Puan

Puan

Son dakika puan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan puan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan puan haber sayfamızda...

Puan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 105.776 puan haberi bulunmuştur.
Panathinaikos fırsat tepti! Samet Akaydin'den büyük hata, Fatih Terim çılgına döndü
Panathinaikos fırsat tepti! Samet Akaydin'den büyük hata, Fatih Terim çılgına döndü Yunanistan Süper Ligi şampiyonluk turu maçında AEK ile Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos karşı karşıya geldi. Samet Akaydin'in hatası maça damga vururken Fatih Terim adeta çılgına döndü. İşte detaylar...
24.04.2024 Dünyadan Futbol
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İş sağlığı ve güvenliği standartlarının yüksek tutulması ve kayıt dışı istihdamla mücadele konularında daha etkin adımlar atmamız gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle önümüzdeki süreç, denetimlerin çok daha sıkı yapılacağı bir süreç olacak. Bu konuda sıfır tolerans ve sıfır taviz ile çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Arda Turan'ın Galatasaray hayali! 'Saklamaya gerek yok'
Arda Turan'ın Galatasaray hayali! 'Saklamaya gerek yok' Süper Lig'e yükselmeyi başaran Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan, Galatasaray hayalini açıkladı.
24.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Nihat Kırmızı, gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'un takımdaki geleceğinden şampiyonluk yarışına kadar birçok konuya değinen Kırmızı, Fenerbahçe ile oynayacakları derbide yabancı hakem olup olmayacağı hakkında da konuştu.
24.04.2024 Galatasaray
BAŞVURU KILAVUZU ✨ İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2024 | İçişleri Bakanlığı 1608 sözleşmeli personel alımı şartları, sınav tarihi...
BAŞVURU KILAVUZU ✨ İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2024 | İçişleri Bakanlığı 1608 sözleşmeli personel alımı şartları, sınav tarihi... İçişleri Bakanlığı tarafından merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere bin 608 sözleşmeli personel alımı yapılıyor. Alıma ilişkin başvuru kılavuzu yayımlandı. KPSS puan türüne göre gerçekleştirilecek personel temini için ayrıca sözlü sınav da uygulanacak. Peki, 2024 İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
AÇIKLANDI ! Gelinim Mutfakta Allı Gelin Pastası puan durumu || 24 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, hangi gelin çeyrek altını taktı?
AÇIKLANDI ! Gelinim Mutfakta Allı Gelin Pastası puan durumu || 24 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, hangi gelin çeyrek altını taktı? Gelinim Mutfakta yarışması haftanın üçüncü gününde devam ediyor. Her gün farklı lezzet yarışına giren gelinler arasında bugün allı gelin pastası yapıldı. Peki kim çeyrek altını kazandı? Gelinim Mutfakta 24 Nisan 2024 puan durumu merak ediliyor.
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Alman hükümeti büyüme tahminini yükseltti
Alman hükümeti büyüme tahminini yükseltti Alman hükümeti bu yıl için ekonomik büyüme tahminini daha önce %0,2 iken %0,3'e yükseltti ve enflasyon tahminini 0,4 puan düşürerek yüzde 2,4'e indirdi.
24.04.2024 Uzmanpara
Farioli sürprizi! Dünya devinin başına geçiyor
Farioli sürprizi! Dünya devinin başına geçiyor Teknik direktörlük kariyerine Süper Lig'de başlayan, Karagümrük ve Alanyaspor'u çalıştıran İtalyan çalıştırıcı Francesco Farioli, Serie A devinin başına geçebilir.
24.04.2024 İtalya Serie A
ABD'de mortgage faizi 5 ayın en yükseğinde
ABD'de mortgage faizi 5 ayın en yükseğinde ABD'de geçen hafta mortgage faizlerinde yükseliş devam etti ve yaklaşık 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı, başvurular buna bağlı olarak düşüşe geçti.
24.04.2024 Uzmanpara
