Belçika'da koronavirüs kısıtlamalarına karşı protesto gösterisi
Belçika'da koronavirüs kısıtlamalarına karşı protesto gösterisi Belçika’da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele için uygulanan tedbirler ve sokağa çıkma kısıtlamalarına karşı Başkent Brüksel’de protesto gösterileri düzenlendi. Albertine Meydanı'nda toplanan göstericilere polis müdahale etti.
31.01.2021 Haberler
Gürcistan'da muhalefet, seçim sonuçlarını protestoya devam ediyor
Gürcistan'da muhalefet, seçim sonuçlarını protestoya devam ediyor Gürcistan'da 31 Ekim'de düzenlenen genel seçim sonuçlarını kabul etmeyen ve erken seçim talep eden muhalefetin protestosu 2. gününde de devam etti.
9.11.2020 Haberler
Son dakika...Azerbaycan Türkleri'nden Londra'da protesto gösterisi!
Son dakika...Azerbaycan Türkleri'nden Londra'da protesto gösterisi! Azerbaycan Türkleri, Londra'da protesto gösterisi düzenledi.
16.10.2020 Dünya
Velilerden İmam Hatip isyanı
Velilerden İmam Hatip isyanı SAKARYA’nın Akyazı İlçesi’nde bulunan Akyazı İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören öğrencilerinin velileri, okulun İmam Hatip Ortaokulu’na tahsis edileceğini ve kendi çocuklarının da başka okullara gönderileceğini öğrenince Hükümet Konağı önünde protesto gösterisi yaptı.
11.09.2019 Yaşam
Bu görüntü geceye damgasını vurdu
Bu görüntü geceye damgasını vurdu Adana 'da izinsiz gösterilere polis müdahale etti. Müdahalenin ardından milli maç heyecanı yaşandı. Polis ekipleri, Akrep'in üzerine koydukları cep telefonundan Türkiye-Romanya milli maçını izledi.
11.09.2019 Yaşam
Beyoğlu ve Kadıköy'de hamile kadınlardan protesto gösterisi
Beyoğlu ve Kadıköy'de hamile kadınlardan protesto gösterisi İstiklal caddesi ve Kadıköy Altıyol Meydan'da bir araya gelen kadınlı erkekli gruplar Avukat Ömer Tuğrul İnançer'in hamilerle ilgili söylediği sözler nedeniyle protesto gösterisi düzenledi.
25.07.2013 Gündem