Rande Gerber

Rande Gerber

Son dakika Rande Gerber haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rande Gerber gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rande Gerber haber sayfamızda...

Rande Gerber

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 57 rande gerber haberi bulunmuştur.
'Brad Pitt'in boşandıktan sonra ilk düzgün ilişkisi!'
'Brad Pitt'in boşandıktan sonra ilk düzgün ilişkisi!' Oscar ödüllü Brad Pitt (59) ile 'The Vampire Diaries'le (Vampir Günlükleri) tanınan Paul Wesley'nin eski eşi Ines de Ramon, bir yıllık flörtlerinin ardından artık ilişkilerini saklamıyor. Öyle ki ABD'li aktör, kendisinden 27 yaş küçük mücevher tasarımcısını insanlarla 'sevgilim' diye tanıştırıyor. Brad Pitt'in yıllardır ilk kez bu kadar mutlu olduğu konuşuluyor.
14.11.2023 Cadde
Cindy Crawford'un kızı sevgilisiyle aile tatilinde
Cindy Crawford'un kızı sevgilisiyle aile tatilinde 15 yaşında podyumlara adım atan 90'ların süper modeli Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber da annesinin izinden gitti ve model oldu. Cindy Crawford ve eşi Rande Gerber, Noel tatili için Meksika Cabo San Lucas'ı seçti. Genellikle tercih ettikleri bu tatil beldesinde Crawford ve Gerber'e çocukları ve onların sevgilileri de eşlik etti.
2.01.2023 Cadde
Brad Pitt ile Ines de Ramon aşk mı yaşıyor?
Brad Pitt ile Ines de Ramon aşk mı yaşıyor? Altı çocuğunun annesi Angelina Jolie ile olaylı ayrılığının ardından adı Emily Ratajkowski ile anılan aktör Brad Pitt, geçtiğimiz gün meslektaşı Paul Wesley'nin eski eşi Ines de Ramon ile birlikte konserde görüntülendi. Samimi anları kameralara yansıyan ikiliden Ramon'un, Pitt'in korumasıyla konser alanından ayrılması ise dikkat çekti.
17.11.2022 Cadde
Kim Kardashian'ın sevgilisi Pete Davidson: Baba olmak istiyorum!
Kim Kardashian'ın sevgilisi Pete Davidson: Baba olmak istiyorum! Dört çocuk annesi Kim Kardashian ile aşk yaşayan ABD’li komedyen ve oyuncu Pete Davidson, baba olmak istediğini itiraf etti. "Tam bir aile insanıyım" diyen ünlü komedyen, "Hayatta en sevdiğim ve henüz başaramadığım şey, çocuk sahibi olmak. Bu benim hayalim" ifadelerini kullandı.
14.07.2022 Cadde
Evlerini WhatsApp’ın kurucusuna sattılar
Evlerini WhatsApp’ın kurucusuna sattılar Bir dönemin ünlü mankeni Cindy Crawford (55) ile eşi, iş insanı Rande Gerber, ABD’nin gözde Beverly Hills şehrindeki malikânelerini komşuları olan WhatsApp’ın kurucu ortağı Jan Koum’a 13.5 milyon dolara sattılar.
16.08.2021 Dünya
Fiyatta indirime gittiler
Fiyatta indirime gittiler Cindy Crawford ve Rande Gerber, geçtiğimiz ağustos ayında 16 milyon dolara satışa çıkardıkları Beverly Hills’teki evlerinin fiyatını 14.75 milyon dolara (yaklaşık 123.3 milyon TL) düşürdü.
22.05.2021 Cadde
Uyumlu çift
Uyumlu çift Cindy Crawford ve Rande Gerber, Malibu’da akşam yemeği çıkışında görüntülendi.
14.04.2021 Cadde
Dostluğu ‘servet’ değerinde
Dostluğu ‘servet’ değerinde GQ dergisi tarafından “Yılın İkonu” seçilen 59 yaşındaki aktör, 2017’de manken Cindy Crawford’ın eşi Rande Gerber’in MSBC’ye verdiği röportajda Clooney’nin 14 arkadaşına 1’er milyon dolar verdiği iddiasını doğrulayarak “Sahip olduğum tek şey, 35 yıl boyunca bana şu ya da bu şekilde yardım etmiş olan adamlardı...
19.11.2020 Dünya
Cindy Crawford'dan romantik kutlama
Cindy Crawford'dan romantik kutlama Amerikalı manken Cindy Crawford, eşi Rande Gerber ile evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesabından kutladı.
3.06.2020 Cadde
Kaia Gerber dövmesini böyle gösterdi
Kaia Gerber dövmesini böyle gösterdi Moda dünyasında adından sıklıkla söz ettiren Kaia Gerber son Instagram paylaşımında takipçilerine dövmesini gösterdi...
