Son dakika | Yeni kriz! İran ve İngiltere karşı karşıya...
Son dakika | Yeni kriz! İran ve İngiltere karşı karşıya... Son dakika haberine göre; İran ile ABD arasında yaşanan gerilim daha sıcaklığını korurken bu kez de İran ile İngiltere kar karşıya geldi. İran yönetimi, İngiltere'nin Tahran Büyükelçisi Rob Macaire'in, Tahran'daki "yasa dışı gösterilere" katıldığı gerekçesiyle Londra yönetimine protesto notası verdi. İşte tüm detaylar...
12.01.2020 Gündem
Son dakika | Ortalık karıştı! Rusya ve ABD’yi karşı karşıya getirdi
Son dakika | Ortalık karıştı! Rusya ve ABD’yi karşı karşıya getirdi Rusya Dışişleri Bakanlığı, Rus milletvekili İnga Yumaşeva’nın ABD’de Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından sorgulanmasını “düşmanca eylem” olarak nitelendirerek ABD'ye protesto notası verildiğini açıkladı.
7.10.2019 Dünya
Son dakika | İran ve ABD'den peş peşe hamleler! Uçuşlar yasaklandı...
Son dakika | İran ve ABD'den peş peşe hamleler! Uçuşlar yasaklandı... İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Abbas Arakçi, hava sahalarının ihlal edilmesiyle ilgili protestolarını ABD hükümetine bildirdiklerini söyledi. ABD Federal Havacılık İdaresi, Basra Körfezi ve Umman Körfezi'nin İran kontrolündeki hava sahasında ABD firmalarının uçuşlarını yasakladığını açıkladı.
21.06.2019 Dünya
Irak'tan ABD ve Bahreyn'e protesto notası
Irak'tan ABD ve Bahreyn'e protesto notası Irak, Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr ile ülke  yönetimine yönelik açıklamalarından ötürü Bahreyn ve ABD'ye tepki göstererek, bu  iki ülkenin Bağdat'taki diplomatik misyonlarına protesto notası verdi.
28.04.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri