Rakam

Rakam

Son dakika rakam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rakam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rakam haber sayfamızda...

Rakam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 26.439 rakam haberi bulunmuştur.
Bodrum'da sezonda günlük 1 milyon liraya kiralık villa
Bodrum'da sezonda günlük 1 milyon liraya kiralık villa Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da yaz sezonun gelmesiyle sezonluk daire ve villa fiyatlarında artış yaşandı. TÜRSAB Bodrum Bölge Temsilcisi Mustafa Demir, "Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 liradan başlıyor, villalarda ise bu rakam 1 milyon liralara kadar çıkıyor" dedi.
24.04.2024 Haberler
Tesla'nın ilk çeyrek net geliri düştü
Tesla'nın ilk çeyrek net geliri düştü Tesla'nın ilk çeyrek net geliri %55 düştü, ancak şirketin yeni ve daha uygun fiyatlı araçların üretimini hızlandıracağını açıklamasıyla seans sonrası işlemlerde hisse senedi fiyatı yükseldi.
24.04.2024 Uzmanpara
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı Fenerbahçe'de sergilediği performans ile Avrupa'nın birçok kulübünün dikkatini çeken İsmail Yüksek'in talipleri artıyor. Milli futbolcu için sarı-lacivertli ekibe gelen teklif ortaya çıktı.
22.04.2024 Fenerbahçe
Meclis'te gündem fahiş fiyat! Ağır yaptırımlar geliyor
Meclis'te gündem fahiş fiyat! Ağır yaptırımlar geliyor TBMM’de salı günü 23 Nisan nedeni ile özel oturum gerçekleştirilecek. Önemli yasa tekliflerinin görüşüleceği haftada gözler ticaret kanunda yapılacak düzenlemelerde. Fahiş fiyatla mücadeleye yönelik adımlara bir yenisi daha eklenecek. Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyatla mücadele yasası" için çalışmalara başladı. Yeni düzenlemeyle Türkiye genelindeki fahiş fiyat cezalarının tamamı artırılacak.
21.04.2024 Haberler
Meclis'te gündem fahiş fiyat! Ağır yaptırımlar geliyor
Meclis'te gündem fahiş fiyat! Ağır yaptırımlar geliyor TBMM’de salı günü 23 Nisan nedeni ile özel oturum gerçekleştirilecek. Önemli yasa tekliflerinin görüşüleceği haftada gözler ticaret kanunda yapılacak düzenlemelerde. Fahiş fiyatla mücadeleye yönelik adımlara bir yenisi daha eklenecek. Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyatla mücadele yasası" için çalışmalara başladı. Yeni düzenlemeyle Türkiye genelindeki fahiş fiyat cezalarının tamamı artırılacak.
21.04.2024 Ekonomi
Yeraltında su alarmı
Yeraltında su alarmı Doğada yenilebilir kaynak olan yeraltı suları elde edilmesi pratik ve arıtım masraflarının az olması nedeniyle tercih edilse de, kontrolsüz su çekimleri, tarımsal ilaç ve gübre kullanımının kontrolsüz bir şekilde artması ve kentleşmenin yarattığı sorunlar yeraltı sularının kirliliği için büyük bir tehlike yaratıyor.
21.04.2024 Gündem
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik Irak ziyaretinin iki ayağı olacak. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Erdoğan'ın ziyaretinin detaylarını aktardı.
19.04.2024 Gündem
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama UEFA Konferans Ligi'nde yarı finalin kapısından dönen Fenerbahçe kasasına giren rakam belli oldu. Öte yandan bütün Türk takımlarının UEFA'dan ne kadar gelir elde ettiği de ortaya çıktı.
19.04.2024 Galatasaray
'Türk ordusunun etkinliği ve caydırıcılığı daha da artacaktır'
'Türk ordusunun etkinliği ve caydırıcılığı daha da artacaktır' Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 'İnsanlı Hava Platformları İmza Töreni'nde konuşarak, "Türkiye, artık kendi savaş uçağını, eğitim ve jet uçaklarını, helikopterlerini üretebilen dünyanın sayılı ülkelerinden biri oldu. Söz konusu ürünlerin seri üretiminin başlaması ve envantere girmesiyle semaların yılmaz koruyucusu olan Hava Kuvvetlerimiz, Türkiye'nin hak ve menfaatlerini daha güçlü şekilde koruyacak, Türk ordusunun etkinliği ve caydırıcılığı daha da artacaktır" şeklinde konuştu.
18.04.2024 Gündem
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da futbol yaşamını sürdüren Portekizli efsane oyuncudan eski takımı Juventus'a kötü haber geldi. CR7 eski takımına açtığı davayı kazandı.
18.04.2024 İtalya Serie A
Frankfurt, Barış Alper Yılmaz için kesenin ağzını açtı! Dev rakam
Frankfurt, Barış Alper Yılmaz için kesenin ağzını açtı! Dev rakam Bu sezon Galatasaray'da başarılı bir performans ortaya koyan ve Avrupa'dan birçok kulübün transfer listesinde yer alan Barış Alper Yılmaz'a yeni bir talip daha çıktı.
18.04.2024 Galatasaray
2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ SON DAKİKA: Öğretmen Atama takvimi kadro ve branş dağılımı belli oldu mu? MEB Bakanı Yusuf Tekin'den açıklama
2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ SON DAKİKA: Öğretmen Atama takvimi kadro ve branş dağılımı belli oldu mu? MEB Bakanı Yusuf Tekin'den açıklama 2024 Öğretmen atamaları için gözler atama takvimine çevrildi. Dün gerçekleştirilen olan Kabine Toplantısı'nda sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Öğretmen atamaları çok fazla uzamayacak, yakında bir miktar arama yapacağız ifadelerini kullanmıştı. Bugün Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den yeni bir açıklama geldi. Peki 2024 Öğretmen atama takvimi açıklandı mı? Kadro ve Branş dağılımı belli oldu mu?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Tek kurabiye 110 lira olur mu? 'Dışarıda yemiyoruz' boykotu
Tek kurabiye 110 lira olur mu? 'Dışarıda yemiyoruz' boykotu Restoran veya kafelerde vatandaşa gelen hesaplar, dudak uçuklatıyor.
18.04.2024 Gündem
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı suskunluğunu bozdu. Milli orta saha, UEFA Konferans Ligi'nde yarı final aşamasında Fenerbahçe ile eşleşmek istediğini dile getirdi. Yusuf Yazıcı'nın Arda Güler ile ilgili itirafı dikkat çekti.
17.04.2024 Konferans Ligi
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
Galatasaray'da Reşit Ömer Kükner'den Fenerbahçe önerisi! 'Urfa'da korkup kaçtılar'
Galatasaray'da Reşit Ömer Kükner'den Fenerbahçe önerisi! 'Urfa'da korkup kaçtılar' Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda Divan Kurulu Üyesi Reşit Ömer Kükner'den Fenerbahçe önerisi geldi.
17.04.2024 Galatasaray
Manchester City-Real Madrid maçı öncesi Arda Güler'in videosu viral oldu!
Manchester City-Real Madrid maçı öncesi Arda Güler'in videosu viral oldu! UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City ile Real Madrid, Etihad Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşma öncesi Arda Güler'in de aralarında yer aldığı Real Madridli futbolcuların videosu sosyal medyada viral oldu.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarıyla ilgili önemli açıklama yaptı. Tekin; "Öğretmen atamasında takvim ve sayı belli değil. Hazine ve Maliye bakanımızla da değerlendireceğiz" dedi.
17.04.2024 Haberler
ÖZEL | Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu! İşte kasaya girecek dev rakam
ÖZEL | Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu! İşte kasaya girecek dev rakam Okan Buruk’un ilk teknik direktörlüğünde takıma girmekte bile zorlanan, Rezerv Lig’de şans bulan Barış Alper Yılmaz, 1.5 yılda değerine değer kattı. Avrupa Şampiyonası’nda da başarılı olması beklenen futbolcudan beklenen bonservis bedeli ortaya çıktı.
17.04.2024 Galatasaray
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öğretmen atamalarına ilişkin açıklaması üzerine Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Oturup Cumhurbaşkanımızla değerlendirme yapacağız sonrasında sayı açıklanır. Hazine ve Maliye Bakanımızın da olması lazım bu toplantıda. Belli bir sayı olsaydı Cumhurbaşkanımız söylerdi” dedi.
17.04.2024 Gündem
Barcelona-PSG maçında Araujo'dan olay hareket! İlkay Gündoğan tepki gösterdi
Barcelona-PSG maçında Araujo'dan olay hareket! İlkay Gündoğan tepki gösterdi Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Barcelona 3-2'nin rövanşında kendi sahasında PSG'ye 4-1 yenildi, dev organizasyona havlu attı. Mbappe 2 golle yıldızlaşırken, kırmızı kart gören Araujo'nun yaptığı hareket çok konuşuldu. İlkay Gündoğan 90 dakika sonrası takım arkadaşına tepki gösterdi.
17.04.2024 İspanya La Liga
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, Okan Buruk'a söz verdi
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, Okan Buruk'a söz verdi Süper Lig'de Alanyaspor'u mağlup eden Galatasaray'da gündem Kerem AKtürkoğlu'nun performansı. Yıldız isim Okan Buruk ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.
17.04.2024 Galatasaray
Borsada Rönesans dönemi başlayacak
Borsada Rönesans dönemi başlayacak Portföyündeki iddialı AVM’lerle, borsadaki GYO rekabetine renk katmayı hedefleyen Rönesans Gayrimenkul Yatırım (RGY), hızlı büyümeye oynayacak.
17.04.2024 Ekonomi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan açıklamalarında öğretmen atamalarına ilişkin de konuştu.
16.04.2024 Gündem
Morgan Stanley'in karı yükseldi
Morgan Stanley'in karı yükseldi Morgan Stanley'in karı ilk çeyrekte, gelirin iki kattan fazla arttığı hisse senedi yükleniciliği öncülüğünde yatırım bankacılığındaki canlanmanın etkisiyle yükseldi.
16.04.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Rakam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.