Rami Malek

Rami Malek

Son dakika Rami Malek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rami Malek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rami Malek haber sayfamızda...

Rami Malek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 81 rami malek haberi bulunmuştur.
2024 BAFTA ödülleri sahiplerini buldu!
2024 BAFTA ödülleri sahiplerini buldu! Kısa adı BAFTA olan British Academy Film Awards, dün gece Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene katılan birbirinden ünlü isimler, kırmızı halıda tarzlarını sergiledi. 2023'ün en çok konuşulan filmlerinden 'Oppenheimer', geceden yedi ödülle ayrıldı.
20.02.2024 Cadde
Rami Malek, İstanbul’a geldi
Rami Malek, İstanbul’a geldi Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu Rami Malek, ‘The Amateur’ filmi için İstanbul’a geldi.
29.01.2024 Cadde
Biyografide lider
Biyografide lider Christopher Nolan imzalı “Oppenheimer” tüm zamanların en yüksek hasılat yapan biyografik filmi oldu. Rami Malek’in başrolünde olduğu ve kendisine Oscar kazandıran “Bohemian Rhapsody”, dünya çapında 910 milyon dolar hasılat elde ederek en çok hasılat yapan biyografik film ünvanını almıştı.
19.09.2023 Kültür Sanat
Oppenheimer ne zaman vizyona giriyor? Oppenheimer filmi oyuncuları ve konusu...
Oppenheimer ne zaman vizyona giriyor? Oppenheimer filmi oyuncuları ve konusu... Oppenheimer filmi, büyük heyecanla bekleniyor. Filmin senarist ve yönetmenliğini Christopher Nolan üstlendi. Filmde, fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatı anlatılıyor. Biyografik bir film olan Oppenheimer oyuncu kadrosu da belli oldu. Peki, Oppenheimer ne zaman vizyona giriyor?
25.06.2023 Bilgi Rehberi
Dolittle filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Dolittle oyuncu kadrosu
Dolittle filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Dolittle oyuncu kadrosu Başrolünde Robert Downy Jr'ın yer aldığı yabancı film Dolittle, 2020 yılında vizyona girdi. Film fantastik komedi türünde yapımdır. ABD yapımı Dolittle filmi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir? İşte, Dolittle filmi detayları...
30.01.2023 Cadde
Rami Malek, Buster Keaton'ı canlandıracak
Rami Malek, Buster Keaton'ı canlandıracak Freddie Mercury'yi canlandırdığı Bohemian Rhapsody filmiyle 'En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanan Rami Malek, şimdi de Buster Keaton'ın hayatını canlandırmaya hazırlanıyor.
22.01.2023 Cadde
Yeni yılda neler izleyeceğiz neler
Yeni yılda neler izleyeceğiz neler 2023’te salonları coşturacak, sinemaseverlerin dört gözle beklediği filmler vizyona giriyor. Vizyon programından en merak edilen yapımlara göz atalım…
1.01.2023 Kültür Sanat
Yaşamın ve müziğin buluştuğu yerdeyiz
Yaşamın ve müziğin buluştuğu yerdeyiz Yakın dönemin iz bırakan müzisyen biyografileri, oyuncu performanslarıyla da fark yaratıyor...
25.12.2022 Kültür Sanat
Işıltı ve yetenek: İşte Margot Robbie
Işıltı ve yetenek: İşte Margot Robbie 4 Kasım’da gösterime girecek “Amsterdam” filmi, senaryosu nedeniyle eleştirilse de başroldeki Margot Robbie’nin oyunculuğu övülüyor.
23.10.2022 Dünya
Geçmişe bak bugünü yorumla
Geçmişe bak bugünü yorumla David O. Russell’ın yedi sene aradan sonra yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu “Amsterdam”, Christian Bale’den Robert De Niro’ya, Margot Robbie’den Anya Taylor-Joy’a kadar yıldız oyuncularla dolu bir dönem filmi…
7.10.2022 Kültür Sanat
Müzede Bir Gece oyuncuları kim, konusu nedir? Müzede Bir Gece filmi oyuncu kadrosu
Müzede Bir Gece oyuncuları kim, konusu nedir? Müzede Bir Gece filmi oyuncu kadrosu Müzede Bir Gece filmi, 2006 yılında sinemadaki yerini aldı. Film aynı adlı bir çocuk kitabından beyazperdeye uyarlandı. Müzede Bir Gece filminin başrollerinde ise Ben Stiller, Robin Williams ve Owen Wilson gibi isimler yer alıyor. Peki, Müzede Bir Gece oyuncu kadrosunda kimler var?
16.08.2022 Bilgi Rehberi
Oscar'ı gölgede bırakan tokat! Will Smith ve Coda gecesi...