19.02.2020 Cadde
Parti çılgınları
Parti çılgınları Cindy Crawford ve Rande Gerber, yaklaşan Cadılar Bayramı öncesinde kendi mekanları Cosamigos’ta parti düzenledi.
27.10.2019 Cadde
Kırmızılı güzel
Kırmızılı güzel Cindy Crawford ve Rande Gerber çifti, önceki gün Las Vegas’taki KAOS isimli gece kulübünün açılışına katıldı.
7.04.2019 Cadde
Hollywood'un cadıları
Hollywood'un cadıları Hollywood’un ünlü isimleri, Las Vegas’ta düzenlenen Cadılar Bayramı partisinde bir araya geldi
29.10.2018 Cadde
Sevginin bir ömür boyu sürebileceğini kanıtlayan 16 ünlü çift
Sevginin bir ömür boyu sürebileceğini kanıtlayan 16 ünlü çift Ünlüler arasında güçlü evlilikler nadir görülüyor. Ancak tüm zorluklara rağmen çocuk büyütmek, dünyayı keşfetmek ve birlikte yaşlanmaktan hoşlanan çiftler de var. Sevginin sonsuza kadar sürebileceğini ispatlayan ünlüleri hatırlayalım.
14.05.2019 İlişkiler
Kârsız satış!
Kârsız satış! Dünyanın örnek çiftlerinden Cindy Crawford ve eşi Rande Gerber, daha önce 50 milyon dolar’dan satışa çıkardıkları Malibu’daki malikanelerini, 45 milyon dolar’a sattı.
9.06.2018 Cadde
20 yıllık aşk
20 yıllık aşk 90'lı yılların efsane modeli Cindy Crawford (52) ile Rande Gerber (56), evliliklerinin 20'nci yıl dönümünü kutladı.
31.05.2018 Cadde
Çıplak ayaklı güzel
Çıplak ayaklı güzel Podyumların efsane isimlerinden Cindy Crawford, önceki gün milyoner iş adamı eşi Rande Gerber ile Miami'de objektiflere takıldı.
2.04.2018 Cadde
Kaia Gerber ailesine koştu
Kaia Gerber ailesine koştu Çiçeği burnunda model Kaia Gerber, yoğun iş temposundan fırsat bulur bulmaz ailesinin yanına Los Angeles'a gitti.
28.03.2018 Cadde
Cindy Crawford'ın aile saadeti
Cindy Crawford'ın aile saadeti Dünyaca ünlü model Cindy Crawford, hafta sonunu ailesi ile birlikte geçirdi.
27.03.2018 Cadde
Kızlarına destek oldular
Kızlarına destek oldular 90’lı yıllara damgasını vuran top model Cindy Crawford ve eşi Rande Gerber, önceki gün manken kızları Kaia Gerber’in yürüdüğü Calvin Klein defilesine katıldı.
14.02.2018 Cadde
Bir yıl böyle geçti
Bir yıl böyle geçti 2017’ye DAEŞ’in Reina katliamıyla giren Türkiye, yıl boyunca teröre birçok kurban verdi. Polis memuru Fethi Sekin, öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ile Necmettin Yılmaz ve lise öğrencisi Eren Bülbül, terör olaylarında simgeleşen kayıplar oldu 2017’de siyasetin gündemi yoğundu. Anayasa değişikliği referandumu, Avrupa ülkeleri ile yaşanan kriz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 979 gün sonra genel başkan olması, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü siyasete damga vurdu
31.12.2017 Gündem
'Güzellik sırrı diye bir şey yok'
'Güzellik sırrı diye bir şey yok' 90'lı yılların süpermodeli Cindy Crawford, eşi Rande Gerber ve kızlan Kaia ile birlikte Hollywood'da gezerken objektiflere takıldı.
14.12.2017 Cadde
Cindy Crawford ve Rande Gerber’ın Ultra Lüks Malikanesi
Cindy Crawford ve Rande Gerber’ın Ultra Lüks Malikanesi Cindy Crawford ve Rande Gerber, 11,6 Milyon Dolara Çarpıcı bir Beverly Hills evi satın almayı düşünüyor...
10.11.2017 Güncel
Cadılar Bayramı’nı kutladılar
Cadılar Bayramı’nı kutladılar New York, önceki akşam birbirinden ünlü ‘cadılara’ ev sahipliği yaptı
29.10.2017 Cadde
Altın kızların dönüşü!
Altın kızların dönüşü! 90’lı yılların ünlü modelleri Carla Bruni, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Helen Christensen ve Naomi Campbell, Milano’da yıllar sonra podyuma çıktı. Versace defilesinde boy gösteren modeller, Gianni Versace’yi andı
23.09.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rande Gerber ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.