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Alman iş dünyasının morali iyileşti
Alman iş dünyasının morali iyileşti Alman iş dünyasının morali nisan ayında beklenenden daha fazla iyileşme gösterdi.
24.04.2024 Uzmanpara
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
24.04.2024 Futbol
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
24.04.2024 Futbol
Kapasite kullanım oranı azaldı
Kapasite kullanım oranı azaldı İmalat sanayi genelinde mevsimsel etkilerden arındırılmış Kapasite Kullanım Oranı (KKO-MA), nisan ayında bir önceki aya göre 0,2 puan azalarak yüzde 77,0 seviyesinde gerçekleşti.
24.04.2024 Uzmanpara
Reel Kesim Güven Endeksi belli oldu
Reel Kesim Güven Endeksi belli oldu 2024 yılı Nisan ayında mevsimsellikten arındırılmış Reel Kesim Güven Endeksi (RKGE-MA), bir önceki aya göre değişmeyerek 103,5 seviyesinde gerçekleşti.
24.04.2024 Uzmanpara
Galatasaray yeni Sacha Boey'i İtalya'dan buldu! Görüşmeler başlıyor
Galatasaray yeni Sacha Boey'i İtalya'dan buldu! Görüşmeler başlıyor Trendyol Süper Lig'de şampiyponluk hedefleyen Galatasaray yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sacha Boey'i rekor bedelle Bayern Münih'e gönderen Galatasaray bu bölgeye yine Fransız genç bir oyuncuyu transfer etmek istiyor.
24.04.2024 Galatasaray
Borsa güne yükselişle başladı
Borsa güne yükselişle başladı Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi güne yüzde 0.74 oranında artışla 9716 puan seviyesinden başladı.
24.04.2024 Uzmanpara
BoJ enflasyona odaklanacak
BoJ enflasyona odaklanacak Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) bir sonraki faiz artırımının zamanlamasına ilişkin spekülasyonlar sürerken, bankanın politika yapıcıları perşembe günü başlayacak iki günlük toplantılarında hızla zayıflayan yenin enflasyon üzerindeki etkilerine odaklanacak.
24.04.2024 Uzmanpara
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Edin Dzeko takıntısı! Krizden kurtulamadı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Edin Dzeko takıntısı! Krizden kurtulamadı Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, kaptanını oyunda tuttuğu maçların çoğunda skoru kurtardı, çıkardığında ise sarı-lacivertliler isteneni elde edemedi.
24.04.2024 Fenerbahçe
Aston Villa, Unai Emery ile sözleşme uzattı!
Aston Villa, Unai Emery ile sözleşme uzattı! Premier Lig temsilcisi Aston Villa, Unai Emery ile nikah tazeledi.
Oğuzhan Tüzün, Paris Olimpiyatları için kota aldı!
Oğuzhan Tüzün, Paris Olimpiyatları için kota aldı! Atıcılık Plak Atışları Final Olimpiyat Elemeleri Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Oğuzhan Tüzün, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı elde etti.
23.04.2024 Diğer
Milan'da radikal karar! Stefano Pioli'nin bileti kesildi
Milan'da radikal karar! Stefano Pioli'nin bileti kesildi Serie A'da şampiyon Inter'den 17 puan fark yiyen Milan'da Stefano Pioli'nin üstünün çizildiği öğrenildi.
23.04.2024 İtalya Serie A
Icardi'den Fenerbahçe paylaşımı! 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutladı
Icardi'den Fenerbahçe paylaşımı! 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutladı Galatasaray'da Mauro Icardi, 23 Nisan ile ilgili paylaşımında Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçından bir görsel kullandı.
23.04.2024 Galatasaray
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milli Takım eleştirilerine sert yanıt: Boş yapmasınlar ya!
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milli Takım eleştirilerine sert yanıt: Boş yapmasınlar ya! Inter'in 20. şampiyonluğunda başarılı performansıyla başrolü oynayan Hakan Çalhanoğlu, Instagram canlı yayınında milli takım eleştirilerine ateş püskürdü.
23.04.2024 İtalya Serie A
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Puan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.