Prp

Prp

Son dakika prp haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan prp gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan prp haber sayfamızda...

Prp

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 299 prp haberi bulunmuştur.
Tüp bebek tedavisinde en önemli faktör embriyo kalitesidir
Tüp bebek tedavisinde en önemli faktör embriyo kalitesidir Tüp bebek tedavisinde başarıyı veya başarısızlığı etkileyen pek çok sebep vardır. Anne yaşı, yumurta ve sperm kalitesi; embriyo kalitesini belirleyen en önemli faktörlerin başında gelir.
16.03.2024 Pazar
Oruçluyken botoks orucu bozar mı? Dolgu yaptırmak orucu etkiler mi?
Oruçluyken botoks orucu bozar mı? Dolgu yaptırmak orucu etkiler mi? Ramazan ayına sayılı günler kala botoks ve dolgu gibi enjeksiyonlu medikal estetik uygulamaların orucu bozup bozmadığı merak konusu oldu. Peki oruçluyken botoks yaptırılır mı, dolgu yaptırmak orucu bozar mı? İşte ayrıntılar...
11.03.2024 Ramazan Haberleri
Tüp bebekte doğru bilinen yanlışlar
Tüp bebekte doğru bilinen yanlışlar Doğal yollardan çocuk sahibi olamayan çiftler için tüp bebek uygulamaları günümüzde tercih ediliyor. Tüp bebek tedavisi konusunda kulaktan dolma bilgiler ise çiftleri olumsuz etkiliyor.
9.03.2024 Pazar
Saç dökülmesi türüne göre çözüm önerileri
Saç dökülmesi türüne göre çözüm önerileri PRP, mezoterapi, kök hücre gibi onarıcı tedavi şekilleri genellikle var olan saçları güçlendirmek içindir. Kaybedilmiş saç köklerinin yeniden canlanmasını sağlamaz. Bu nedenle saç ekimi operasyonu saç kaybında uygulanan bir yöntemdir.
12.03.2024 Pazar
Erken menopoz çocuğa engel değil!
Erken menopoz çocuğa engel değil! Yapılan araştırmalara göre dünya genelinde kadınların yüzde 1’i erken menopoza giriyor. Ancak korkmayın; erken menopoz anne olmanıza engel olmuyor! Çeşitli tedavilerle bekar kadınlar bile ilerleyen süreçte anneliği tadabiliyor.
13.01.2024 Pazar
Kimler saç ekimi operasyonu olabilir?
Kimler saç ekimi operasyonu olabilir? Saçın görünüşümüze olan etkisi çok önemlidir ve genellikle kişisel güzellik, benlik ve sosyal algı üzerinde büyük bir rol oynar. Saç kaybı yaşayan kişilerde özgüven kaybı ve estetik kaygılar ortaya çıkmaya başlar. Son dönemlerde bu sorunla baş etmenin yöntemlerinden biri ise saç ekimi.
30.12.2023 Pazar
40 yaşından sonra da anne olabilirsiniz!
40 yaşından sonra da anne olabilirsiniz! Giderek daha fazla kadın tüp bebek tedavisi ile anne oluyor. Kariyerden dolayı beklemek şansı azaltabiliyor ancak artık gelişen yöntemler sayesinde 40 yaşında anne olunabiliyor.
16.12.2023 Pazar
Saç ekimi için en uygun zaman
Saç ekimi için en uygun zaman Saç ekimi tedavisi için en uygun zamanlar ne çok sıcak ne de çok soğuk olmayan aylar... Çünkü bu aylarda saç köklerinin büyümesi ve ortama uyum sağlaması daha kolay oluyor.
3.12.2023 Pazar
Sabahları şiddetli taban ağrısının sebebi bu hastalık! '15 dakika buz uygulayın'
