerin katıldığı tek lig olan İstanbul Champions Cup’ın dördüncüsü, bu yıl 4-14 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
1.07.2020 Diğer
Mixx Awards Türkiye 2014 ödülleri sahiplerini buldu
Mixx Awards Türkiye 2014 ödülleri sahiplerini buldu Dijital pazarlama iletişimi sektörünün heyecanla beklediği ve bu yıl 5. kez düzenlenen Mixx Awards Türkiye 2014’te ödüller görkemli bir törenle sahiplerini buldu.
5.03.2015 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Pronet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.