İngiltere'de ıssız bir adanın pubını işletecek 'kral' ya da 'kraliçe' aranıyor
İngiltere'de ıssız bir adanın pubını işletecek 'kral' ya da 'kraliçe' aranıyor İngiltere'nin kuzeybatısında yer alan Cumbria bölgesinin açıklarındaki ıssız Piel Adası'nda yer alan 300 yıllık The Ship Inn pubını işletecek olan 'kral' ya da 'kraliçe' aranıyor.
17.01.2022 Dünya
61 kişi gittikleri mekanda fırtına nedeniyle üç gündür mahsur
61 kişi gittikleri mekanda fırtına nedeniyle üç gündür mahsur İngiltere'nin en yüksek rakımlı pubına Cuma günü giren müşteriler, üç gündür buradan ayrılamadı. Toplam 61 kişi Arwen fırtınasıyla gelen kar yağışı nedeniyle pubda mahsur kalmış durumda.
29.11.2021 Dünya
Son dakika: Özgürlük Günü geldi çattı! Gece kulüpleri doldu taştı...
Son dakika: Özgürlük Günü geldi çattı! Gece kulüpleri doldu taştı... İngiltere'de vakaların bir haftada yüzde 52 oranında artmasına rağmen, uzun süredir beklenen Özgürlük Günü gelip çattığında gece kulüpleri doldu taştı. Gençler mekanların kapılarında uzun kuyruklar oluşturdu. Sosyal mesafe kuralı rafa kalktı, maskesiz İngilizler dans pistlerine akın etti.
19.07.2021 Dünya
Son dakika... Kabus geri döndü! Hınca hınç doldu...
Son dakika... Kabus geri döndü! Hınca hınç doldu... ABD'den İngiltere'ye dünyanın dört bir yanından gelen haberler paniği büyüttü ancak buna rağmen birçok yerde inanılmaz görüntüler ortaya çıktı.
10.10.2020 Dünya
Kapandı! Herkes evine döndü...
Kapandı! Herkes evine döndü... İngiltere'de bar, pub ve restoranların akşam saat 22.00'de kapılarını kapatmasıyla, başta Londra olmak üzere birçok şehrin sokakları ıssızlığa büründü.
25.09.2020 Dünya
Dört kız öğrenci evsiz bir adama saldırdı
Dört kız öğrenci evsiz bir adama saldırdı İngiltere’de 2004 yılından bu yana üniversiteli gençlerin bir akım haline getirdiği Carnage partileri bu kez oldukça tuhaf görüntülere sahne oldu. Gece yarısı sarhoş olan 4 kız öğrenci evsiz bir adama saldırdı.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri