Ramazan ayı hangi tarihte başlayacak? 2018 Ramazan Bayramı ne zaman?
Ramazan ayı hangi tarihte başlayacak? 2018 Ramazan Bayramı ne zaman? Müslüman alemi Ramazan ayı için gün saymaya başladı. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de milyonlarca kişi bu kutlu ayın ne zaman başlayacağını merak ediyor ve gündemde sıkça araştırıyor. Peki Ramazan Bayramı 2018 yılında ne zaman?
6.05.2018 Gündem
1 Mayıs (İşçi Bayramı) resmi tatil mi? 30 Nisan'da tatil olacak mı?
1 Mayıs (İşçi Bayramı) resmi tatil mi? 30 Nisan'da tatil olacak mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün bu yıl salı gününe denk gelmesi akıllara 30 Nisan Pazartesi gününün de tatil olabileceği sorusunu getirdi. Hem çalışanlar hem de öğrenciler hafta sonu ile birleştirebilecekleri 4 günlük tatil haberini bekliyor... Yetkililer ne diyor? 30 Nisan tatil mi? Peki 2018 yılında kaç gün resmi tatil kaldı? İşte tüm yanıtlar...
29.04.2018 Gündem
2018 resmi tatiller belli oldu! 2018 yılında kaç gün tatil olacak?
2018 resmi tatiller belli oldu! 2018 yılında kaç gün tatil olacak? Kurban Bayramı tatili Bakanlar Kurulu kararıyla 10 güne çıkarılmıştı. Türkiye'nin en uzun tatili dün bitti. Çalışanlar şimdiden gelecek sene bayramların hangi güne geldiğini hesaplamaya başladı. 2018'de çalışanları hafta sonları dahil tam 116 gün tatil bekliyor. Üstelik Kurban Bayramı tatili yine 9 gün...
7.09.2017 Ekonomi
Eşi, sevgilisiyle tetikçi tutup öldürmüş! Ağabeyden kan donduran yeni iddia
Eşi, sevgilisiyle tetikçi tutup öldürmüş! Ağabeyden kan donduran yeni iddia İzmir’de, kamyonetinde, eşi Anıl Akgül'ün (42) sevgilisi Rojhat Kızılban'ın (35) tuttuğu tetikçi Gültekin Uslu (45) tarafından öldürülen Mehmet Akgül'ün (49), 20 gün önce boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Kızılban ve Uslu'nun ardından Anıl Akgül de tutuklandı. Mehmet Akgül'ün ağabeyi Hasan Akgül (53), "2018 yılından beri bu kişiyle berabermiş. Bu kişiler, kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş" dedi.
14.04.2024 Gündem
Tolga Karel beşinci kez baba oluyor!
Tolga Karel beşinci kez baba oluyor! Yayınlandığı dönem izleyicileri ekran başına kilitleyen 'Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan Tolga Karel, oyunculuğu bırakıp, Amerika'da TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Daha sonra kendi işini kuran ve Sarah Scott'la sekiz yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Karel'den sevindirici haber oldu.
11.04.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile Dem arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile Dem arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim Yozgat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP ile DEM arasında tam bir siyasi dalavere ortamının hakim olduğunu söyledi.
26.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: SGK'ya en borçlu 5 belediyenin tamamı CHP'li belediyeler
Bakan Işıkhan: SGK'ya en borçlu 5 belediyenin tamamı CHP'li belediyeler SGK'ya en borçlu 5 belediyenin tamamının CHP'li belediyeler olduğunun altını çizen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin prim borcu, son 5 yılda 20 katına çıkmış. Ankara Büyükşehir Belediyesi, iflas bayrağını çekmiş vaziyette. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve diğer CHP'li belediyeler de aynı durumda" dedi.
26.03.2024 Ekonomi
CHP lideri Özel: Umudun, sevginin ittifakıyız
CHP lideri Özel: Umudun, sevginin ittifakıyız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Trabzon'a geldi.
20.03.2024 Gündem
İkramiyede ‘dilekçe’ detayı! Emeklilik hesabı yapanın sayılı günü kaldı
İkramiyede ‘dilekçe’ detayı! Emeklilik hesabı yapanın sayılı günü kaldı Milyonlarca emekliyi ilgilendiren bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı. Peki kim ne kadar ödeme alacak? EYT’li, dul ve yetim aylığı alanlar, birden fazla emekli aylığı alanlar, iş görmezlik raporu olanlar ne kadar ikramiye alacak? Konuyla ilgili merak edilenleri Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz tek tek açıkladı. Yılmaz yeni emekli olacaklar için ‘dilekçe’ uyarısında bulundu. İşte detaylar...
19.03.2024 Ekonomi
Özgür Özel Zonguldak'ta konuştu! 6 Şubat madencileri unutulmadı
Özgür Özel Zonguldak'ta konuştu! 6 Şubat madencileri unutulmadı CHP lideri Özgür Özel, yerel seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak’ta Madenci Anıtı’nda miting düzenledi.
9.03.2024 Gündem
16 milyon emekli merakla bekliyor! İşte zamlı ikramiyeler için konuşulan tarih
16 milyon emekli merakla bekliyor! İşte zamlı ikramiyeler için konuşulan tarih Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024 yılı için geçerli olan zamlı ikramiye tutarlarını duyurdu. Erdoğan, bayram ikramiyelerinin yüzde 50 artışla 3 bin TL’ye çıkarıldığını açıkladı. Peki ikramiyede yasal süreç nasıl işleyecek, ödemeler ne zaman yapılacak? Yeni emeklilik başvurusu yapanlar da ikramiyeden yararlanacak mı? İşte detaylar...
19.02.2024 Ekonomi
Gözler zamlı bayram ikramiyelerinde! Yeni emekliler ve EYT’liler ikramiye alacak mı?
Gözler zamlı bayram ikramiyelerinde! Yeni emekliler ve EYT’liler ikramiye alacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram ikramiyelerinin 3 bin TL’ye çıkarıldığını duyurdu. Peki ikramiyeler hesaplara ne zaman yatırılacak, ikramiyelerden EYT’liler ve yeni emekliler de yararlanacak mı?
18.02.2024 Haberler
Gözler zamlı bayram ikramiyelerinde! Yeni emekliler ve EYT’liler ikramiye alacak mı?
Gözler zamlı bayram ikramiyelerinde! Yeni emekliler ve EYT’liler ikramiye alacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram ikramiyelerinin 3 bin TL’ye çıkarıldığını duyurdu. Peki ikramiyeler hesaplara ne zaman yatırılacak, ikramiyelerden EYT’liler ve yeni emekliler de yararlanacak mı?
18.02.2024 Ekonomi
Zamlı bayram ikramiyesi kimlere ödenecek? Dul ve yetimlere ne kadar ödenecek? İşte zamlı ücretler...
Zamlı bayram ikramiyesi kimlere ödenecek? Dul ve yetimlere ne kadar ödenecek? İşte zamlı ücretler... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin bayram ikramiyesinin 2 bin liradan 3 bin liraya çıkartılacağını açıkladı. İkramiye zammına ilişkin önce yasal düzenleme yapılacak. Peki zamlı bayram ikramiyesinden kimler, nasıl yararlanacak?
16.02.2024 Ekonomi
Emeklilerin gözü kulağı bayram ikramiyelerinde! İşte masadaki en güçlü zam oranı
Emeklilerin gözü kulağı bayram ikramiyelerinde! İşte masadaki en güçlü zam oranı Yeni dönem zamlı maaşlarını alan emeklilerin gözü kulağı ikramiye zammında. Son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ikramiyelerin artabileceğinin sinyalini vermişti. İki uzman isim milliyet.com.tr’ye ikramiye zammı için en güçlü beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
10.02.2024 Ekonomi
Zamlı maaşların ardından emeklilerin gözü ikramiyelere çevrildi: İki formül masada!
Zamlı maaşların ardından emeklilerin gözü ikramiyelere çevrildi: İki formül masada! 2024 yılı zamlı maaşların belli olmasının ardından gözler ikramiye ödemelerine çevrildi. Son olarak ikramiyeler 1100 TL’den 2000 TL’ye çıkarılmıştı. Yeni dönemde ikramiyelere bir artış yapılması bekleniyor. İki farklı formül gündeme geldi. İşte detaylar...
5.02.2024 Ekonomi
2024 Migros çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Migros market kaça kadar açık, sabah kaçta mesaiye başlıyor?
2024 Migros çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Migros market kaça kadar açık, sabah kaçta mesaiye başlıyor? Tüketim alışkanlarının her geçen gün farklılaştığı ihtiyaçların her gün arttığı son dönemlerde insanların vazgeçemedikleri tüketim alışkanlıları arasında gıda tüketimi yer alıyor. Büyük market zincirlerinin ön sıralarda yer aldığı gıda sektöründe önemli perakende satıcılar arasında yer alan Migros'un çalışma saatleri vatandaşlar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Migros market kaça kadar açık, sabah mesaiye kaçta başlıyor?
9.01.2024 Gündem
Ayet, hadis yazıyor diye atmayınca iş kurdu! '1 Ocak ve 1 Nisan'a çok talep var'
Ayet, hadis yazıyor diye atmayınca iş kurdu! '1 Ocak ve 1 Nisan'a çok talep var' Odasında Kur'an-ı Kerim okuyor, takvim yapraklarından namaz vakitlerini öğrenip arkasındaki hadis ve ayetlere bakıyordu. Ev halkı ise Hacı Kamil dedenin atmaya kıyamayıp biriktirdiği bu kağıtlardan bıkmıştı, hatta gizli gizli yakıyorlardı. Ancak torunu Fatih Demir bir doğum gününde, teyzesi kendisine doğduğu günün takvim yaprağını verince işini kurdu.
18.12.2023 Yaşam
Türkiye bu cinayeti konuşmuştu! Leyla davasında yeni gelişme
Türkiye bu cinayeti konuşmuştu! Leyla davasında yeni gelişme Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir'in (4) ölümüne ilişkin yargılanan 7 kişi hakkında verilen beraat kararlarının bozulmasını talep etti. Anne Şükran Aydemir’in avukatı Erdoğan Tunç, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın davayla ilgili itirazlarını makul ve yerinde gördüğünü söyledi.
3.07.2023 Gündem
Kapadokya’ya Kore dopingi
Kapadokya’ya Kore dopingi Kapadokya’da özellikle geçen yıl yeniden hareketlenen Kore pazarının etkisi bu yıl daha yoğun olarak kendini gösteriyor. Latin Amerikalıların halen en yoğun turist grubu olduğu bölgede, Çin pazarının normalleşme beklentisi de yüksek.
15.06.2023 Ekonomi
Maaşı geciken EYT'lilere avans müjdesi!
Maaşı geciken EYT'lilere avans müjdesi! Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin resmen hayata geçirilmesiyle 2 milyonu aşkın kişiye emeklilik yolu açıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çalışanları gece gündüz demeden EYT müracaatında bulunanların dosyalarını inceleyip karara bağlanıyor. Maaşı geciken EYT'liler için ise avans müjdesi geldi.
27.05.2023 Ekonomi
Kılıçdaroğlu'nun ABD'li şirket vaadine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Bunun adı mandacılıktır
Kılıçdaroğlu'nun ABD'li şirket vaadine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Bunun adı mandacılıktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST'e katılımcılara hitap ederken, Kılıçdaroğlu'nun 'ABD'li şirket' vaadiyle ilgili de konuştu. Öte yandan törende Erdoğan, Türkiye'nin uzay yolcularını da tanıttı.
29.04.2023 Haberler
Kılıçdaroğlu'nun ABD'li şirket vaadine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Bunun adı mandacılıktır
Kılıçdaroğlu'nun ABD'li şirket vaadine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Bunun adı mandacılıktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST'e katılımcılara hitap ederken, Kılıçdaroğlu'nun 'ABD'li şirket' vaadiyle ilgili de konuştu. Öte yandan törende Erdoğan, Türkiye'nin uzay yolcularını da tanıttı.
29.04.2023 Gündem
Araç alacaklar dikkat! Talep 2 katına çıktı
Araç alacaklar dikkat! Talep 2 katına çıktı İkinci el araç piyasası geçtiğimiz yıllara göre hareketli bir sezon geçiriyor. Öyle ki piyasada araç bulmak zorlaştı. Peki ikinci el araç satışının bu denli artmasının sebebi ne ? İşte detaylar...
29.04.2023 Ekonomi
Kurbanlık sevki için son müracaat tarihi 28 Nisan
Kurbanlık sevki için son müracaat tarihi 28 Nisan İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il dışına kurbanlık hayvan sevk edecek yetiştiricilerin son müracaat tarihi 28 Nisan 2023 olarak bildirildi.
24.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri