Queen

Queen

Son dakika Queen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Queen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Queen haber sayfamızda...

Queen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.534 queen haberi bulunmuştur.
Beyoncé’den ikinci perde
Beyoncé’den ikinci perde “Ben bir kadınım ve düşündüğümde konuşmalıyım” diyen Beyoncé, 29 Mart’ta çıkan “Cowboy Carter” albümüyle çok şey söylüyor ve tartıştırıyor.
30.03.2024 Pazar
Bir millletin destanı: Çanakkale
Bir millletin destanı: Çanakkale Bir milletin çocuğu, genci, kadını, erkeği ve yaşlısı ile cephe önünde ve gerisinde topyekûn varlığını ortaya koyduğu Çanakkale’de deniz savaşlarının kahramanlarından biri de Kıdemli Yüzbaşı Ahmet Saffet Bey’di.
17.03.2024 Gündem
İngiliz Kraliyet Donanması için bir utanç daha: Uçak gemisinde yangın çıktı
İngiliz Kraliyet Donanması için bir utanç daha: Uçak gemisinde yangın çıktı 3 milyar sterlinlik HMS Queen Elizabeth birkaç hafta içinde ikinci kez bir sorunla karşı karşıya kaldı, gemi onarım için rıhtımda beklerken alevler yükseldi.
10.03.2024 Dünya
Yerli uçak gemisinin tasarımı ne anlatıyor? 'KAAN'dan sonraki en büyük proje olur'
Yerli uçak gemisinin tasarımı ne anlatıyor? 'KAAN'dan sonraki en büyük proje olur' Geçtiğimiz günlerde Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamanın ardından gözler yerli imkanlarla tasarlanıp inşa edilmesi planlanan uçak gemisine döndü. Savunma ve Denizcilik Araştırmacısı Kozan Selçuk Erkan, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Dizayn Proje Ofisi tarafından paylaşılan fotoğraflar üzerinden uçak gemisi tasarımına ilişkin olası senaryoları Milliyet.com.tr'ye anlattı.
28.02.2024 Gündem
Lahey'de sıra Türkiye'ye geldi! Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Lahey'de sıra Türkiye'ye geldi! Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Haberler
Son dakika... Lahey'de sıra Türkiye'ye geldi! Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Son dakika... Lahey'de sıra Türkiye'ye geldi! Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Dünya
Elton John’un eşyaları sekiz milyon dolara satıldı
Elton John’un eşyaları sekiz milyon dolara satıldı Müzik efsanesi Elton John’un kişisel eşyaları New York’taki bir müzayedede sekiz milyon dolara satıldı. Gösterişli kostümleriyle, HIV/AIDS’le mücadeleye olan bağlılığıyla tanınan ve geçtiğimiz yıl sahnelere veda turnesini tamamlayan ünlü sanatçının en dikkat çeken parçalarından biri monogramlı gümüş botlar 100 bin dolara, 1970’lerden kalma glam rock tulum ise 12 bin 600 dolara alıcı buldu.
23.02.2024 Kültür Sanat
İstanbul Yenikapı açıklarında iki gemi çarpıştı!
İstanbul Yenikapı açıklarında iki gemi çarpıştı! İstanbul Boğazı'nda, geçen yıl denizi kirlettiği için 13 milyon lira ceza kesilen Libya bayraklı Kevalay Queen ro-ro gemisi, gece saatlerinde Fatih Yenikapı açıklarında Captain Adam 1 adlı 103 metre uzunluğundaki genel kargo gemisiyle çarpıştı.
2.02.2024 Gündem
Kadir Doğulu'dan 'çocuk' sorusuna yanıt: Yapmışlar işte ne güzel, büyütsünler bir de!
Kadir Doğulu'dan 'çocuk' sorusuna yanıt: Yapmışlar işte ne güzel, büyütsünler bir de! Amerika'dan yurda dönen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz günlerde oyuncu çiftin fanları, yapay zeka ile ikilinin çocukları olduğunu varsayarak fotoğraf oluşturmuştu. Doğulu, bu durumu hatırlatan muhabirlerin "Çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna esprili yanıt verdi.
31.01.2024 Cadde
İş Sanat’tan sıradışı konserler
İş Sanat’tan sıradışı konserler İş Sanat, “Sahne Hazır” sezonunda klasik müzik dünyasının önde gelen orkestralarını ve solistlerini, üç sıradışı konserle müzik tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.
29.01.2024 Advertorial
Neslihan Atagül onur konuğu oldu
Neslihan Atagül onur konuğu oldu Meslektaşı Kadir Doğulu ile 2016 yılında evlenen oyuncu Neslihan Atagül, Türk dizilerinin Latin Amerika ve dünya genelindeki başarılarının kutlandığı Turkish Drama Gala gecesinin onur konuğu olarak boy gösterdi.
23.01.2024 Cadde
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri Dünyanın en büyük dizi film içerik platformu Netflix pek çok farklı ülkede kaliteli yapımları ile adından söz ettiriyor. Televizyon kanallarını yapımları ile geride bırakan Netflix’in yeni dizi ve filmleri her geçen gün artıyor. IMBD listelerinde yukarı tırmanan Netflix’in kaliteli dizileri ve filmleri izleyenlerini ekran başına kitliyor. Yüzlerce Tük ve yabancı aksiyon, macera, bilim-kurgu, komedi, romantik, dram, gerilim, korku dalında yapımı içerisinde barındırıyor. Yabancı ve yerli Netflix dizi önerileri için “En İyi Netflix Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Priv İsimleri 2024... Havalı, Komik, Değişik, Cool, Kişiye Özel, Farklı Priv Hesap İsimleri - Priv Hesap Ne Demek?
Priv İsimleri 2024... Havalı, Komik, Değişik, Cool, Kişiye Özel, Farklı Priv Hesap İsimleri - Priv Hesap Ne Demek? Hiç şüphesiz sanal dünyanın en vazgeçilmez platformlarından bazıları da Twitter, Facebook ve Instagram. Bu ağların yaygınlaşması ile birlikte dilimize yeni terimler girmeye başladı. Bunlardan bir tanesi de priv kelimesidir. Priv hesap terimi sosyal medya kullanıcılarının ikincil hesaplarına verilen addır. Priv hesap sosyal medya kullanıcılarının ana hesabı değil ikincil hesaplarıdır. Ancak kullanıcılar bu priv hesap isimlerini bulurken çok zorluk çekmektedir. Tek kişilik kullanılabilen bu hesaplar 2 veya 3 kişilik gruplar halinde de kullanılabilir. Priv ne demek? “En İyi, Komik, Yabancı ve Türkçe Instagram Priv Hesap İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Sosyalmedya
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları Son yılların hiç şüphesiz en popüler oyunlarından bir tanesi olan PUBG dünya üzerinde olduğu gibi Türkiye’de de oldukça ilgi görüyor. PlayerUnknown's Battlegrounds’ın kısaltması olan PUBG bilgisayarda oynanabildiği gibi mobil üzerinden de oynanabilir. Oyunun kendisi kadar PUBG isimleri de önem taşıyor. Nicklerin oyunda önem taşımasının nedeni ise oyuncunun takıma olan bağlılığını gösteriyor. Değişik isim veya nicklerle dikkat çekmek ve etki bırakmak mobil oyunlarda önemlidir. Şekilli, havalı, güzel, Türkçe, kadın, erkek ve klan nickleri önerisi için ‘PUBG İsimleri ve Anlamları’ içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı oyuncuları ve seslendirmenleri kimler? Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı filminin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?
Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı oyuncuları ve seslendirmenleri kimler? Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı filminin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var? Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Carlos Saldanha ve Mike Thurmeier'ın yönetmen koltuğunda oturduğu animasyon türündeki filmin konusu merak ediliyor. Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı oyuncuları kimler ve filmin konusu nedir?
9.12.2023 Bilgi Rehberi
Bilim insanları, kan testinin organların hangi hızda yaşlandığını gösterebileceğini söylüyor
Bilim insanları, kan testinin organların hangi hızda yaşlandığını gösterebileceğini söylüyor Bilim insanları, bir kişinin iç organlarının ne kadar hızlı yaşlandığını anlamak ve hangilerinin yakında çalışmayı bırakabileceğini tahmin etmek için bir kan testi tasarlayabileceklerine inanıyorlar.
7.12.2023 Dünya
Dvorak ile Mozart’ın İstanbul buluşması
Dvorak ile Mozart’ın İstanbul buluşması Avrupa’nın tanınmış oda orkestralarından Wiener Concert-Verein, İstanbullu sanatseverlerle buluşmak için gün sayıyor.
1.12.2023 Kültür Sanat
Çanakkale Boğazı’nda gemi arızası
Çanakkale Boğazı’nda gemi arızası Çanakkale Boğazı’ndan geçen 146 metre uzunluğundaki ‘Kevalay Queen’ isimli yolcu gemisi, Karakova açıklarında makine arızası yaptı.
28.11.2023 Gündem
‘Dijital ikizler’ hayat kurtaracak
‘Dijital ikizler’ hayat kurtaracak Bilim insanları, 5 ila 10 yıl içinde kişiye özgü mümkün olan en iyi tedaviyi belirlemek için gerçek ilaç kullanmadan veya ameliyat olmadan üzerinde deneyler yapılabilen dijital ikizin mümkün olacağını açıkladı.
19.11.2023 Dünya
Müzik sadece müzik değildir
Müzik sadece müzik değildir Afrika’da kıtlık, nükleer savaş tehdidi, hızla yayılan AIDS... 1980’lerde bugün olduğu gibi tam olarak çözülemeyen sorunlarla mücadele ediliyordu. Sanatçılar, şarkı sözleriyle, konserlerle dünyanın sorunlarına sessiz kalmadı, ‘Biz Dünyayız’ dediler.
22.10.2023 Gündem
İntikamı acı değil tatlı ve temiz oldu! 'Civciv ezip ezmediğimizi soranlar çıktı'
İntikamı acı değil tatlı ve temiz oldu! 'Civciv ezip ezmediğimizi soranlar çıktı' Kendi adını taşıyan ilk ve tek albümünü 17 Ekim 1998'de yayınladığında başına geleceklerden habersizdi. "İntikamım çok acı olacak" sözleriyle bugün dahi hatırlanan Ayşe'nin 'Gör Bak' şarkısı kısa zaman içinde ortalığı sallamıştı. Albümü yayınlandığında Milliyet'e verdiği röportajda "İntikam almak doğru değil" demişti. Ancak yıllar içinde yaşadığı şeyler, şarkısındaki intikamı kendiliğinden ve tesadüfi bir şekilde gerçek kıldı. Üstelik intikamı acı değil, tatlı ve temiz oldu.
2.10.2023 Yaşam
Kullanıcı Adları – Instagram, Twitter, TikTok için En Güzel, Komik, İngilizce ve Türkçe Nickler
Kullanıcı Adları – Instagram, Twitter, TikTok için En Güzel, Komik, İngilizce ve Türkçe Nickler Kullanıcı adları özellikle Instagram, Facebook, Instagram, Twitter, TikTok gibi sosyal medya platformları, oyun ve forumlarda sıklıkla kullanılır. Kişinin profilini yansıtan bu kullanıcı adları bir bakıma internet kimlidir. Bu yüzden kullanıcı adı belirlerken bazı unsurlara dikkat edilmelidir. İşletmeler için açılan hesaplarda ise kitlenizi belirlemede yardımcı bir unsurdur. En güzel, cool, komik, İngilizce ve Türkçe kullanıcı adı önerileri için “Kullanıcı Adları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Teknoloji
NASA: 4.5 milyar yıllık asteroit örnekleri Dünya'ya getirildi; yaşamın başlangıcına ışık tutabilir
NASA: 4.5 milyar yıllık asteroit örnekleri Dünya'ya getirildi; yaşamın başlangıcına ışık tutabilir NASA'nın uzay aracı 4.5 milyar yıllık asteroit örneklerini Dünya'ya getirdi.
25.09.2023 Dünya
'Yaşamın kaynağı' mermiden 15 kat hızla Dünya'ya geliyor
'Yaşamın kaynağı' mermiden 15 kat hızla Dünya'ya geliyor Dünyadaki yaşama ışık tutacağı düşünülen Bennu isimli göktaşına ait tozlar bugün ABD'nin Utah eyaletine indirilecek. Bilim insanlarının heyecanla takip ettiği gelişme saatler içinde sonlanacak.
24.09.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Queen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.