Binlerce farenin yaşadığı tapınak Karni Mata
Binlerce farenin yaşadığı tapınak Karni Mata Hindistan'ın batısındak Racastan eyaletinde bulunan Karni Mata tapınağı, 25 bin fareye ev sahipliği yatıyor. Kutsal oldukları kabul edilen binlerce fare burada yaşamakta. Buradaki farelerin geçmiş yaşamlarında çocuk olduğuna inanılıyor.
4.11.2021 Tatil
Binlerce kuş esrarengiz biçimde öldü: Kuş gribi alarmı!
Binlerce kuş esrarengiz biçimde öldü: Kuş gribi alarmı! Çoğu Hint kazı olan yaklaşık bin 700 göçmen kuşun esrarengiz biçimlerde ölü bulunmasının ardından Hindistan'ın kuzeyindeki Himaçal Pradeş eyaletinin bazı kısımlarında turizm faaliyetleri durduruldu.
6.01.2021 Dünya
Korkutan görüntü! Çekirgeler istila etti
Korkutan görüntü! Çekirgeler istila etti Hindistan’da çekirge sürüleri Racastan ve Madya Pradeş eyaletlerini istila etti.
25.05.2020 Haberler
Kafası tencereye sıkışan küçük kızı kurtarma operasyonu
Kafası tencereye sıkışan küçük kızı kurtarma operasyonu Hindistan'ın Racastan eyaletinde 3 yaşındaki bir kız çocuğunun kafası tencereye sıkışınca köylüler seferber oldu.
12.12.2019 Haberler
Tribün çöktü: 5’i ağır 17 yaralı
Tribün çöktü: 5’i ağır 17 yaralı Hindistan’ın Racastan eyaletinde düzenlenen bir gösteride tribünün çökmesi sonucu 17 kişinin yaralandığı öğrenildi.
29.07.2018 Dünya
Hindistan'ın ünlü merdivenleri tehdit altında
Hindistan'ın ünlü merdivenleri tehdit altında Hindistan'ın batısında bulunan ve yüzlerce yıl önce yeraltı sularına erişmek için inşa edilen merdivenler bugün yok olma tehlikesiyle karşı karşıya. Racastan eyaletindeki bu yapılar son yıllarda turistlerin de dikkatini çekmeye başladı.
29.06.2018 Tatil
Ağaca bağlayıp, işkence ettiler!
Ağaca bağlayıp, işkence ettiler! Hindistan'ın Racastan eyaletine bağlı Ajmer'de genç bir kadın, fuhuş yaptığı iddiasıyla köylüler tarafından cezalandırıldı. Kadın köyün girişinde bir ağaca ibret olsun diye bağlandı. Saçları da traş edilen genç kadına köy halkı gelip geçerken hakaretler yağdırdı. Kadının küçük düşmesi ve bir ders alması için yapılan cezalandırma polisin gelmesiyle son buldu.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri