Raf

Raf

Son dakika raf haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan raf gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan raf haber sayfamızda...

Raf

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.022 raf haberi bulunmuştur.
Tatlı, şeker, çikolata bagajda satılmaz! Uzmanlar uyarıyor
Tatlı, şeker, çikolata bagajda satılmaz! Uzmanlar uyarıyor Bayram için tatlı, şeker, çikolata alışverişi başlar başlamaz, merdiven altı üretim yapanlar da ortaya çıktı. Uzmanlar, tüketiciyi piyasada ortalama fiyat aralıklarına dikkat etmesi konusunda uyarıyor.
7.04.2024 Ekonomi
Cin Suresi Okunuşu ve Anlamı: Cin Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali
Cin Suresi Okunuşu ve Anlamı: Cin Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali Cin Suresi, içeriği bakımından Kur’an-ı Kerim’de yer alan diğer surelerden oldukça farklılık göstermektedir. Bu bağlamda sure içerisinde genellikle cin kabilesinden bahsedilmektedir. Surenin ismi de bu içeriğinden gelmektedir. Cin Suresi, Mekke devrinde; Araf Suresi ile Yasin Suresi’nin arasında tebliğ olunmuştur. Kur’an-ı Kerim’de 72. sırada bulunan Cin Suresi toplamda 28 ayet-i kerimeden meydana gelmektedir. Her türlü manevi rahatsızlığa ve düşmanlığa karşı, nazar ve şeytanın şerrinden korunmak için Cin Suresi’nin okunması tavsiye edilmektedir. Bu bağlamda Cin Suresi oldukça faziletli bir kelam olarak bilinmektedir. Cin Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, tefsiri, diyanet meali ile ilgili detaylı bilgiye içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
İngiltere'den bir ilk: Gazze'ye havadan yardım indirildi
İngiltere'den bir ilk: Gazze'ye havadan yardım indirildi İngiltere, İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'ne 10 tondan fazla gıda malzemesi bırakarak, ilk kez havadan insani yardım yaptı.
26.03.2024 Dünya
Ölen oğlunun adına 13 kütüphane açtı! Şimdi muhtar adayı
Ölen oğlunun adına 13 kütüphane açtı! Şimdi muhtar adayı Trafik kazasında kaybettiği oğlu için 12 yıl önce ilk kütüphaneyi açan muhtar adayı İbrahim Irmak, zaman içerisinde açtığı kütüphane sayısını 13’e çıkartarak binlerce kitabı kitapseverlerle buluşturdu.
17.03.2024 Gündem
Ultra ‘bombalar’
Ultra ‘bombalar’ 10 milyon kişinin incelendiği araştırmaya göre, “ultra işlenmiş gıda” denilen ve genellikle paketlenip ambalajlı satılan yiyecekler, tam 32 hastalığa neden olabiliyor.
1.03.2024 Dünya
Kadın kooperatiflerinin ürünleri market raflarında
Kadın kooperatiflerinin ürünleri market raflarında ŞOK Marketler, daha güçlü bir gelecek için kadınların ekonomiye katılımını artırmak ve fırsat eşitliğine katkıda bulunmak amacıyla “Şok’ta Ben de Varım” projesinin kapsamını genişletti. Türkiye’nin deprem bölgesi başta olmak üzere, farklı yörelerindeki kadın kooperatiflerinden kadınların ürettiği el emeği ürünler, seçili ŞOK mağazalarında satışa sunuldu.
19.02.2024 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli: CHP ile DEM'in ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyun
MHP lideri Bahçeli: CHP ile DEM'in ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyun Ankara'da konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "CHP demek DEM demektir. CHP ile DEM'in ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyundur. Hesapları tutmaz." dedi.
11.02.2024 Gündem
Dilek Duası Oku Dinle | Dileklerin Kabul Olması için Okunacak Dualar ve Anlamları Nelerdir?
Dilek Duası Oku Dinle | Dileklerin Kabul Olması için Okunacak Dualar ve Anlamları Nelerdir? Dileklerin kabul olunması için okunacak dua müslümanlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim'in her ayeti her duası şifa ve rahmet olarak Allahü Teala tarafından bildirilmiştir. İşi olmayan, evlenmek isteyen, güzel bir gelecek isteyen veya bunun gibi birçok dileği olan müslümanlar Dilek duası nedir, dileklerin kabul olunması için hangi dualar okunur sorusuna yanıt arıyor. İşte Dilek duası okunuşu...
5.02.2024 Dualar
Muharrem İnce'den seçimlerle ilgili açıklama! 'Muhalefet hüsrana uğrayacak'
Muharrem İnce'den seçimlerle ilgili açıklama! 'Muhalefet hüsrana uğrayacak' Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Muhalefet bu seçimde hüsrana uğrayacak. Benim gördüğüm bu. Şaşkınlıkla izliyorum” açıklamasında bulundu. İnce, ittifak için CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştüklerini de belirtti.
5.02.2024 Gündem
Margarinde ‘lezzet’ ve ‘keyf’e yasak
Margarinde ‘lezzet’ ve ‘keyf’e yasak Tarım ve Orman Bakanlığı, margarinlerin üzerinde yer alan ‘tereyağı keyfi’, ‘tereyağı lezzeti’ gibi tüketiciyi yanıltan etiketlemelere yasak getiriyor. Taklidi önlemek amacıyla ballar da Nükleer Manyetik Rezonans cihazından geçecek.
31.01.2024 Gündem
Yoğurda hücum! Üretim arttı ihracat yükseldi...
Yoğurda hücum! Üretim arttı ihracat yükseldi... Türkiye’de yoğurt üretimi artıyor, ihracatı yükseliyor. Tüketicilerin farklı çeşit yoğurtlara ilgisi çoğalırken son dönemde az yağlı yoğurt büyük talep görüyor.
26.01.2024 Ekonomi
Patates ihtiyacı Kapadokya'daki depolardan karşılanıyor
Patates ihtiyacı Kapadokya'daki depolardan karşılanıyor Kapadokya bölgesinde bulunan 1321 ruhsatlı ve 2 milyon ton kapasiteli yer altı doğal soğuk hava depoları, Türkiye'nin patates ihtiyacının büyük bir kısmını karşılıyor. Farklı yörelerden hasat edilen yaklaşık 1 milyon 600 bin ton patates, bölgeye özgü tüf kayaların oyulması suretiyle oluşturulan doğal soğuk hava depolarında saklanıyor.
19.01.2024 Ekonomi
‘Çorbaya limon değil kimyasal sıkıyorlardı’
‘Çorbaya limon değil kimyasal sıkıyorlardı’ Adana ve Mersin’deki limon üreticileri, düşük fiyat nedeniyle limonları dalda kalınca limon ağaçlarını söktü.
12.01.2024 Gündem
Çiçek ihracatında 2024 hedefi 160 milyon dolar
Çiçek ihracatında 2024 hedefi 160 milyon dolar Kesme çiçek sektörü, 150 milyon dolar gelir hedeflediği 2023 yılında, 73 ülkeye 135 milyon dolarlık 650 milyon dal çiçek ihraç etti. Raf ömrü azalan çiçekleri çöpe atmayıp gonca halde Yunanistan başta olmak üzere eğlence mekanlarının yoğun olduğu ülkelere daha düşük ücretlerle ihraç eden sektör, 2024 yılında 160 milyon dolar gelir hedefliyor.
11.01.2024 Ekonomi
YASİN SURESİ OKU, Yasin Suresi Tamamı Okunuşu, Türkçe Anlamı, Diyanet Meali ve Arapça Yazılışı!
YASİN SURESİ OKU, Yasin Suresi Tamamı Okunuşu, Türkçe Anlamı, Diyanet Meali ve Arapça Yazılışı! Müslüman alemi için en önemli surelerden birisi de Yasin Suresi'dir. Mekke döneminden inen Yasin Suresini okumak faydaları ve fazileti oldukça çoktur. Yasin Suresi adını ilk ayette geçen “Ya-Sin” harflerinden almaktadır. Yasin, başlıca insanın sorumlulukları, vahiy, Hz. Muhammed, Allah’ın birliğini ve kudretini gösteren deliller, öldükten sonra dirilme, kıyamet, hesap ve ceza konusu edilmektedir. İslam aleminde vefat eden kişinin arkasından okunur. Yasini Şerif Türkçe tefsiri, Arapça yazılışı, fazileti, diyanet meali için "Yasin Suresi Okunuşu Ve Anlamı" içeriğimize göz atabilirsiniz.
10.01.2024 Bilgi Rehberi
Emekli, memur ve asgari ücret artışı sonrası gözler özel sektörde! İşte yeni zam tahmini
Emekli, memur ve asgari ücret artışı sonrası gözler özel sektörde! İşte yeni zam tahmini Yeni yılın gelmesi ile birlikte çalışan, emekli, memur pek çok kesimin zam oranları belli oldu. Asgari ücrete yüzde 49.11, memur ve memur emeklisine yüzde 49.25 oranında zamlar yapıldı. Geride bir tek özel sektör çalışanlarının yeni maaşları kaldı. Peki özel sektöre ne kadar zam olacak? Asgari ücretin üzerinde maaş alanlar ne kadar zam alacak? İşte detaylar...
9.01.2024 Ekonomi
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duyguları arasında anne baba olmak yer alıyor. Yeni aile bireylerini kucağına alacağı günü sayan anne ve baba adayları çocuklarına ne isim vereceği konusunda da kafa koruyor. En güzel ve en anlamlı isimleri çocuklarına vermek isteyen aileler seçici oluyor. Keşfedilmemiş isimler, duyulmamış, değişik, nadir bulunan isimler anne ve baba adaylarının tercihi oluyor. İsimlerin dışında anlamlarına da dikkat ediliyor. S harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları kız isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında özen gösteriyor. S harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Peynir küflenmesini engelleyen tüyo! Çabucak küfleniyorsa kabına bunu yapın
Peynir küflenmesini engelleyen tüyo! Çabucak küfleniyorsa kabına bunu yapın Kahvaltı sofraları ve sandviçlerin vazgeçilmezi peyniri her ne kadar buzdolabında saklasam da bozluyor diyorsanız bu yöntemi deneyin. Peynirin küflenmesini engelliyor…
27.12.2023 Püf Noktası
Bakan Bolat araç piyasasına yansıyan indirim oranını açıkladı
Bakan Bolat araç piyasasına yansıyan indirim oranını açıkladı Ticaret Bakanı Ömer Bolat canlı yayında önemli açıklamalarda bulunarak araç piyasasında yapılan indirim oranını açıkladı.
27.12.2023 Ekonomi
Erdoğan: Terörle yol yürüyenlere meydanı bırakmayız
Erdoğan: Terörle yol yürüyenlere meydanı bırakmayız Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ne Kandil ve Suriye’deki terör baronlarının ne de bu hainlerin yularını ellerinde tutanların bizi yolumuzdan alıkoymalarına müsaade etmeyeceğiz... Bölücü hainlere kapıkulu olanlara meydanı asla bırakmayacağız” dedi.
26.12.2023 Gündem
Kendi toniğinizi şipşak hazırlayın! Salatalık suyu ekleyince daha iyi temizliyor
Kendi toniğinizi şipşak hazırlayın! Salatalık suyu ekleyince daha iyi temizliyor Yüz tonikleri cilt bakımı rutininizin hafife alınan ancak önemli bir parçasıdır. Yalnızca gözeneklerinizi açıp sıkılaştırmakla kalmaz, aynı zamanda cildinizin pH seviyesini dengeler ve doğal bir parlaklık verir. Tonikleri günde 2 kez kullanmanız gerektiğini göz önünde bulundurursak, raf ömrü kısa ve pahalı olanlar yerine kolayca hazırlanan ev yapımı tonikler hazırlamaya ne dersiniz?
25.12.2023 Cilt Bakımı
Bakan Bolat'tan konut ve araç fiyatlarına ilişkin açıklama!
Bakan Bolat'tan konut ve araç fiyatlarına ilişkin açıklama! Ticaret Bakanı Ömer Bolat, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Bakan Bolat konut ve araç fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
23.12.2023 Haberler
Bakan Bolat'tan konut ve araç fiyatlarına ilişkin açıklama!
Bakan Bolat'tan konut ve araç fiyatlarına ilişkin açıklama! Ticaret Bakanı Ömer Bolat, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Bakan Bolat konut ve araç fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
23.12.2023 Ekonomi
Ekmeklerin küflenmesini engelleyen tüyo! Bir tane koymak yetiyor
Ekmeklerin küflenmesini engelleyen tüyo! Bir tane koymak yetiyor Türk mutfağının vazgeçilmezi hiç şüphesiz ekmek. Sabah akşam her öğünde tüketilen ekmeğin yanlış muhafaza edilmesi küf sorununu beraberinde getiriyor. Ekmeklerin küflenmesini bu yöntemle engelleyebilirsiniz.
18.12.2023 Püf Noktası

Benzer Haber Etiketleri

Raf ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.