Pubg Lite

Pubg Lite

Son dakika PUBG Lite haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan PUBG Lite gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan PUBG Lite haber sayfamızda...

Pubg Lite

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18 pubg lite haberi bulunmuştur.
PUBG Hesap Silme 2024: PUBG Mobile Hesabı Nasıl Kapatılır?
PUBG Hesap Silme 2024: PUBG Mobile Hesabı Nasıl Kapatılır? Çok oyunculu video oyunu PUBG son dönemlerde dünyanın en popüler oyunu haline geldi. 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanan PUBG Android ve iOS cihazlardan kolayca indirilerek oynanabiliyor. Oyuna bağlanırken Facebook, Google veya Misafir (Guest) olarak kaydolma imkanı sağlanıyor. Ancak oyundan sıkılanlar için hesap silme imkanı bulunuyor. Telefondan veya internet tarayıcıları üzerinden bu işlem kolayca halledilebiliyor. PUBG Mobile hesabı telefondan nasıl silinir? “PUBG Hesap Silme 2024” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi olabilirsiniz.
5.01.2024 Oyun
Excalibur Arena PUBG Lite Turnuvası başlıyor
Excalibur Arena PUBG Lite Turnuvası başlıyor Global arenanın en popüler oyunlarını oynayan amatör ve profesyonel oyunseverleri bir araya getirmek amacıyla oluşturulan "Excalibur Arena", ilk turnuvasını PUBG ile birlikte DLive platformunda gerçekleştiriyor.
16.09.2020 Oyun Dunyasi
PUBG Lite sistem gereksinimleri
PUBG Lite sistem gereksinimleri Battleroyal oyun türünü oyunseverlerle tanıştıran PUBG'nin düşük donanıma sahip olan bilgisayarlarda da oynanmasını sağlayan, PUBG Lite, sistem gereksinimleri neler?
8.06.2020 Oyun
Yarıyıl tatili oyuna yaradı
Yarıyıl tatili oyuna yaradı Dijital oyuna ilgi yarıyıl tatilinde arttı. Bu dönemde pek çok oyun da yeni özelliğini duyurdu. Mobile ilgi artarken, Türkiye’de en çok oynanan oyunlar PUBG Mobile, Call of Duty, Kelime Gezmece, 101 Okey plus şeklinde sıralandı
30.01.2020 Ekonomi
PUBG MOBILE LITE güncellemesi ile yeni harita geldi!
PUBG MOBILE LITE güncellemesi ile yeni harita geldi! PUBG MOBILE LITE’ın 0.14.1 güncellemesi büyük değişikliklerle geldi. Güncellemenin gerçekleştirileceği bölgelerdeki Mobil oyuncular, artık mobil battle royale fenomeni olan PUBG MOBILE’ın daha hafif ve hızlı sürümü olan PUBG MOBILE LITE’ın yeni haritası Golden Woods’ta yepyeni mücadelelere girebilecek.
20.09.2019 Oyun
PUBG LITE'a güncelleme geliyor! İşte yeni silahlar
PUBG LITE'a güncelleme geliyor! İşte yeni silahlar PUBG Corp'un ücretsiz ve her modern PC’de oynanabilen Battle Royale oyunu PUBG Lite 4 Haziran'da çıkacak güncellemesinde kullanıcıları birçok sürpriz bekliyor.
1.06.2019 Oyun Dunyasi
PUBG LITE Türkiye'de erişime açıldı!
PUBG LITE Türkiye'de erişime açıldı! PUBG Corp'un her modern bilgisayarda ücretsiz olarak oynanabilecek bir şekilde uyarladığı PUBG LITE, 9 Mayıs’ta başladığı ön kayıt sürecini bugün tamamladı ve oyun severlere açıldı.
23.05.2019 Oyun Dunyasi
PUBG Lite nedir? PUBG Lite nasıl oynanır?
PUBG Lite nedir? PUBG Lite nasıl oynanır? Gün itibariyle hakkında en çok arama yapılan konulardan biri olan PlayerUnknown's Battlegrounds ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki PUBG Lite nedir ve PUBG Lite nasıl oynanır?
22.05.2019 Gündem
PUBG LITE ne çıkacak? Ön kayıt için son tarih...
PUBG LITE ne çıkacak? Ön kayıt için son tarih... PUBG LITE’ın Türkiye ön kayıt sürecini 9 Mayıs’ta başlatan PUBG Corp, oyunun oyun severlerle buluşacağı tarihi açıkladı.