Sabahları şiddetli taban ağrısının sebebi bu hastalık! '15 dakika buz uygulayın' En çok obezite ve yanlış ayakkabı giymekten kaynaklanan topuk dikeni, Türkiye'de de sık görülen bir sorun. Ancak bu rahatsızlığa karşı uygulanan uygun tedaviler olduğunu ifade ederek topuk dikeninin belirtilerine dikkat çekiyor.
27.10.2023 Genel Sağlık
Medikal ve tıbbi cihaz alanında yüzde 100 yerli sermaye Global Biyomedikal
Medikal ve tıbbi cihaz alanında yüzde 100 yerli sermaye Global Biyomedikal Global Biyomedikal’in Genel Müdürü Seyithan Hökenek, medikal ve tıbbi cihaz sektörleri ile ilgili konuştu.
27.10.2023 Sağlık
40 yaş üstü için ses teli kanseri uyarısı! 'Çözüm kendi kanınızda olabilir'
40 yaş üstü için ses teli kanseri uyarısı! 'Çözüm kendi kanınızda olabilir' Birçok kişi gün içinde konuştuğu esnada boğazında acı veya zorlanma hissettiğinde bunun gelip geçici bir durum olduğunu düşünüyor olsa da bu durum her zaman böyle olmayabilir. Uzmanlara göre 2 haftadan fazla süren bu tarz şikayetler ses tellerinde bazı problemlerin olduğunun habercisi olabilir.
22.08.2023 Genel Sağlık
Saç dökülmesinden nasıl kurtulabilirsiniz?
Saç dökülmesinden nasıl kurtulabilirsiniz? Bazı kronik hastalıklar, vitamin eksiklikleri, yanlış kozmetik kullanımı, hormonal sebepler yüzünden saçlarınız dökülüyor olabilir. Hedefe yönelik tedavilerle saç dökülmesini adım adım azaltabilirsiniz.
19.08.2023 Pazar
Şoke eden iddia! Arda Güler’in lisansı dondurulabilir
Şoke eden iddia! Arda Güler’in lisansı dondurulabilir Fenerbahçe'den bonuslar dahil 30 milyon euroya Real Madrid'in yolunu tutan Arda Güler konusunda şok bir gelişme yaşandı. 18'lik yıldızın sakatlanmasının ardından Real Madrid'den kötü bir haber geldi.
31.07.2023 İspanya La Liga
Real Madrid'de Arda Güler şoku! Operasyon son seçenek
Real Madrid'de Arda Güler şoku! Operasyon son seçenek Real Madrid’e transfer olarak gururumuz olan Arda Güler’in sakatlanarak, Amerika kampından Madrid’e geri dönmesi büyük üzüntü yarattı.
31.07.2023 İspanya La Liga
İspanyol basınından Arda Güler için ameliyat iddiası!
İspanyol basınından Arda Güler için ameliyat iddiası! Real Madrid'in Amerika'da yaptığı hazırlık kampında sakatlanan ve maçlarda oynayamayan Arda Güler için İspanyol basınından korkutan iddialar geldi. Real Madrid kulübünün geri dönüş için süre vermemesine dikkat çekildi
30.07.2023 İspanya La Liga
Yaz aylarında yıpranan saçlara kök hücre tedavisi
Yaz aylarında yıpranan saçlara kök hücre tedavisi Yaz ayları saçın en fazla yıprandığı dönemdir. Güneşte fazla kalmak cildimize olduğu kadar saç ve saç derimiz için oldukça zararlı. Güneşten yayılan UV radyasyonu saçın asli maddesi keratini parçalayıp  hem kimyasal hem de fiziksel hasara neden olur. Saç tellerinde bulunan proteinler, saçlarımızın sağlıklı görünümü için oldukça önemlidir. Ancak saçtaki proteinler, çok fazla güneş ışınına maruz kalınca azalır saçlarımız da kurumaya, sağlıksız, bakımsız görünmeye başlar. Deniz ve havuz suyunun etkisi ile de saçlar mat bir görünüm alır. Güneş ve deniz-havuz suyunun yarattığı olumsuz etkilerden saçlarınızı nasıl korumanız gerektiğini Dr. Yasemin Savaş anlattı.
28.07.2023 Sağlık
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Yazdı, yönetti, oynadı Okan Bayülgen, Shakespeare’in III...
2.11.2022 Cadde
'Yüzyılın bebeği' şimdi 44 yaşında! Milyonların umudu olup bakın neleri değiştirdi
'Yüzyılın bebeği' şimdi 44 yaşında! Milyonların umudu olup bakın neleri değiştirdi Dünyanın ilk tüp bebeği 1978 yılında dünyaya geldiğinde bu bilinmedik yöntem bir yandan çocuk sahibi olabilme özlemiyle yanıp tutuşan çiftlere umut oldu, bir yandan da büyük tartışmalar yarattı. İşte tam 44 yıl önce başlayan bu yolculuğun dikkat çeken detayları ve günümüze kazandırdıkları.
5.10.2022 Dünya
10 yıldır menopozda olan kadından yumurta toplandı
10 yıldır menopozda olan kadından yumurta toplandı   Yurt dışındaki iki yeni çalışmada, menopozdaki kadınlarda ototransplant yöntemiyle yüzde 30-60 oranında gebelik sağlandı. Türkiye’den ise Prof. Dr. Gökalp Öner, 2 kez PRP ile hiç yumurta elde edilemeyen ve FSH’ı 75 olan 10 yıllık menopoz hastasına yaptığı ototransplantasyon ile FSH değerini 8’e düşürdü ve tüp bebekte yumurta toplayıp embriyo elde etti.
2.10.2022 Kadın Sağlığı
Zamanın yüklerinden Ozonterapi ile kurtulun
Zamanın yüklerinden Ozonterapi ile kurtulun Bu hafta bir zamanlar Almanya’ da “Gençlik aşısı” denilen, son yıllardaki virüs salgınlarında koruyucu olarak sıklıkla kullanılan güvenilir etkin bir tedavi yöntemi olan ozonterapiden bahsedeceğim. Ozon, oksijenin (O2) yüksek enerji ile O3’e çevrilmiş formudur.
30.09.2022 Cadde
Ebru Şallı'dan estetik sorusuna yanıt!
Ebru Şallı'dan estetik sorusuna yanıt! Leyla Emadi’nin ‘Diken Üstünde’ sergisinin ön gösterimi Vision Art Platform’da görücüye çıktı. Nisa Taşyar ve Leyla Emadi ev sahipliği yaptığı ve 17 eserin yer aldıgı ön gösterime; Ebru Şallı, Özge Ulusoy, Cengiz Abazoğlu gibi isimler katıldı. Sergide muhabirlerin sorularını yanıtlayan Şallı, ABD'ye yerleşmeyi düşünmediğini söylerken; estetik sorularına da yanıt verdi.
11.09.2022 Cadde
Saç ekiminde en çok ilgi Almanya’dan
Saç ekiminde en çok ilgi Almanya’dan Özlem Ülkü - Türkiye’de saç ekimi uzun bir zamandır sağlık turizminde pastadan en büyük dilimi alıyor...
20.08.2022 Pazar
Fibromiyalji yatak odalarını vuruyor
Fibromiyalji yatak odalarını vuruyor Ağrı ve sızılarla boğuşan, uykusunu alamayan, en ufak bir dokunmada ağrı hisseden, sürekli yorgun ve depresif fibromiyaljili kadın hastaların kocaları da mutsuz.
31.05.2022 Genel Sağlık
Saçları yaza hazırlayın
Saçları yaza hazırlayın Mevsimlerin en sevileni yazın geldiği şu günlerde saç stilisti İbrahim Zengin’den bakım sırlarını dinledik.
22.05.2022 Pazar
Cildi güneşten korumak neden bu kadar önemli?
Cildi güneşten korumak neden bu kadar önemli?  Güneşin kendini belli etmesiyle birlikte güneşin cilde zararları merak ediliyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, cildi güneşten korumanın önemini ve sıklıkla karşılaşılan güneş lekeleri ile ilgili merak edilenleri sizler için anlattı.
22.04.2022 Cilt Bakımı

Benzer Haber Etiketleri

Prp ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.