Protestolar

Protestolar

Son dakika protestolar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan protestolar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan protestolar haber sayfamızda...

Protestolar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.725 protestolar haberi bulunmuştur.
Şimdi ne olacak?
Şimdi ne olacak? Rusya’da Putin, seçimi yüzde 87 oyla kazanırken, katılımın yüzde 74 olduğu belirtildi. Bu rakamlar Kremlin’i memnun ederken, Putin’in gelecek dönemde nasıl bir yönetim sergileyeceği merak konusu.
19.03.2024 Dünya
Rusya Başkanlık Seçimleri: İkinci günde protestolar sürüyor
Rusya Başkanlık Seçimleri: İkinci günde protestolar sürüyor Rusya’da geçtiğimiz gün başlayan ve yarın sona erecek olan devlet başkanlığı seçimleri devam ederken, bazı oy verme merkezlerinde 'seçimleri adil bulmayan' vatandaşların eylemleri de sürüyor.
16.03.2024 Haberler
Rusya Başkanlık Seçimleri: İkinci günde protestolar sürüyor
Rusya Başkanlık Seçimleri: İkinci günde protestolar sürüyor Rusya’da geçtiğimiz gün başlayan ve yarın sona erecek olan devlet başkanlığı seçimleri devam ederken, bazı oy verme merkezlerinde 'seçimleri adil bulmayan' vatandaşların eylemleri de sürüyor.
16.03.2024 Dünya
Rusya ekonomisi gücünü koruyor: Batı'nın yaptırımları neden işe yaramadı?
Rusya ekonomisi gücünü koruyor: Batı'nın yaptırımları neden işe yaramadı? Rus ekonomisinin dayanıklılığı, 1999'dan bu yana Rusya'yı Devlet Başkanı ya da Başbakan olarak aralıksız yöneten Başkan Vladimir Putin için önümüzdeki seçimlerde şüphesiz en önemli avantajı.
16.03.2024 Dünya
Dünyayı ayağa kaldıran test! Küçücük kuyu açıp deprem yarattılar, zehir denize akıyor
Dünyayı ayağa kaldıran test! Küçücük kuyu açıp deprem yarattılar, zehir denize akıyor Depremler dünyanın her yerinde korkuya ve can kaybına sebep olan doğal yer sarsıntıları olsa da, azımsanamayacak sayıda kişi tarafından beşeri yollarla da meydana getirilebileceği düşünülüyor. ABD’de yapılan ‘Cannikin’ testi de küçücük bir kuyu sayesinde hektarlarca araziyi etkileyen bir depreme neden oldu!
15.03.2024 Yaşam
‘İktidarla iş birliği yapanlar istemedi’
‘İktidarla iş birliği yapanlar istemedi’ Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, seçim bölgesinde bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
Oscar’ın adı ‘Oppenheimer’
Oscar’ın adı ‘Oppenheimer’ 96. Oscar Ödülleri beklendiği şekilde sonuçlandı. Yedi ödülle geceye “Oppenheimer” damgasını vururken Gazze’deki ölümlerin durdurulmasına yönelik protestolar da öne çıktı.
12.03.2024 Kültür Sanat
Gazze’ye deniz yolu açılıyor
Gazze’ye deniz yolu açılıyor Gazze’ye yardım ulaştırılması amacıyla son dönemde uluslararası çabanın ciddi biçimde arttığı gözlemlenirken, ABD’nin önderliğinde gerçekleşmesi beklenen Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye yardım köprüsü için çalışmalar sürüyor.
10.03.2024 Dünya
BM uyardı: Haiti’de sağlık sistemi çökmek üzere
BM uyardı: Haiti’de sağlık sistemi çökmek üzere Birleşmiş Milletler (BM), şiddet olaylarının tırmandığı Haiti’de sağlık sisteminin çökmek üzere olduğunu açıkladı.
8.03.2024 Dünya
Trudeau-Meloni görüşmesi protestolar yüzünden iptal
Trudeau-Meloni görüşmesi protestolar yüzünden iptal Kanada Başbakanı Justin Trudeau’nun, Toronto’da bulunan İtalya Başbakanı Giorgia Meloni için düzenleyeceği resepsiyon, Filistin yanlısı protestocular nedeniyle iptal edildi.
5.03.2024 Dünya
Tunus’ta protesto: Binlerce kişi hükümeti protesto etti, reform talebi yankılandı
Tunus’ta protesto: Binlerce kişi hükümeti protesto etti, reform talebi yankılandı Tunus'ta binlerce eylemci, mevcut siyasi durum ve kötüleşen ekonomi sebebiyle Kasbah Meydanı'nda toplanarak hükümeti protesto etti. Meydanda, reform talebi yankılandı.
2.03.2024 Dünya
Berlin’in Filistin sansürü! ‘Filmler birleştirir, nefret ayırır’
Berlin’in Filistin sansürü! ‘Filmler birleştirir, nefret ayırır’ 74. Berlin Film Festivali son yılların en politik ve karışık organizasyonuna sahne oldu. Festivalin Filistin’i destekleyen sosyal medya paylaşımları silindi, soruşturma açıldı.
27.02.2024 Kültür Sanat
'Filistin'e özgürlük' diyerek Washington'daki İsrail Büyükelçiliği önünde kendini yakan ABD askeri öldü
