Rapid Wien

Rapid Wien

Son dakika Rapid Wien haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rapid Wien gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rapid Wien haber sayfamızda...

Rapid Wien

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 858 rapid wien haberi bulunmuştur.
Avusturya, Türkiye maçının kadrosunu açıkladı!
Avusturya, Türkiye maçının kadrosunu açıkladı! Avusturya, 26 Mart'ta Türkiye ile karşı karşıya geleceği özel maçın aday kadrosunu açıkladı.
11.03.2024 Milli Takım
Veli Kavlak en beğendiği Türk teknik adamı açıkladı
Veli Kavlak en beğendiği Türk teknik adamı açıkladı Beşiktaşlı eski futbolcu Veli Kavlak, Serdar Sarıdağ’a önemli açıklamalar yaptı.
8.02.2024 Beşiktaş
Eski Fenerbahçeli, Galatasaray yolunda! Transfer görüşmeleri başladı, teklife sıcak bakıyor
Eski Fenerbahçeli, Galatasaray yolunda! Transfer görüşmeleri başladı, teklife sıcak bakıyor Victor Nelsson için gelecek teklifleri değerlendirme kararı alan Galatasaray'ın aynı zamanda stoper arayışlarına başladığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda Fenerbahçe'nin eski futbolcusu için görüşmelere başladığı aktarıldı.
6.01.2024 Galatasaray
Galatasaray'da finansal kriz! Serbest kalmak için ihtarname çekti
Galatasaray'da finansal kriz! Serbest kalmak için ihtarname çekti Sarı-kırmızılı kulüpte mali kriz yaşanıyor. Konyaspor, Abdülkerim Bardakcı’nın ücreti konusunda sarı-kırmızılı kulübe ihtarname çekmişti. Yaşanan bu gelişmenin ardından yıldız oyuncu da serbest kalmak için Galatasaray'a ihtarname çekti.
3.01.2024 Galatasaray
Basel'den Yusuf Demir kararı! Sözleşmesi sonlandırılıyor
Basel'den Yusuf Demir kararı! Sözleşmesi sonlandırılıyor Basel'in Galatasaray'dan bir sezonluğuna kiraladığı Yusuf Demir'in geleceği için sürpriz bir gelişme yaşandı. İsviçre basını Basel'in Yusuf Demir kararını duyurdu.
24.12.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'den dev bedelle ayrılmıştı! Menajeri mesaj gönderdi: Geri getirebilirim
Fenerbahçe'den dev bedelle ayrılmıştı! Menajeri mesaj gönderdi: Geri getirebilirim Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra yeni takımında hayal kırıklığı yaşayan tecrübeli futbolcunun menajerinin devreye girdiği iddia edildi. Tecrübeli futbolcunun menajerinin sarı-lacivertlilere oyuncusunu yeniden önerdiği aktarıldı.
23.12.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan Süper Lig'in yıldızına transfer kancası! Girişimler başladı
Beşiktaş'tan Süper Lig'in yıldızına transfer kancası! Girişimler başladı Hasan Arat yönetimindeki Beşiktaş'ın ara transfer dönemi için sürpriz bir hamlede bulunduğu iddia edildi. Siyah-beyazlıların, Süper Lig ekibinin genç yıldızının durumunu yakından takip ettiği aktarıldı.
22.12.2023 Beşiktaş
Mazinde bir tarih yatar!
Mazinde bir tarih yatar! Kulüpler düzeyinde Türk futbolunun en büyük başarılarına 2000 yılında UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı müzesine taşıyan Galatasaray imza attı. Fenerbahçe 2008'de Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final, 2013'te UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynadı. Beşiktaş ise 2017'de Avrupa Ligi'nde çeyrek final heyecanı yaşadı.
26.10.2023 Skorer
Galatasaray'da Yusuf Demir ile yollar ayrıldı! Resmen açıklandı
Galatasaray'da Yusuf Demir ile yollar ayrıldı! Resmen açıklandı Galatasaray'da genç futbolcu Yusuf Demir, Basel'e kiralandı. Sarı-kırmızılılar transferi KAP'a bildirdi.
16.08.2023 Galatasaray
Ahmed Ildız'ın yeni adresi belli oldu! İmzayı attı
Ahmed Ildız'ın yeni adresi belli oldu! İmzayı attı Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, orta saha kurgusunu Ahmed Ildız ile güçlendirdi.
16.08.2023 1.Lig
Galatasaray'da Zaniolo'dan sonra bir veda daha! Yusuf Demir, Basel'e kiralandı
Galatasaray'da Zaniolo'dan sonra bir veda daha! Yusuf Demir, Basel'e kiralandı Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon büyük beklentilerle Rapid Wien'den kadrosuna kattığı Yusuf Demir, İsviçre Süper Lig ekiplerinden Basel'e kiralandı.
15.08.2023 Galatasaray
Galatasaray'a Fransa'dan dünyaca ünlü orta saha! Girişimler başladı
Galatasaray'a Fransa'dan dünyaca ünlü orta saha! Girişimler başladı Yaz transfer döneminde kadrosunu önemli yıldızlarla güçlendiren Galatasaray sıra orta saha transferine geldi. Sarı-kırmızılılar, Fransa'dan dünyaca ünlü orta sahayı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.
15.08.2023 Galatasaray
Trabzonspor, Taxiarchis Fountas ve Kasim Adams ile el sıkıştı
Trabzonspor, Taxiarchis Fountas ve Kasim Adams ile el sıkıştı Bordo-mavili kulüp, bonservisi elinde olan Taxiarchis Fountas'ın yanı sıra Hoffenheim'da forma giyen Kasim Adams ile prensip anlaşmasına vardı.
15.08.2023 Trabzonspor
Yusuf Demir, Galatasaray'dan ayrılıyor! İşte yeni takımı
Yusuf Demir, Galatasaray'dan ayrılıyor! İşte yeni takımı Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon büyük beklentilerle Rapid Wien'den kadrosuna kattığı Yusuf Demir, Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Genç yıldızın yeni adresi belli oldu.
14.08.2023 Galatasaray
Beşiktaş transferde gaza bastı! Stopere sürpriz aday
Beşiktaş transferde gaza bastı! Stopere sürpriz aday Beşiktaş transfer haberleri: Stoper hattına takviye yapmak isteyen ve harekete geçen Beşiktaş, Cremonese forması giyen Emanuel Aiwu için teklif yaptı.
13.08.2023 Beşiktaş
Ülke puanında kritik gün! Geri sayıma geçildi
Ülke puanında kritik gün! Geri sayıma geçildi Ülkemizi Avrupa kupalarında temsil eden F.Bahçe, Beşiktaş ve A.Demirspor’un bugün kazandıracağı puanlar, UEFA sıralamamızdaki yeri önemli oranda belirleyecek. Avusturya ve İsviçre takımlarının sonucuna göre 10’uncu da olabiliriz.
10.08.2023 Futbol
Galatasaray'dan Trabzonspor'a transfer! Alman basını duyurdu
Galatasaray'dan Trabzonspor'a transfer! Alman basını duyurdu Gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, Galatasaray'ın yıldız futbolcusuna kancayı taktı. Bu gelişmeyi Alman basını duyurdu. İşte transfer haberini detayları...
29.07.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'nin Mert Müldür planı ortaya çıktı!
Fenerbahçe'nin Mert Müldür planı ortaya çıktı! İsmail Kartal önderliğinde gelecek sezon için çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, uzun süredir transfer etmek istediği milli yıldız Mert Müldür için kararını verdi. Sarı-lacivertli ekibin transfer planı ortaya çıktı.
22.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Attila Szalai vedaya hazırlanıyor! Yeni adresi Bundesliga
Fenerbahçe'de Attila Szalai vedaya hazırlanıyor! Yeni adresi Bundesliga Savunma tandemine Rodrigo Becao ve Alexander Djiku'yu dahil eden Fenerbahçe'de Attila Szalai'nin takımdan ayırlmaya hazırlandığı iddia edildi. Macar futbolcunun yeni adresinin Bundesliga olabileceği kaydedildi.
15.07.2023 Fenerbahçe
Göztepe transferde vites artırdı
Göztepe transferde vites artırdı Trendyol 1'inci Lig'de yeni sezona iddalı hazırlanan Göztepe transferde yoğun mesai harcıyor
15.07.2023 1.Lig
Bayern Münih'te satış listesine konuldu! Beşiktaş transfer için peşine düştü
Bayern Münih'te satış listesine konuldu! Beşiktaş transfer için peşine düştü Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'tan şaşırtan bir transfer hamlesi geldi. Siyah-beyazlıların, Bayern Münih'te gelecek sezon takımda düşünülmeyen yıldız futbolcuyu transfer etmek istediği iddia edildi.
9.07.2023 Beşiktaş
Fatih Karagümrük, Can Keleş'i transfer etti
Fatih Karagümrük, Can Keleş'i transfer etti Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Austria Wien'den Can Keleş'i sezon sonuna kadar kiraladı.
8.07.2023 Karagümrükspor
Attila Szalai'ye Almanya'dan 2 talip birden! Verilen teklif belli oldu
Attila Szalai'ye Almanya'dan 2 talip birden! Verilen teklif belli oldu Geride kalan sezonda Fenerbahçe'nin vazgeçilmez futbolcusu olan Attila Szalai'ye Avrupa'dan talip çıktı. Almanya Bundesliga'dan 2 kulüp Macar futbolcuyu transfer listesine eklediği öğrenildi. Öte yandan tecrübeli stoper için gelen teklif ortaya çıktı.
8.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe peşine düştü! Sassuolo'nun Mert Müldür için istediği bonservis ortaya çıktı
Fenerbahçe peşine düştü! Sassuolo'nun Mert Müldür için istediği bonservis ortaya çıktı Süper Lig devi Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Mert Müldür için Serie A ekibi Sassuolo'nun istediği bonservis bedeli ortaya çıktı.
30.06.2023 Fenerbahçe
Yusuf Demir transferinden Galatasaray'a ceza! Ödeme yapıldı
Yusuf Demir transferinden Galatasaray'a ceza! Ödeme yapıldı Galatasaray'ın 2022/2023 sezonu öncesi Avusturya ekiplerinden Rapid Wien'den transfer ettiği 20 yaşındaki oyuncu Yusuf Demir için ceza ödediği ortaya çıktı.
27.06.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Rapid Wien ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.