Oscar'ı gölgede bırakan tokat! Will Smith ve Coda gecesi... Oscar Ödülleri bu gece sahiplerini buldu. Bu yıl 94.kez düzenlenen Oscar ödül töreninde Ukrayna mesajı verildi. Will Smith'in hareketi törene damga vurdu. Smith daha sonra en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı. Smith'in o anlarda gözyaşlarını tutamadığı görüldü. En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanan Troy Kotsur, Oscar tarihine geçti. İşte gecede yaşananlar...
28.03.2022 Cadde
Müzede Bir Gece oyuncuları kim, konusu nedir? Müzede Bir Gece filmi nerede çekildi?
Müzede Bir Gece oyuncuları kim, konusu nedir? Müzede Bir Gece filmi nerede çekildi? Müzede Bir Gece filmi, aynı isimli çocuk kitabından beyazperdeye uyarlandı. Filme konu olan kitap 1993 yılında kaleme alındı. Film ise 2006 çıkışlıdır. Başrolde ise Ben Stiller ve Robin Williams yer alıyor. Peki, Müzede Bir Gece nerede çekildi?
13.01.2022 Cadde
Rami Malek'in hayatını değiştiren telefon!
Rami Malek'in hayatını değiştiren telefon! 'Mr. Robot' dizisinde yıldızı parlayan ABD'li aktör ve yapımcı Rami Malek (40), 20'li yaşlarında pizza kuryesi olarak çalıştığını ama hayalinin oyunculuk olduğunu söyledi. Bilinmeyenlerini anlatan Malek, keşfedilmek için başvurduğu ilginç yöntemi de anlattı.
10.10.2021 Cadde
Daniel Craig’in Bond’una epik final
Daniel Craig’in Bond’una epik final Daniel Craig’in son kez James Bond’u canlandırdığı “No Time to Die / Ölmek İçin Zaman Yok”, sinema salonlarında hasret kalınan, epik, başarılı bir macera filmi
1.10.2021 Kültür Sanat
007 James Bond’un sonu mu geliyor?
007 James Bond’un sonu mu geliyor? Daniel Craig’in James Bond’u son kez oynadığı ‘Ölmek İçin Zaman Yok’ filminin fragmanı yayımlandı. Fragman, sinemanın ünlü casusunun sonunun geldiği iddialarına neden oldu
3.09.2021 Dünya
Lashana Lynch: Kendim olmam gücümüze ışık tutuyor
Lashana Lynch: Kendim olmam gücümüze ışık tutuyor Önümüzdeki haftalarda vizyona girecek olan yeni 'James Bond 007' filminin siyahi kadın oyuncusu Lashana Lynch, serideki rolü açıklandığından beri karşılaştığı ırkçı yorumlar hakkında konuştu.
29.08.2021 Cadde
Alışveriş günü
Alışveriş günü Rami Malek ve Lucy Boynton, önceki gün Hollywood’da objektiflere takıldı.
26.08.2021 Cadde
James Bond nihayet gösterime giriyor
James Bond nihayet gösterime giriyor İngiliz aktör Daniel Craig’in başrolünü oynadığı yeni James Bond filmi “Ölmek İçin Zaman Yok”un gösterim tarihi 28 Eylül olarak açıklandı.
22.08.2021 Kültür Sanat
Artık burada yaşayacak! İşte Rami Malek'in iki milyon dolarlık yeni evi
Artık burada yaşayacak! İşte Rami Malek'in iki milyon dolarlık yeni evi Yıllar önce ülkelerini geride bırakarak ABD'ye göç eden bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Oscar ödüllü oyuncu Rami Malek, şimdilerde kazandığı ödüllerin yanında yeni satın aldığı malikanesiyle de gündem oldu.
6.05.2021 Cadde
Salonda hasretle beklenen filmler
Salonda hasretle beklenen filmler Amerika’daki stüdyolar, devam eden koronavirüs salgınından dolayı hazır olan ve yapım aşamasında olan birçok yüksek bütçeli filmini gelecek yıllara erteliyor.
13.10.2020 Kültür Sanat
‘Sevgilimi sahipleniyorlar’
‘Sevgilimi sahipleniyorlar’ Lucy Boynton, PorterEdit dergisine açıklamalarda bulundu...
21.12.2019 Cadde
Rami Malek: Daniel Craig beni çekip öptü
Rami Malek: Daniel Craig beni çekip öptü Çekimleri süren son 'James Bond' filminde başrol '007'yi oynayan Daniel Craig'in (51) düşmanını Oscar ödüllü Rami Malek (38) canlandırıyor.
5.10.2019 Cadde
25. James Bond’un adı: No Time to Die
25. James Bond’un adı: No Time to Die The Guardian’da yer alan habere göre James Bond serisinin 25. filminin isminin “No Time to Die” (Ölmeye zaman yok) olacak.
22.08.2019 Cadde
Rami Malek'in 'Bond kötüsü' çıkışı mantıklı ama yersiz
Rami Malek'in 'Bond kötüsü' çıkışı mantıklı ama yersiz Duyarlı davranarak söyledikleri, aslında fütursuzca söylenmiş birer cümle izlenimi yaratan Rami Malek, samimi mi?
4.07.2019 Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Rami Malek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.