'Filistin'e özgürlük' diyerek Washington'daki İsrail Büyükelçiliği önünde kendini yakan ABD askeri öldü ABD'de hava kuvvetleri mensubu bir asker, Gazze'deki savaşı protesto etmek için başkent Washington’daki İsrail Büyükelçiliği önünde kendini yaktı. Hastaneye kaldırılan asker hayatını saatler sonra kaybetti.
26.02.2024 Dünya
Berlin protestolarla başladı
Berlin protestolarla başladı 74. Berlin Film Festivali, başrolünde Cillian Murphy’nin yer aldığı açılış filmi “Small Things Like These” ile başladı.
17.02.2024 Kültür Sanat
Mücadelesi sona erdi!
Mücadelesi sona erdi! Rus muhalefetinin en önemli ismi Aleksey Navalni, Sibirya’da tutulduğu hapishanede 47 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm haberi tüm dünyada üzüntü ve Rus yönetimine tepkiyle karşılandı.
17.02.2024 Dünya
CHP'de adaylık gerilimi! İstanbul adaylarının açıklandığı toplantıda İmamoğlu protesto edildi
CHP'de adaylık gerilimi! İstanbul adaylarının açıklandığı toplantıda İmamoğlu protesto edildi Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul'da 39 ilçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun protesto edilmesi damga vurdu.
13.02.2024 Haberler
CHP'de adaylık gerilimi! İstanbul adaylarının açıklandığı toplantıda protesto
CHP'de adaylık gerilimi! İstanbul adaylarının açıklandığı toplantıda protesto Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul'da 39 ilçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda protesto sesleri dikkat çekti.
13.02.2024 Gündem
Siyaset vatandaşı duyma sanatıdır
Siyaset vatandaşı duyma sanatıdır Hatay’da adayın değişip değişmeyeceğinin sorulması üzerine Özel, “Lütfü Bey’e yönelik sitem cümlelerini duyduk. Milletin sesini duymak için sandıktan önceki en önemli gösterge anketlerdir. Anketlerde bir şey görürsek müdahale ederiz” dedi.
12.02.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci'den Ertuğrul Taşkıran'a tepki! Tünel girişinde arbede çıktı
Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci'den Ertuğrul Taşkıran'a tepki! Tünel girişinde arbede çıktı Fenerbahçe, Süper Lig'in 25'inci haftasında Alanyaspor'u konuk etti. Kadıköy'deki maçın ilk yarısının son düdüğü sonrası Leonardo Bonucci ile Ertuğrul Taşkıran arasında gerilim yaşandığı ortaya çıktı.
12.02.2024 Fenerbahçe
Ferrari'nin merkez üssünde ‘hız’ 30 km oldu
Ferrari'nin merkez üssünde ‘hız’ 30 km oldu Süper spor otomobiller Ferrari, Pagani ve Lamborghini’nin merkez üssü, İtalya’nın Bologna şehrinde yeni kent içi hız limiti saate 30 kilometre olarak belirlendi.
9.02.2024 Otomobil
CHP'de Hatay krizi! Lütfü Savaş adaylıktan çekilmeyeceğini açıkladı
CHP'de Hatay krizi! Lütfü Savaş adaylıktan çekilmeyeceğini açıkladı CHP'de Hatay adaylığıyla ilgili tartışma sürüyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş adaylıktan çekilme iddialarıyla ilgili konuştu.
7.02.2024 Gündem
Avrupalı çiftçiler sınır tanımıyor...
Avrupalı çiftçiler sınır tanımıyor... Almanya, Fransa, İspanya, Belçika, Hollanda, Polonya, İtalya, Macaristan ve son olarak da Yunanistan’da çiftçiler Avrupa Birliği’nin (AB) ve hükümetlerinin tarım politikalarını protesto etmeye devam ediyor.
1.02.2024 Dünya
Atalay’ın milletvekilliği düştü
Atalay’ın milletvekilliği düştü Yüksek yargıyı karşı karşıya getiren TİP Hatay Milletvekili Can Atalay’ın hakkındaki Yargıtay 3. Ceza Dairesi kararı dün TBMM Genel Kurulu’nda okundu. Böylece Atalay’ın milletvekilliği düşmüş oldu.
31.01.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Onur Bulut'a Bundesliga kancası! Protestolar etkili oldu
Beşiktaş'ta Onur Bulut'a Bundesliga kancası! Protestolar etkili oldu Werder Bremen’den teklif alan Onur Bulut, taraftarların bitmek bilmeyen protestoları nedeniyle Beşiktaş’tan ayrılmak istiyor. Santos’un onay vermesi halinde deneyimli oyuncu kariyerine Bundesliga’da devam edecek.
28.01.2024 Beşiktaş
Fransa’da araç protesto düzenleyenlerin arasına daldı!
Fransa’da araç protesto düzenleyenlerin arasına daldı! Fransa’da bir aracın eylem yapan çiftçilerin arasına dalması sonucu 1 kadının hayatını kaybettiği, eşi ve 14 yaşındaki kızının ise yaralandığı belirtildi.
23.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Protestolar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.