Radamel Falcao

Radamel Falcao

Son dakika Radamel Falcao haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Radamel Falcao gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Radamel Falcao haber sayfamızda...

Radamel Falcao

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.698 radamel falcao haberi bulunmuştur.
Dev Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler…
Dev Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler… Süper Lig’de tüm Türkiye’nin gözü kulağı bugün saat 19.00’da Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak Beşiktaş – Galatasaray derbisinde olacak.
3.03.2024 Futbol
Abdurrahim Albayrak yıllar sonra açıkladı: Burak Yılmaz'ı kamptan kaçırdım!
Abdurrahim Albayrak yıllar sonra açıkladı: Burak Yılmaz'ı kamptan kaçırdım! Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdürrahim Albayrak, TRT Spor'a birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
20.01.2024 Galatasaray
Dev Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de!
Dev Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Dev Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler…
24.12.2023 Futbol
Davinson Sanchez, Galatasaray'a transfer sürecini anlattı! 'Falcao ile konuştum'
Davinson Sanchez, Galatasaray'a transfer sürecini anlattı! 'Falcao ile konuştum' Galatasaraay'ın başarılı savunma oyuncusu Davinson Sanchez, sarı-kırmızılı takımın YouTube kanalında merak edilen sorulara yanıt verdi.
10.12.2023 Galatasaray
Icardi için Arjantin Milli Takımı iddiası! 'O akşam kaderi Galatasaray'ı takip etmeye başladı'
Icardi için Arjantin Milli Takımı iddiası! 'O akşam kaderi Galatasaray'ı takip etmeye başladı' İtalyan La Gazzetta dello Sport, Mauro Icardi'nin PSG'de yaşadığı düşüş sonrası Galatasaray'da yeniden Avrupa sahnesine dönüşünü ve inanılmaz yükselişini kaleme aldı. Icardi için Arjantin Milli Takımı iddiasına da yer verildi.
5.10.2023 Galatasaray
Yok artık Mauro Icardi! Jardel'in ardından Galatasaray formasıyla bir ilki başardı
Yok artık Mauro Icardi! Jardel'in ardından Galatasaray formasıyla bir ilki başardı Spor Toto Süper Lig'in 35'inci haftasında Galatasaray ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılıların yıldızı Mauro Icardi, Sivasspor maçında gösterdiği performansla 2000'den bu yana bir ilke imza attı.
21.05.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Alex Telles ihtimali! Transfer için sürpriz formül
Galatasaray'da Alex Telles ihtimali! Transfer için sürpriz formül Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Bu sırada İspanyol basınından sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Alex Telles'in yeniden Galatasaray'a dönebileceği öne sürüldü.
30.04.2023 Galatasaray
Eski Galatasaraylı Radamel Falcao'nun sürpriz yeni adresi! Sosyal medyadan duyurdular
Eski Galatasaraylı Radamel Falcao'nun sürpriz yeni adresi! Sosyal medyadan duyurdular Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra İspanya'da Rayo Vallecano forması giyen Radamel Falcao'nun kariyerine sürpriz bir adreste devam etmesi bekleniyor. İki tarafın son yaptığı açıklamalar, transfere yönelik söylentileri güçlendirmiş durumda.
29.04.2023 İspanya La Liga
7 yatak odası ve 9 banyosu var! Cristiano Ronaldo evini kiraya veriyor
7 yatak odası ve 9 banyosu var! Cristiano Ronaldo evini kiraya veriyor Transfer döneminde Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo, Arabistan'da yaşadığı için Madrid'deki lüks evini kiraya verme kararı aldı. Ronaldo'nun belirlediği ücret adeta dudak uçuklattı.
15.04.2023 Magazin
Lionel Messi açıkladı! 'Her şey olması gerektiği gibi olacak'
Lionel Messi açıkladı! 'Her şey olması gerektiği gibi olacak' PSG'nin dünya yıldızı Lionel Messi, Fransa temsilcisi ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek. Geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Messi, 'Her şey olması gerektiği gibi olacak' dedi. Öte yandan emeklilik hakkında dikkat çeken sözler kullandı.
15.04.2023 Fransa Ligue 1
Galatasaray'ın farklı zaferi sonrası öve öve bitiremedi: 11'de oynayacak ilk isim
Galatasaray'ın farklı zaferi sonrası öve öve bitiremedi: 11'de oynayacak ilk isim Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray, Kayserispor engelini 6-0'lık skorla geçti. Sarı-kırmızılıların farklı galibiyetini spor yazarları kaleme aldı. Galatasaray'da Mauro Icardi'nin performansı geceye damga vururken, usta kalem bir başka yıldızı öve öve bitiremedi.
15.04.2023 Galatasaray
Necati Ateş'ten Fernando Muslera yorumu! 'Bir tek seremonide gördüm'