20.05.2019 Oyun Dunyasi
PUBG Lite ön kayıtları başladı!
PUBG Lite ön kayıtları başladı! PUBG Corp’un yeni, rekabetçi, hayatta kalma oyunu PUBG LITE, beta sürecine Türkiye’yi ekledi. Yalnızca masaüstü ve dizüstü PC’de oynanabilen oyunun, Türkiye ön kayıtları bugün başladı. Erken ön kayıt yapan oyuncuları ise sürpriz hediyeler bekliyor.
10.05.2019 Oyun
Tencent'in karı 13 yıl içinde ilk kez düştü
Tencent'in karı 13 yıl içinde ilk kez düştü Çin teknoloji devi Tencent Holding, ikinci çeyrek net karında % 2 düşüş açıkladı. Düşüş, yaklaşık 13 yıl içinde ilk oldu. Bunun nedeni olarak mobil oyunlardaki yavaş büyüme ve PC oyunlarındaki düşüş gösterildi.
16.08.2018 Teknoloji
PUBG Lite, orta segment Android telefonlara geliyor
PUBG Lite, orta segment Android telefonlara geliyor Tencent Games, PUBG Lite'ı giriş ve orta sınıf akıll telefonar için kullanıma sundu. PUBG Lite ile donanım özellikleri düşük cihazlarda PUBG'yi oynayabilirsiniz.
10.08.2018 Oyun
Oppo Reno 5 Lite incelemesi
Oppo Reno 5 Lite incelemesi Dünyanın önde gelen teknoloji devlerinden biri olan ve son olarak Türkiye'de de üretime başlayan Oppo, 'Made in Turkey' imzalı yeni akıllı telefonu Oppo Reno 5 Lite'ı kullanıcılarla buluşturdu. Şık tasarımı ile dikkat çeken Reno 5 Lite'ı yakından inceledik. Reno 5 Lite, arka yüzünde Made in Turkey yazan bir telefon ve bu açıdan bile bizce özel bir ilgiyi hak ediyor.
28.06.2021 Teknoloji
Apple Cumhuriyet Bayramı'na özel yerli içerikler yayınlayacak
Apple Cumhuriyet Bayramı'na özel yerli içerikler yayınlayacak Apple, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel çalışmasıyla kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Cumhuriyet’in 97. Yılında App Store ve Apple Music yerli uygulamalar, uygulama geliştiricileri ve yerli sanatçılar için özel içerikleri kullanıcılara sunacak.
28.10.2020 Apple
Yeni güncelleme ile PUBG Mobile Lite için bahar geliyor!
Yeni güncelleme ile PUBG Mobile Lite için bahar geliyor! PUBG Mobile Lite 0.16.0 güncellemesiyle oyuncular, Kiraz Çiçeği altında bulacakları Piknik Sepetleri, İşaret Fişekleri ve Boya Bombalarına bulmaya çalışacak. Yeni güncellemede aynı zamanda Varenga haritasına iyileştirmeler ve yeni özellikler ekliyor.
19.03.2020 Oyun
PUBG Mobile Lite Türkiye’de!
PUBG Mobile Lite Türkiye’de! Merakla beklenen PUBG Mobile Lite Türkiye’de kullanıma girdi.
9.08.2019 Oyun
PUBG Mobile hakkında her şey: PUBG Mobile nasıl oynanır?
PUBG Mobile hakkında her şey: PUBG Mobile nasıl oynanır? PUBG Mobil, uzun süredir oyuncuların en gözde video oyunlarından biri. Hem mücadeleci formatı hem de bireyselliği ön plana çıkaran PUBG Mobile için oyuncular her zaman taktiklere ihtiyaç duyuyor. "PUBG Mobile nasıl oynanır?" gibi pek çok soru, oyunu henüz oynamamış kişilerin aklına takılıyor. PUBG Mobil taktiklerini araştırdık, oyunun farklı sürümlerini değerlendirdik ve ipuçlarını derledik...
4.12.2018 Teknoloji
Alcatel 5 inceleme: Uygun fiyata satın alabileceğiniz en iyi telefonlardan biri
Alcatel 5 inceleme: Uygun fiyata satın alabileceğiniz en iyi telefonlardan biri Alcatel 5, iyi ekran ve sağlam tasarımının yanında uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor. Bu tarz bir bütçe dostu telefon için fazla şey sunuyor ve rekabeti kızıştırıyor.
10.09.2018 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Pubg Lite ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.