Necati Ateş'ten Fernando Muslera yorumu! 'Bir tek seremonide gördüm' Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, Kayserispor ile kozlarını paylaştı. Heyecan dolu maçı sarı-kırmızılı ekip 6-0'lık skorla kazandı. Maçında ardından eski futbolcu Necati Ateş açıklamalarda bulundu ve Muslera hakkında dikkat çeken sözler kullandı.
15.04.2023 Galatasaray
Galatasaray - Kayserispor maçı sonrası eski hakem açıkladı: VAR'ı kutluyorum, hakem skandalını engelledi
Galatasaray - Kayserispor maçı sonrası eski hakem açıkladı: VAR'ı kutluyorum, hakem skandalını engelledi Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray, Kayserispor'u konuk etti. Karşılaşmada Mustafa Kürşad Filiz düdük çaldı. Mustafa Kürşad Filiz'in tartışmalı kararlarını eski hakemler yorumladı.
15.04.2023 Galatasaray
Maç sonu 3'lüsü Lucas Torreira ve Mauro Icardi'den
Maç sonu 3'lüsü Lucas Torreira ve Mauro Icardi'den Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi ile Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira, Kayserispor maçının ardından sarı-kırmızılı taraftarlara 3'lü çektirdi.
14.04.2023 Galatasaray
Antalyaspor'da Bertuğ Yıldırım fırtınası! Oyuna girdi, golünü attı
Antalyaspor'da Bertuğ Yıldırım fırtınası! Oyuna girdi, golünü attı Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor, Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta Antalyaspor'un genç yıldızı Bertuğ Yıldırım, gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti.
15.04.2023 Antalyaspor
Mauro Icardi transfer sorusunu cevapladı! Galatasaray'da kalacak mı?
Mauro Icardi transfer sorusunu cevapladı! Galatasaray'da kalacak mı? Galatasaray'ın Kayserispor'u 6-0 mağlup ettiği maçta hat-trick yapan Mauro Icardi müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu.
15.04.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan Kayserispor'a 2'nci kez aynı skor
Galatasaray'dan Kayserispor'a 2'nci kez aynı skor Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de evinde Kayserispor'u 6-0 mağlup ederken, rakibini 2. kez aynı skorla yendi.
14.04.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Nicolo Zaniolo gol sayısını 3'e çıkardı
Galatasaray'da Nicolo Zaniolo gol sayısını 3'e çıkardı Galatasaray’ın İtalyan futbolcusu Nicolo Zaniolo, Kayserispor maçında attığı golle sarı-kırmızılı forma ile 3. golünü kaydetti.
15.04.2023 Galatasaray
Galatasaray - Kayserispor maçını 42 bin 379 taraftar izledi
Galatasaray - Kayserispor maçını 42 bin 379 taraftar izledi Galatasaray ile Kayserispor arasında Nef Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı 42 bin 370 taraftar takip etti.
14.04.2023 Galatasaray
Kerem Aktürkoğlu'nun Süper Lig'deki 8'inci gol sevinci
Kerem Aktürkoğlu'nun Süper Lig'deki 8'inci gol sevinci Galatasaray’ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Kayserispor maçında rakip ağları havalandırdı ve bu sezon Süper Lig’deki 8. golünü kaydetti.
14.04.2023 Galatasaray
Galatasaray evindeki yenilmezliğini 13 maça çıkardı
Galatasaray evindeki yenilmezliğini 13 maça çıkardı Galatasaray, Kayserispor galibiyetiyle Spor Toto Süper Lig’de evindeki yenilmezliğini 13 maça çıkardı.
14.04.2023 Galatasaray
Milot Rashica, Süper Lig'de 3'üncü golünü attı
Milot Rashica, Süper Lig'de 3'üncü golünü attı Galatasaray’ın Kosovalı futbolcusu Milot Rashica, Kayserispor maçında kaydettiği golle bu sezon sarı-kırmızılı formayla ligde 3. gol sevincini yaşadı.
14.04.2023 Galatasaray
Mauro Icardi damgası! Galatasaray'da Radamel Falcao'dan sonra bir ilk
Mauro Icardi damgası! Galatasaray'da Radamel Falcao'dan sonra bir ilk Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray, Kayserispor'u konuk etti. Heyecan dolu karşılaşma gol yağmuruna sahne oldu. Sarı-kırmızılıların Arjantinli santrforu Mauro Icardi ilk yarıda gösterdiği performansla gecenin kahramanı oldu.
15.04.2023 Galatasaray
İspanyol basını yazdı! İşte Falcao'nun yeni adresi
İspanyol basını yazdı! İşte Falcao'nun yeni adresi Ülkemizde bir dönem Galatasaray forması da giyen Radamel Falcao'nun geleceği için sürpriz bir iddia gündeme geldi.
1.03.2023 Dünyadan Futbol
Carlo Ancelotti'den skandala tepki! 'Türkiye'ye de saygısızlık'
Carlo Ancelotti'den skandala tepki! 'Türkiye'ye de saygısızlık' Türkiye ve Suriye'deki deprem felaketi nedeniyle hayatını kaybeden insanlar için İspanya La Liga'da maç öncesinde saygu duruşu yapıldı. Osasuna - Real Madrid maçındaki skandal sonrası Carlo Ancelotti tepki gösterdi.
21.02.2023 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri

Radamel Falcao ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.